Dodaj do ulubionych

Zakupy bez wychodzenia z domu

10.10.12, 16:46

WWW.newsletterki.pl Męczy Cię otwieranie gazetek promocyjnych na poczcie i bałagan, który za sobą ciągną?? Dobrze trafiłeś. Z nami nie potrzebujesz zapisywać się na różnego rodzaju stronach sklepów, aby mieć świeżą porcję informacji z ofertami produktów w atrakcyjnych cenach. Oddajemy do Twojej dyspozycji stronę newsletterki.pl zawierającą uporządkowany w 8 kategorii (bielizna, dla dziecka, księgarnia, odzież, dodatki, pozostałe , sprzęt RTV i AGD ,uroda wakacje) zbiór newsletterów wszystkich znaczących na rynku sklepów. Jeśli w naszej bazie nie znalazłeś Twojego ulubionego sklepu napisz a my dodamy go do bazy. Pozdrawiamy i życzymy udanych zakupów zespół newsletterki.pl.
Obserwuj wątek
    • pepster Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 09.10.16, 12:51
      Jeśli o mnie chodzi to niedawno odkryłem fajny sklep internetowy gdzie można kupić świetne dodatki do ubrania, np. modarium.pl/pol_m_Marki_Mr-Lacy-166.html polecam
      • gitarzysta80 Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 09.10.16, 19:14
        Bardzo cenię sobie zakupy bez wychodzenia z domu- najcześciej w taki sposób kupuję ubrania. Ostatnio głównie na denley.pl, bo wiem, ze wydaję pieniadze na dobry produkt :)
    • pit.kosej Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 11.10.16, 16:12
      Ja polecam zakupy i wyprzedaż na sneakershop.pl/ser-pol-93-mid-sale16.html ;)
    • ghostmachine Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 23.04.18, 10:53
      Jeśli o mnie chodzi to już dawno przestałem np kupować biżuterię u jubilerów czy w galeriach handlowych. dużo bardziej wolę kupić coś w gold4u.pl/
    • piechno Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 02.05.18, 06:28
      Witam, polecacie jeszcze jakieś sklepy, z poniższych nic mi nie wpadło do gustu.
      Pozdrawiam
    • obeznany1 Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 13.11.18, 13:51
      Jeśli szukasz solidnego i markowego obuwia, to zerknij do sklepu woliniusz.pl , ja zapatruję się u nich od dłuższego czasu i mogę w 100 procentach polecić. Właśnie zakupiłem sobie Buty Salomon radiant gtx na zimę i mam nadzieję że dadzą radę na tą porę roku :) Są naprawdę solidnie wykonane więc na pewno będzie dobrze.
    • obeznany1 Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 27.11.18, 08:45
      Cześć tak się zastanawiam gdzie kupujecie perfumy w internecie? Ostatnio przeglądałem bloga: http://perfumydlamezczyzn.pl/ i znalazłem perfum który mnie zainteresował. Szukam teraz legalnej perfumerii internetowej, chciałbym się dowiedzieć, jakie możecie polecić? Z góry dzięki za pomoc.
    • adamwita Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 26.12.19, 23:23
      Jeśli szukasz ubrań dobrej jakości w rozsądnej cenie, polecam sprawdzić ofertę Boneyard boneyard.pl/
      Moda męska, fajne rzeczy eleganckie i sportowe :)
    • kozz Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 05.02.20, 11:02
      Fajna bielizna męska i damska zawsze dostępna u nas.
      Bokserki męskie, t-shirty czy odzież termoaktywna najwyższej klasy! zapraszam na Unmoon.pl
    • kozz Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 17.02.20, 12:19
      Jak bielizna damska to tylko u nas :)
      unmoon.pl/pl/c/Bielizna/14
    • tomaszs89 Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 07.04.20, 15:16
      Jeśli chodzi o galanterię - torby, plecaki i portfele to polecam sklepik ladnetorby.pl/
      Wysyłają ekspresem i mają naprawdę fajnej jakości rzeczy w stosunku do cen. Mam od nich portfel i torbę na ramię i jestem zadowolony.
    • kornelgolec7 Re: Zakupy bez wychodzenia z domu 09.04.20, 09:59
      Mi dosyć bardzo ostatnio podpasowały zakupy internetowe w H&M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka