dp11 Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 31.08.04, 16:50 a dla kogo? tak z ciekawości pytam, bo ja takich nie znam Odpowiedz Link
3mu Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 31.08.04, 19:51 wole troche mniejsze niz ogromne balony noszone na brzuchu :P Odpowiedz Link
efface Re:Do paw_la 31.08.04, 19:59 :-), to miło, jak czasem ktos napisze cos takiego. Ja tam myślę,że to kwestia gustu - dla jednych małe dla innych ogromne...I nie ma co się wyzywać (tu uwaga do tego, co pisał o pedofilach: obrażasz nie tylko paw_la ale i kobiety z małymi piersiami, bo wierz mi one czuja się kobietami, a nie dziewczynkami...ale widac co dla Ciebie w kobiecie wazne...). Ale w każdym razie to miłe co napisałeś, zalezy jeszcze tylko co Ty uważasz za MAŁE??? Bo obawiam się,że tu możemy mieć nieco inne zdanie... :-). Pozdrawiam! Odpowiedz Link
bridz Re:Do paw_la 31.08.04, 22:15 ta dyskusja przypomina mi dysputę na temat wyższości świąt Wielkanocnych nad świętami Bożego Narodzenia. O gustach się nie dyskutuje. Czy to znaczy że nie ma wielbicieli piersi średniego rozmiaru?! Ja znam kilku osobiście... Posiadaczka średniego biustu Odpowiedz Link
e_rider Umiar we wszystkim. :)) 01.09.04, 15:41 bridz napisała: > Czy to znaczy że nie ma wielbicieli piersi średniego rozmiaru?! Ja znam kilku > osobiście... > Posiadaczka średniego biustu. Ależ oczywiście, że są, droga Bridz. Jeden z nich właśnie się tu melduje. :)) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=13919858&a=15379334 Tyle, że oni, jako wyważeni ludzie środka, na ogół się takimi dyskusjami umiarkowanie emocjonują. :)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bridz Re: Umiar we wszystkim. :)) 05.09.04, 18:48 :) a przez kilka dni zyłam w niepewności... Odpowiedz Link
slmako Re:Do efface-- 02.09.04, 10:42 Najmarniej gora rozmiar 44, a döl moze byc 40. Albo w obwodzie 105 cm. Jeszcze raz - nie ma piekniejszego widoku niz duzy biust u kobiety, Taki widok zastepuje Viagre i inne swinstwa. Odpowiedz Link
efface Re:Do slmako 02.09.04, 16:16 No jak Ty musisz czymś zastępować Viagrę... A tak na poważnie, widzisz, ja szanuję to,że lubisz kobiety z dużymi piersiami, chyba w ogóle lubisz duuuże kobiety z tego, co napisałeś, tak wynika...I dobrze, to Twoja sprawa i nie napisze Ci,że jesteś jakmś dewiatą, po prostu lubisz takie i już. Uszanuj zdanie innych, nie musisz się z nim absolutnie zgadzać, tylko pozwól ludziom żyć wg własnych upodobań, nie koniecznie zaraz zboczonych, jak to sugerujesz...Pozdrawiam. Odpowiedz Link
slmako Re:Do slmako-efiace 02.09.04, 17:12 Taka forma zastepczosci jest wspaniala. Viagry nie potrzebuje bo jest jak wyzej. Byc moze ze jestem dewiat ale nic na to nie poradze duzy biust u kobiety to jest wlasnie to to wspanialy dar natury ktory trzeba uwielbiac i szanowac. Poza tym nie jestem policjantem aby zabraniac male biusty one tez moga miec swoich wielbicieli i moga byc pociagajace i sexy a ich wlascicielki wspanialymi kochankami. Niech zyja i ciesza sie tym bo zycie kurze blade jest krotkie. Tyle twojego co przezyjesz. Odpowiedz Link
efface Re:Do slmako 02.09.04, 20:04 :-) I od razu lepiej... Nie, nie absulutnie nie uważam Cię za dewiata, tylko Ty cos tam wcześniej o tych pedofilach pisałeś, i to było przykre po prostu... Alez zgadzam się, duży biust to cudowny atrybut kobiety, mnie tak natura nie obdarowała i długo powtarzałam sobie w lustrze,że nie powinnam nazywac sie kobietą,że jestem jakis niedorozwój itd... Strasznie sobie potrafiłam nawrzucać. No i wreszcie przejrzałam na oczy, nie ukrywam nie sama, pomógl mi w tym mężczyzna... I czuję się w pełni kobietą, wiem,że potrafię dać radość, wsparcie i miłość no i wielką, wielką rozkosz...i to mi wystarcza. Wiem,że znajda się tacy, którzy uznają,że nie ma u mnie czego szanować, bo wyglądam, tak a nie inaczej. Ale to już mnie nie obchodzi. Jest taki który szanuje i docenia i masz rację...Nie ma co się nad soba umartwiać, bo życie jest krótkie no i przynosi wiele problemów, często dużo, dużo większych niż za mały czy za duży biust...Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link
slmako Re:Do efface 03.09.04, 09:49 PRZEPRASZAM cIE ZA TEGO PEDOFILA. I jest mi glupio ze jestem taka swinia i zlob. Cos mnie przycmilo choc moja dewiza to zyj i daj innym zyc. Jeszcze raz przepraszm i odszczekuje tego pedofila fu. Napewno jestes wspaniala kobieta i jak masz tego kogos kto Cie podziwia to napewno jest Ci niebiansko. Matka natura nas obdarzyla roznie - patrz dyskusja- ale jak to ludzie jeden by to drugi tamto. Na tym swiecie nie ma pozytywow albo negatywow trzeba wybierac cos kosztem czegos. Jestesmy rozni charakterami, fizycznie i z tym trzeba zyc i poprostu to akeptowac. Choc czasem ciezko to przychodzi. Sumujac: przepraszm cie once more, lubie Cie bo jestes fajna Dziewczyna. Dbaj o siebie i o Twoj skarb. Pozdawiam Odpowiedz Link
efface Re:Do slmako :-) 03.09.04, 10:49 Dziękuję :-).Wcale nie musiałes przepraszać, wszyscy mamy prawo do swojego zadania :-), ale nie ukrywam,że mi teraz bardzo miło, po przeczytaniu Twojego listu. Każdy raz na jakiś czas mówi rzeczy nie do końca przemyślane :-) i dlatego nie gniewam się. Wiesz to w sumie dobrze,że się na tym świecie każdy od każdego różni, bo byłoby koszmarnie nudno w takiej krainie samych klonów. A,że podział naszych cech wypadł może nie całkiem sprawiedliwie, cóż...Trzeba w sobie znaleźć cos dobrego... Łatwe to nie jest,ale wykonalne, czasem wystarczy wsparcie drugiej bliskiej osoby. Dziękuję, za to, co o mnie napisałeś, jak widzę dobry z Ciebie człowieczek i pewnie sympatyczny facet :-). Oj, będę dbać o ten mój Skarb, bo to najlepsza rzecz jaka przytrafiła mi się w życiu. Pozdrawiam Cię ciepło. Odpowiedz Link
efface Re: Pewnie ostatni raz do slmako... :-) 03.09.04, 15:32 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link
slmako Re: Pewnie ostatni raz do slmako... :--> efface 04.09.04, 10:05 Mimo wszystko bylo by fajno zostac w kontakcie od czasu do czasu. Napisz cos a ja Ci odpowiem i bedzie dyskusja. Chyba zycie nie konczy sie dzis, choc kto wie. Pisz gdy bedziesz chciala. Milo bylo z toba skrzyzowac poglady. Trzymaj sie cieplo i dbaj o siebie i o swoich bliskich. Odpowiedz Link
efface Re: a jednak znów do slmako :-) 04.09.04, 12:38 Z przyjemnością powymieniam jeszcze opienie, chyba nie zauważyłeś, ale "zaczepiłam Cię" także przy okazji dwóch innych dyskusji na tym forum (podpowiem,że wczoraj). Masz rację, bedzie miło od czasu do czasu podyskutować, a więc... bądźmy w kontakcie :-)... Odpowiedz Link
slmako Re: a jednak znów do efface 06.09.04, 10:09 Milo mi ze bedziemy robic w tej samej branzy. Ale pamietaj zeby nie stosowac masci z estrogenem na piersi po pierwsze nie dziala po drugie mozliwosc nowotworu masz w 90 %. Platry z estrogenem NIE WOLNO przykladac na biust i okolice pachwin to jest zelazna zasada ktora obowiazuje tutaj w Skandynawii. Co to wypryskow to patrz tex ja powyzej. Pozdrawim serdecznie. Trzym sie ciplo i dbaj o siebi i naiblizszych !! Pisz od czasu do czasu. Odpowiedz Link
slmako Re: Pewnie ostatni raz do efface 09.09.04, 16:57 Napisz Prezesowo czy Y juz jestes gotowy doktor, ile Ci brakuje do skonczenia ?? A na jakiej uczelni jetes (miasto). Naprawde bedzie z Ciebie dermatolog ? to fajnie, nie potrzeba dyzurowac po nocach ! a praca w nocy dla kobiety to nastepny mocny wysilek, Te night clubs po nocach na operacyjnej potem po kilku latach wychadza bokiem. Daj glos !! Odpowiedz Link
efface Re: :-) Witaj znowu slmako :-) 14.09.04, 10:21 Cześć. Troszkę mnie nie było i nie miałam dostepu do neta, ale już nadrabiam zaległości. Nie jeszcze nie jestem doktor, jeszcze troszkę... Od października zaczynam VI roczek :-). Studiuję w Bydgoszczy. Chciałabym żeby był ze mnie dermatolog, ale czy się uda? Kiepsko maluje sie w naszym kraju możliwość specjalizowania się w tym, czym by sie chciało :-(. No,ale póki co jestem dobrej mysli. Tez mysle,że to dobra specjalizacja dla kobiety (chociaz juz spotykam się z opiniamii, że dermatolog to nie lekarz,że szkoda tylu lat studiów, żeby byc dermatologiem itp...). A czy ja dobrze zrozumiałam,że Ty jestes lekarzem? No to napisz cos więcej o sobie :-). Pozdrawiam, pa,pa! Odpowiedz Link
slmako Re: :-) Witaj efface,zagielku 14.09.04, 19:08 duszy mojej zrenico oka mego - to cytat z M. Valtari z Egipcjanina Sinuhe. Mieszkam wlasnie w kraju autora tej ksiazki. Jeten lekarzem choc od malego chcialem byc albo ogrodnik albo stolarz ale jakos tak glupio wyszlo. Proponuje zebysmu przeszli na e-mail co ty na to ? Zejdzmy z spraw biustowych o ile ci pasuje.Moj adres: slmako@suomi24.fi 3m sie cieplo i pozdrawiam slmako Odpowiedz Link
efface Re: :-) cześć slmako :-) 15.09.04, 18:41 Przyjęłam propozycję i wysłałam Ci maila. Tak więc przechodzimy na bardziej prywatne rozmowy. Czekam na odpowiedź (oczywiście już na moją skrzynkę). Pa. Odpowiedz Link
slmako Re: :-) Witaj efface,zagielku 16.09.04, 09:55 pchnelem ci e maila wiec schodzimy ze spraw klp do codziennego zycia- Dbaj o siebie i najblizszych. Odpowiedz Link
paw_el Re:Do paw_la 06.09.04, 15:01 Odpowiedzi slamko nie będe komentował gdyż jest to zbędne. Nie znam się na numeracji kobiecych staników a małe moim zdaniem są takie, które "mieszczą się w ręku". Uważam, że Wy kobiety nie powinnyście mieć żadnych kompleksów z powodu małych piersi, wkońcu to nie piersi są najważniejsze. Odpowiedz Link
far-and-away Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 17:06 efface napisała: > taaak??????? Taaak. Mi sie bardzo podobaja :) Far & Away Odpowiedz Link
efface Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 17:44 To miłe :-). Tacy jak Ty sprawiaja,że budzą sią w nas kobietki - prawdziwe, zmysłowe, pociągające... :-). Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
chuda_w-w Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 18:03 A ja kiedys usłyszałam ze małe są super bo... podczas pieszczot całe mieszcza sie w męskich dłoniach! I to własnie jest takie fajne :D Odpowiedz Link
far-and-away Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 18:23 efface napisała: > To miłe :-). Tacy jak Ty sprawiaja,że budzą sią w nas kobietki - prawdziwe, > zmysłowe, pociągające... :-). Pozdrawiam :-) Bo jestescie kobietkami.. prawdziwymi, zmyslowymi i pociagajacymi... mniam :) F&A Odpowiedz Link
efface Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 01.09.04, 21:37 Umiesz prawić komplementy... :-). Dziekuję :-) Odpowiedz Link
far-and-away Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 02.09.04, 10:57 efface napisała: > Umiesz prawić komplementy... :-). Dziekuję :-) Cala przyjemnosc po mojej stronie ;) Moze dlasza wymiane komplementow poprowadzimy prywatnie? ;) F&A Odpowiedz Link
efface Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 02.09.04, 12:06 Wygląda na to,że jestes przemiłym facetem, ale z tej prywatności to za wiele by nie wyszło... Ja już znalazłam swoją drugą połóweczke która dba o mnie i docenia mnie jak nikt na świecie :-)...A to,że pisuję sobie na tym forum, to dlatego, by przekonac się, jak jest z innymi kobietami, co myślą inni mężczyźni... Dobrze jest wiedzieć,że moja Miłość nie jest jedynym, który nie poddał się dzisiejszym czasom, nie popędził za mediami, okładkami, tylko ma piekną hierarchię wartości :-), Ty też wiesz, co tak naprawde jest ważne, tak mi sie przynajmniej wydaje po tych kilku Twoich wypowiedziach tutaj...Twoja kobieta będzie się czuła kobietą w 100%, jeśli jestes taki, jak tu piszesz. Powodzenia, pozdrawiam ciepło :-). Odpowiedz Link
mikajanka Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 04.09.04, 20:01 Witam wszystkich, Miło jest przeczytać męski punkt widzenia na tym zdecydowanie kobiecym forum:). Nasze kompleksy mają swoje źródło przede wszystkim w typowym przeświadczeniu, że "Matka Polka" to kobieta kształtna itp, itd. Jednocześnie swoje trzy grosze wtrąca marketing agresywny i media lansujące kobiete jako lalki barbie. To wszystko z zderzeniu z rzeczywistością trochę się mija. Ja tez jestem posiadaczką maleńkiego rozmiaru i miałam [może podświadomie nadal mam] z tego powodu okropne kompleksy. Wszystko zmieniło się właśnie dzięki mężczyźnie [a to przeciez oni teoretycznie uwielbiają duze biusty]. Mój mężczyzna uwielbiał mój biust, mały w ogóle, ale przede wszystkim dlatego, ze był mój. Kochał mnie taką. Bardzo go je podniecały.[zakrawa na perwersję:):)] To był przełom. Chociaż nie jestem już z nim, sposób w jaki siebie teraz postrzegam, nie zmienił się. Dzięki niemu patrzę na siebie w pozytywny sposób, choć czasem stosowałam różne zabiegi. I myślę, że ta "osobista tragedia" każdej z dziewczat skończy się właśnie w tym momencie -gdy poczuje się kochana i w pełni akceptowana przez swojego męzczyznę. Mam nadzieję, ze jeszcze takiego kiedys spotkam, który zaakceptuje mnie taką, jaką jestem.I taką pokocha. Odpowiedz Link
sea_man Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 05.09.04, 17:19 podniecjaca sa male, duze, srednie ...jak sa ladne, co z tego, ze sa wielkie i... na wysokosci pepka. WIELKOSC O NICZYM NIE SWIADCZY!!! Odpowiedz Link
subrealism Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 06.09.04, 01:07 Witam! Trafiłem tu przez ciekawość o czym można pisać na forum o takim tytule? Jako facet nie wiem co oznaczają te numery i literki oznaczające rozmiar biustu, wydaje mi się, że istotne są też proporcje tzn. stosunek wzrostu lub obwodu kobiety do rozmiaru piersi. Jako amator rozróżniam piersi duże, średnie, małe i brak. Jestem zdania, że piersi nie są elementem decydującum o atrakcyjności, a oto dlaczego: wyobraźmy sobie zwykłego faceta. Choćby miał nie wiem jakie wielkie cycki, nie będzie nigdy atrakcyjny bo to nie biust czyni kobietę. Osobiście uważam, że najpiękniejsza w kobiecym ciele jest ta odpowiednio zakrzywiona linia zakreślajaca biodra, bez względu na odległość między linia prawą i lewą. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie. Pozdrawiam wszystkie kobiety z małym biustem. Odpowiedz Link
alvi Re: MAŁE PIERSI SĄ SUPER PODNIECAJĄCE 07.09.04, 19:39 Subrealism, dzieki, ze to napisales!!! Zawsze mialam kompleksy na punkcie malego biustu, ael sie z nich wyleczylam, doszlam do wniosku, z emoge byc sexy maja male cycuszki. Odpowiedz Link