Dodaj do ulubionych

Prezydent Waldemar Matusewicz

IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 00:32
no i stało się.
Prezydentem Piotrkowa na najbliższe 4 lata został (nieoficjalnie) Pan
Waldemar Matusewicz. Mam nadzieję, że spełni nasze, w tym i moje nadzieje.
Szacunkowe dane to ok 10000 głosów na Matusewicza i ok 7000 na Pola
Obserwuj wątek
    • Gość: noname Re: Prezydent Waldemar Matusewicz IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 23:17
      przekopiowane z Radia Piotrków

Waldemar Matusewicz jest nowym prezydentem Piotrkowa Trybunalskiego. Wczoraj w
      II turze wyborów samorządowych piotrkowianie zadecydowali o tym większością 3
      tysięcy 636 głosów. Uprawnione do głosowanie w naszym mieście było 63 tysiące
      733 osoby, głosy wazne oddało 18 tysięcy 900 osób. Waldemar Matusewicz otrzymał
      11 tys 269 a Andrzej Pol 7 tys 632 głosy. Tym samym Waldemar Matusewicz
      Otrzymał poparcie 60% głosujacych, Andrzej Pol - 40%. Frekwencja wyborcza
      wyniosła niemal 30%.
      Na spotkanie z owym prezydentem Piotrkowa Trybunalskiego zaprszamy państwa do
      radioodbiorników jutro po godz. 11.10 do programu "O tym się mówi"./elja/
      • Gość: colo Re: Prezydent Waldemar Matusewicz IP: 195.117.14.* 12.11.02, 09:27
        Słuchałem wieczoru wyborczego w Radio Piotrków w niedzielę i już parę minut po
        20.00 byłem przekonany, że wygra nasz kandydat. Prowadzący ogłosił wyniki z
        pierwszych kilku obwodowych komisji wyborczych i we wszystkich zwyciężył W.
        Matusewicz. Pol wygrał bodaj tylko w jednej tzw. zamkniętej obwodowej komisji
        wyborczej. Zwycięstwo więc jest wyraźne! Wypada mi serdecznie pogratulować panu
        Matusewiczowi! Mam jednak nadzieję, że spełnią się oczekiwania moje, Noname,
        Schaba i wielu innych piotrkowian, którzy oddali głos na pana Waldemara. Bądźmy
        dobrej myśli!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka