alexis998 02.03.08, 10:46 Mam pytanie czy ktoś obcinał sie w salonie na ulicy Długosza? jakie macie opinie o tym salonie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamich Re: fryzjerka na Ul.Długosza 05.03.08, 19:48 Byłam z córką...hm.Płakała.Ale tam jest wiele fryzjerek.I opinie słyszłam pochlebne.Ale ja osobiście nigdy więcej.Jeżdżę do fryzjera 150km.Nie odpowiada mi jakość farb, kosmetyków.I cena...zbliżona do wielkomiejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
little_kim Re: fryzjerka na Ul.Długosza 26.04.08, 09:48 ...taki temat to raczej nie na forum...nie to żebym broniła kogokolwiek i czegokolwiek...nie miałam okazji korzystać z usług tego salonu ponieważ sama jestem fryzjerem tylko w nieco większym salonie w Bydgoszczy...z doświadczenia wiem ze dzieci dość często płaczą podczas wizyty u fryzjera...a co do jakości farb czy kosmetyków-każdy klient ma swoje zdanie na ten temat...co do strzyżenia-każdy fryzjer strzyże inaczej więc myślę,że jeśli komuś sposób wykonywanej usługi nie odpowiada-niech po prostu do takiego fryzjera i salonu nie chodzi a nie komentuje publicznie...znam jedna z fryzjerek pracujących w tamtym salonie i myślę, że jest dość dobrą fryzjerką...a tu dwie osoby które wyszły niezadowolone wystawiają opinię nie dość, że salonowi to jeszcze wszystkim dziewczynom tam pracującym...a tak w ogóle to myślę, że ludzie którzy nie maja styczności z fryzjerstwem i profesjonalnymi produktami fryzjerskimi,nie potrafią ocenić jakości kosmetyku a tym bardziej farby...P.S.Nie zawsze najdroższe znaczy najlepsze...i nie zawsze fryzjer oddalony o 150 km będzie tak samo zadowalający dla każdego... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: fryzjerka na Ul.Długosza 13.05.08, 08:59 Moja córa nie jest dzieckiem.Fryzjerka wycięła jej z jednej strony niemalże puste miejsce.Ja też bym płakała. Co do jakości farb, czy kosmetyków to moze i każdy klient ma swoje zdanie...ale na temat popalonych włosów to juz chyba raczej każdy takie samo.I tu nie potrzeba mieć styczności z profesjonalnymi produktami.I jak Pani bierze farbę z niebieskigo wiadra to można się spodziwać takowych (nie w tym kutnowskim salonie to widziałam).A co do tamtego salonu...wyraziłam jedynie swoje zdanie, z zaznaczeniem że opinie słyszałam pochlebne. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamich Re: fryzjerka na Ul.Długosza 13.05.08, 09:21 Kim...a może na priv dasz mi namiary na tę bardzo dobrą fryzjerkę? Będę wiedzieć gdzie spróbować.... Odpowiedz Link Zgłoś