aveyrone 06.04.10, 14:47 Witam, Czy w PT odbywa się targ staroci? Jeśli tak, w jaki dzień i gdzie? pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkel01 Re: targ staroci 06.04.10, 18:27 nie wiem co rozumiesz pod pojęciem "targ staroci", ale w sobotę przy giełdzie coś w tym typie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
aveyrone Re: targ staroci 06.04.10, 20:09 Targ staroci, pchli targ, no takie cóś, gdzie się handluje zazwyczaj starymi, uzywanymi rzeczami wszelkiego rodzaju, od antyków po bezwartościowe śmieci. Dzięki za odpowiedź, powiedz jeszcze gdzie ta giełda i w jakich godzinach? (Znam Piotrków sprzed 25 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Re: targ staroci 06.04.10, 21:00 Soboty i niedziele przed pozostałością stadionu Piotrcovia na ul. Dmowskiego (okolice FMG Pioma "Industry"). Godziny poranne. No, baseny kiedyś też tam były ;-P Taki tam bazarek... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kowianin Re: targ staroci 07.04.10, 18:20 Targowisko przy ul. Targowej - najwięcej we wtorki i w piątki. Odpowiedz Link Zgłoś
aveyrone Re: targ staroci 21.04.10, 22:03 Byłam, sprawdziłam, bazarek staroci (no, głownie holenderskich)) jest w sobotę. Niedziela nie i Targowa nie. I jeszcze świetny sklep z prawdziwymi starociami znalazłam - na Wojska Polskiego w pobliżu Stronczynskiego. Dziękuję wszystkim)) Odpowiedz Link Zgłoś
katapulta25 Re: targ staroci 23.05.10, 23:58 Najlepsza i największa ogólnopolska giełga staroci w Spale. Każda druga niedziela miesiąca od maja do października. Odpowiedz Link Zgłoś