graz.ka 23.02.07, 08:10 Prowadzimy tam warsztaty origami :) www.dojrzewalnia.pl/ Na zdjęciach są pudełka Tomoko Fuse, które wykonała Mariola Warszewska. Zapraszam - trzeba rezerwować miejsca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: Festiwal PROGESSteron Łódź 28.02.07, 00:04 Zostało 9 wolnych miejsc. Mamy zajęcia w niedzielę od 17.30 do 19.30. Odpowiedz Link
graz.ka Re: Festiwal PROGESSteron Łódź 16.03.07, 08:26 Na fotoforum kilka zdjęć sonatinki z zapowiadających imprezę warsztatów w Empiku. Odpowiedz Link
graz.ka Re: Festiwal PROGESSteron Łódź 31.03.07, 11:13 Napisałą do mnie jedna z prowadząch warsztaty osób, Asia: "Na zajęciach miałyśmy 6 osób. Składałyśmy dużo: - kopertę i zaposzenie T. Fuse - klasyczne pudełko japońskie oraz jego modyfikację T. Fuse jako cake box - zakładkę z serduszkiem (?) oraz zakładkę z kokardką (?) - małe tulipanki (otwierane, nie dmuchane) z łodyżką. Było sympatycznie." Cieszę się bardzo, że impreza się udała. Odpowiedz Link
mckern Re: Festiwal PROGESSteron Łódź 01.04.07, 10:15 Troszkę off topic: czy ktoś wie coś bliżej o owych małych, otwieranych tulipankach z łodyżką? Bardzo mnie zainteresowały. Odpowiedz Link
mckern Re: Festiwal PROGESSteron Łódź 01.04.07, 10:44 Ech lenistwo, lenistwo... 30 sekund z googlem i sam znalazłem... www.origami-instructions.com/origami-tulip.html www.origami-usa.org/models/tulip.html Odpowiedz Link
graz.ka Re: Festiwal PROGESSteron Łódź 01.04.07, 11:16 Hi, hi :) Tulipanki przydadzą się - widziałam już kwitnące na grządce obok mojego przedszkola :) Odpowiedz Link
mckern Re: Festiwal PROGESSteron Łódź 01.04.07, 17:02 No to jeszcze jeden, ale chyba trudniejszy: www.geocities.com/Tokyo/Gulf/9949/flowers/origami/Tulip1.gif Odpowiedz Link