topmodel89 06.01.12, 17:46 ktoś kupował w tym sklepie? www.nosiszto.pl zamówiłem dziś błękitna koszule z kwadratowymi guzikami oraz sweterek do niego zapinany na zamek i guziki. Mam nadzieję, że skompletowałem odpowiednio :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepster Re: sklepy on-line męskie 07.01.17, 15:14 witam, jeśli chodzi o sklepy on-line to jest ich wiele, ja proponuję taki z dodatkami odzieżowymi i produktami do pielęgnacji obuwia, przykładowy link: modarium.pl/pol_m_Produkty_Skarpety-101.html Odpowiedz Link
rozparka2451 Re: sklepy on-line męskie 27.01.23, 21:49 Polecam sklep adidas .jest tam duzy wybór bluz jak i dresów męskich o ciekawych wzorach . Każdy znajdzie coś na pewno dla siebie webetech.pl/go/907acaba87 Odpowiedz Link
pepster Re: sklepy on-line męskie 10.03.17, 12:58 witam Panowie, mam pytanie: zauważyłem, że ten sklep cały czas poszerza swój asortyment, a szczególnie to mają tutaj chyba najwięcej rodzajów sznurówek różnych marek w naszym kraju: modarium.pl/pol_m_Produkty_Sznurowki-157.html Podzielcie się proszę waszą opinią oraz spostrzeżeniami Odpowiedz Link
pepster Re: sklepy on-line męskie 22.03.17, 13:01 Witam, pisałem nie dawno, ale mam pytanie co sądzicie o produktach w tym sklepie bo widzę że co jakiś czas posiadają nowy asortyment i znowu takowy się, a już w ogóle nie mówiąc to pod względem sznurowadeł to są w czołówce sklepów online w naszym kraju modarium.pl/pol_m_Marki_Xtenex-182.html co o tym sądzicie?? Odpowiedz Link
riczipaniczi Re: sklepy on-line męskie 25.04.17, 12:07 Witam, staram się śledzić różnego rodzaju fora/blogi i chciałbym nawiązać do informacji jednego z dyskutujących tutaj, skorzystałem z adresu www.modarium.pl i przyznam, że zostałem pozytywnie zaskoczony gdyż mają tam ogromny asortyment, a zarazem marki mało popularne na naszym rynku, zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link
modarium Re: sklepy on-line męskie 09.05.17, 13:00 Witamy serdecznie Panowie, zapraszamy do naszego sklepu www.modarium.pl Każdy z Was znajdzie na pewno coś dla siebie, w najbliższym czasie planujemy poszerzyć asortyment więc zachęcamy do śledzenia nas Zapraszamy!!! Odpowiedz Link
nadialum Re: sklepy on-line męskie 09.06.17, 09:11 a ja mogę polecić MUUNO bardzo fajna jakość i ceny Odpowiedz Link
mikolaha Re: sklepy on-line męskie 31.01.18, 14:23 jeśli chodzi o oryginalne skórzane obuwie wizytowe to ja zaopatruje się w Via Della SPiga, uwielbiam markowe obuwie a tu sami najwięksi projektanci mody nawet Aldo Brue viadellaspiga.pl/projektanci/aldo-brue Odpowiedz Link
white_raven_style Re: sklepy on-line męskie 19.02.18, 07:31 Proponuję sklep z koszulkami, bluzami z fajnymi nadrukami według unikalnych wzorów cenionych grafików. white_raven_style.cupsell.pl Odpowiedz Link
soszka45 Re: sklepy on-line męskie 27.02.18, 19:54 ja kupowałam z mężem marynarki na noor.pl - eleganckie, dobrze skrojone, świetnie leżą! polecam Odpowiedz Link
ghostmachine Re: sklepy on-line męskie 23.04.18, 10:52 Bardzo fajnym sklepem jest gold4u.pl/ teoretycznie damska biżuteria, ale np mają bardzo fajną ofertę zegarków Odpowiedz Link
tonyf Re: sklepy on-line męskie 04.07.18, 13:25 Ja ostatnio kupiłem 2 koszule na lancerto.com - niezła jakość i chyba się skuszę na garnitur szyty na miarę :) Odpowiedz Link
czashka88 Re: sklepy on-line męskie 14.07.18, 16:42 wydaje mi się że roland moda męska ma też sklep online i można u nich robić zamówienia przez internet :) Odpowiedz Link
kamilaao Re: sklepy on-line męskie 22.03.19, 11:09 Mój chłopak zamawia ubrania od jakiegoś czasu z recea.pl i bardzo sobie chwali. Modne,wygodne i jakość dobra! Odpowiedz Link
nossas Re: sklepy on-line męskie 30.06.19, 15:53 a noor.pl - mają na prawdę spory wybór ubrań i dobrze uszyte. Takze mozna spokojnie kupić i mieć na lata marynerkę czy gajerek. wiem bo mój mąż lub bardzo ten sklep! Odpowiedz Link
adamwita Re: sklepy on-line męskie 26.12.19, 23:35 Witaj, jeśli szuasz dobrej jakości odzieży dla mężczyzn, proponuję odwiedzić sklep boneyard.pl/ ubrania prosto od producenta, więc ceny nie są wygórowane jak za taką jakość Odpowiedz Link
kozz Re: sklepy on-line męskie 05.02.20, 10:50 Jak każdy to i ja, co prawda nie typowo męski sklep, bo mamy też coś dla pań i dzieci, ale każdy facet znajdzie u nas porządne bokserki, t-shirty i fajną galanterie typu chociażby paski do spodni. Niedlugo walentynki, wiec zawsze warto zerknąć na naszą oferte - a nuż coś się spodoba ;) Odpowiedz Link
karolciarako Re: sklepy on-line męskie 02.03.21, 13:13 Mój mąż zamawia ubrania w www.tommyshop.pl i zawsze jest zadowolony z jakości Odpowiedz Link
karola_ogrodowa Re: sklepy on-line męskie 14.05.21, 14:18 W tym sklepie jeszcze nie kupowałam, ale planujemy z narzeczonym wesele, więc ostatnio dość mocno siedzę w temacie butów męskich. Pomagam mu szukać, co jest trudną rzeczą, bo dobre jakościowo i w miarę okej cenie jest cieżko dostać. Jeszcze jesteśmy biednymi studentami, więc szukamy rozwiązania dość budżetowego. Znajoma mi poleciła półbuty męskie www.butyotmet.pl z tego sklepu internetowego. Właśnie mamy zamawiać, bo narzeczony sie w nich zakochał, jak u chłopaka kumpeli przymierzył. Znajoma już parę razy stamtąd zamawiała, raz przyszyły jej uszkodzone. Mowiła mi, że problemu ze zwrotem nie było żadnego. Odpowiedz Link
usl24 Re: sklepy on-line męskie 07.02.22, 19:25 Z motywem z gier lub anime :D tommydesign.cupsell.pl Odpowiedz Link
usl24 Re: sklepy on-line męskie 29.06.22, 09:48 Chciałbym się zapytać czy ktoś z was kupie koszulki z gier? Jak tak to chce was zaprosić do przeglądnięcia asortymentu z tego sklepu, może znajdziecie coś dla siebie :) Sklep Tommy Design: tommydesign.cupsell.pl Teraz większy asortyment :D Odpowiedz Link
emil2000 Re: sklepy on-line męskie 28.02.23, 16:00 jako zwolennik zegarków mam dwa sklepy gdzie lubię robić zakupy e-zegarek.pl/zegarki-meskie www.zegarefk.net/ Odpowiedz Link