tajsia 09.05.05, 09:31 Szukam samochodu który moge wynająć na ślub. Nie musi to być limuzyna a moze być jakiś prywatny samochód pasujący na samochód ślubny. Proszę o wiadomości również chętne prywatne osoby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zjawiskowa A blachy ma vinci2 09.05.05, 11:49 Dziewczyno, i ty też? A tablic rejestracyjnych nie potrzebujesz? Podobno vinci2 ma w szafie kilka kompletów blach, bo zapomniał zwrócić do wydziału komunikacji, może coś wybierzesz sobie, jakąś odpowiednią rejestracyjkę na rejestrację swojego związku? No bo jak ma ślub być nieważny, to vinci2 cię poratuje z pewnością. Zakręć do niego, powinien teraz być w chacie, nudzi się, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.83 Re: A blachy ma vinci2 09.05.05, 13:22 strasznie cie dziwi szczescie innych.... jestes arogancka i agresywna... moze lepiej zaniechaj komentarzy na tematy slubne co? Odpowiedz Link Zgłoś
tajsia Re: A blachy ma vinci2 09.05.05, 13:24 popieram cię Agniszko. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: A blachy ma vinci2 09.05.05, 14:01 tajsia napisał: > popieram cię Agniszko. > Pozdrawiam :) Był kiedyś w telewizji taki program "Popierajmy się". To jakaś nowa edycja? W roli głównej panieny na wydaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
tajsia zjawiskowa stara panna :) 09.05.05, 14:13 widze ze masz problem ze sobą. Diagnoza - masz syndrom niedoprznięcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Ty, pannica, jaki syndrom mam? 09.05.05, 14:22 Napisz no mała porządnie, jaki syndrom u mnie rozpoznałaś? Niedopieprznięcia, czy jak? Doczytać się nie mogę, tak naszrajbowałaś. Medycynę studiujesz? Dla ułatwienia jeśli chodzi o tę pannę: dziewicą nie jestem. Najwyżej orleańską. Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: Ty, pannica, jaki syndrom mam? 09.05.05, 15:18 zjawiskowa napisała: > Dla ułatwienia jeśli chodzi o tę pannę: dziewicą nie jestem. Najwyżej orleańską Pewnie to sie stalo na wiejskiej dyskotece, bylo ciemno, a koles byl pijany wiec nawet nie widzial z kim to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: Ty, pannica, jaki syndrom mam? 09.05.05, 15:34 szch69 napisał: > zjawiskowa napisała: > > > Dla ułatwienia jeśli chodzi o tę pannę: dziewicą nie jestem. Najwyżej > orleańską > > Pewnie to sie stalo na wiejskiej dyskotece, bylo ciemno, a koles byl pijany > wiec nawet nie widzial z kim to robi. Tak, było ciemno. Było na wsi. Nawet pod samą remizą to było. Koleś, fakt, był cokolwiek wypity. Ale pamiętam taki szczegół, że wiesz, on mi, to ja jemu. No wiesz, 69. Nie pamiętasz, jak mi dziękowałeś potem. Odstawiłam cię już od cyca, a tyś jeszcze pół roku za mną się czołgał, żeby raz jeszcze zabrać cię na tę wiejską zabawę. W Babach to było, pamiętasz, jak się jedzie na Koluszki, zaraz za przejazdem kolejowym, tam za tym zakrętem. 69 było. No dobrze było. Odpowiedz Link Zgłoś
szch69 Re: Ty, pannica, jaki syndrom mam? 09.05.05, 15:21 Chociaz jednak wydaje mi sie, ze to, ze nie jestes dziewica to zasluga jakiegos warzywa bo sprawiasz wrazenie kobiety, ktorej nie bardzo sie uklada z facetami. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: Ty, pannica, jaki syndrom mam? 09.05.05, 15:37 szch69 napisał: > Chociaz jednak wydaje mi sie, ze to, ze nie jestes dziewica to zasluga jakiegos > > warzywa bo sprawiasz wrazenie kobiety, ktorej nie bardzo sie uklada z facetami. Jakiego tam warzywa, przecież marchew zawsze kroisz mi na talarki. Za to pamiętasz, łońskiego roku, jak ci dynię wydrążyłam, odleciałeś, że do tej pory wylądować nie potrafisz. Aż ci się nogi w 99 wygięły. Odpowiedz Link Zgłoś
cartin Re: Samochód na ślub 09.05.05, 14:54 tajsia napisał: > Szukam samochodu który moge wynająć na ślub. Nie musi to być limuzyna a moze > być jakiś prywatny samochód pasujący na samochód ślubny. Proszę o wiadomości > również chętne prywatne osoby. > Pozdrawiam Wysłałem ci zdjęcie samochodu na skrzynke mailową. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: Samochód na ślub 10.05.05, 08:07 Na ul. Słowackiego przy Daniłowskiego często parkuje srebrny chlysler - model PT Cruiser (stylistyka a'la lata 50. XX wieku) - rejestracja E4 XXXXX. Widziałem go kilka razy obsługującego śluby, więc pewnie właściciel się zgodzi. Mogę też polecić srebrnego Opla Omegę - sam nim jechałem do ślubu - baaardzo sympatyczny kierowca. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tajsia Re: Samochód na ślub 10.05.05, 08:36 dzięki:) postaram sie dotrzeć do niego a jak ktoś ma jakieś namiary do właściciela chlyslera to prosze o wiadomość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś