molla7 16.01.06, 23:08 Bardzo mi się spodobały te zabki, autor zapewnia ze łatwe do złożenia, ale mu nie wierzę... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30155&w=29052437 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molla7 Re: Książe;D 16.01.06, 23:10 wybaczcie, to to tutaj, pomyliłymi sie sciezki. www.gregorigami.art.pl/index.php?akcja=gallery&obr=62 Odpowiedz Link
graz.ka Re: Książe;D 17.01.06, 22:45 Żabka jest istotnie bardzo ładna :) Możemy poprosić w lutym na warsztacie o pomoc w składaniu. Odpowiedz Link
grzegorz.bubniak Re: Książe;D 23.01.06, 08:38 molla7 napisała: "Bardzo mi się spodobały te zabki, autor zapewnia ze łatwe do złożenia, ale mu nie wierzę..." Zapewniam, że o niczym takim nie zapewniam :) Wydaje mi się, że źle zrozumiałaś opis obok zdjęcia. Chyba, że mówiąc o autorze miałaś na myśli Roberta Langa i to od niego masz takie zapewnienie :) Żabka w istocie nie jest łatwa. Ta prezentowana w galerii jest jedynym egzemplarzem jaki złożyłem, w dodatku sprezentowanym. Nie chciało mi się podejść do niej drugi raz. Może pod wpływem tego wątku spróbuję ją złożyć ponownie:) Pozdrawiam, Grzegorz Bubniak www.gregorigami.art.pl www.origami.art.pl Odpowiedz Link
molla7 Re: Książe;D 23.01.06, 15:34 Grzegorzu Witam serdecznie. może i źle zrozumiałam, ale dość po słowie że łatwa na pewno nie jest:))) Odpowiedz Link
graz.ka Re: Książe;D 18.01.07, 23:09 Hop, hop! Langa chętnie, żaba akurat czeka w kolejce. Jaszczurce koty nogę odgryzły :) więc najpierw muszę zabezpieczyć teren. Odpowiedz Link
molla7 Re: Książe;D 20.01.07, 16:19 tak się przymierzam do tej żabki i przmierzam, idę papier pociąć. mam taką zieleń wsiekłą idealną na rzekotkę:) Ale zegara nie ruszę ,nie ma mowy:DD Odpowiedz Link