Dodaj do ulubionych

Lizus Stachaczyk

03.03.05, 22:05
Jak Matusewicza aresztowali Stachaczyk (właściciel radia Piotrków
i ,,Tygodnia Trybunalskiego'' udostepnił swoje media do opluwania
Matusewicza. Na radiowej antenie i w gazecie mogł to robić każdy, kto miał
tylko na to ochotę, zwłaszcza ludzie ze Stowarzyszenia na Rzecz Rozbioru
Piotrkowa i Regionalnej Izby Gospodarczej. Najczęściej oczywiście robił to
równiez sam Stachaczyk i jego pracownicy.
Teraz, gdy Stachaczyk usłyszał, że Matusewicz wychodzi z aresztu, w
swojej dzisiejszej gazetce zamiescil ramkę (z własnym zdjęciem) z
zapewnieniem, jak to darzy Matusewicza zaufaniem.
Tomaszku Stachczyku właź, właź Matusewiczowi w dupę, może jakiś ochłapik
p. prezydent znów rzuci!
Obserwuj wątek
    • kregi Re: Lizus Stachaczyk 04.03.05, 07:47
      Tak jak w życiu pringles, czysta polityka. Dobrze to opisał Vinci ci co
      wspierali Pana Waldemara teraz są przeciwko niemu, ci co byli przeciwko są teraz
      za itd.
      Zmienia się to jak w kalejdoskopie.

Mnie cieszy tylko jedno, że prezydent będzie mądrzejszy bo będzie wiedział z kim
      rozmawia przy stole.

pozdrawiam
      • tygrys999 Re: Lizus Stachaczyk 04.03.05, 15:20
        Porozmawiaj może z Vinci,kiedy będzie mądrzejszy o naukę czytania ze
        zrozumieniem oraz nauczy się korzystać z encyklopedi.Prezydent będzie
        inny,bogatszy o 9 miesięcy nieobecności w domu.Reszta jest zbiorem zasad.Wy i
        tak tego nie rozumiecie.Jak to piszesz ci co wspierali teraz są przeciw,ci co
        byli przeciw teraz wspierają,ble,ble.A gdzie wnioski,gdzie
        odpowiedzialność,GDZIE UMIEJĘTNOŚĆ WYCIĄGANIA WNIOSKÓW?W lesie?Są osoby
        instytucję,ugrupowania,których nigdy nie tkniecie.Mogą wam a może sobie narobić
        na głowę i udajecie,że co najwyżej deszcz pada.Kompletne nic.
        • vinci2 tygrys - mentor od siedmiu boleści 04.03.05, 16:35
          Tygrys gdybyś był człowiekiem intligentnym, gdybyś był powtarzam to odnośnie
          czytania ze zrozumieniem odpowiedziałbyś mi na zadane Tobie pytanie.
          Jeśli tego nie potrafisz nie zgrywaj na forum Mentora bo zachowaujesz się jak
          jedyny wszystko wiedzący w dziedzinie referedum, a Twoje posty ograniczają się
          do komentarzy: nie wiecie, nie zrozumiecie, Ja jestem Wielki Wszystkowiedzący
          Tygrys Pan tego miasta.

A Twoje wypowiedzi to zwykłe frazesy!!!
          • tygrys999 Re: tygrys - mentor od siedmiu boleści 04.03.05, 23:25
            Kolego Vinci czekałem na Kręgiego.Ustawicznie sprawiasz wrażenie
            roztargnionego,nierozumiejącego,paląco nieświadomego ciągle pytając swoich
            dotychczasowych adwersarzy:Co napisałem?Kogo obraziłem?Udowodnij mi.Teraz mi to
            przypisujesz,dodajac do tego frazesy.Podobnie jak Kręgi czekam na niedzielne
            głosowanie licząc,że w poniedziałek znormalniejesz a przynajmniej zdejmiesz
            klapy z oczu.Lubiłem nasze rozmowy niepodszyte uprzedzeniami,jeśli wiesz co mam
            na myśli.Sądzę,że już jednak encyklopedi nie wypuszczasz z rąk choć nadal
            czytasz bez zrozumienia.Tego też się nauczysz.Liczę na twoją zdolność do
            ewolucji.
        • kregi Re: Lizus Stachaczyk 04.03.05, 19:23
          Tygrysie już chyba z dziesiąty raz czepiasz się Vinciego o nauke czytania to już
          nawet nie jest nudne, jak masz jakieś problemy porozmawiaj z kimś. Stajesz się
          coraz bardziej zgorzchniały.
          Już czekam aby się to referendum wreszcie skończyło i można było z Tobą
          normalnie porozmawiać.
          Powiedz konkretnie o co ci chodzi.

pozdrawiam
    • elmer_lonstar Re: Lizus Stachaczyk 04.03.05, 13:04
      jak napoleon uciekł z elby i wyladował na południu francji, to gazety w paryżu
      pisały artykuły w stylu "korsykański uzurpator znów we francji" ajak bonaparte
      stał u wrót paryża, to wszystkie gazety pisały: "witamy ukochanego cesarza"
      mnie akurat kompletnie nie dziwi to, co się wyrabia w piotrkowskich mediach. a
      wy macie jeszcze jakieś złudzenia??
      • tygrys999 Re: Lizus Stachaczyk 04.03.05, 15:31
        elmer_lonstar napisał:

> jak napoleon uciekł z elby i wyladował na południu francji, to gazety w
        paryżu
        > pisały artykuły w stylu "korsykański uzurpator znów we francji" ajak
        bonaparte
        > stał u wrót paryża, to wszystkie gazety pisały: "witamy ukochanego cesarza"
        > mnie akurat kompletnie nie dziwi to, co się wyrabia w piotrkowskich mediach.
        a
        > wy macie jeszcze jakieś złudzenia??Ja mam,podobnie jak członkowie
        stowarzyszenia.Mieszkańcy wcześniej czy póżniej zrozumieją,że ich los zależy od
        chęci wrzucenia karty do głosowania.Milczący i nieobecni nie mają racji a
        strach jest złym doradcą.Gdzieście się podziali nudzący się bez kota internauci?
        Czyścicie komputery i modelujecie usta do uśmiechu?Tym razem rację mają
        członkowie stowarzyszenia.Są blizcy namówienia mieszkańców do aktywności.Nie są
        jak inni za a nawet przeciw.W porównaniu z innymi wydają się wiarygodni.Od
        początku do końca kampanii referendalnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka