torpeda_1 09.09.10, 11:54 Witam,gdzie mogę kupić w naszym regionie porządne żarówki do auta,ponieważ kupowałem już w kilku sklepach ksenony i ta chińszczyzna się szybko przepalała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marspot Re: Żarówki samochodowe 10.09.10, 07:59 Tak bywa gdy chce się żarówkami szpanu zadać. Kup takie, jakie są do danego auta przeznaczone i nie będziesz miał kłopotu. Jeżdżę lat kilkadziesiąt, zmieniłem, już sam nie pamiętam ile aut, a jeśli chodzi o żarówki to jednostkowe przypadki. Musi: masz pecha:) Odpowiedz Link Zgłoś
rapmaster Re: Żarówki samochodowe 10.09.10, 11:20 Ja kupuję w Motorexie na Kasztelańskiej żarówki niemieckiej marki Trifa www.trifa.pl Jak do tej pory jestem z nich zadowolony,bardzo ładnie świecą i przede wszystkim mają długą żywotność Odpowiedz Link Zgłoś
wodzirej-piotrkow Re: Żarówki samochodowe 17.09.10, 14:26 Jesli chodzi o żarówki, bardzo polecam PHILIPS + 30% więcej. Dostępne na ul Wiślanej ps Na allegro są jeszcze tańsze :) Ale na początku kup sobie w hurtowni :) Odpowiedz Link Zgłoś
sticker1 Re: Żarówki samochodowe 17.09.10, 22:14 Żarówki samochodowe ..... hmmmm myślę, że taki towar dostaniesz w sklepie mięsnym Bieńka :P W sumie, po zastanowieniu, to taki temat przebija nawet wszelkie tipsy, flipsy, fryzjerów itp. Jeśli zakładasz temat, gdzie kupić żarówki, to aż boję się pomyśleć co zrobisz jak przyjdzie ci np. wymienić rozrząd. Odpowiedz Link Zgłoś
torpeda_1 Re: Żarówki samochodowe 20.09.10, 14:13 Wiesz,jeśli Cie nie interesuje ten temat to nie musisz tu komentować ;].Chciałem się spytać po prostu o opinie kogoś obeznanego w temacie,bo światła w aucie są dla mnie dość istotną sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwesterbb Re: Żarówki samochodowe 11.01.16, 16:45 Zanim miałam właśny samochód wydawało mi się, ze to bez różnicy jakiej marki żarówkę ma się u siebie w samochodzie. Teraz jednak wiem, że to spora różnica. na rynku dostępnych jest wiele marek i rodzai a w tym artykule nocar.pl/blog/zarowki-samochodowe-dostepne-na-rynku/ bardzo fajnie to opisują. No i zawsze warto chyba wybrać tą troche drożą ale mamy większe prawdopodobieństwo że się nie spali Odpowiedz Link Zgłoś