Gość: edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:33 Mam jutro rozmowe - asystentka zarządu ! Ile taka osoba zarabia średnio co mówić o co pytać? Czekam na rady pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rita Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 31.01.05, 15:52 dokładny zakres obowiązków; czy będziesz wyjeżdżała; godziny pracy; czy częste są nadgodziny (czy płatne dodatkowo); jeśli jesteś zmotoryzowana - czy jest parking płatny/bezpłatny; opieka medyczna; komórka; ile osób liczy zarząd; kto będzie Twoim bezpośr. przełożonym; itp. masz doświadczenie na tym stanowisku, to powinnaś się orientować co nie pasowało Ci w poprzedneij firmie albo z czego byłaś zadowolona, więc pytaj :) pod tym kątem. Odpowiedz Link Zgłoś
robakjola Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie 31.01.05, 19:08 CZEŚĆ NIEDAWNO RZUCIŁAM PRACE DZIŚ DOSTAŁAM ŚWIADECTWO PRACY A JUTRO IDĘ DO NOWEJ PRACY.JAK TO OSIĄGNĘŁAM : PO WYPOWIEDZENIU PRACY ZAŁAMAŁAM SIE ALE TYLKO NA CHWILĘ GDYŻ SPOJŻAŁAM W LUSTRO I STWIERDZIŁAM IŻ JUZ DUŻO OSIĄGNEŁAM W ŻYCIU A TERAZ OTWIERA SIE PRZEDE MNA NOWY ROZDZIAŁ I TYLKO ODE MNIE ZALEŻY CO BĘDĘ W NIM ROBIC. PRZEDEWSZYSTKIM MUSISZ DOWIEDZIEĆ SIĘ CHOĆ 30% O SPECYFICE STANOWISKA O KTÓRE SIE STARASZ BY MÓC W ROZMOWIE MÓWIC O TYCH SWOICH ZALETACH KTÓRE POTRZEBNE SĄ DO WYKONANIA ZADAŃ CI POWIERZONYCH, PONADTO TO TY MOŻESZ ZADAWAĆ A NAWET NALEŻY ZADAWAĆ PYTANIA O ZAKRES OBOWIĄZKÓW ITPGDYZ ŚWIADCZY TO TYLKO O TYM ŻE NAPRAWDE ZALEŻY CI NA TEJ PRACY NIE PYTAJ O ZAROBKI !!!! JEŻELI CIEBIE ZAPYTAJĄ O ZAROBKI TO STANOWCZO I ODWAŻNIE POWIEDZ ILE CHCESZ ZARABIAĆ ALE POMIĘTAJ SAMA NAJPIERW OCEŃ CZY TWOJE UMIEJĘTNOŚCI SĄ TYLE WARTE. NIGDY NIE WYCOFUJ JUŻ POWEDZIANEJ KWOTY GDYŻ ŚWIADCZYĆ TO BĘDZIE O TYM ŻE TAK NAPRAWDĘ BĘDZIESZ PRACOWAĆ ZA KAŻDE PIENIĄDZE JAKIE CI ZAPROPONUJĄ A TY PRZECIEŻ MUSISZ MIEĆ POCZUCIE WARTOŚCI. NIE MÓW NIEPRAWDY, RADZĘ PRZYPOMNIJ SOBIE O OSTATNIEJ KSIĄŻCE, FILMIE Z KINA CZY SPEKTAKLU TELEWIZYJNYM ALE TAKIM KTÓRY OGLĄDAŁAŚ, PONADTO MÓW O RODZINIE O ZAINTERESOWANIEACH - Z PASJĄ GDYŻ PRACODAWCY CENIĄ SOBIE OSOBY KTÓRE POTRAFIA CZYNNIE ODPOCZYWAĆ . JEŻELI NIE ODDAŁAŚ JESZCZE LISTU MOTYWUJĄCEGO TO PRZECZYTAJ GO JESZCZE RAZ I SPRAWDŹ CZY MOŻE GO JESZCZE NIE ULEPSZYĆ ZMIENIĆ DOPISAĆ ZALET ITP. - A PROPOS SAMA NAPISAŁAM TAKI LIST ŻE ZNAJOMYM SZCZĘKI OPADŁY , LIST TEN POWINNAŚ NAPISAĆ TAK JAK BYŚ PISAŁA DO OSOBY NA KTÓREJ CI ZALEŻY I DOBRZE JEST GO ZATYTUŁOWAĆ DO OSOBY Z KTÓRA BĘDZIESZ ROZMAWIAĆ JAK MASZ JAKIEŚ PYTANIA TO NAPISZ JOLA POŁAMANIA JĘZYKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:13 juz po!!!!! nie wiem co o tym mogę myśleć, koleś który ze mną rozmawiał, żuł gumę przez całą rozmowę......:),w zasadzie interesowała go najbardzej moja znajomość języka niemieckiego(bo to jest warunek w tej pracy), ale słowa po niemiecku ze mną nie zamienił...,ja nie pracowałam na podobnym stanowisku, ale ostatnie pól roku spędziłam w firmie w Niemczech,naprawdę nie mam pojęcia czy coś z tego będzie....mam czekać do tygodnia na odp.Tylko to cholerne czekanie.... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:54 czekanie to niestety czesc poszukiwania pracy:) troszke dziwne ze delikwenta tak bardzo interesowala znajomosc niemieckiego, a nie zweryfikowal tego . zycze najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:23 dzis ide na drugie spotkanie do prezesa, który zdecyduje czy mnie zatrudni czy nie ile zarabia asystenta zarządu ? ile powiedzieć aby nie przesadzić w jedną czy drugą strone? pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie 03.02.05, 13:42 To też zależy od firmy, jej wielkości itp. Znam osoby pracujące na takim stanowisku za 1500 netto, jak i za 4000 netto. Rozrzut spory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:58 Badż sobą i wyluzuj się ja wczoraj włśnie się zwolniła z pracy ,ja jestem barmanką i zaczyna wieczrkiem szukać pracy . Odpowiedz Link Zgłoś