Gość: Kort IP: *.intranet.salsa.pl 28.04.02, 10:30 Czy zagląda tu ktoś kto miał tę przyjemność zaznać paranoi "Sójkowych"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alenorta Re: Paranoiczne liceum lat 80-tych IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.02, 01:04 No tak to naprawdę był surrealizm. Ale Zocha też dawała czadu. Jedynie Alek był ciekawy. Bo Pani dyro to ciepłe kluseczki. Kiedyś pewna klasa maturalna wypowiedziała się w eterze radiowym na temat tego bagna i była fajna aferka. Mam nadzieję , ze kiedyś ktoś opisze to wszystko w pamiętnikach. Wiele widziałem i słyszłem ale to to liceum to ewenement. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odis Re: Paranoiczne liceum lat 80-tych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.02, 13:18 A pamiętacie sójkową czapkę z pomponen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kort Re: Paranoiczne liceum lat 80-tych IP: *.intranet.salsa.pl 20.05.02, 12:07 Gość portalu: odis napisał(a): > A pamiętacie sójkową czapkę z pomponen? Tej z pomponem nie pamiętam ale pilotkę to tak. Super w niej wyglądał Odpowiedz Link Zgłoś
callado Re: Paranoiczne liceum lat 80-tych 08.08.02, 20:21 Gość portalu: Alenorta napisał(a): > Ale Zocha też dawała czadu. Zocha była rewelacyjna, swietna babka!! Poza nia mile wspominam pania P. wegetarianke, od angielskiego, i pania J.S. od rosyjskiego. Szczegolnie J.S.. Dyrektorzy - szkoda slow. Ale za to Heniu K. od techniki... pierwsza klasa, co za poczucie humoru!! ;)) Koszmarne wspomnienie - B.B. od historii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nueva Re: Paranoiczne liceum lat 80-tych IP: 2.4.STABLE* / 10.0.52.* 01.08.02, 20:28 Gość portalu: Kort napisał(a): > Czy zagląda tu ktoś kto miał tę przyjemność zaznać paranoi "Sójkowych"? a ja pamiętam oprócz czapki z pomponem również psa Fafika o którym opowiadał i bordowy garnitur, wcześniej był granatowy... ale to było dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkowska.m Re: Paranoiczne liceum lat 80-tych 15.05.03, 17:09 hej, ja z Sojka nie mialam, ale Zosia byla cudowna... a pani od biologii czytala z kolezanka harlekiny- piekne to bylo. m. Odpowiedz Link Zgłoś