Dodaj do ulubionych

Śmieci...

20.08.04, 14:00
Mam Pytanie do Pana Marcina P. Czy w miejscach gdzie mieszkańcy, a raczej
pseudo ludzie, śmiecą najbardziej, nie można by było dostawić, albo nawet
postawić kosze na śmieci? Jako przykład podam boisko przy mojej byłej szkole
Podstawowej nr 12, które nie dość, że pełne różnych elementów, jest tak
czasami zaśmiecone, że szkoda gadać... Więc czy można jakoś w tej sprawie
zadziałać?
Obserwuj wątek
    • m.pampuch Re: Śmieci... 23.08.04, 07:28
      Przekaże Pana uwagę do służb miasta, choć według mnie jeżeli zaśmieciony jest
      teren szkoły, to dyrekcja powinna zgłosić potrzebe ustawienia koszy.
    • bartlomiej444 Re: Śmieci... 23.08.04, 08:17
      A na przystanku Dworzec PKP? - tam jest pełno śmieci na chodniku! Ładnie miasto
      wita przyjezdnych!!!
      • kozlowskikrzysztof Re: Śmieci... 24.08.04, 10:11
        A wogole przydalo by sie cos zrobic z dworcem PKP i PKS ... juz nie mowie o samych budynkach bo to nie dzialka miasta (ich widok mnie przeraza jak przyjezdzam do Piotrkowa i wstyd mi jest jak znajomi przyjezdzaja do mnie gdy widza dworzec) ale cos z okolica. Syf i brud to jedno ale troszeczke za duzo meneli sie tez tam kreci. Do tego dresiki parkujacy i muzyczke sluchajacy na parkingu.... nie za ciekawie to wyglada...
        • m_acie_k Re: Śmieci... 25.08.04, 09:21
          Panie Krzysztofie, ma Pan coś przeciwko dresikom i menelikom?? :+) Ale
          rzeczywiście problem z osobnikami tego typu i incydentami, które Pan wymienił
          bardzo źle wpływają na potencjalnego turystę, ale cóż poradzić takie czasy
          nadeszły... niestety...

Ale co do przykładów zaśmieconych miejsc, możnaby zrobić jakąś listę takich
          lokalizacji "śmieciowisk"... Taka lista pierwszych celów sprzątania i
          lokalizacji koszy :+)
          • m.pampuch Re: Śmieci... 26.08.04, 07:05
            A może tak nie śmiecić. Bo kto śmieci ?
            • margo1985 Re: Śmieci... 02.09.04, 14:24

smieci w P-wie, to prawdziwy problem,a jeszcze wiekszy jest z tym, że śmietniki
              są poustawiane co kilka km ! w tym roku, nie powiem, trochę się to wszystko
              polepszyło <jest ich o kilka wiecej>, ale do ideału jeszcze sporo brakuje $
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka