20.01.14, 11:32
Szukam dobrego adwokata (może być z Łodzi) od rozwodów. Czy ktoś z Was miał może styczność z panią Agnieszką Mikołajczyk z kancelarii MERITUM, bo wiem, że podejmuje się takich spraw. Proszę o info.
Obserwuj wątek
    • prawniklodz Re: Rozwód 31.01.14, 11:05
      Witam,
      Jeśli nadal jest Pan zainteresowany przeprowadzeniem rozwodu to chętnie się tą sprawą zajmę. Proszę o kontakt na adres e-mail: kancelariaprawnicza1@op.pl.
    • marcin_wrona.co Re: Rozwód 31.01.14, 15:39
      Zapraszam do kontaktu i spotkania w celu omówienia sprawy. Mam doświadczenie w sprawach rozwodowych. Adw. Marcin Wrona, ul. Radwańska 4a lok. 1, tel. 422 988 509.

ajlajna napisał(a):

> Szukam dobrego adwokata (może być z Łodzi) od rozwodów. Czy ktoś z Was miał moż
      > e styczność z panią Agnieszką Mikołajczyk z kancelarii MERITUM, bo wiem, że pod
      > ejmuje się takich spraw. Proszę o info.
    • rybka3108 Re: Rozwód 10.03.14, 14:08
      Polecam Mecenasa Michała Stańczyka z kancelarii AMS Stańczyk Kancelaria Radców Prawnych - bardzo szybko i tanio przeprowadził rozwód mojej przyjaciółce.
    • wspomagam.org Re: Rozwód 14.03.14, 20:33
      Jeśli chodzi o prawnika w Kutnie do rozwodów i innych spraw prawnych polecam tę kancelarię pani mec. Magdaleny Wójkowskiej radca-prawny.kutno.pl
    • martajsk Re: Rozwód 25.04.16, 23:18
      Jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe to bardzo dobrym adwokatem w Łodzi jest adwokat Jarosław Szkudlarek polecam z własnego doświadczenia, a kontakt do niego miałam z polecenia znajomej, która wcześniej też miała z nim styczność tylko że tej drugiej strony (niestety dla niej gorszej) bo mecenas Szkudlarek reprezentował jej męża. Podaję namiary www.adwokat-szkudlarek.pl tel. 604296388
    • jolantamar55 Re: Rozwód 11.05.16, 13:35
      Mnie prowadziała sprawę Mecenas Burska z Łodzi znalazłem o niej bardzo dobre opinie na portalu
      www.ofachowcach.pl/Default.aspx?Search=Anna%20burska I mogę potwierdzić jej kompetencje. Kontakt do Kancelarii: 664 365 410
    • martajsk Re: Rozwód 12.05.16, 16:18
      W sprawach rozwodowych z własnego doświadczenia mogę szczerze polecić adwokata Jarosława Szkudlarek z Łodzi bardzo skuteczny adwokat i świetnie sobie poradził na w mojej sprawie przy tym bardzo miły na spotkaniach i uczciwie podchodzi do tematu. Podaję namiary tel. 604-296-388
      • mart-a76 Re: Rozwód 20.10.17, 17:18
        Zgadza się potwierdzam mecenas Szkudlarek to sprawdzony adwokat mój rozwód był szybki bez zbędnego przeciągania sprawy a wyrok na moją korzyść plus duże jak na nasze warunki alimenty, Polecam Pana adwokata i dziękuję bardzo za zaangażowanie i uczciwe postawienie sprawy. Paulina
    • moniakoss Re: Rozwód 27.05.16, 16:29
      Mnie kolega polecił Adwokat Burską z Łodzi. Był bardzo zadowolony z jej usług a znalazł o niej opinie na portalu o fachowcach. W najbliższym czasie wybieram się do niej. Podaje namiary do jej Kancelarii 664 365 410
    • sobekdawid80 Re: Rozwód 28.06.16, 18:17
      Jeśli chodzi o Łódż to tylko pan Mecenas Maciej Krakowiński, jest młody aczkolwiek doświadczony, wie o co w tym wszystkim chodzi, jak trzeba sprawe załagodzic to świetnie negocjuje a jek trzeba byc ostrym to nie odpuszcza
    • zbigniewwartkowski Re: Rozwód 16.08.16, 14:20
      Dobrym Adwokatem do rozwodów jest Mecenas Burska. Rozwodziła mnie i mojego kolegę. Polecam i podaje numer telefonu 664 365 410
    • elzaburz Re: Rozwód 02.09.16, 14:13
      Z całym szacunkiem dla wielu polecanych tu adwokatów ale u mnie w wielkiej korporacji duzo ludzi sie rozwodzilo i powiem jedno Maciej Krakowiński i Chróscielewscy a potem dlugo dlugo nic.
    • aleksandra.opalska Re: Rozwód 05.09.16, 21:58
      Mnie rozwodzila Adwokat Burska jestem nia zachwycona i polecam innym. Nie wysyla aplikantów jak wiekszosc Kancelarii a przez to jest zorientowana w sprawie a nie czyta akta na korytarzu sadowym. Kontakt do niej www.adwokatweb.eu
    • castile Re: Rozwód 28.01.19, 14:36
      Ja osobiście mogę polecić Kancelarię Adwokacką Maciej Pakowski. Zajmuje się takimi sprawami jak unieważnienie małżeństwa, czy też rozwód kościelny.
    • marta0576 Re: Rozwód 06.12.22, 16:05
      od rozwodów bardzo dobrym adwokatem jest Jarosław Szkudlarek z Łodzi a i tak masz w niej sprawę więc lepiej brać kogoś miejscowego. Polecam szczególnie tego adwokata, który po rozwodzie przeprowadził mi sprawy o władzę i podwyższenie alimentów w Sądzie w Kutnie. Bardzo profesjonalnie i tanio.
    • kiniax25 Re: Rozwód 06.01.23, 17:50
      Uwaga kobiety spieszyński wiesław lòdź neka kobiety psychicznie wyrzuca z domu udaje chorego on jest z kilińskiego teraz uciekl do finlandi to pijak jego syn to zlodziej powielajcie to fb szybko zlikwidowal ostrzegajcie znajomych
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka