Dodaj do ulubionych

MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE

• efface Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 31.08.04, 14:48
      taaak???????
      • paw_el Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 31.08.04, 15:47
        No jasne, że tak !!!
        • dp11 Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 31.08.04, 16:50
          a dla kogo? tak z ciekawości pytam, bo ja takich nie znam
          • paw_el Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 31.08.04, 17:11
            A ja znam takich
            • slmako Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 31.08.04, 18:21
              Dla pedofilow
              • 3mu Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 31.08.04, 19:51
                wole troche mniejsze niz ogromne balony noszone na brzuchu :P
        • efface Re:Do paw_la 31.08.04, 19:59
          :-), to miło, jak czasem ktos napisze cos takiego. Ja tam myślę,że to kwestia
          gustu - dla jednych małe dla innych ogromne...I nie ma co się wyzywać (tu uwaga
          do tego, co pisał o pedofilach: obrażasz nie tylko paw_la ale i kobiety z
          małymi piersiami, bo wierz mi one czuja się kobietami, a nie
          dziewczynkami...ale widac co dla Ciebie w kobiecie wazne...). Ale w każdym
          razie to miłe co napisałeś, zalezy jeszcze tylko co Ty uważasz za MAŁE??? Bo
          obawiam się,że tu możemy mieć nieco inne zdanie... :-). Pozdrawiam!
          • bridz Re:Do paw_la 31.08.04, 22:15
            ta dyskusja przypomina mi dysputę na temat wyższości świąt Wielkanocnych nad
            świętami Bożego Narodzenia. O gustach się nie dyskutuje. Czy to znaczy że nie
            ma wielbicieli piersi średniego rozmiaru?! Ja znam kilku osobiście...
            Posiadaczka średniego biustu
            • e_rider Umiar we wszystkim. :)) 01.09.04, 15:41
              bridz napisała:

> Czy to znaczy że nie ma wielbicieli piersi średniego rozmiaru?! Ja znam kilku
              > osobiście...
              > Posiadaczka średniego biustu.

Ależ oczywiście, że są, droga Bridz. Jeden z nich właśnie się tu melduje. :))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=13919858&a=15379334

Tyle, że oni, jako wyważeni ludzie środka, na ogół się takimi dyskusjami
              umiarkowanie emocjonują. :))

Pozdrawiam.
              • bridz Re: Umiar we wszystkim. :)) 05.09.04, 18:48
                :) a przez kilka dni zyłam w niepewności...
          • slmako Re:Do efface-- 02.09.04, 10:42
            Najmarniej gora rozmiar 44, a döl moze byc 40. Albo w obwodzie 105 cm.
            Jeszcze raz - nie ma piekniejszego widoku niz duzy biust u kobiety, Taki widok
            zastepuje Viagre i inne swinstwa.
            • efface Re:Do slmako 02.09.04, 16:16
              No jak Ty musisz czymś zastępować Viagrę...
              A tak na poważnie, widzisz, ja szanuję to,że lubisz kobiety z dużymi piersiami,
              chyba w ogóle lubisz duuuże kobiety z tego, co napisałeś, tak wynika...I
              dobrze, to Twoja sprawa i nie napisze Ci,że jesteś jakmś dewiatą, po prostu
              lubisz takie i już. Uszanuj zdanie innych, nie musisz się z nim absolutnie
              zgadzać, tylko pozwól ludziom żyć wg własnych upodobań, nie koniecznie zaraz
              zboczonych, jak to sugerujesz...Pozdrawiam.
              • slmako Re:Do slmako-efiace 02.09.04, 17:12
                Taka forma zastepczosci jest wspaniala. Viagry nie potrzebuje bo jest jak wyzej.
                Byc moze ze jestem dewiat ale nic na to nie poradze duzy biust u kobiety to
                jest wlasnie to to wspanialy dar natury ktory trzeba uwielbiac i szanowac.
                Poza tym nie jestem policjantem aby zabraniac male biusty one tez moga miec
                swoich wielbicieli i moga byc pociagajace i sexy a ich wlascicielki wspanialymi
                kochankami. Niech zyja i ciesza sie tym bo zycie kurze blade jest krotkie. Tyle
                twojego co przezyjesz.
                • efface Re:Do slmako 02.09.04, 20:04
                  :-) I od razu lepiej... Nie, nie absulutnie nie uważam Cię za dewiata, tylko Ty
                  cos tam wcześniej o tych pedofilach pisałeś, i to było przykre po prostu...
                  Alez zgadzam się, duży biust to cudowny atrybut kobiety, mnie tak natura nie
                  obdarowała i długo powtarzałam sobie w lustrze,że nie powinnam nazywac sie
                  kobietą,że jestem jakis niedorozwój itd... Strasznie sobie potrafiłam
                  nawrzucać. No i wreszcie przejrzałam na oczy, nie ukrywam nie sama, pomógl mi w
                  tym mężczyzna... I czuję się w pełni kobietą, wiem,że potrafię dać radość,
                  wsparcie i miłość no i wielką, wielką rozkosz...i to mi wystarcza. Wiem,że
                  znajda się tacy, którzy uznają,że nie ma u mnie czego szanować, bo wyglądam,
                  tak a nie inaczej. Ale to już mnie nie obchodzi. Jest taki który szanuje i
                  docenia i masz rację...Nie ma co się nad soba umartwiać, bo życie jest krótkie
                  no i przynosi wiele problemów, często dużo, dużo większych niż za mały czy za
                  duży biust...Pozdrawiam ciepło.
                  • slmako Re:Do efface 03.09.04, 09:49
                    PRZEPRASZAM cIE ZA TEGO PEDOFILA. I jest mi glupio ze jestem taka swinia i zlob.
                    Cos mnie przycmilo choc moja dewiza to zyj i daj innym zyc. Jeszcze raz
                    przepraszm i odszczekuje tego pedofila fu.
                    Napewno jestes wspaniala kobieta i jak masz tego kogos kto Cie podziwia to
                    napewno jest Ci niebiansko. Matka natura nas obdarzyla roznie - patrz dyskusja-
                    ale jak to ludzie jeden by to drugi tamto. Na tym swiecie nie ma pozytywow albo
                    negatywow trzeba wybierac cos kosztem czegos. Jestesmy rozni charakterami,
                    fizycznie i z tym trzeba zyc i poprostu to akeptowac. Choc czasem ciezko to
                    przychodzi. Sumujac: przepraszm cie once more, lubie Cie bo jestes fajna
                    Dziewczyna. Dbaj o siebie i o Twoj skarb. Pozdawiam
                    • efface Re:Do slmako :-) 03.09.04, 10:49
                      Dziękuję :-).Wcale nie musiałes przepraszać, wszyscy mamy prawo do swojego
                      zadania :-), ale nie ukrywam,że mi teraz bardzo miło, po przeczytaniu Twojego
                      listu. Każdy raz na jakiś czas mówi rzeczy nie do końca przemyślane :-) i
                      dlatego nie gniewam się. Wiesz to w sumie dobrze,że się na tym świecie każdy od
                      każdego różni, bo byłoby koszmarnie nudno w takiej krainie samych klonów. A,że
                      podział naszych cech wypadł może nie całkiem sprawiedliwie, cóż...Trzeba w
                      sobie znaleźć cos dobrego... Łatwe to nie jest,ale wykonalne, czasem wystarczy
                      wsparcie drugiej bliskiej osoby.
                      Dziękuję, za to, co o mnie napisałeś, jak widzę dobry z Ciebie człowieczek i
                      pewnie sympatyczny facet :-).
                      Oj, będę dbać o ten mój Skarb, bo to najlepsza rzecz jaka przytrafiła mi się w
                      życiu.
                      Pozdrawiam Cię ciepło.
                      • slmako Re:Do efface :-) 03.09.04, 11:41
                        Bardzo dobrze.!!! I tak trzymaj !!!
                        • efface Re: Pewnie ostatni raz do slmako... :-) 03.09.04, 15:32
                          :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
                          Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego!
                          • slmako Re: Pewnie ostatni raz do slmako... :--> efface 04.09.04, 10:05
                            Mimo wszystko bylo by fajno zostac w kontakcie od czasu do czasu. Napisz cos a
                            ja Ci odpowiem i bedzie dyskusja. Chyba zycie nie konczy sie dzis, choc kto
                            wie. Pisz gdy bedziesz chciala. Milo bylo z toba skrzyzowac poglady. Trzymaj
                            sie cieplo i dbaj o siebie i o swoich bliskich.
                            • efface Re: a jednak znów do slmako :-) 04.09.04, 12:38
                              Z przyjemnością powymieniam jeszcze opienie, chyba nie zauważyłeś,
                              ale "zaczepiłam Cię" także przy okazji dwóch innych dyskusji na tym forum
                              (podpowiem,że wczoraj). Masz rację, bedzie miło od czasu do czasu podyskutować,
                              a więc... bądźmy w kontakcie :-)...
                              • slmako Re: a jednak znów do efface 06.09.04, 10:09
                                Milo mi ze bedziemy robic w tej samej branzy. Ale pamietaj zeby nie stosowac
                                masci z estrogenem na piersi po pierwsze nie dziala po drugie mozliwosc
                                nowotworu masz w 90 %. Platry z estrogenem NIE WOLNO przykladac na biust i
                                okolice pachwin to jest zelazna zasada ktora obowiazuje tutaj w Skandynawii.
                                Co to wypryskow to patrz tex ja powyzej. Pozdrawim serdecznie. Trzym sie ciplo
                                i dbaj o siebi i naiblizszych !! Pisz od czasu do czasu.
                            • slmako Re: Pewnie ostatni raz do efface 09.09.04, 16:57
                              Napisz Prezesowo czy Y juz jestes gotowy doktor, ile Ci brakuje do
                              skonczenia ?? A na jakiej uczelni jetes (miasto). Naprawde bedzie z Ciebie
                              dermatolog ? to fajnie, nie potrzeba dyzurowac po nocach ! a praca w nocy dla
                              kobiety to nastepny mocny wysilek, Te night clubs po nocach na operacyjnej
                              potem po kilku latach wychadza bokiem. Daj glos !!
                              • efface Re: :-) Witaj znowu slmako :-) 14.09.04, 10:21
                                Cześć. Troszkę mnie nie było i nie miałam dostepu do neta, ale już nadrabiam
                                zaległości.
                                Nie jeszcze nie jestem doktor, jeszcze troszkę... Od października zaczynam VI
                                roczek :-). Studiuję w Bydgoszczy. Chciałabym żeby był ze mnie dermatolog, ale
                                czy się uda? Kiepsko maluje sie w naszym kraju możliwość specjalizowania się w
                                tym, czym by sie chciało :-(. No,ale póki co jestem dobrej mysli. Tez mysle,że
                                to dobra specjalizacja dla kobiety (chociaz juz spotykam się z opiniamii, że
                                dermatolog to nie lekarz,że szkoda tylu lat studiów, żeby byc dermatologiem
                                itp...).
                                A czy ja dobrze zrozumiałam,że Ty jestes lekarzem? No to napisz cos więcej o
                                sobie :-). Pozdrawiam, pa,pa!
                                • slmako Re: :-) Witaj efface,zagielku 14.09.04, 19:08
                                  duszy mojej zrenico oka mego - to cytat z M. Valtari z Egipcjanina Sinuhe.
                                  Mieszkam wlasnie w kraju autora tej ksiazki. Jeten lekarzem choc od malego
                                  chcialem byc albo ogrodnik albo stolarz ale jakos tak glupio wyszlo.
                                  Proponuje zebysmu przeszli na e-mail co ty na to ? Zejdzmy z spraw biustowych o
                                  ile ci pasuje.Moj adres: slmako@suomi24.fi
                                  3m sie cieplo i pozdrawiam slmako
                                  • efface Re: :-) cześć slmako :-) 15.09.04, 18:41
                                    Przyjęłam propozycję i wysłałam Ci maila. Tak więc przechodzimy na bardziej
                                    prywatne rozmowy. Czekam na odpowiedź (oczywiście już na moją skrzynkę). Pa.
                                    • slmako Re: :-) Witaj efface,zagielku 16.09.04, 09:55
                                      pchnelem ci e maila wiec schodzimy ze spraw klp do codziennego zycia- Dbaj o
                                      siebie i najblizszych.
          • paw_el Re:Do paw_la 06.09.04, 15:01
            Odpowiedzi slamko nie będe komentował gdyż jest to zbędne.

Nie znam się na numeracji kobiecych staników a małe moim zdaniem są takie,
            które "mieszczą się w ręku".

Uważam, że Wy kobiety nie powinnyście mieć żadnych kompleksów z powodu małych
            piersi, wkońcu to nie piersi są najważniejsze.
      • far-and-away Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 17:06
        efface napisała:

> taaak???????

Taaak. Mi sie bardzo podobaja :)

Far & Away
        • efface Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 17:44
          To miłe :-). Tacy jak Ty sprawiaja,że budzą sią w nas kobietki - prawdziwe,
          zmysłowe, pociągające... :-). Pozdrawiam :-)
          • chuda_w-w Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 18:03
            A ja kiedys usłyszałam ze małe są super bo... podczas pieszczot całe mieszcza
            sie w męskich dłoniach! I to własnie jest takie fajne :D
          • far-and-away Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 18:23
            efface napisała:

> To miłe :-). Tacy jak Ty sprawiaja,że budzą sią w nas kobietki - prawdziwe,
            > zmysłowe, pociągające... :-). Pozdrawiam :-)

Bo jestescie kobietkami.. prawdziwymi, zmyslowymi i pociagajacymi... mniam :)

F&A
            • efface Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 21:37
              Umiesz prawić komplementy... :-). Dziekuję :-)
              • far-and-away Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 02.09.04, 10:57
                efface napisała:

> Umiesz prawić komplementy... :-). Dziekuję :-)

Cala przyjemnosc po mojej stronie ;)

Moze dlasza wymiane komplementow poprowadzimy prywatnie? ;)

F&A
                • efface Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 02.09.04, 12:06
                  Wygląda na to,że jestes przemiłym facetem, ale z tej prywatności to za wiele by
                  nie wyszło... Ja już znalazłam swoją drugą połóweczke która dba o mnie i
                  docenia mnie jak nikt na świecie :-)...A to,że pisuję sobie na tym forum, to
                  dlatego, by przekonac się, jak jest z innymi kobietami, co myślą inni
                  mężczyźni... Dobrze jest wiedzieć,że moja Miłość nie jest jedynym, który nie
                  poddał się dzisiejszym czasom, nie popędził za mediami, okładkami, tylko ma
                  piekną hierarchię wartości :-), Ty też wiesz, co tak naprawde jest ważne, tak
                  mi sie przynajmniej wydaje po tych kilku Twoich wypowiedziach tutaj...Twoja
                  kobieta będzie się czuła kobietą w 100%, jeśli jestes taki, jak tu piszesz.
                  Powodzenia, pozdrawiam ciepło :-).
                  • mikajanka Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 04.09.04, 20:01
                    Witam wszystkich,
                    Miło jest przeczytać męski punkt widzenia na tym zdecydowanie kobiecym forum:).
                    Nasze kompleksy mają swoje źródło przede wszystkim w typowym przeświadczeniu,
                    że "Matka Polka" to kobieta kształtna itp, itd. Jednocześnie swoje trzy grosze
                    wtrąca marketing agresywny i media lansujące kobiete jako lalki barbie. To
                    wszystko z zderzeniu z rzeczywistością trochę się mija.
                    Ja tez jestem posiadaczką maleńkiego rozmiaru i miałam [może podświadomie nadal
                    mam] z tego powodu okropne kompleksy. Wszystko zmieniło się właśnie dzięki
                    mężczyźnie [a to przeciez oni teoretycznie uwielbiają duze biusty]. Mój
                    mężczyzna uwielbiał mój biust, mały w ogóle, ale przede wszystkim dlatego, ze
                    był mój. Kochał mnie taką. Bardzo go je podniecały.[zakrawa na perwersję:):)]
                    To był przełom. Chociaż nie jestem już z nim, sposób w jaki siebie teraz
                    postrzegam, nie zmienił się. Dzięki niemu patrzę na siebie w pozytywny sposób,
                    choć czasem stosowałam różne zabiegi. I myślę, że ta "osobista tragedia" każdej
                    z dziewczat skończy się właśnie w tym momencie -gdy poczuje się kochana i w
                    pełni akceptowana przez swojego męzczyznę. Mam nadzieję, ze jeszcze takiego
                    kiedys spotkam, który zaakceptuje mnie taką, jaką jestem.I taką pokocha.
    • sea_man Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 05.09.04, 17:19
      podniecjaca sa male, duze, srednie ...jak sa ladne, co z tego, ze sa wielkie
      i... na wysokosci pepka. WIELKOSC O NICZYM NIE SWIADCZY!!!
    • subrealism Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 06.09.04, 01:07
      Witam! Trafiłem tu przez ciekawość o czym można pisać na forum o takim tytule?
      Jako facet nie wiem co oznaczają te numery i literki oznaczające rozmiar
      biustu, wydaje mi się, że istotne są też proporcje tzn. stosunek wzrostu lub
      obwodu kobiety do rozmiaru piersi. Jako amator rozróżniam piersi duże, średnie,
      małe i brak. Jestem zdania, że piersi nie są elementem decydującum o
      atrakcyjności, a oto dlaczego: wyobraźmy sobie zwykłego faceta. Choćby miał nie
      wiem jakie wielkie cycki, nie będzie nigdy atrakcyjny bo to nie biust czyni
      kobietę. Osobiście uważam, że najpiękniejsza w kobiecym ciele jest ta
      odpowiednio zakrzywiona linia zakreślajaca biodra, bez względu na odległość
      między linia prawą i lewą. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie. Pozdrawiam
      wszystkie kobiety z małym biustem.
      • alvi Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 07.09.04, 19:39
        Subrealism, dzieki, ze to napisales!!! Zawsze mialam kompleksy na punkcie malego
        biustu, ael sie z nich wyleczylam, doszlam do wniosku, z emoge byc sexy maja
        male cycuszki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka