Dodaj do ulubionych

PIOTR KOPEK - kandydat na senatora

11.08.05, 20:21
Uwaga! Ostrzeżenie!
Piotrkowska gazeta i radio promują na senatora Piotra Kopka, kandydata z
Bełchatowa. Nie głosujmy na tego człowieka. To komuna. Kiedyś, rzecznik
prasowy i w ogóle prawa ręka betonowego, wręcz "gwardzista" prezydenta
Bełchatowa, Tadeusza Rozpary z SLD. A dziś zrobił siebie
kandydata "niezależnego". Dużo okrągłych słówek, zero treści. Obecnie zajmuje
ciepłą synekurę w Bełchatowie. Jest tam dyrektorem Powiatowego Urzędu Pracy.
W ogóle - Senat do Likwidacji! Po co nam to? Utrzymywać mamy 100 wałkoni?
Senator, może to nie jest najmocniejszy kontrargument przeciwko panu Kopkowi,
powinien mieć jakiś wiek, dorobek, autorytet. Wiek? Dopiero po trzydziestce.
A dorobek? Nie bądźmy śmieszni. Autorytet? Żenada.
Gościu po prostu chce sobie przeżyć kadencyjkę jak u Pana Boga za piecem, nic
nie robiąc, biorąc gaże, o jakiej mało komu się śni, chwalić się immunitetem.
Piotr Kopek - NIE!
Obserwuj wątek
    • kregi Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 11.08.05, 21:08
      Dzieki za informacje. Nie spełnia podstawowego warunku nie urodził sie i nie
      mieszka w PT wiec dla mnie odpada.

pozdrawiam
      • kamikaze_pkow1 Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 12.08.05, 12:01
        tak na marginesie kregi to nie kazdy kto urodzil sie w Piotrkowie o tym
        Piotrkowie mysli dobrze i nie kazdy kto z poza Piotrkowa od razy mysli zle. Nie
        mozna tak szufladkowac ludzi. Licza sie czyny i terazniejszosc.
        • kregi Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 12.08.05, 12:49
          Oczywiscie masz racje ze nie można szuflatkować ludzi, ja przyjąłem takie
          kryterium ponieważ dla mnie jest jednoznaczne ze gosc z bełchatowa nic nie zrobi
          dla PT. Jak myslisz inaczej głosuj na niego za 5 lat powiem z przyjemnością
          powiem :-)) "a nie mówiłem".

pozdrawiam
    • zjawiskowa Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 11.08.05, 23:42
      O Boże, otworzyłam jego stronę
      www.kopek.pl/
      i konstatuję z dużą dozą zawodu, że faciorek nie jest w moim typie. Kurczę, jak
      na mojego ewentualnie senatora, to nawet jakiś taki straszny. Gęba jakaś mało
      parlamentarna. Przepraszam, panie kandydacie, za szczerość.
      • hatalay Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 12.08.05, 16:19
        A kto jest w Twoim typie? Podam Ci 5 typów ludzi postaci znanych w mieście. Ich
        nazwiska pojawiają się tutaj dość często. Ty mi napisz kogo z nich byś wybrała,
        ok ?
        a) Witold Maćkowiak ( chyba wybierzesz właśnie jego...)
        b) Krzysztof Chojniak ( niezły z wyglądu )
        c) Marcin Pampuch (tyka grochu )
        d) Marcin Cecotka ( niczego sobie )
        e) Michał Rżanek ( nawet po diecie za gruby )
        No i jeszcze lista rezerwowa: Tomasz stachaczyk, Bogdan Munik, Marian
        Błaszczyński, Roman Piskorz, Bronisław Brylski, Piotr Gajda, Krzysztof Pytlos,
        Dariusz Dzwonnik. Czekam na opinie Zjawiskowa.
        • zjawiskowa Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 12.08.05, 19:50
          hatalay napisał:

> A kto jest w Twoim typie? Podam Ci 5 typów ludzi postaci znanych w mieście.
          Ich
          >
          > nazwiska pojawiają się tutaj dość często. Ty mi napisz kogo z nich byś
          wybrała,
          >
          > ok ?
          > a) Witold Maćkowiak ( chyba wybierzesz właśnie jego...)
          > b) Krzysztof Chojniak ( niezły z wyglądu )
          > c) Marcin Pampuch (tyka grochu )
          > d) Marcin Cecotka ( niczego sobie )
          > e) Michał Rżanek ( nawet po diecie za gruby )
          > No i jeszcze lista rezerwowa: Tomasz stachaczyk, Bogdan Munik, Marian
          > Błaszczyński, Roman Piskorz, Bronisław Brylski, Piotr Gajda, Krzysztof
          Pytlos,
          > Dariusz Dzwonnik. Czekam na opinie Zjawiskowa.

Napisałam tylko, że buzia pana Kopka nie jest w moim typie, jak też i jego
          przeszłość mi nie leży, nie mówiąc już o wodolejstwie wyborczym.
          Nie wybieram nikogo z przedłożonej przez Ciebie listy propozycji. Powinna być
          ona szersza, a nie tylko 5 pozycji plus rezerwowe. Nie wiem, być może łatwiej
          byłoby mi dokonać wyboru, gdybyś Ty się znalazł pośród kandydatur. Szkoda też,
          że nie poddałeś mojej osoby pod osąd wyborców-forumowiczów. Było, nie było,
          kiedy idę w miniówce, chłopstwo obraca gałami, aż im z oczodołów wyłażą.
    • panbrzydki Specjalność: opierdalactwo 12.08.05, 00:03
      dzieki za link.
      Pan Kopek nam się przedstawił ładnie, ta rodzinka urzekająca, te studia
      podyplomowe (zwłaszcza marketingu politycznegu mu pozazdrościłem), te
      stanowiska dotąd piastowane. No i o te stanowiska mi chodzi. Jasno widać, że na
      wszystkich się opierdalał zdrowo. Jak na 35-leniego zabawowicza kręcącego się
      na nomenklaturowej karuzeli, to się zanadto pan Kopek Piotr nam nie napracował.
      Jakieś radyjko trele-morele. Jakieś picu-picu jako rzecznik komuny rządzącej
      Bełchatowem pod wodzem Rozparą. Jakiś specjalista od środowiska
      (nomenklaturowo, u kolesi w firmach). Jakiś rzecznik interesów. Jakiś
      dyrektorek w wygodniutkim i miło ogrzanym zimą Urzędzie Pracy, w którym
      wszystko można znaleźć, ale na pewno, nie pracę, a do pracy to przychodzić
      sobie może pan Kopek nawet z dzieciakiem, co widać na jego prywatnej stronie.
      Jakieś zasiadanie i pierdzenie ble-ble w ławach Rady Miasta. Słowem -
      opierdalactwo, jak do tej pory. Tak, tak, wybierzmy na senatora pana Kopka,
      mieszkańca zapadłej dziury Bełchatów, do której przybył za pracą (i od razu,
      mieszkaniem w blokach) z dalekiego Tarnobrzega, wraz z całą watahą zbieraniny
      ze wszystkich stron kraju. Cała kadencja w senacie, to dopiero ukoronowanie
      błyskotliwej kariery pana Kopka. Do urn, Towarzysze, do urn!
    • felczerzyna Jakie niewinne dziecko z tego Piotrusia! 12.08.05, 00:12
      Panie Piotrze, dlaczego ukrył pan skrzętnie swoją dotychczasową działalność
      polityczną? O jej przebiegu ani o swych poglądach politycznych nie zająknął się
      pan nawet słowem. Mamy prawo w tej sytuacji przypuszczać, że pan się czegoś
      strasznie mocno wstydzi. Sądzi pan, że wyborcy się nabiorą i będą udawać, że
      pan dopiero się narodził w tej lokalnej polityce i jest pan niezapisaną kartą?
      Młody pan, a my tu wiemy, że jest pan już zgranym graczem. Szkoda. A tak
      nawiasem mówiąc, poza samym przyjemnym niewątpliwie byciem w Senacie, za czyimi
      i za jakimi interesami będzie pan tam lobbował?
    • sariusz Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 12.08.05, 00:39
      Dane, które pan umieścił na swej stronie internetowej, zarówno tej wyborczej,
      jak i prywatnej, są bardzo skąpe albo zupełnie nieprzydatne. Dlatego pytam:

