Dodaj do ulubionych

Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pachami!

04.07.05, 22:37
Inteligentki z Piotrkowa oderwane od buraka cukrowego i łubianu! Jeżeli się
wsiada do busa albo emzetki i w dodatku trzyma wyciągniętą łapą poręczy nad
łbem, to wypadałoby golić te obrzydliwe kłaczyska pod pachami. A potem użyć w
to miejsce wody i mydła, panie szlachcianki. Nawet parę razy na dzień.
Jeżeli się nosi teraz letnie kreacje bez rękawka, to też - bardzo proszę -
bez tego powalającego zarostu wystającego spod tych paszysk smrodliwych. Wot,
arystokracja paszowa!
Obserwuj wątek
    • ciocia_mela Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 05.07.05, 00:12
      Ja to sobie proszę pana, także niżej golę, rozumie pan. Tak jest higieniczniej
      bez tej całej kępy. I wszów łonowych nigdy przez to nie posiadam.
      • zjawiskowa Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 05.07.05, 14:24
        ciocia_mela napisała:

> Ja to sobie proszę pana, także niżej golę, rozumie pan. Tak jest
        higieniczniej
        > bez tej całej kępy. I wszów łonowych nigdy przez to nie posiadam.

BRAWO! BRAWO! BRAWO!
    • szprota ROTFL 05.07.05, 12:33
      Na pociechę dodam, że zaniedbanie zarówno pań jak i panów nie jest wyłącznie
      domeną Piotrkowa :D
      • zjawiskowa Re: ROTFL 05.07.05, 14:24
        szprota napisała:

> Na pociechę dodam, że zaniedbanie zarówno pań jak i panów nie jest wyłącznie
        > domeną Piotrkowa :D

BRAWO! BRAWO! BRAWO!
    • hyrpo Woniejące potem ubranka=Narodowy Obyczaj 05.07.05, 12:54
      Tak, Szproto, masz rację. To nie jest akurat domena jedynie piotrkowian.
      Niestety, to NARODOWA cecha, charakterystyczna dla Polaków. (Mam nadzieję,
      Szproto, że przynajmniej od Ciebie nie jedzie... szprotami. Wybacz, ale wiadomo
      o co chodzi.)
      Co więcej? Polacy chodzą w brudnych rzeczach. W tym, w czym chodzili wczoraj,
      przedwczoraj. I jeszcze raz zakładają na siebie, nawet po umyciu się. Na
      Zachodzie to jest nie do pomyślenia: tam rzecz na siebie wkłada sie tylko jeden
      raz i po zdjęciu - do prania. Tutaj jakimś porąbanym zwyczajem jest zmienianie
      koszuli albo bluzki raz na tydzień!!! O Chryste!
      • zjawiskowa Re: Woniejące potem ubranka=Narodowy Obyczaj 05.07.05, 14:25
        hyrpo napisał:

> Tak, Szproto, masz rację. To nie jest akurat domena jedynie piotrkowian.
        > Niestety, to NARODOWA cecha, charakterystyczna dla Polaków. (Mam nadzieję,
        > Szproto, że przynajmniej od Ciebie nie jedzie... szprotami. Wybacz, ale
        wiadomo
        >
        > o co chodzi.)
        > Co więcej? Polacy chodzą w brudnych rzeczach. W tym, w czym chodzili wczoraj,
        > przedwczoraj. I jeszcze raz zakładają na siebie, nawet po umyciu się. Na
        > Zachodzie to jest nie do pomyślenia: tam rzecz na siebie wkłada sie tylko
        jeden
        >
        > raz i po zdjęciu - do prania. Tutaj jakimś porąbanym zwyczajem jest
        zmienianie
        > koszuli albo bluzki raz na tydzień!!! O Chryste!

BRAWO! BRAWO! BRAWO!
      • szprota turlam się nadal 09.07.05, 17:02
        fakt, że jak się wsiada w tak ciepłe dni do autobusu, to się żałuje, że przy
        kasownikach nie ma dozowników wody z mydłem (szprotą nie jedzie, bo mam golenie
        poniżej pach również)
    • zjawiskowa Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 05.07.05, 14:23
      panbrzydki napisał:

> Inteligentki z Piotrkowa oderwane od buraka cukrowego i łubianu! Jeżeli się
      > wsiada do busa albo emzetki i w dodatku trzyma wyciągniętą łapą poręczy nad
      > łbem, to wypadałoby golić te obrzydliwe kłaczyska pod pachami. A potem użyć w
      > to miejsce wody i mydła, panie szlachcianki. Nawet parę razy na dzień.
      > Jeżeli się nosi teraz letnie kreacje bez rękawka, to też - bardzo proszę -
      > bez tego powalającego zarostu wystającego spod tych paszysk smrodliwych. Wot,
      > arystokracja paszowa!

