aneta_m1 31.01.07, 11:43 Powiedzcie mi jak zapomniec nieudany związek, znajomośc??? Dlaczego nie da się zresetowac pamięci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katapulta25 Re: Trudno zapomnieć 31.01.07, 12:16 Najlepsze lekarstwo to wstąpić w następny związek. Jeśli jesteś optymistką to możesz mieć nadzieję, że każdy kolejny będzie lepszy od poprzedniego. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Trudno zapomnieć 31.01.07, 12:52 Lekarstwem może być też rzucenie się w wir pracy lub znalezienie sobie dodatkowych zajęć typu sport,nauka języka,nauka tańca towarzyskiego itd.Nowy związek też pomaga, ale radziłabym powoli z rozsądkiem go zaczynać, bo można, jak się jest zdesperowanym,popełnić następny błąd.Jednym słowem z deszczu wpaść pod rynnę.A przede wszystkim odwiedzać przyjaciół.Oni pocieszą, porozmawiają,poradzą-to też pomaga.Nie wiem czy nie najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcapiotrkowski Re: Trudno zapomnieć 31.01.07, 13:16 oo ciekawe tematy dzisiaj. Pewnie sporo wpisów będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Trudno zapomnieć 31.01.07, 13:26 Czyżby kolega ma zamiar rozszerzać ten wątek:P? Odpowiedz Link Zgłoś
ola184 Re: Trudno zapomnieć 31.01.07, 14:17 A po co masz zapominać?Pamiętaj jak najdłużej.Przecież coś Cię łączyło z tym facetem.Zachowaj jak najmilsze chwile i je pielęgnuj.Jak Ci będzie niedobrze, źle to sobie powspominasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcapiotrkowski Re: Trudno zapomnieć 31.01.07, 23:20 Zresetować można, ale na króko. Czasem mam właśnie wrażenie, że autorzy niektórych wątków są w trakcie resetowania. Natomiast co wątku to najpierw czekam na Wasze porady:) Ja jestem zbyt wrażliwy, aby tak od razu o takich rzeczach:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Trudno zapomnieć 31.01.07, 23:34 Jestem ciekawa, którzy to autorzy, których wątków są w trakcie resetowania?I nie spodziewałam się, że Pan taki wrażliwy i tak mało wylewny? Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Trudno zapomnieć 01.02.07, 08:50 Odkąd się faceci zaczęli depilować tu i ówdzie, to i wrażliwość męskiej populacji wzrosła. Natomiast kobiety bywają coraz bardziej wyrachowane. P.S. Wyborco to nie był przytyk do Ciebie, pisałem o całokształcie zjawiska. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Trudno zapomnieć 01.02.07, 10:09 Widocznie Pan lebelt miał(ma)przykre doświadczenia z kobietami, dlatego taka gorycz płynie z jego wypowiedzi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Trudno zapomnieć 31.01.07, 23:53 To nowe cechy charakteru Pana poznałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bigos_kk Re: Trudno zapomnieć 01.02.07, 09:32 Jak zapomnieć? www.szefka.com/piosenki/Jeden_Osiem_L_(18L)-Jak_Zapomniec_tekst_piosenki_teksty_piosenek_slowa_utworu_lyrics__902.html Odpowiedz Link Zgłoś