koda335 20.01.05, 15:01 Kochani w sierpniu 2004 w Ciechocinku poznałam chłopaka (jak się domyślacie byliśmy w sanatorium). Rozmawialismy ze sobą tylko jeden wieczór. Ciekawa jestem co u niego. Pomóżcie go zlokalizować. Dorota z Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szch69 Re: SZUKAM PAWŁA 20.01.05, 17:03 Opis tego kolesia nie jest zbyt wyczerpujacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
coloquez Re: SZUKAM PAWŁA 21.01.05, 08:53 Fakt, opisałaś kolesia bardzo wyczerpująco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dnasmx Re: SZUKAM PAWŁA 21.01.05, 14:54 kochanie podaj swój numer telefonu, to może ja, chociaż Paweł nie mam na imię, zaspokoję ....... twoją ciekawość. Może razem poszukamy Pawła ? Albo nie będziemy go wogóle szukać ....... Mam nadzieję że w tym sanatorim nie leczyłaś żylaków i nie masz 70-tki na karku.... Podaj kontakt koniecznie Całusyyyy tajemniczy dnasmx Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: SZUKAM PAWŁA 21.01.05, 18:09 Nie ma się co dziwić z opisu wynika że było ciemno. A Ciechocinek bardzo romantyczne miejsce, czasami przejezdzam autobusem i duzo zakochany widze (zazwyczaj po 70) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czarnawrona Re: SZUKAM PAWŁA 25.01.05, 12:30 Myślę, że wiem kogo szukasz. Jeżeli jeszcze się nie znalazł napisz do mnie czarnawrona@gazeta.pl pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: SZUKAM PAWŁA 26.01.05, 14:00 No i jak tam sprawa z Pawłem?? Odnalazł się ... poinformujcie nas czy wszystko skończyło isę szczęśliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: SZUKAM PAWŁA 26.01.05, 14:23 No wlasnie, czy Dorota odnalazla swego ukochanego czy nie? ;) Nie bede mogl spac po nocach jak sie nie dowiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś