Dodaj do ulubionych

Concordia...?

17.01.07, 23:09
A co moi mili sądzicie o tym?Bo ja uważam, że coś tu śmierdzi-delikatnie to
ujmując:)
piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/sport/689202.html
Obserwuj wątek
    • ct_pt Re: Concordia...? 17.01.07, 23:50
      hmmm... zle sie dzieje w klubie skoro takie sytuacje maja miejsce. jesli pilkarze sa tacy wspanialomyslni, to powinni darowac zalegle wyplaty, a nie dawac swoja kase po to, aby klub ja oddal im z powrotem. glupie to i chcialoby sie powiedziec ze "takie rzeczy to tylko u nas" (w Polsce).

swoja droga pilka nozna w Piotrkowie nie cieszy sie wielka popularnoscia, stad i klopoty finansowe - brak publiki, brak sponsorow. paradoksalnie moze to i dobrze, bo rozgrywki pilkarskie na wyzszym poziomie (juz nawet 2 liga) to tylko same problemy. wiadomo jak wyglada u nas "kultura kibicowania".
      • je_est_un_autre Re: Concordia...? 19.01.07, 11:42
        Ciag dalszy nastąpił...Tylko ta sobie myślę, że skoro klub sobie nie radzi
        tzn., że prezes(władze)są nie udolne.Nie potrafią zdobyć sponsorów!A tak prawdę
        mówiąc to każdy klub chciałby istnieć dzięki obfitym dotacjom miasta-tak
        najprościej pozyskać pieniądze i mieć problem z głowy.Zmienić prezesa!!!Niech
        przyjdzie ktoś młody, świeży z pomysłami.Skoro pan Załoga tak lobbuje za tym
        stadionem(nie dziwię się,bo sam kiedyś trenował tam-stąd chyba ten sentyment)
        niech zostanie prezesem klubu.Poradzi sobie na pewno.Skoro potrafi kierować
        własną firmą w tak dobry sposób, to bez problemu poradziłby sobie z
        zarządzaniem klubem i zdobywaniem sponsorów.Gorzej by było z pozyskaniem
        kibiców, bo kto zmusi na siłę ludzi, żeby przychodzili na mecze?
        piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/wydarzenia/690356.html
        • schab Re: Concordia...? 19.01.07, 11:49
          panowie czujecie? cos tu pachnie nieprzyjemnie
    • pinokniot Re: Concordia...? 19.01.07, 11:58
      Panowie, gadacie głupoty. Na mecze Concordii przychodzi wiecej kibiców niż na
      piłkę ręczną na cały sezon. A miasto jest po to żeby pomagało. To jest
      najlepsza promacja dla naszego Piotrkowa. A gwarantuje panom, że lepszego
      prezesa niż Dzwonnik nie znajdziecie.
      • schab Re: Concordia...? 19.01.07, 11:59
        skladam wotum separatum
        • rudylis11 Re: Concordia...? 19.01.07, 12:28
          Zgadzam się z Tobą schab.Bona fide też składam votum separatum odnośnie
          poprzedniej wypowiedzi:)
          • schab Re: Concordia...? 19.01.07, 12:33
            v nie w (nie mam aktualnie przy sobie slownika)! jak sie pisze tak sie pisze,
            nie znam (chyba) laciny ale kazdy wie o co chodzi!
            POZDRAWIAM!
            • schab Re: Concordia...? 19.01.07, 12:34
              bona fide - co to znaczy?
              • rudylis11 Re: Concordia...? 19.01.07, 12:41
                W dobrej wierze-bona fide:P A łacinę przecież trochę chyba Pan zna?
                • schab Re: Concordia...? 19.01.07, 12:45
                  troche tak :)
            • rudylis11 Re: Concordia...? 19.01.07, 12:38
              Ale ja wcale nie zwracam uwagę na pisownię,tylko na wypowiedź pinokniota:)Też
              pozdrawiam.
              • zadowolona1 Re: Concordia...? 19.01.07, 23:05
                A swoją drogą gdyby Pan Paweł został prezesem to ho,ho,ho chyba byłabym jak
                najbardziej za tą kandydaturą!!!
                • biurokrata8 Re: Concordia...? 20.01.07, 00:41
                  Przeczytałem w Wiadomościach że concordia wydatkowała 600.000 zl a od miasta
                  otrzymala 130.000 zl + 60.000zl od Haringa to z tego wynika że Dzwonnik radzi
                  sobie niezle bo jeszcze mieli 410.000zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka