kamikaze_pkow1 15.04.06, 11:52 Wpiszcie w google hasla: - ptasia grypa - kretyn - siedziba szatana zobaczycie co wyskoczy na pierwszym miejscu:) Moze znacie rowniez inne wypozycjonowane w ten sposob hasla ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamikaze_pkow1 Re: wpisz w google.... 15.04.06, 13:58 przynajmniej nie gorszy niz np: • drzewko cytrusowe • A co tam, pochwalę się ;) • 15 000 • Magda z Sieradza sie bawi moimi uczuciami :((((( • Mała statystyka Farbenheita :) i na koniec wybitna perelka: • śmieszne strony:) na poprawe humoru :o) Prawda ze to niesamowite ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: wpisz w google.... 15.04.06, 17:50 słoneczko najdrozsze co masz do drzewek cytrusowych? ;) ten watek z magda to nie sieradzkie dzielo :D co do smiesznych stronek no coz...oby ten watek sie tak rozrosl jak nasz. Przykro mi ze probojac dogonic i przescignac nasze wysilki tak marnie ladujesz :( Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: wpisz w google.... 15.04.06, 14:45 Wątek zacny i godny polecenia. > Wpiszcie w google hasla: > - ptasia grypa > - kretyn > - siedziba szatana Uśmiałem się jak trzeba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
paniladna Re: wpisz w google.... 17.04.06, 15:06 Tak sobie myślę... Czy normalny człowiek szuka w Googlach hasła "siedziba szatana"? Do czego było Ci potrzebne? Do krzyżówki wielkanocnej w Filipince? Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: wpisz w google.... 17.04.06, 15:23 oo zjawiskowa, widze ze ty jak zwykle raczysz zartowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
paniladna Re: wpisz w google.... 17.04.06, 15:38 Oj Kamikaze...świąteczne obżarstwo należy popić oleum, które unosząc się wpływa korzystnie na mózg :)) Nie jestem facetem czyli Zjawiskową. Poza tym nie odpowiedziałeś, po co ci "siedziba szatana?" - i to w święta! Oszalałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kamikaze_pkow1 Re: wpisz w google.... 17.04.06, 17:12 jaaasne.... twoje rady wezme sobie gleboooko do serca. Do szalenstwa mi jeszcze daleko:) Poszukaj cos o pozycjonowaniu stron w googlach to bedziesz wiedziala tez w jaki sposob udalo sie wywindowac powyzsze hasla na tak wysokie miejsca oraz o wielkich akcjach z tym zwiazanych. Jakbys to przeczytala to wiedzialabys ze o tym wszystkim w necie bylo dosc glosno, wiec nie trzeba szukac ekstra nt. "siedziby szatana" :) Odpowiedz Link Zgłoś