BRAWO! BRAWO! BRAWO!
    • mamatyzi Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 05.07.05, 22:34
      panbrzydki za to pachnący?
      • kariera33 Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 05.07.05, 22:46
        Tak wogóle, to chyba faceci bardziej śmierdza od kobiet, a na pewno się nie
        golą tam gdzie trzeba, a też by wypadało. Nie mówiąc o tym , że śmierdzą im
        bardzo skarpetki. I nie chodzi tu tylko o to, że akurat ciepłą wodę w mieście
        wyłączyli. Śmierdzą cały rok. Więcej wody panowie!!!
        • cartin Czemu baba bardziej śmierdzieć musi... 05.07.05, 22:55
          kariera33 napisała:

> Tak wogóle, to chyba faceci bardziej śmierdza od kobiet, a na pewno się nie
          > golą tam gdzie trzeba, a też by wypadało. Nie mówiąc o tym , że śmierdzą im
          > bardzo skarpetki. I nie chodzi tu tylko o to, że akurat ciepłą wodę w mieście
          > wyłączyli. Śmierdzą cały rok. Więcej wody panowie!!!

Pan, pani kochana, to nawet już z natury rzeczy mniej śmierdzi. Po prostu ma
          mniej tych otworów, z których jedzie. A paniom, niestety te wiecznie nie gojące
          się rany ciągle ropieją, krwiawią, toczy się śluz, raz rzadki i przeźroczysty,
          potem zaś gęsty i jak mleko biały, a to wszystko, moja droga, pachnieć nie
          może, niestety. Dlatego to człowiek (mężczyzna) czuje się często jak w Centrali
          Rybnej. Znamy to my, panowie, z podstawówki jeszcze, z ogólniaka, ze studiów no
          i teraz, z biura. Dlatego jeśli o mnie chodzi, w konserwach rybnych jakoś
          niespecjalnie gustuję.
          • danwar2 Re: Czemu baba bardziej śmierdzieć musi... 08.07.05, 22:56
            skąd to skojarzenie z rybami? naczytaliście się "RAZ W ROKU W SKIROŁAWKACH"?
    • cartin Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 05.07.05, 22:49
      Skąd to się wzięło? Na wsi dawniej balię z wodą raz na tydzień przygotowywali,
      więc tradycja mycia się w sobotę w narodzie pozostała. Na co dzień zaś ludzie
      myją się w misce - twarz trochę opluskają, potem ręce zanurzą, na koniec nogi
      opłuczą. A pozostałą z miski wodą przepłukują sedes na koniec, a w ciągu dnia
      po szczaniu i sraniu nie pozwalają nikomu spłuczki nacisnąć, bo oszczędność. Za
      to pod oknami samochody stoją: te dobre kupione za kredyt i te rzęchy parchy 10-
      letnie po 3 tysiące zł. Taka jest specyfika tego narodu.
    • jajcajakberety Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 05.07.05, 23:20
      Niektórzy mówią, że kobiety to podgatunek, i chociaż nieraz wydaje się, że coś
      w tym jest, to ja się zaraz zastrzegam, że tak nie uważam! Absolutnie!
    • edek-od-kredek Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 07.07.05, 16:53
      Panie? Tylko do garów, prania, prasowania i sprzątania. Jeżeli już kogoś
      straszliwie przyciśnie, to są eksluzywne burdele. Płacę, żądam i wychodzę. A w
      domu czysto ma być!
    • grzegorz39 Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 09.07.05, 01:13
      I nogi muszą być wydepilowane!
    • elektorat-wyborczy Re: Inteligentki z Piotrkowa! Golić kłaki pod pac 10.07.05, 00:45
      Cudowne! Wspaniałe! Wyjątkowe! Szóstka z plusem!!!
    • nauczycielka14 Niechby się już ochłodziło! 15.07.05, 00:50
      Zawsze tęsknię do lata, za ciepłem i słońcem, ale niechby się juz ochłodziło,
      bo w tych minibusach faktycznie, odór niemytych ludzi! Jakie tu w tym narodzie
      jest roczne zużycie mydła na głowę?
      • szprota na głowę to może i jakieś jest 15.07.05, 01:24
        ja mam wrażenie, że ten odór daje raczej reszta ciała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka