Dodaj do ulubionych

Praca w firmie Emerson

22.03.10, 17:10
Jak wyglądają warunki zatrudnienia, sposób traktowania pracowników i
wynagrodzenia w emersonie ?
Obserwuj wątek
    • maddox84 Re: Praca w firmie Emerson 25.03.10, 00:08
      Przywracam wątek. Nie wziąłem pod uwagę tego, że zarchiwizowanych
      wątków nie można kontynuować. Za pomyłkę przepraszam.
      • daniela25 Do Maddox 25.03.10, 11:25
        W porządku. Dzięki. Nie bardzo też rozumiem, dlaczego Pan go usunął. Ale -
        najważniejsze, że jest z powrotem. Teraz żadna firma nie uniknie opinii
        internautów. Nie da się skontrolować całej sieci. Pozdrawiam. Ciekawe, czy
        doczekam się jakiejkolwiek opinii... Liczę, że ktoś z pracowników tu zajrzy.
        • piotrkowiankaanka Re: Do Maddox 11.04.10, 17:05
          Mam przyjaciolke, ktora tam pracuje. Nie poleca, ale sama nie moze teraz znalezc
          pracy innej, wiec siedzi tam i tylko narzeka.Ponoc strasznie sztywno i
          nieprzyjemna atmosfera.Ale z zewnatrz wyglada na profesjonalna firme, tylko
          jakos rzeczywiscie malo znam stamtad ludzi spoza produkcji. Chyba maja swoje
          'elitarne' kluby i miejsca, gdzie chadzaja....
          • daniela25 Re: 04.05.10, 14:26
            No chociaż jedna osoba uchyliła rąbka tajemnicy. Dzięki! Polacy tak mają, że
            narzekają.... A do pracy idzie się DO PRACY, a nie dla przyjemności.
            Prawdopodobnie wysokie wymagania idą w EMERSONIE parze z dobrą pensją. Co komu
            po "miłej" atmosferze skoro nie może związać końca z końcem ?
            • tymon_1 Re: 11.05.10, 14:37
              W Emersonie nie ma ani dobrej atmosfery ani dobrych zarobków.
              Jest sztywno i gburowato. Słowem nie polecam. Z reszta każy tam jest tylko
              dlatego że musi:-) a praca nie tylko po to jest żeby się męczyć. Bo jeśli nie
              lubi się miejsca gdzie sie pracuje to nie będzie sie dobrym pracownikiem. Z
              reszta po co sie meczyc w takiej atmosferze. W końcu praca to prawie 1/4 naszego
              życia.
              • lwica83 Re: 12.05.10, 07:24
                ja akurat tam nie pracuje ale moji znajomi tak i z ich opowiadań
                wynika ze za długiego starzu pracy sie tam nie zrobi bo taniej ich
                wychodza młodzi niedoswiadczenie pracownicy niz jeden z wiedza i
                doświadczeniem temu zwalniaja tak czesto
                • daniela25 Re: serdecznie dziękuję ! 12.05.10, 14:16
                  Wszystkim osobom, które przesłały mi garść informacji. NIESTETY, wiele firm, w
                  tym dużych przedsiębiorstw, powszechnie stosuje takie praktyki cięcia kosztów.
                  Zamiast jednej osoby zatrudniają dwie, bo i tak wychodzi taniej. Doświadczony
                  pracownik ląduje na bruku z dnia na dzień, w zasadzie bez powodu. Nie wiem, z
                  kim Państwo rozmawialiście i na jakim stanowisku pracują Państwa znajomi. Jeżeli
                  na produkcji - to trudno się dziwić. Mam nadzieję, że w biurze jest nieco
                  inaczej. Choć - jakie by to nie było stanowisko - jako pracownik nadziwić się
                  nie mogę, że wciąż nie docenia się doświadczenia, zaangażowania i potencjału
                  ludzi w naszym kraju. Jesteśmy naprawdę "do tyłu". Wiadomo, że osoba z
                  doświadczeniem wykona to samo działanie szybciej, dokładniej i lepiej.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka