lopezmiki 06.04.07, 20:07 Jak wygladal wasz koszyk czy wozek z zakupami i ile przeznaczyliscie gotowki na swiateczne zakupy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lopezmiki Re: Swieta 07.04.07, 00:10 To chyba oplacisz internet badz zalegla rate za depilator ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Swieta 06.04.07, 23:15 Wózek Real, była w nim kawa, jaja, bułki (zapas zeby przetrwać święta), produkty do sałatek gdyby mnie naszło na robienie ich ;) , chrzan, śmietana i cukier oczywiście, pasztetu nie robie (wystarczy zerknięcie w lustro ;) ) , kapusta kiszona, żurek , biała kiełbasa, cebula, ziemniaki, ogórasy kiszone do w/w sałatek, serki z okazji postu i poszło jakies 80zł.Aha cos do picia tez kupiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brzeskaa Pasztet? 07.04.07, 00:07 milutkabardzo napisała: oczywiście, pasztetu nie robie (wystarczy zerknięcie w lustro ;) No, wiesz, ja może do zbyt pięknych też się nie zaliczam, ale nigdy przenigdy nie przyszłoby mi do głowy powiedzieć o sobie: pasztet albo paszteciara. Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Pasztet? 07.04.07, 01:27 ----> Brzeska napisałam to z przymruzeniem oka to raz, a dwa... to juz inna historia, ale wiesz... lubie pasztet :) W kazdym razie dzięki za reakcje i świątecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Swieta 07.04.07, 22:27 Wielkanocny Baranek Świynto ofiara Żydow chroniyła Krew na ich dźwiyrzach w Egipcie była Po to baranka ofiarowali Tym se z niyszczyńścio wyratowali Krystus-Baranek krew swoja leje Jego ofiara łodmiynio dzieje Na stole momy przi Wielkanocy Niychej duchowi dokłodo mocy! Odpowiedz Link Zgłoś
husky78 alleluja i mokrego... 08.04.07, 00:22 Wszystkim Forumowicza piotrkowskim i z calego naszego regionu Wesolych Swiat QWielkanocnych cudownosci i oby nie zabraklo Wam jadla i weny tworczej oby do lepszego jutra.. a w poniedzialek wielkiej pompy zapachowo-wodnej, dla Cudownych Kobiet w okolicy! tego wszystkiego sobie i Wam zycze. piotr jakubowski Odpowiedz Link Zgłoś