kutnowianin 11.03.08, 10:33 Niedawno sie przyprowadziłem do Kutna i chciałbym se dowiedzieć o jakiegoś dobrego dentystę w tym mieście. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schol_a Re: jakiś dobry dentysta? 11.03.08, 14:56 dobra jest Pani Klosse i nawet nie jest taka droga bo bierze 60zl za zeba, Misztalowa tez jest dobra ale jest duzo drozsza Odpowiedz Link Zgłoś
aga_aga12 Re: jakiś dobry dentysta? 22.04.08, 14:05 Mam złe doświadczenie z panią Foczpaniak choć przez blisko 10 lat cała rodzina leczyła się u niej. Pani doktor przyjmowała nawet do 24 ale to było na początku. Kiedyś była bardzo trudno osiągalna a mój bolący ząb niestety coraz gorzej o sobie przypominał. Po nieustanych kontaktach nie udało mi się dobić do pani doktor a pani doktor stwierdziła że "trudno ona nie ma czasu i muszę sobie iść na miasto" Po latach leczenia taki tekst!!! Poszłam do Subczyńskiej - pomyłka. Leczyła mi kanałowo 7 i po pół roku niewyobrażalny ból. Wylądowałam na Pomorskiej w AM i okazało się z trzech kanałów: jeden wyleczony do 3/4; drugi do 1/4; trzeci nawet nie ruszony i założona plomba - Wszystko na temat - myślę że nie mam szczęścia do stoma (plomy od Foczpaniakowej też po latach wypadają gdyż pod plombami już się psuje ząbek i zazwyczaj atakuje już korzeń) POzdro Odpowiedz Link Zgłoś