Dodaj do ulubionych

Piotr Włostowic

20.05.11, 12:20
Piotrowi Włostowicowi mało tysięcy postów na epiotrkow to jeszcze pisze w 7 dni. Nie da się tego czytać. Fatalnie napisane, nie wiadomo o czym, nie wiadomo po co.
Pan Paweł (Piotr) znany jest także z megaszybkiej produkcji nicków pod którymi pisuje na różnych forach. Ale sensu nie ma w tym żadnego. To poziom programów Beaty Stachaczyk.
A propos ktoś z radia kontroluje to co pani Beata wygaduje w środy po 16 ? Większej tragedii tu nie było. Żenada jakiej nie słyszałem nigdzie.
Obserwuj wątek
    • k-bay Re: Piotr Włostowic 21.05.11, 08:03
      Ujmę to tak: jakie miasto, taki poziom.
      Dlatego aktualnie jestem w rozjazdach.

Nie ma co liczyć na cuda, których nie będzie.
      • katarzynaizabela Re: Piotr Włostowic 21.05.11, 22:56
        No proszę....
        Jak pięknie ukryć się pod nickiem i oczerniać innych.. A stać cię na to żeby się podpisać tak ,jak wymieniasz nazwiska innych osób ?? Podpisz się i pochwal się własnymi osiągnięciami mistrzu elokwencji !!!
        • k-bay Re: Piotr Włostowic 21.05.11, 23:05
          To nie jest odpowiedź do mnie, źle adresujesz wątek; ja nie mam czego się wstydzić ;-P
    • elikowa Naprawdę??? 22.05.11, 17:44
      marianoitaliano.80 napisał:

> Piotrowi Włostowicowi mało tysięcy postów na epiotrkow to jeszcze pisze w 7 dni
      > . Nie da się tego czytać. Fatalnie napisane, nie wiadomo o czym, nie wiadomo po
      > co.
      > Pan Paweł (Piotr) znany jest także z megaszybkiej produkcji nicków pod którymi
      > pisuje na różnych forach. Ale sensu nie ma w tym żadnego. To poziom programów B
      > eaty Stachaczyk.
      > A propos ktoś z radia kontroluje to co pani Beata wygaduje w środy po 16 ? Więk
      > szej tragedii tu nie było. Żenada jakiej nie słyszałem nigdzie.

Taa, no tak. Ale i ty i ja i każdy kto realistycznie postrzega rzeczywistość, wiemy doskonale, że akurat jest na odwrót niż się wysiliłeś z swoim wpisie. He, he, he. Prawda boli, jeszcze smacznie przyprawiona i efektownie podana. Dużo zdrowia i pomyślności.
    • rebeliantka55 Re: Piotr Włostowic 22.06.11, 15:54
      Przez użytkownika(użytkowniczkę)marianoitaliano.80 przemawia typowa poska zawiść. Nie ma to jak knucie intryg, wchodzenie na kolejne portale, żeby publicznie dokuczyć człowiekowi. Każdy pretekst jest dobry, każda bujda na resorach, nadmuchane kłamstwa i co tam jeszcze do chorobliwie ambitnej głowy wpadnie. A powód tej wypowiedzianej wojny jest bardzo oczywisty, jak powyżej:zawiść, zawiść, zawiść i frustracja - niespełnione oczekiwania.
      • kiapride Re: Piotr Włostowic 24.06.11, 18:31
        rebeliantka55 napisała:

> Przez użytkownika(użytkowniczkę)marianoitaliano.80 przemawia typowa poska zawiś
        > ć. Nie ma to jak knucie intryg, wchodzenie na kolejne portale, żeby publiczni
        > e dokuczyć człowiekowi. Każdy pretekst jest dobry, każda bujda na resorach, nad
        > muchane kłamstwa i co tam jeszcze do chorobliwie ambitnej głowy wpadnie. A pow
        > ód tej wypowiedzianej wojny jest bardzo oczywisty, jak powyżej:zawiść, zawiść,
        > zawiść i frustracja - niespełnione oczekiwania.

marianyitaliany80 niech sami pod prawdziwym nazwiskiem coś wydrukują w jakiejś gazecie to wtedy pogadamy ewentualnie. Masz rację że na wszystkich forach króluje zazdrości i zawiść więc i tutaj na każdym kroku to samo. Włostowicz nie pękaj.
        • vichy5 Re: Piotr Włostowic 25.06.11, 19:11

Nie mam zamiaru oceniać pisania tego pana, bo szkoda mi czasu, ale doceniam umiejętność wymyślania pseudonimów zwanych też nickami:)))
          • pocoallegretto Re: Piotr Włostowic 30.06.11, 12:44
            Co do pseudonimów - nicków:ten pan jest bardzo kreatywny, z wyobraźnią, nie robi nikomu krzywdy, tylko prowokuje. Prowokowani zaczynają myśleć, nawijać, czasem coś mądrze napiszą, czasem się zeźlą.
            Widocznie taka niespokojna jego dusza. Tak się zdarza, nawet to pewna prawidłowość w pewnych kręgach - dziennikarskich i artystycznych. A felietony - spoko. Wiadomo, muszą być ujęte w pewne ramy. Niektórym ten sposób wypowiedzi pasuje, innych denerwuje.Język plastyczny i "na luzie" + specyficzny humor. Tematy zawsze na czasie.
            Nie rozumiem, skąd ostatnio taka nagonka na autora. Komuś kwi napsuł? A może to nasza narodowa kwitnąca zawiść?
            • m_acie_k Re: Piotr Włostowic 30.06.11, 21:27
              Taaaaa, coś jeszcze pan wymyśli? Bo czytanie w kółko wypowiedzi pisanych w tym samym stylu już staje się nudne - bardzo nudne. Na prawdę, no na prawdę, dziennikarz powinien robić coś pożytecznego dla społeczeństwa, a nie pisać non-stop jakieś dziwne felietony (a raczej kopiować p. Witaszczyka) i klonować konta na wszystkich portalach (nooo oprócz skyscrappercity, ale to nie ten poziom :D ). Do roboty "królu złoty" :D
              • pocoallegretto Re: Piotr Włostowic - do maćka 01.07.11, 23:23
                Do kogo kierujesz te swoje cenne uwagi? Nikt cię nie traktuje poważnie na forach. Na epiotrkow cię lekceważą, a ty dalej w każdym komentarzu węszysz wroga. Sam się nakręcasz. Uczepiłeś się tego Wlłostowica i z uporem maniaka próbujesz mu szkodzić, zwalczać go na różne sposoby. Nie masz innych zajęć? Nie szkoda życia na bieganie po sieci i polowanie na duchy?
                Nie lubisz tych jego lektur - masz prawo, więc nie męcz się. Wszystkie felietony mają jakieś wspólne cechy, nie muszą być wcale czyjąś kopią. Co ty stale z tym Witaszczykiem? A ty w jakich formach, w jakich gatunkach się sprawdzasz? Czy tylko w obraźliwych postach na forach? Tak najłatwiej. Czy to pożyteczne? I dla kogo? Może bronisz świata przed wyimaginowanym najeźdźcą? To już nie do wyleczenia u ciebie? Przykre...
                • m_acie_k Re: Piotr Włostowic - do maćka 02.07.11, 09:17
                  Och czuje się taki dumny :D Kolejny klon mi odpisał. A nie przepraszam, to jest na pewno realna osoba. Kolejna realna osoba, która czyta każdą moją wiadomość na wszystkich trzech stronach :D Och taki popularny jestem. Kurcze wystarczy uderzyć w odpowiednią osobę, a wszędzie będą cię znali. Szkoda tylko, że ci wszyscy to jedna i ta sama osoba :S
                  • pocoallegretto Re: Piotr Włostowic - znowu do maćka 03.07.11, 01:24
                    Właśnie ! opamiętaj się człowieku. Patrzę na ten twój detektywistyczny spektakl z wielkim politowaniem. Myślisz, że depczesz Włostowicowi po piętach, że upolowałeś kolejnego"klona". Mieszasz sobie i innym w głowie. A jeśli się mylisz? Nie bierzesz tego pod uwagę? Włostowic to znana postacć, Ty znany jesteś jako jego zajadły wróg. Włostowica ludzie pamiętają i wspominają, nic dziwnego, trochę dokuczył, trochę rozśmieszył, dlaczego mają o nim nie mówić? Bo Maciek pomyśli, że przemawia jego"klon" - sam Piotr W. ukryty pod jakimś nickiem ? Zaślepiony jesteś tą nienawiścią, zawiścią, czy już nie wiadomo naprawdę czym.
                    Jestem realną postacią, nie mam tylu lat, co Włostowic. Chcesz - nie wierz, karm się chorobliwymi wizjami. Ale radzę - opamiętaj się i daj sobie szansę na normalne, udane życie.
                    • k-bay Re: Piotr Włostowic 03.07.11, 09:53
                      Może sobie idźcie z tymi wywodami na priv, co?

Sprawa agenta Włostowica jest dobrze znana weteranom piotrkowskiego internetu i nie ma co odgrzewać starego kotleta. Każde środowisko ma swojego nadwornego błazna, tudzież trolla. Zarówno on, jak i jego krytycy robią to, co potrafią najlepiej; pyskują...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka