ola9922 16.06.05, 16:20 mam pytanie przeprowadzam sie do piotrkowa czy jest tam porodowka jakie standardy ile kosztuje polozna ile porod rodzinny za kazda informacje dziekuje a moze jest jakas strona albo tel do porodowki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zjawiskowa Nie rób dziecku krzywdy na całe życie ! 16.06.05, 16:26 owszem, jeśli chcesz urodzić dziecko żywe, zdrowe, i aby nie podłapało jakiegoś szpitalnego zakażenia, to zdecyduj się na poród prywatnie w Warszawie. Dodatkowo taki atut, że miejscem urodzenia dziecka będzie Warszawa, miasto słabo, bo słabo, ale jakoś tam kojarzone od biedy w świecie, a jakiś Piotrków Zasrany. Chcesz dziecku na całe życie krzywdę zrobić? I nadaj mu jakieś trochę światowo brzmiace imię, nie wiem, poszukaj, choćby Alan, jak Górniakowa swojemu, bo co, Krzysztof go nazwiesz albo Stanisław? Gdzie on miałby się z tym pokazać w świecie? Stanisław z Piotrkowa Trybunalskiego. A tak - Alan i Warsaw. Dobrze ci radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ola9922 Re: Nie rób dziecku krzywdy na całe życie ! 16.06.05, 16:40 to prawda ze mieszkam obecnie w warszawie ale pytam o warunki w tym piotrkowie Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Nie rób dziecku krzywdy na całe życie ! 16.06.05, 20:00 Oj zjawiskowa Piotrków czasami wiecej znaczy niż ta Warszawka :-)). Ilu moze powiedziec ze urodziło sie w wawie wielu, a ile w pT tylko wybrańcy tacy jak ty ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
ola9922 Re: Nie rób dziecku krzywdy na całe życie ! 18.06.05, 19:36 jak widze to tobie rodzice krzywde zrobili ? Odpowiedz Link Zgłoś
panbrzydki Re: szpital 16.06.05, 18:37 Daj sobie spokój z tym Piotrkowem. To dziura i straszliwe zadupie. Ludzie wredni, a służba zdrowia zgniła. Rzeczywiście, nie krzywdź dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
moonikaa77 Re: szpital 16.06.05, 22:36 Ja w listopadzie rodziłam dziecko w Piotrkowie i nie było tak źle. W Piotrkowie są dwa szpitale i tym samym dwie porodówki. Warunki takie sobie ale da się przeżyć, zależy co kto lubi. Co do płatności to nie wiem bo nie płaciłam (mąż był przy porodzie). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: szpital 18.06.05, 14:26 ola9922 napisała: > ludzie napiszcie cos wiecej? prosze Nie truj już. Polej prześcieradło wrzątkiem, znajdź gdzieś kawałek wolnego miejsca w domu i urodź sama siłami natury. Obok położ sobie nożyczki, żebyś miała czym odchechłać pepowinę. Po bólu rąbnij stakanczik wodki, co by stres minął. Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Słuchaj Ola 18.06.05, 17:52 Ola ja bym sie nie przejmował to co pisze zjawiskowa. Jest tak jak wszedzie. Znajomego żona pracuje w szpitalu jako położna i nic mi nie wiadomo aby były jakie s kłopoty dzieci sie rodzą aż miło. Jak jestes zainteresowana to na priva z chęcią ci pomoge pójdziesz zobaczysz porozmawiasz i sobie zdecydujesz. :-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zjawiskowa Re: Nie słuchaj Ola 18.06.05, 18:36 kregi napisał: > Ola ja bym sie nie przejmował to co pisze zjawiskowa. > Jest tak jak wszedzie. > Znajomego żona pracuje w szpitalu jako położna i nic mi nie wiadomo aby były > jakie s kłopoty dzieci sie rodzą aż miło. Jak jestes zainteresowana to na priva > z chęcią ci pomoge pójdziesz zobaczysz porozmawiasz i sobie zdecydujesz. :-)) > > pozdrawiam Ola, nie słuchaj tego kregi. On się nie zna na służbie zdrowia, choć nastawia kręgi ludziom pokątnie. Po lamperii w naszym szpitalu spływają ławice bakterii, a na priva z kregim nie wchodź, bo to znany w mieście uwodziciel i zapewne marzy mu się jakieś małe molestowanko. Poszłam z nim na kawę raz a on do razu do mnie! Dobrze, że się obroniłam! Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Nie słuchaj Ola 18.06.05, 19:19 Musiałaś mnie z kimś pomylić, ja z facetami się nie umawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ola9922 Re: Nie słuchaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.05, 19:35 boze jacy ludzie w piotrkowie ??? zjawiskowa wiesz do czego sluzy forum? dziekuje niczego sie niedowiedzialam ani szpitalu ani na forum z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: szpital 18.06.05, 21:08 Porody rodzinne są bezpłatne. Mąż po prostu wchodzi z tobą na porodówkę. Jeśli chcesz, żeby lekarz był przy porodzie prawdopodobnie musisz dać w łapę. Ale najważniejsza jest położna. Lepsza dobra położna przy porodzie niż lekarz. To ona jest najważniejsza. Jeśli chodzi o warunki panujące w szpitalu, to są porównywalne. Pozdrawim!A nimi się nie przejmuj, oni tak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aksa Re: szpital 18.06.05, 21:39 hej Ola, napisalam do Ciebie na priv, nie mam ochoty dawać okazji do komentarzy różnym oszołomom. Głupota ludzka nie zna granic, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: szpital 20.06.05, 14:31 Niestety. Ja tylko dorzuce od sibie ze z doswiadczen moich znajomych wynika ze duuuzo lepszym miejscem do porodu jest SSW im. Mikolaja Kopernika przy Rakowskiej natomiast radze unikac szpitala miejskiego :( W koperniku maja bardzo mile polozne :) Odpowiedz Link Zgłoś