ceed81
13.07.09, 12:30
Co sądzicie o pracy piotrkowskiej Policji?? chodzi mi dokładnie o pokolenie młodych policjantów, ze starszymi mozna porozmawiac i dojśćdo jakiego porozumienia, jesli dadzą mandat to wiadomo za co. Ci młodzi wrzeszczą na ludzi jakby byli bogami, podjeżdzają bez kolejki do okienka w restauracji, zatrzymuja się na zakazie zatrzymania, bez interwencji, w nocy dojezdzając do skrzyzowania i mają czerwone światło włączają "koguta" żeby nie czekać na zmiane świateł, poprzejeździe wyłączają. Zastanawia mnie po co przyjeżdza policja do CH Kaufland, co dziennie wieczorkiem podjeżdzają po same drzwi i... Kiedyś jakis młody kierowca stanał (koło wiaty z wózkami) im na drodze do drzwi Kauflandu, policjant wyszedł z radiowozu i zaczął się wydzierac gdzie stanął i wyzywał tego kierowce, gość przepraszał i powiedział że podjechał tu bo ma dziewczyne w ciąży a ona przyjechała do apteki, Miś nadal go wyzywał... można było spokojniej sprawe załatwić...
jest jeszcze temat "bo mój kolega to policjant" i zawsze mi pomoże. Komuterstwo po całości, a Wy co o tym sądzicie??