Dodaj do ulubionych

sklepy on-line męskie

06.01.12, 17:46
ktoś kupował w tym sklepie?

www.nosiszto.pl

zamówiłem dziś błękitna koszule z kwadratowymi guzikami oraz sweterek do niego zapinany na zamek i guziki. Mam nadzieję, że skompletowałem odpowiednio :P
Obserwuj wątek
    • pepster Re: sklepy on-line męskie 07.01.17, 15:14
      witam,

jeśli chodzi o sklepy on-line to jest ich wiele, ja proponuję taki z dodatkami odzieżowymi i produktami do pielęgnacji obuwia, przykładowy link:

modarium.pl/pol_m_Produkty_Skarpety-101.html
      • rozparka2451 Re: sklepy on-line męskie 27.01.23, 21:49
        Polecam sklep adidas .jest tam duzy wybór bluz jak i dresów męskich o ciekawych wzorach . Każdy znajdzie coś na pewno dla siebie
        webetech.pl/go/907acaba87
    • pepster Re: sklepy on-line męskie 10.03.17, 12:58
      witam Panowie, mam pytanie: zauważyłem, że ten sklep cały czas poszerza swój asortyment, a szczególnie to mają tutaj chyba najwięcej rodzajów sznurówek różnych marek w naszym kraju: modarium.pl/pol_m_Produkty_Sznurowki-157.html
      Podzielcie się proszę waszą opinią oraz spostrzeżeniami
      • pepster Re: sklepy on-line męskie 22.03.17, 13:01
        Witam, pisałem nie dawno, ale mam pytanie co sądzicie o produktach w tym sklepie bo widzę że co jakiś czas posiadają nowy asortyment i znowu takowy się, a już w ogóle nie mówiąc to pod względem sznurowadeł to są w czołówce sklepów online w naszym kraju modarium.pl/pol_m_Marki_Xtenex-182.html co o tym sądzicie??
    • riczipaniczi Re: sklepy on-line męskie 25.04.17, 12:07
      Witam, staram się śledzić różnego rodzaju fora/blogi i chciałbym nawiązać do informacji jednego z dyskutujących tutaj, skorzystałem z adresu www.modarium.pl i przyznam, że zostałem pozytywnie zaskoczony gdyż mają tam ogromny asortyment, a zarazem marki mało popularne na naszym rynku, zdecydowanie polecam.
    • modarium Re: sklepy on-line męskie 09.05.17, 13:00
      Witamy serdecznie Panowie, zapraszamy do naszego sklepu www.modarium.pl

Każdy z Was znajdzie na pewno coś dla siebie, w najbliższym czasie planujemy poszerzyć asortyment więc zachęcamy do śledzenia nas

Zapraszamy!!!
    • nadialum Re: sklepy on-line męskie 09.06.17, 09:11
      a ja mogę polecić MUUNO bardzo fajna jakość i ceny
    • mikolaha Re: sklepy on-line męskie 31.01.18, 14:23
      jeśli chodzi o oryginalne skórzane obuwie wizytowe to ja zaopatruje się w Via Della SPiga, uwielbiam markowe obuwie a tu sami najwięksi projektanci mody nawet Aldo Brue viadellaspiga.pl/projektanci/aldo-brue
    • paolka653 Re: sklepy on-line męskie 16.02.18, 21:04
      fakt też lubię
    • white_raven_style Re: sklepy on-line męskie 19.02.18, 07:31
      Proponuję sklep z koszulkami, bluzami z fajnymi nadrukami według unikalnych wzorów cenionych grafików.

white_raven_style.cupsell.pl
    • soszka45 Re: sklepy on-line męskie 27.02.18, 19:54
      ja kupowałam z mężem marynarki na noor.pl - eleganckie, dobrze skrojone, świetnie leżą! polecam
    • ghostmachine Re: sklepy on-line męskie 23.04.18, 10:52
      Bardzo fajnym sklepem jest gold4u.pl/ teoretycznie damska biżuteria, ale np mają bardzo fajną ofertę zegarków
    • tonyf Re: sklepy on-line męskie 04.07.18, 13:25
      Ja ostatnio kupiłem 2 koszule na lancerto.com - niezła jakość i chyba się skuszę na garnitur szyty na miarę :)
    • czashka88 Re: sklepy on-line męskie 14.07.18, 16:42
      wydaje mi się że roland moda męska ma też sklep online i można u nich robić zamówienia przez internet :)
    • kamilaao Re: sklepy on-line męskie 22.03.19, 11:09
      Mój chłopak zamawia ubrania od jakiegoś czasu z recea.pl i bardzo sobie chwali. Modne,wygodne i jakość dobra!
    • nossas Re: sklepy on-line męskie 30.06.19, 15:53
      a noor.pl - mają na prawdę spory wybór ubrań i dobrze uszyte. Takze mozna spokojnie kupić i mieć na lata marynerkę czy gajerek. wiem bo mój mąż lub bardzo ten sklep!
    • adamwita Re: sklepy on-line męskie 26.12.19, 23:35
      Witaj, jeśli szuasz dobrej jakości odzieży dla mężczyzn, proponuję odwiedzić sklep boneyard.pl/ ubrania prosto od producenta, więc ceny nie są wygórowane jak za taką jakość
    • kozz Re: sklepy on-line męskie 05.02.20, 10:50
      Jak każdy to i ja, co prawda nie typowo męski sklep, bo mamy też coś dla pań i dzieci, ale każdy facet znajdzie u nas porządne bokserki, t-shirty i fajną galanterie typu chociażby paski do spodni.
      Niedlugo walentynki, wiec zawsze warto zerknąć na naszą oferte - a nuż coś się spodoba ;)
    • karolciarako Re: sklepy on-line męskie 02.03.21, 13:13
      Mój mąż zamawia ubrania w www.tommyshop.pl i zawsze jest zadowolony z jakości
    • karola_ogrodowa Re: sklepy on-line męskie 14.05.21, 14:18
      W tym sklepie jeszcze nie kupowałam, ale planujemy z narzeczonym wesele, więc ostatnio dość mocno siedzę w temacie butów męskich. Pomagam mu szukać, co jest trudną rzeczą, bo dobre jakościowo i w miarę okej cenie jest cieżko dostać. Jeszcze jesteśmy biednymi studentami, więc szukamy rozwiązania dość budżetowego. Znajoma mi poleciła półbuty męskie www.butyotmet.pl z tego sklepu internetowego. Właśnie mamy zamawiać, bo narzeczony sie w nich zakochał, jak u chłopaka kumpeli przymierzył. Znajoma już parę razy stamtąd zamawiała, raz przyszyły jej uszkodzone. Mowiła mi, że problemu ze zwrotem nie było żadnego.
    • usl24 Re: sklepy on-line męskie 07.02.22, 19:25
      Z motywem z gier lub anime :D

tommydesign.cupsell.pl
    • usl24 Re: sklepy on-line męskie 29.06.22, 09:48
      Chciałbym się zapytać czy ktoś z was kupie koszulki z gier?
      Jak tak to chce was zaprosić do przeglądnięcia asortymentu z tego sklepu,
      może znajdziecie coś dla siebie :)

Sklep Tommy Design: tommydesign.cupsell.pl

Teraz większy asortyment :D
    • emil2000 Re: sklepy on-line męskie 28.02.23, 16:00
      jako zwolennik zegarków mam dwa sklepy gdzie lubię robić zakupy
      e-zegarek.pl/zegarki-meskie
      www.zegarefk.net/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka