pluskotka 09.03.08, 19:58 Czy możecie polecić pulmonologa, może być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amabel Re: Dobry pulmonolog 10.03.08, 13:57 W Piotrkowie to z tego co wiem przyjmuje tylko Dr.Tobiasz Bednarska.Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
luska66 Re: Dobry pulmonolog 10.03.08, 15:18 Nie polecam Pani Dr Bednarskiej.Byłam u niej z córka i więcej nie pójdę, strata czasu. Traktuje pacjentów tasmowo bez minimalnego zaangazowania.Robi wywiad a za moment juz nie pamieta o co pytała. Pyta po raz drugi to samo i nawet nie chce jej sie odwrócic karty, żeby przeczytać co napisała.Straciłam 3 godziny i byłam na siebie wściekła.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
amabel Re: Dobry pulmonolog 15.03.08, 10:16 Musiałaś trafić nazły dzień bo ja chodzę do nej od jakiegoś czasu i mam dokładnie odwrotne zdanie(a jestem wymagająca jeśli chodz o lekarzy zajmujących się moimi dziećmi). Odpowiedz Link Zgłoś
luska66 Re: Dobry pulmonolog 15.03.08, 12:27 amabel napisała: > Musiałaś trafić nazły dzień ... Tak, mam nadzieje, że rzeczywiście tak było. W każdym razie już nie zaryzykuję, bo mogłabym trafić na taki sam.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś