szch69 18.03.05, 10:44 Nareszcie w Piotrkowie :) W dzienniku lodzkim jest ogloszenie, ze szukaja pracownikow do nowego lokalu - w Piotrkowie Trybunalskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szch69 Re: Telepizza 18.03.05, 10:47 "TelePizza dąży do stworzenia placówki w każdym mieście powyżej 80 tys. mieszkańców." i ledwo co sie zalapalismy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: Telepizza 18.03.05, 11:20 O jak miło :) Może znów mnie wylosują i dostanę rabat hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
husky78 Re: Telepizza 18.03.05, 15:11 no to faktycznie zaszczyt kopnol nasze miasto... dzieki tej inwestycji wzrosnie atrakcyjnosc naszego miasta,moze nawet dzieki niej trafi do nas kapital zagraniczny chocby wloski... ;-) a tak serio to pizza w TELE nie jest najlepsza smakowo i cenowo, ale to moje odczucie! Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Telepizza 18.03.05, 15:47 Mi tam smakuje w Telepizzy. Pewnie blady strach padnie na pizzerie Tina, wzrośnie konkurencja. Co mnie jako klienta cieszy :-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Telepizza 19.03.05, 13:13 Mi tez TELEPIZZA smakuje a do tego maja baaardzo duzo promocji.. czasme mozna wylosowac pizze za darmoche :) Odpowiedz Link Zgłoś
powiernik Re: Telepizza 22.03.05, 13:49 szch69 napisał: > "TelePizza dąży do stworzenia placówki w każdym mieście powyżej 80 tys. > mieszkańców." i ledwo co sie zalapalismy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: Telepizza 24.03.05, 07:46 A skąd wiesz, że jest mniej niż 80 000 ludzi?? Wg www.piotrkow.pl w 2003 roku było nas 81.691. Sądzisz, że w ciągu roku 2004 ubyło podnad 1691 osób? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
powiernik Re: Telepizza 29.03.05, 12:51 Stowarzyszenie Na Rzecz Rozwoju Piotrkowa przed referendum ogłosiło, iż jest nas tylko 79 tysięcy. Myślę, że sprawdzili to w pewnym źródle. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Telepizza 30.03.05, 21:07 Oczywiscie Stowarzyszenie nigdy sie nie myli i ma najpewniejsze dane... normalnie az mnie strzyka jak tego slucham :( wedlug oficjalnych danych ludzi w piotrkowie mieszka 81.169 i koniec dyskusji !! Odpowiedz Link Zgłoś
coloquez Re: Telepizza 18.03.05, 16:21 Ogłoszenie o powstaniu Telepizzy w Piotrkowie widziałem już w Gazecie Praca w grudniu. Długo im schodzi z uruchomieniem tej placówki. Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: Telepizza 21.03.05, 12:35 A ja słyszałem już ze 3 lata temu - że Telepizza kupiła "Europę". Facktycznie dłuuugo schodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Telepizza 21.03.05, 13:36 a tak swoja droga to ja slyszalem ze w tej plombie na torunskiej miala byc Pizza Hut :) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Telepizza 21.03.05, 16:20 Wcale wiec sie nie zdziwie jak jutro uslysze o budowie elektrowni atomowej nad bugajem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: Telepizza 22.03.05, 08:12 Upsss, ale plama :/// Oczywiście, że "Europę" kupiła PizzaHut. Sorki za pomyłkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
coloquez Re: Telepizza 22.03.05, 09:29 Europa została zakupiona przez Matuszewskiego, a nie przez Pizza Hut. Kolejna plama :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: Telepizza 22.03.05, 13:05 Ale nie od PizzaHut czasem, bo OIDP pamiętam DŁ lub TT kiedyś pisał o kupieniu "Europy" przez PizzęHut. Może sprzedali Jamatowi albo zrezygnowali z kupna?? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
elmer_lonstar Re: Telepizza 23.03.05, 12:21 no proszę... waldek wyszedł z kozy i od razu lepiej w naszym mieście! czekamy jeszcze na pizza hut! Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaco Re: Telepizza 23.03.05, 21:21 Ciekawi Mnie tylko kto bedzie zamawial rozne smakolyki w Tej sieci,pomijajac fakt ze drogo to pizze sa strasznie male jak za taka cene.W czestochowie zamowilem rzekomo pizze na 4 osoby i stalem sie posmiewiskiem na caly wieczor hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: Telepizza 23.03.05, 21:39 Przedstawiciel telepizzy o otwarciu lokali w Piotrkowie i Wloclawku: "Jacek Cabaj przyznaje, że rozwój sieci w mniejszych miastach wiąże się z pewnym ryzykiem. Podstawową barierą jest to, że klienci na prowincji nie są przyzwyczajeni do zamawiania jedzenia przez telefon z dostawą do domu. Tymczasem w dużych miastach dostawy do domu stanowią aż 60 proc. sprzedaży TelePizzy. Oznacza to, że w pierwszej połowie 2004 roku firma dowiozła do domów polskich klientów ok. 1,8 mln sztuk pizzy." Ciekawe jak bedzie na naszej "prowincji" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaco Re: Telepizza 23.03.05, 21:47 Nie chodzi o przyzwyczajenia lecz o cene produktu a przekaski z Telepizzy sa dosc drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
vinci2 Re: Telepizza 24.03.05, 17:00 Tu się zgodzę z mikimaco, Pizzahut u nas raczej się nie sprawdzi bo jeżeli koszt tej pizzy przekracza 20 zł. a w smaku nie jest lepsza od naszego piotrkowskiego monopolisty Tiny, to kto ją kupi??? Snob lub naprawdę smakosz tej marki. To trochę tak jak z PizzaHut, marka mocno przereklamowana, a ceny nieadekwatne do jakości!!! Ja zawsze wybiorę Tinę bo smakujje mi ich pizza, a koszt jej kształtuje się w granicach 16 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
vinci2 Korekta powyższego postu 24.03.05, 17:01 W pierwszym zdaniu oczywiście miało być Telepizza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Telepizza 24.03.05, 17:43 Chyba że w Telepizzy za tą cene dostaniesz gratis napój z dolewką, wtedy jestem pewny przeliczysz dokładnie ponownie :). Ja sie ciesze konkurencja to dla szaraków zawsze taniej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: Telepizza 24.03.05, 17:46 Ja uwielbiam pizze frutti di mare, a z tego, co wiem nie ma jej w repertuarze telepizzy wiec chyba nie bede jej klientem. Odpowiedz Link Zgłoś