Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jutro ide na rozmowę -pomóżcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 15:33
    Mam jutro rozmowe - asystentka zarządu ! Ile taka osoba zarabia średnio co mówić o co pytać? Czekam na rady pozdrawiam pa
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rita Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 31.01.05, 15:52
        dokładny zakres obowiązków; czy będziesz wyjeżdżała; godziny pracy; czy częste
        są nadgodziny (czy płatne dodatkowo); jeśli jesteś zmotoryzowana - czy jest
        parking płatny/bezpłatny; opieka medyczna; komórka; ile osób liczy zarząd; kto
        będzie Twoim bezpośr. przełożonym; itp.
        masz doświadczenie na tym stanowisku, to powinnaś się orientować co nie
        pasowało Ci w poprzedneij firmie albo z czego byłaś zadowolona, więc pytaj :)
        pod tym kątem.
      • robakjola Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie 31.01.05, 19:08
        CZEŚĆ NIEDAWNO RZUCIŁAM PRACE DZIŚ DOSTAŁAM ŚWIADECTWO PRACY A JUTRO IDĘ DO
        NOWEJ PRACY.JAK TO OSIĄGNĘŁAM : PO WYPOWIEDZENIU PRACY ZAŁAMAŁAM SIE ALE TYLKO
        NA CHWILĘ GDYŻ SPOJŻAŁAM W LUSTRO I STWIERDZIŁAM IŻ JUZ DUŻO OSIĄGNEŁAM W ŻYCIU
        A TERAZ OTWIERA SIE PRZEDE MNA NOWY ROZDZIAŁ I TYLKO ODE MNIE ZALEŻY CO BĘDĘ W
        NIM ROBIC. PRZEDEWSZYSTKIM MUSISZ DOWIEDZIEĆ SIĘ CHOĆ 30% O SPECYFICE STANOWISKA
        O KTÓRE SIE STARASZ BY MÓC W ROZMOWIE MÓWIC O TYCH SWOICH ZALETACH KTÓRE
        POTRZEBNE SĄ DO WYKONANIA ZADAŃ CI POWIERZONYCH, PONADTO TO TY MOŻESZ ZADAWAĆ A
        NAWET NALEŻY ZADAWAĆ PYTANIA O ZAKRES OBOWIĄZKÓW ITPGDYZ ŚWIADCZY TO TYLKO O
        TYM ŻE NAPRAWDE ZALEŻY CI NA TEJ PRACY NIE PYTAJ O ZAROBKI !!!! JEŻELI CIEBIE
        ZAPYTAJĄ O ZAROBKI TO STANOWCZO I ODWAŻNIE POWIEDZ ILE CHCESZ ZARABIAĆ ALE
        POMIĘTAJ SAMA NAJPIERW OCEŃ CZY TWOJE UMIEJĘTNOŚCI SĄ TYLE WARTE. NIGDY NIE
        WYCOFUJ JUŻ POWEDZIANEJ KWOTY GDYŻ ŚWIADCZYĆ TO BĘDZIE O TYM ŻE TAK NAPRAWDĘ
        BĘDZIESZ PRACOWAĆ ZA KAŻDE PIENIĄDZE JAKIE CI ZAPROPONUJĄ A TY PRZECIEŻ MUSISZ
        MIEĆ POCZUCIE WARTOŚCI. NIE MÓW NIEPRAWDY, RADZĘ PRZYPOMNIJ SOBIE O OSTATNIEJ
        KSIĄŻCE, FILMIE Z KINA CZY SPEKTAKLU TELEWIZYJNYM ALE TAKIM KTÓRY OGLĄDAŁAŚ,
        PONADTO MÓW O RODZINIE O ZAINTERESOWANIEACH - Z PASJĄ GDYŻ PRACODAWCY CENIĄ
        SOBIE OSOBY KTÓRE POTRAFIA CZYNNIE ODPOCZYWAĆ . JEŻELI NIE ODDAŁAŚ JESZCZE LISTU
        MOTYWUJĄCEGO TO PRZECZYTAJ GO JESZCZE RAZ I SPRAWDŹ CZY MOŻE GO JESZCZE NIE
        ULEPSZYĆ ZMIENIĆ DOPISAĆ ZALET ITP. - A PROPOS SAMA NAPISAŁAM TAKI LIST ŻE
        ZNAJOMYM SZCZĘKI OPADŁY , LIST TEN POWINNAŚ NAPISAĆ TAK JAK BYŚ PISAŁA DO OSOBY
        NA KTÓREJ CI ZALEŻY I DOBRZE JEST GO ZATYTUŁOWAĆ DO OSOBY Z KTÓRA BĘDZIESZ
        ROZMAWIAĆ JAK MASZ JAKIEŚ PYTANIA TO NAPISZ JOLA POŁAMANIA JĘZYKA
        • Gość: edi Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:13
          juz po!!!!!
          nie wiem co o tym mogę myśleć, koleś który ze mną rozmawiał, żuł gumę przez
          całą rozmowę......:),w zasadzie interesowała go najbardzej moja znajomość
          języka niemieckiego(bo to jest warunek w tej pracy), ale słowa po niemiecku ze
          mną nie zamienił...,ja nie pracowałam na podobnym stanowisku, ale ostatnie pól
          roku spędziłam w firmie w Niemczech,naprawdę nie mam pojęcia czy coś z tego
          będzie....mam czekać do tygodnia na odp.Tylko to cholerne czekanie.... pa
          • Gość: t Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:54
            czekanie to niestety czesc poszukiwania pracy:)
            troszke dziwne ze delikwenta tak bardzo interesowala znajomosc niemieckiego, a
            nie zweryfikowal tego .
            zycze najlepszego
            • Gość: edi Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:23
              dzis ide na drugie spotkanie do prezesa, który zdecyduje czy mnie zatrudni czy
              nie ile zarabia asystenta zarządu ? ile powiedzieć aby nie przesadzić w jedną
              czy drugą strone? pozdrawiam pa
              • marghot Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie 03.02.05, 13:42
                To też zależy od firmy, jej wielkości itp.
                Znam osoby pracujące na takim stanowisku za 1500 netto, jak i za 4000 netto.
                Rozrzut spory.
      • Gość: iza Re: jutro ide na rozmowę -pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:58
        Badż sobą i wyluzuj się ja wczoraj włśnie się zwolniła z pracy ,ja jestem
        barmanką i zaczyna wieczrkiem szukać pracy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka