Dodaj do ulubionych

pytanko do michała o.:

08.04.03, 08:01
1.skąd w sprawozdaniach prasowych: ps, gw, wd, bierze się liczba widzów na
meczu. podobno jak graliśmy z radomskiem było w zależności od gazety od 1000
do 1100 kibiców. na moje oko to było ich chyba ok. 3000! praktycznie cały
sektor pod dachem!
2. czy nie można podawać podczas trwania meczu aktualnych rezultatów z innych
boisk piłkarskich?

pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: M.Ostafijczuk Re: pytanko do michała o.: IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 08:19
      Jeśli chodzi o wyniki innych spotkań to zabrania mi tego delegat PZPN, z którym
      zawsze mam odprawę przedmeczową...a jeśli chodzi o liczbę kibiców na meczu...to
      było około 1200 osób - naprawdę - trybuny na stadionie Piotrcovii są złudne,
      szczególnie po zainstalowaniu na nich krzesełek. Co ciekawe moi koledzy
      dziennikarze dali też liczby 600, 700...
      Pozdrawiam Michał
      • schab Re: pytanko do michała o.: 08.04.03, 13:09
        jednak nie jestem przekonany.
        calkowita pojemność 18000,
        dzielę nan trzy części: trybuna honorowa pod dachem, łuk i przeciwległa strona.
        myślę że ilość kibiców w tych trzech sektorach jest zbliżona do siebie czyli
        ok. 6 tys. zmniejszająć ją powoiedzmy o 15 % ze względu na krzesełka pozostaje
        ok. 5 tys. więc nie rozumiem jak mogo być 1 tys. osób skoro praktycznie na
        całej trybunie siedzieli kibice.
        • Gość: noname Re: pytanko do michała o.: IP: green.d* / 10.9.60.* 08.04.03, 14:51
          nasuwa się pytanie ile było sprzedanych biletów ? To w kontekście kasy Widzewa
          i rozbiezności liczby widzów, a ilości sprzedanych biletów.
          Może jestem za ciekawy ?
          • Gość: M.Ostafijczuk Re: pytanko do michała o.: IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 15:11
            Nie powinienem zdradzać wszystkich tajemnic zawodowych, ale skoro Wasze pytania
            są aż tak szczegółowe...
            więc - nie mozna oficjalnie podawać większej liczy widzów aby nie zaszkodzić
            klubowi...bowiem warunkowo dopuszczono stadion dla 1200 widzów. Czy teraz już
            rozumiecie powody takiego zaniżania?
            Oficjalnie sprzedano...850 biletów.
            Pozdrawiam
            • Gość: noname Re: pytanko do michała o.: IP: green.d* / 10.9.60.* 08.04.03, 15:17
              acha ! :-))
            • Gość: noname Re: pytanko do michała o.: IP: green.d* / 10.9.60.* 08.04.03, 15:19
              zapomniałem podziękować i pozdrowić.
            • schab Re: pytanko do michała o.: 08.04.03, 15:23
              o ! dziękujemy za odpowiedź.

nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w dodatku w ps tym przed ligą było chyba
              napisane 4000 a 1200 to przed rundą jesienną
              • Gość: M.Ostafijczuk Re: pytanko do michała o.: IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 15:29
                O zezwolenie na imprezy masowe klub stara się jednak...na cały sezon, a nie na
                rundę:)))) Pozdrawiam kibiców.
    • ula_ Re: pytanko do michała o.: 24.04.03, 01:10
      schab napisała:

> 1.skąd w sprawozdaniach prasowych: ps, gw, wd, bierze się liczba widzów na
      > meczu. podobno jak graliśmy z radomskiem było w zależności od gazety od 1000
      > do 1100 kibiców. na moje oko to było ich chyba ok. 3000! praktycznie cały
      > sektor pod dachem!
      Lewizna..... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka