swit15 06.10.06, 10:58 Pan Chojniak w przeciwieństwie do innych kandydatów jest przystojny ma prezęcję wzbudza zaufanie u wielu kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freolin Re: Prezydent 06.10.06, 15:58 "prezęncję" to on ma, ale prezencji to mu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
swit15 Re: Prezydent 06.10.06, 18:16 Widocznie nieznasz się na facetah chyba jesteś jednym znich Odpowiedz Link Zgłoś
leptowina Re: Prezydent 28.10.06, 22:31 Wybieramy przystojniaka czy lepiej ktoś inny? Chojniak pięknie wychodzi na akademiach. Pozoruje obecność, tak jak podczas pielgrzymki, kiedy uczestnictwo skończył w Longinówce. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_prawdy Re: Prezydent 06.10.06, 19:24 swit15 napisał: > Pan Chojniak w przeciwieństwie do innych kandydatów jest przystojny ma > prezęcję wzbudza zaufanie u wielu kobiet. Aaaaa to ja niedoinformowany jestem .... Znaczy my wybieramy MISTERA Piotrkowa ?! :))) A tak poważnie to Ty swit15 jezeli chcesz agitować to rób to z mózgiem. Może i intecje masz dobre... Ale z Twoich postów wynika, że : - jedynym atutem Twojego kandydata jest miła twarz - nic nie zrobił bo go nie dopuścili - znaczy brak mu siły przebicia (sąsiedni wątek). Kochanieńki(a) - do sztabu wyborczego to Ty się nie nadajesz. :) Przemyśl lepiej swoje argumenty... Odpowiedz Link Zgłoś
swit15 Re: Prezydent 07.10.06, 14:37 Popieram Pana Chojniaka bo poprostu oceniam pozytywnie jego prace na stanowisku Wice.Prezydenta decyzje które podejmował były jego osobistymi decyzjami taka jest moja ocena .Pełną umiejetność może wykazać zostając Prezydentem. Mam osobiste prawo do napisania własnej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
anex3 Re: Prezydent 20.10.06, 18:43 Jedynym kandydatem na prezydenta jest Pan Andrzej Pol i kropka.Spoko gość.. Odpowiedz Link Zgłoś
swit15 Re: Prezydent 26.10.06, 20:20 anx-ty chyba zapomniałeś kto zniszczył stadion coprawda był czerwony ale pożyteczny słszałem w radiu FM że pierwszy właściciel wzioł zaniego 9-razy więcej niż za niego zapłacił Odpowiedz Link Zgłoś
abydas Re: Prezydent 27.10.06, 18:36 Ale chyba szkoda pana Pola; pod koniec swojej poprzedniej kadencji miał taki poważny zawał, że może ktoś by się zatroszczył teraz o jego zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
eks-radny Re: Prezydent 09.10.06, 12:26 Ale Czapla na rowerze tez jeździ, więc proponuję poszukac innego argumentu. Odpowiedz Link Zgłoś
ziontr Re: Prezydent 20.10.06, 19:06 www.zoo.wroclaw.pl/grafika/zdjecia/zwierzeta/ptaki/czapla_siwa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: Prezydent 27.10.06, 18:44 Wolę ptactwo niż trzodę, mieszkańców "zatoki czerwonych świń". Odpowiedz Link Zgłoś
1orgee Re: Prezydent 27.10.06, 21:29 Dajcie zwierzętom spokój, bo już niedługo na wszystkie roraty wstawać będziecie musieli, chodzić przymusowo na pielgrzymki i do mszy służyć. A bezrobocie w miescie pobije krajowy rekord! Odpowiedz Link Zgłoś
szch83 Re: Prezydent 27.10.06, 22:20 Ty byś pewnie wolał na pochód pierwszomajowy. Odpowiedz Link Zgłoś
1orgee Re: Prezydent 27.10.06, 22:42 Pochód i pielgrzymi nie dla mnie, ale marzy mi się aby moje dzieci nie musiały wyjeżdżać za granicę, aby mogły znaleść pracę i godnie żyć, nie lubię przeginania, ani głupiej gadaniny, jak żartować to żartować, a jak dyskusja to merytoryczna. Niestety kandydat Chojniak merytorycznie jest słaby ( może niestety ). Odpowiedz Link Zgłoś
piotrtryb2006 Re: Prezydent 28.10.06, 22:08 jestem daleki od pierwszomajowych pochodów i też chciałbym aby moje dzieciaki żyły w tym kraju a nie u francuza czy niemca zbierały ogórki z pola Jeżeli myślisz że nowy prezydent piotrkowa coś w tym kierunku zmieni to mylisz się bardzo to nie te wybory do parlamentu już wybrałeś to nie narzekaj potrzebyujemy dobrego gospodarza a nie partnera do merytorycznych dysput Odpowiedz Link Zgłoś
piotrtryb2006 Re: Prezydent 27.10.06, 21:44 Dla mnie najlepszym kandydatem na prezydenta miasta jest p. Chojniak Zdobył doświadczenie w kierowaniu miastem i nie "ubrudził" się WIELKĄ POLITYKĄ Sprawia wrażenie solidnego człowieka. Woli spokój i zgodę nmiż wkładanie kija w mrowisko. Wokół p. Czapli jest za dużo szumu to sprzyja pracy aktora nie prezydenta Pan Pol miał już swoją szansę . Pan Lorek będzie moim czarnym koniem ale za cztery lata o ile starczy mu cierpliwości i determinacji w dążeniu do celu. Powinniśmy dać szansę p. Chojniakowi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kajtek70 Re: Prezydent 28.10.06, 22:30 Czapla sama przez cały rok prowadził sprawy miasta i dał radę Odpowiedz Link Zgłoś
na.wprost Prezydent 29.10.06, 14:15 Rzczywiście z Waszych postów trudno wywnioskować jakiego rodzaju wybory czekają nas niebawem. Pogratulować tym, którzy kierują się podobnymi - absurdalnymi moim zdaniem - kryteriami - przy wyborze Prezydenta. Proponuję poczytać programy wyborcze lub ewentualnie Krzysztofa Kozłowskiego agitującego na ulicach naszego miasta. To żenujące, że Radny obecnej kadencji wykrzykuje na ulicach Piotrkowa podobne rzeczy o kontrkandydatach Andrzeja Pola. Jeżeli kampania p. Pola polega na oczernianiu innych, to chyba jemu rzeczywiście bliżej jest do sprawowanej przez siebie już funkcji. Apel do p. Pola!! Proszę zmienić Szefa Sztabu Wyborczego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniecpt Przyszły Prezydent PT 29.10.06, 14:28 I ja - mieszkaniec Wschodniej części Miasta nie mogłem nie usłyszeć "cekawostek", które wykrzykiwał ów Radny. Smutne jest to, że jednocześnie w zaciszu "Piekarni pod Telegrafem" (na Wyzwolenia), gdy w tle uniosił się zniekształcony przez mikrofon głos p. Kozłowskiego, to stojący w kolejce przypominali sposoby (w ostatnich wyborach samorządowych), w jakie wyżej wymieniony Radny zdobywał głosy elektoratu. I tu podawano konkretne nazwy "lokali przedwyborczych", w których można było się delektować "gorącą herbatką". A zatem myślę, że rację ma ten, kto sądzi, że zanim zabierzemy się za oczernianie innych, dokonajmy własnego rachunku sumienia. Najłatwiej jest przecież krytykować! Odpowiedz Link Zgłoś
politykierek Re: Przyszły Prezydent PT 29.10.06, 18:47 Całkowicie się zgadzam, ten K.K. to bardzo nieciekawa postać! Odpowiedz Link Zgłoś
rudybyk Re: Przyszły Prezydent PT 29.10.06, 19:48 Ja dodam...to chory przypadek kretyna który nie mając pracy 4 lata temu w wiadomy sposób pozyskał głosy mieszkając w innym mieście {przemeldował się do PT }do tej pory nie pracuje i rada dla niego tak jak dla P.W {inny kandydat} żyć albo nie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś