Dodaj do ulubionych

Kto PIOTREM 2006

05.05.06, 20:53
Obserwuj wątek
    • kamikaze_pkow1 Re: Kto PIOTREM 2006 05.05.06, 21:04
      zeby oddac cesarzowi co cesarskie to o Piotrkowie w calej Polsce w ostatnim
      czasie najwiecej sie mowilo dzieki prezydentowi Matusewiczowi :) Nawet w
      tefałenie wystepowal.
      • mily.pan Re: Kto PIOTREM 2006 05.05.06, 21:14
        oj tak - ustępujący Prezydent to "murowany" zwycięzca... rozsławił nasze miasto
        jak nikt dotąd (haha). Zresztą ma obycie w mediach. Pomijam występ w TVN, ale
        pamiętam, że samo zdjęcie z wizerunkiem pana M. pojawiało się niemal w każdej
        stacji telewizyjnej.

• lumos2 Re: Kto PIOTREM 2006 05.05.06, 21:48
          To złóżmy życzenia imieninowe naszemu Prezydentowi - Piotrowi Wielkiemu.
      • kamikaze_pkow1 Re: Kto PIOTREM 2006 06.05.06, 22:33
        pozostane w kregach polityki .... tym razem tej WIELKIEJ :) Nie zapominajmy o
        naszym Jurku marszalku Marku. Niech caly kraj wie ze on piotrkowiak z krwi i
        kosci i rozslawia nasze miasto w swiecie gdziekolwiek by nie pojechal i wszedzie
        krzewi wartosci jakze bliskie kazdemu obywatelowi miasta Piotrkow. Zaloze sie ze
        gdyby zechcial to namowilby nawet Chucka Norrisa by zamieszkal w Piotrkowie :))

Druga jakze znamienita postacia jest ikona polskiego automobilizmu posel
        Stanislaw Lyzwinski. Przejechal samochodem wzdluz i wszerz caly Piotrkow po
        czym nieslusznie zarzucono mu ze jego samochod za duzo pali. Czemu sie nikt nie
        czepia ile pali Hummer pewnego posla? A moze po prostu nie zauwazyl ze ma gaznik
        rozregulowany ? Nie kazdy musi sie przeciez znac na naprawianiu aut. Ale mimo to
        nalezy docenic ze dzieki takim jak on tysiace osob zatrudnionych przy wydobyciu,
        frakcjonowaniu ropy naftowej czy tez przy dystrybucji paliw ma prace.

Niewatpliwie obu wymienionycm wyzej panom nalezy sie wyroznienie.
      • prawica1 Re: Kto PIOTREM 2006 13.05.06, 10:41
        Tylo dziwi mnie brak na tym forum T. Stachaczyka ?
    • funkcjonariusz Re: Kto PIOTREM 2006 08.05.06, 23:01
      Matusewicz. Zabłysnął w całym kraju.
      • prawica1 Re: Kto PIOTREM 2006 10.05.06, 09:36
        jestem zdumiony, wywołałem temat a nie przeczytałem żadnej propozycji na Piotra
        2006 czyli wniosek z tego taki ,że w PT nie ma takich osób.
        • kamikaze_pkow1 Re: Kto PIOTREM 2006 10.05.06, 18:04
          jak to nie? przeciez konkretne nazwiska padaja ? :))
          • prawica1 Re: Kto PIOTREM 2006 11.05.06, 11:17
            Dziś tj.11 maja czytam TT i jestem w szoku kandydatem do Piotra 2006 jest mój
            bohater "opór materi" J.Sokalski. I mocno się zastnawiam, czy to jest
            zamówienie polityczne, czy panu Tomaszowi Stachaczykowi bozia rozum odebrała.
            Bo jak wytłumaczyć obecność na liście takich asów jak Eugieniusz Czajkowski -
            były milicjant PRL{ syn zatrudniony w UM} Tomasz Sokalski- rady { co takiego
            zrobił ten gość? oświećcie mnie! Jan Dziemdziora- były milicjant z epoki
            PRL,radny {córka zatrudniona od nie dawna w MOK jako księgowa }No ale jak sobie
            przypomnę że Potrem został Zbigniew Bujakowski .
            • kamikaze_pkow1 Re: Kto PIOTREM 2006 11.05.06, 16:58
              a co ty tak z tym Sokalskim? Wyluzuj gosciu.
              • mieszkaniecpt Re: Kto PIOTREM 2006 11.05.06, 17:08
                oj, rzeczywiście prawica1, TY ciągle antySokalski jakiś jesteś...

myślałem, że konieć wątku z braćmi Sokalskimi, a TY nadal wyżywasz sie na
                całego!

daj już sobie spokój, zanudzisz wszystkich!
                • prawica1 Re: Kto PIOTREM 2006 11.05.06, 18:07
                  Drogi Mieszkaniecpt { T.S-radny czyli brat}ja też myślałem że to koniec ale
                  prasa dzisiejsza doniosła jak widzisz że z bratem dyrektorem{politykierek}
                  jesteście nominowani do Piotra 2006 a ja myślę że T. Stachaczyk zrobił to dla
                  jaj co by weselej było i jestem już pewien że T.Stachaczyk to jest niezły
                  satyryk jak tak dalej będzie robił to koniec kariery czeka Halamę,Pietrzaka,Ani
                  mru mru,KMN i innych bo T. Stachaczyk od nich jest lepszy!!! Teraz to ja już
                  rozumiem.... ale jaja!!!
                  • mieszkaniecpt Re: Kto PIOTREM 2006 11.05.06, 18:20
                    jaki z Ciebie detektyw... pożal się Boże! pewnie uważasz, że ja jestem bratem i
                    to nie tylko Twoim? oj strasznie byłoby to oczywiste - no ale faktycznie ludzie
                    z prawicy również niczym nie potrafią zaskoczyć.

nazywaj mnie jak chcesz, bracie! (możemy tak się do siebie zwracać, drogi
                    bracie lub ojcze), ale i tak nie odeprzesz wrazenia, iż strasznie razi Cię
                    postawa i jednego pana S. i drugiego.

a może i Ty chciałbyś być na tej liście? to chyba nie jest takie proste? co?

przyznam szczerze, że mocno zmęczyła mnie konwersacja z Tobą prawica1,
                    ponieważ - jak wcześniej pisałem - jesteś zwyczjanie monotonny i troszeczkę
                    (nie obraź się, bracie) ograniczony w swoich postach!
                  • mily.pan Re: Kto PIOTREM 2006 11.05.06, 18:29
                    mieszkaniec pt ma rację, Szanowny Panie Prawica1!

Osobiście nie lubie braci - kimkolwiek są i jakikolwiek urząd piastują. Jednak
                    Twoje posty mogą już nieco nudzić. Zauważyłem również, że posty o Soklaskich -
                    nawet te same - wrzucasz do różnych wątków.

Wyluzuj! I ja mam nadzieję, że ani jeden Sokalski ani drugi nie pokusi się o
                    kandydowanie na najwyższy urząd w naszym mieście - i nie chodzi tu bynajmniej o
                    ich lewicowe sympatie. Zwyczajnie twierdzę, że to nie Ci ludzie, nie te
                    stanowiska i nie to miasto!

Na tym kończę
            • brutto1 Re: Kto PIOTREM 2006 11.05.06, 20:16
              A ja także dziś usłyszałem wywiad w radio z pomysłodawcą plebiscytu. Myślałem,
              że należy się spodziweać lizania tyłka przez dziennikarza Cecotkę swojemu
              szefowi, ale przyjemnie się rozczarowałem. Redaktor ów kilka razy zapędził w
              róg swojego szefa, co mogło się i pewnie żle skończyło, ale to nie jest
              najważniejsze. Ważniejsze jest to, że Tomasz S. oficjalnie przyznaje, że
              plebiscyt to układ. Pewnie stąd na liście zgłoszonych takie a nie inne
              nazwiska. Podobno niektórzy sami się zgłosili !!!!! To już skandal !!! Nie wiem
              czy zgłosił się już, czy jeszcze nie, kandydat na prezydenta, Paweł Larecki.
              Jeśli nie, to na pewno to zrobi, no bo skoro uważa że byłby dobrym prezydentem
              miasta, to dlaczego nie miałby dostać takiej nagrody. Tak na marginesie: dawno
              nic tu o sobie nie pisał pod różnymi nickami, nie wiem dlaczego. I zastanawiam
              się którzy kandydaci na Piotra sami się zgłosili ... Może coś wiecie na ten
              temat ?
              • mamatyzi Re: Kto PIOTREM 2006 12.05.06, 00:51
                czy piotrem może być kobieta?
                • kamikaze_pkow1 Re: Kto PIOTREM 2006 12.05.06, 22:44
                  jesli sobie zasluzy to pewnie tak :)
                  • ziontr Re: Kto PIOTREM 2006 13.05.06, 00:52
                    A czy jest odpowiednik dla dzieci - nagroda Piotruś 2006.
            • wolaboza Re: Kto PIOTREM 2006 12.05.06, 10:14
              Rzeczywiście widzę że prawica1 niezbyt przepada za braćmi Sokalskimi. Chciałbym
              choć jedno słowo przeczytać o nich obiektywne a wypowiedziane przez prawice1.
              P.s.Jak piszesz powyżej wszyscy nominowani to nieudacznicy i bezroby. A może by
              sie tak naprawdę przyjrzeć....
              • prawica1 Re: Kto PIOTREM 2006 13.05.06, 13:05
                Drogi wolaboza mam prawo kogomuś nie ufać i nie darzyć go sympatią ale nie
                namawiam do tego uczestnikow tego forum. Ci nominowani których wymieniłem moim
                zdaniem na to nie zasługują bo nic takiego nie zrobili {pan Z.B nic nie
                zrorobił a został Piotrem} godnego uwagi!!!
                • rudybyk Re: Kto PIOTREM 2006 15.05.06, 17:05
                  Obserwuję ten plebiscyt i odnoszę wrażenie że brakuje ciekawych
                  osobistości ,szczególnie w tym roku.
                  • guzgu Re: Kto PIOTREM 2006 15.05.06, 20:17
                    Pozwolisz,że zgłoszę Ciebie w kategorii MALKONTENT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka