jopp67 17.02.06, 14:41 Jak czytam niektore wypowiedzi a wlasciwie sa to wymiociny ,fekalia i uryna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zodiak72 Re: Chce mi się 17.02.06, 14:47 Mam podobne odczucia, gdy czytam Twoje wykropkowane konstrukcje zdaniowe, hehe;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Chce mi się 20.02.06, 21:06 Nie to jest okropne i znowu to uczucie z tytułu postu, ludzie, kochani, dlaczego tu tak jest nieciekawie? ,chciałbym zyc tym forum a nie moge, ozywcie to forum jeszcze rok temu bylo ok. Jakies spotkanko moze ?????,niech sie cos dzieje i ma byc k*rwa wesoło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Chce mi się 21.02.06, 10:22 Nie będzie dopóki pewne osoby nie przestaną zawodzić, jęczeć i nabijać beznadziejne posty i odwracać uwage o poruszanych tematów ;/ Jak na razie to nie ma tematu, który by sie skończył kłótnią wyprowadzaną przez pewne konkretne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
jopp67 Re: Chce mi się 21.02.06, 14:22 Paenko nie to żebym się czepiał ale myśle, że coś do mnie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
tmsieradz Re: Chce mi się s**ć 18.02.06, 17:01 1-nie czytaj 2-jak już musisz przeczytać to postaraj się nie komentować 3-a jeśli dalej się nie udaje to poćwicz na tej wypowiedzi i naprawdę bardzo, ale to bardzo postaraj się i nie ripostuj. Tak będzie lepiej dla wszystkich. Nie pozdrawiam. PS. Fajny nick, tylko po co te cyferki. Odpowiedz Link Zgłoś
disperse Re: Chce mi się s**ć 20.02.06, 20:11 poprawka do punktu 3 - nie ripostuj, przychylaj sie do niekoniecznei Twoich, ale za to poprawnych politycznie opinii i lej wazeline gdzie ste tylko da. Odpowiedz Link Zgłoś