zubrzyk111 09.05.09, 22:17 Znacie może poetę piotrkowskiego biznesu? Bardzo mnie ciekawią opinie na temat tego gościa. Podobno nie jest zbyt w porządku....czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramirezdiego Re: Matuszewski - garść informacji 09.05.09, 22:21 Czy to nie do niego należy waląca się Europa? Swoją droga widziałem jak zakładali tam jakieś siatki. Odpowiedz Link Zgłoś
zubrzyk111 Re: Matuszewski - garść informacji 09.05.09, 22:27 Europa nie tylko - podobno jeszcze kamienica na Słowackiego......taka nieco tekturowa...zupełnie nie wpisana w otoczenie. Architekt się nie popisał zaś jak widać pan ( celowo z małej ) M... ma to zgadnij gdzie :):) I podobno nie ma na gościa bata...:) Odpowiedz Link Zgłoś
gooofy Re: Matuszewski - garść informacji 09.05.09, 22:36 Nie w porządku...dobre sobie!Gosciu robi ludzi w balona od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zubrzyk111 Re: Matuszewski - garść informacji 09.05.09, 22:38 co masz gooofy na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
gooofy Re: Matuszewski - garść informacji 09.05.09, 22:43 Obiecuje niestworzone rzeczy...chocby mieszkańcom Piotrkowa Tryb.obiecuje, że Europa po tylu latach odzyska dawny blask. Niestety to tylko puste słowa...ile jeszcze lat Europa ma straszyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
zubrzyk111 Re: Matuszewski - garść informacji 09.05.09, 22:46 Chciałbym z nim podjąć współpracę - jak myslicie - czy to ma jakiś sens? Bo opinie na jego temat są zastraszające!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkowiankaanka Re: Matuszewski - garść informacji 11.05.09, 08:20 To może poszukaj informacji gdzies indziej niż na forum. Zaraz odezwą się głosy, które oplują i zmieszają Matuszewskiego z błotem bo tu moga to zrobić bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zubrzyk111 Re: Matuszewski - garść informacji 11.05.09, 14:26 tutaj ludzie mogą pisac otwarcie o wszystkim - dlatego sobie cenię takie opinie. Wtedy można liczyc na większą szczerość - wiesz....bez zależności, anonimowo... Ludzie nie opluwaja niewinnych - zresztą po rozmowach z kilkoma osobami, które współpracują z Matuszewskim - jak do tej pory nie usłyszałem nawet JEDNEGO dobrego zdania na temat tego gostka. Zaś opinie wyrażone na formum są na prawde bardzo, ale to bardzo delikatne. A może Ty go znasz od tej lepszej strony - albo masz kontakt z jego podwykonawcami, lub pracownikami? Odpowiedz Link Zgłoś