1. Czy pan jest wierzący?
      2. Czy pan jest praktykujący?

Dziękuję za odpowiedź.
    • politykierek Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 12.08.05, 07:24
      Słabo zaszyfrował, bo kody szyfrowe okazały się łatwe do złamania.
    • edek-od-kredek Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 12.08.05, 14:33
      Pytanie wyborcy:
      Czy pan zerwał już z lewicą, a jeśli tak, to z kim obecnie pan trzyma naprawdę,
      czy też może nadal w sposób skrywany jest pan człowiekiem tej mafii
      postkomunistycznej?
    • jajcajakberety Re: PIOTR KOPEK - kandydat na SEMAFORA 12.08.05, 21:20
      Kandydat, ale nie senatora, tylko na SEMAFORA
    • bob747 Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 01.09.05, 20:39
      Odpowiadam tak jak edkowi-od-kredek, bo myślę, że to ta sama osoba, lub ma tego
      samego autora postów lub zleceniodawcę.
      Przed kim ostrzegasz "edek-od-kredek"? Przed wrogiem publicznym nr 1, a może
      roześlesz listy gończe. Czy za posądzenie o kontakty z SLD grozi spalenie na
      stosie. Czy słowo "komuna" to w Twoim słowniku najmocniejsza inwektywa. Uważam,
      że w programie wyborczym pana KOPKA jest wiele mądrych słówek i wiele treści.
      Obecnie ciężko pracuje w Powiatowym Urzędzie Pracy i ma sukcesy. Zarzucasz
      kandydatowi, że nie ma wieku (rozumiem, że w Twoim mniemaniu odpowiedniego).
      Myślę, że wiek ma odpowiedni - daleko mu do demencji starczej. Dorobek -
      znaczący - nie bądź śmieszny edek. Autorytet - u rzeszy ludzi, którzy zapewnili
      Mu poparcie - żenujący jesteś edek.
      Gościu chce zrobić coś pożytecznego dla regionu i Polski i dla nas, nie
      immunitet Mu w głowie (nie pije).
      proponuję inny slogan
      KOPEK - do Senatu
      a edek - do kredek.
      ps. a właściwie to kto Ci edek napisał tego posta? kontrkandydat ???

• kregi Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 01.09.05, 21:51
        Ja ci powiem bob dlaczego dla mnie ten kandydat odpada
        1. Bo jest z Bełchatowa i bedzie działał wyłacznie w interesie tego miasta
        przeciez to widac od razu jak sie czyta jego program wyborczy liczy sie
        Bełchatów, później moze Opoczno Radomsko itd :-)).
        2. Bo nie wie ze w Piotrkowie są firmy ktore też mają duży potencjał
        gospodarczy. Czas aby sie dowiedział skoro wie ze jest Ceramika Paradyż, chociaz
        dla przyzwoitosci by wpisał FMG Piome np.
        3. Bo jasno mówi że nie bedzie wspierał Piotrkowa Trybunalskiego w dalszym
        rozwoju centrów logistycznych, teraz czas na inne miasta ;-)).
        4. Bo uprawia propagande typu mniej bezrobocia, mniej podatków, najwazniejsi są
        ludzie.
        5. Bo ja na prawde nie wiem o jakich ty sukcesach mówisz :-)). Nie znalazłem na
        jego stronie zadnych :-))

Proponuje przeczytac jeszcze raz program wyborczy tego pana i poszukać tej
        tresci, tresci waznej dla szarego mieszkanca piotrkowskiego grodu :-)).

pozdrawiam
        p.s. Nie jestem żadnym kontrkandydatem :-)) aby była jasność oceniłem tego Pana
        wyłącznie po jego programie wyborczym.
      • belvegor Tfu, tfu, paszoł won! Kopek razem z tym Bobem! 01.09.05, 22:40
        bob747 napisał:

> Odpowiadam tak jak edkowi-od-kredek, bo myślę, że to ta sama osoba, lub ma
        tego
        >
        > samego autora postów lub zleceniodawcę.
        > Przed kim ostrzegasz "edek-od-kredek"? Przed wrogiem publicznym nr 1, a może
        > roześlesz listy gończe. Czy za posądzenie o kontakty z SLD grozi spalenie na
        > stosie. Czy słowo "komuna" to w Twoim słowniku najmocniejsza inwektywa.
        Uważam,
        >
        > że w programie wyborczym pana KOPKA jest wiele mądrych słówek i wiele treści.
        > Obecnie ciężko pracuje w Powiatowym Urzędzie Pracy i ma sukcesy. Zarzucasz
        > kandydatowi, że nie ma wieku (rozumiem, że w Twoim mniemaniu odpowiedniego).
        > Myślę, że wiek ma odpowiedni - daleko mu do demencji starczej. Dorobek -
        > znaczący - nie bądź śmieszny edek. Autorytet - u rzeszy ludzi, którzy
        zapewnili
        >
        > Mu poparcie - żenujący jesteś edek.
        > Gościu chce zrobić coś pożytecznego dla regionu i Polski i dla nas, nie
        > immunitet Mu w głowie (nie pije).
        > proponuję inny slogan
        > KOPEK - do Senatu
        > a edek - do kredek.
        > ps. a właściwie to kto Ci edek napisał tego posta? kontrkandydat ???

Bobie, czuć na kilometr, że sam jesteś tym Kopkiem albo kimś z jego zauszników.
        Z całą pewnością (mam taką głęboką nadzieję!) nikt w Piotrkowie Trybunalskim,
        mieście Trybunałów Koronnych, nieoficjalnej stolicy Polski w pewnym okresie
        naszej historii państwa, miejscu sejmów, n-i-e p-o-p-r-z-e jakiegoś Kopka!
        Kopka z jakiegoś Bełchatowa. Na senatora, Bobie, to trzeba wyglądać, a to jakiś
        zakapior ten Kopek, jak widać na zdjęciu na jego stronie www. No i co to za
        nazwisko? Kopek. Senator Kopek. Tfu!
        >
      • panbrzydki Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 01.09.05, 23:09
        bob747 napisał:

> Odpowiadam tak jak edkowi-od-kredek, bo myślę, że to ta sama osoba, lub ma
        tego
        >
        > samego autora postów lub zleceniodawcę.
        > Przed kim ostrzegasz "edek-od-kredek"? Przed wrogiem publicznym nr 1, a może
        > roześlesz listy gończe. Czy za posądzenie o kontakty z SLD grozi spalenie na
        > stosie. Czy słowo "komuna" to w Twoim słowniku najmocniejsza inwektywa.
        Uważam,
        >
        > że w programie wyborczym pana KOPKA jest wiele mądrych słówek i wiele treści.
        > Obecnie ciężko pracuje w Powiatowym Urzędzie Pracy i ma sukcesy. Zarzucasz
        > kandydatowi, że nie ma wieku (rozumiem, że w Twoim mniemaniu odpowiedniego).
        > Myślę, że wiek ma odpowiedni - daleko mu do demencji starczej. Dorobek -
        > znaczący - nie bądź śmieszny edek. Autorytet - u rzeszy ludzi, którzy
        zapewnili
        >
        > Mu poparcie - żenujący jesteś edek.
        > Gościu chce zrobić coś pożytecznego dla regionu i Polski i dla nas, nie
        > immunitet Mu w głowie (nie pije).
        > proponuję inny slogan
        > KOPEK - do Senatu
        > a edek - do kredek.

Bob, nie rżnij głupa! Przeczytaj mój post sprzed iluś tam dni w tym wątku.
        Zdania nie zmieniłem. Na kupka nie będziemy głosować, my - piotrkowianie. Tu
        ludzie mają swój honor.
        > ps. a właściwie to kto Ci edek napisał tego posta? kontrkandydat ???
        >
        • qinto Re: PIOTR KOPEK - kandydat na senatora 02.09.05, 09:21
          Mam pytanie: na kogo w takim razie piotrkowianie mają głosować? Z piotrkowian
          startujących do Senatu nie ma nikogo zaufanego. Na pana wicestarostę na pewno
          nie zagłosuję-brzydzę się czerwonymi a poza tym jest z Wólki... Na pana
          Matusiaka też nie-ma swój biznes, to niech go pilnuje a poza tym ta partia...
          LPR-owi już dziękujemy. Pan Pol, demokrata nauczyciel? Na pewno nie-żaden
          nauczyciel nigdy nie bedzie prawdziwym demokratą. Chodziłem do szkoły i wiem to
          na pewno. Zresztą niech uczy dzieci w szkole a nie rządzi dorosłymi. Reszta to
          ludzie spoza Piotrkowa. Patrząc makroekonomicznie najwłaściwszą kandydaturą
          jest osoba Kopka-nawet jeśli będzie zabiegał o dobro Bełcatowa to nawet my
          możemy na tym skorzystać. W końcu kopalnia i elektorwnia dają nam wszystkim
          chleb powszedni. Trzeba myśleć globalnie a nie lokalnie. Okręg wyborczy jest
          duży, a wybrac można tylko 2 senatorów. Już wolę kogoś z Bełchatowa niż z
          Radomska czy Tomaszowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka