Dodaj do ulubionych

do ligocian

IP: *.c193.msk.pl 09.08.11, 21:10
jak się Wam podoba wiata postawiona dzisiaj na Panewnickiej w Ligocie na przystanku "Telepizza" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: do ligocian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 01:23
      Kurde - właśnie chciałam założyć podobny wątek !

Jak jechałam autem było już dość ciemo - i pierwsze co pomyślałam: najpewniej imprezująca młodzież przeniosła przystanek !

IDIOTYZM 1 klasa ! Czoło chyle po same kostki.

• Gość: pasażerkakzkgop Re: do ligocian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 09:33
      Cos mi tu nie gra jeśli chodzi o bezpieczeństwo oczekujących pasażerów, za blisko jezdni ( w tym miejscu zreszta dalej nie mozna, wiem), po lewej stronie akurat na trajektorii "lotu" pasażera do autobusu stoi słup. Doceniam troskę KZKGOP o pasażerów ale to miejsce jest słabe na wiatę. :(
      • Gość: john z 12stki Re: do ligocian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 12:10
        szaleństwo! zdjęcie wysłać temu co to wymyslił ;)) Nigdy nie było wiaty i jakoś żylismy w spokoju... a teraz ? heheh brawo! brawo! brawo!
        • Gość: Dogos Kto zatwierdza takie projekty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.11, 16:19
          Po prostu ręce opadają.

Kto zatwierdza takie projekty jak ten?

Jeśli już w ogóle to wiata powinna być na miejscu poprzednich ławek przystankowych, które są tam od lat. W tym miejscu jest teraz tak ciasno, że trudno przejść tamtędy płynnie, a co dopiero przejść tamtędy np. z dzieckiem w wózku.

Już nie mówię, że ciasno, ale też zbyt daleko od nadjeżdżających autobusów i w momencie jak np. jeden autobus już czeka to nie widać w ogóle jaki autobus właśnie przyjechał jako kolejny.

Stawiam na to, że ta ekipa miała postawić wiatę na przystanku i jakby nie postawili to by głowy poleciały, a wybrali sobie to miejsce ponieważ miała pewnie przyjechać wcześniej inna ekipa zajmująca się usuwaniem starych ławek w miejscu, których miała powstać ta właśnie wiata - no ale ekipa usuwająca ławki nie zrobiła swojej roboty i mamy teraz taką kaszanę.

Pytam poważnie: kto zatwierdza takie projekty i komu ta osoba bezpośrednio podlega?
    • Gość: Kik Re: do ligocian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.11, 00:04
      Dziś był piękny widok - ścisk ludzi okupujących ławkę i stojących obok, natomiast IDIOTYCZNIE położona wiata stała pusta.

Najlepiej jakby to usunęli !
      Wręcz w głowie się nie mieści, że takie coś stoi !
    • Gość: Kik Re: do ligocian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.11, 00:13
      Coś mi się zdaje że mieli rundkę po Nikiszu i Ligocie za jednym razem --->
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,10096590,Psu_na_bude_taka_wiata.html
    • Gość: zoska Re: do ligocian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.11, 15:52
      nowa wiata stoi pusta, a ludzie jak dotąd stoją przed drzwiami do kamienicy, która stoi przy przystanku, blokując wyjście i wejście, na dodatek hmykają jak muszą się odsunąć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka