graz.ka 23.08.06, 22:34 Jakoś mam nostalgicznie - Godzilla! www.angelfire.com/mt/comic/ori.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka do złożenia - lub jakieś dinozaurowate 23.08.07, 19:14 Mam teraz 3/4 grupy chłopaków. Woleliby Spiedermana pewnie ;P Odpowiedz Link
ekwilibrysta Re: do złożenia - lub jakieś dinozaurowate 26.08.07, 20:51 A jakie trudne wzory te dzieci potrafią złożyć =]? Bo opracowalem własnie Spidermena =D. jest prościutki, głowa i tułów oddzielnie =]. jak cos to moge narysowac jakis porządny diagram =] Zdjęcie: img405.imageshack.us/my.php?image=spiderip7.jpg Odpowiedz Link
graz.ka Jupiii! :) 26.08.07, 22:06 Rysuj! Przyda się, bo obiecałam im Spidermana - i zwłóczyłam niepedagogicznie do wakacji, ale teraz mi nie odpuszczą. Odpowiedz Link
ekwilibrysta Re: Jupiii! :) 26.08.07, 23:38 No ok. jak znajde chwile to zaczne rysować. mam nadzieje ze nie bedzie za trudne. starałem sie zeby było proste w miare, skoro mają to skladać dzieci z przedszkola. Odpowiedz Link