Dodaj do ulubionych

GDZIE NA WAKACJE ????

IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 15:37
Kończy się MATURA, zbliża sesja egzaminacyjna...............................
a później..............!!!!!!! WAKACJE kurna wreszcie!!! Gdzie sie
wybieracie moi mili w tym roku? Morze? Góry? Jeziora? Macie jakieś propozycje?
Gdzie w cieżkich gospodarczo czasach jeździ Polska Młoda Inteligencja...
Obserwuj wątek
    • majass Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 16.05.03, 12:11
      Na mazury mazury mazury..... popłyniemy tą łajbą z tektury
    • Gość: gosia Re: GDZIE NA WAKACJE ???? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 12:08
      W góry, w góry... podziwiać chmury
      • Gość: boczek Re: GDZIE NA WAKACJE ???? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 11:14
        Gość portalu: gosia napisał(a):

> W góry, w góry... podziwiać chmury

Droga Małgorzato! Czy mozesz powiedzieć gdzie dokładnie się wybierasz? Jaką
        miejscowosć sobie upodobałaś?
        Gdzie jedzie majass to wiem...Kumple namawiają mnie na wyjazd w Bieszczady, ale
        nie wiem czy tam akurat warto? Jakie zdanie Twe w tej materii? Ogólnie rzecz
        biorąc bardzo lubie chodzić po górach, wolę to niż wyjazd nad morze...chociaż
        jedno i drugie ma swoje plusy...Może prześlesz jakąś pocztówke.......???? :-))
    • Gość: boczek Re: GDZIE NA WAKACJE ???? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 09:52
      Gdyby tak ktoś przyszedł i powiedział stary czy masz czas
      Potrzebuję do załogi jakąś nową twarz
      Amazonka, Wielka Rafa, oceany trzy
      Rejs na całość rok, dwa lata - to powiedziałbym

Gdzie ta keja, przy niej ten jacht
      Gdzie ta koja wymarzona w snach
      Gdzie te wszystkie sznurki od tych szmat
      Gdzie ta brama na szeroki świat.
      Gdzie ta keja, przy niej ten jacht
      Gdzie ta koja wymarzona w snach
      W każdej chwili płynę w taki rejs
      Tylko gdzie to jest, no gdzie to jest?

Gdzieś na dnie wielkiej szafy leży ostry nóż
      Stare dżinsy wystrzępione impregnuje kurz
      W kompasie igła zardzewiała, lecz kierunek znam
      Biorę wór na plecy i przed siebie gnam.
      Gdzie ta keja, przy niej ten jacht...

Przeszły lata zapyziałe, rzęsą zarósł staw
      A na przystani czółno stało - kolorowy paw
      Zaokrągliły się marzenia, wyjałowiał step
      Lecz dalej marzy o załodze ten samotny łeb.
      Gdzie ta keja, przy niej ten jacht...

12 lipca wyjazd na MAZURY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • majass Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 02.06.03, 12:19
        Gość portalu: boczek napisał(a):

> 12 lipca wyjazd na MAZURY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OOOOOO A ja wczoraj słyszałem, że 14 -nastego. No cóz im szybciej tym lepiej
        • Gość: boczek Re: GDZIE NA WAKACJE ???? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 10:37
          Wyjeżdzamy 12 lipca rano, bierzemy łódź i do wieczora musimy się ewakuować z
          Węgorzewa, gdyż jak zapewne wiesz, ty nasz wilku morski, w niedzielę sie nie
          wypływa....
          • Gość: boczek Re: GDZIE NA WAKACJE ???? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 10:41
            Małe sprostowanko: jednak wyjeżdżamy 11 lipca w nocy... (oczywiscie pamiętamy o
            czteropaku ;-) żeby nie zasnąć...
            • majass Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 20.06.03, 13:20
              A mozesz szczególy podrózy zarzucić.... i dlaczego tylko czteropak
              • boczek2001 Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 23.06.03, 13:05
                majass napisał:

> A mozesz szczególy podrózy zarzucić.... i dlaczego tylko czteropak

Szczegółęm jest fakt iż wyjeżdżamy o 23.21 z Koluszek do Giżycka a stamtąd
                PKSem do Węgorzewa.
                P.S. Ino czteropak bo sami nie chcecie nic wiecej, leszczyki. Chociaż weź na
                wszelki wypadek może srebrny kubeczek ;-)
                • majass Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 23.06.03, 13:24
                  boczek2001 napisał:

> majass napisał:

> P.S. Ino czteropak bo sami nie chcecie nic wiecej, leszczyki. Chociaż weź na
                  > wszelki wypadek może srebrny kubeczek ;-)

Kubeczek moge wziąść a co do czteropaku to.. Sadze, ze jeden kolega po
                  ostatnich zawiasch to nie wiem. Twierdzi, ze on juz nie pje. Takze zawodników
                  ubywa
                  >
                  • Gość: boczek Re: GDZIE NA WAKACJE ???? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 13:33
                    nie poznaję kolegów....a plany były szumne - o ilu litrach mówiłeś ??? nic
                    to... a tamten ananas to i tak zdanie zmieni, z tego nałogu tak łatwo sie nie
                    wychodzi.... Zresztą nie będzie miał parasola ochronnego z domu. W gruncie
                    rzeczy ciekawe co on takiego zrobił, że teraz ma doła i wstręt - pewnie coś w
                    nocy z "Sajgonką" jeśli wiesz o czym mówię ;-))))
                    • majass Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 23.06.03, 14:03
                      Gość portalu: boczek napisał(a):

> nie poznaję kolegów....a plany były szumne - o ilu litrach mówiłeś ??? nic
                      > to...
                      Jak to noc to. Musisz walczyc. Ja się do ciebie przyłącze > Ma pytanie czy na
                      podróz wybierasz czteropaka czy srebrny kubeczek i spritea
                      • boczek2001 Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 23.06.03, 14:55
                        oooo już zmiana klimatów??? Naturalnie że wybieram srebrny kubeczek i
                        spriteówe !!!! Marzy mi sie powtórka wakacji z tamtego roku, więc im klimat i
                        specjały bardziej podobne tym lepiej !!! Kurna już sie nie moge dociekać... ja
                        pierdziele jaka faza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie mamy browarów tyle ile było
                        ostatnio, wiesz tych tanich.... :-( i tak trza sie bedzie uzbroić w cóś...
                        • majass Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 23.06.03, 15:42
                          boczek2001 napisał:

Kurna już sie nie moge dociekać... ja
                          > pierdziele jaka faza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale nie mamy browarów tyle ile było
                          > ostatnio, wiesz tych tanich.... :-( i tak trza sie bedzie uzbroić w cóś...

Ja sie z tym zgadzam po stokroć. Jestem zmęczony i juz nie moge się doczekac
                          kiedy zaczniemy sie bawic i zapomnji człowiek o tym całym codziennym
                          zapierdzielu.......
                          >
            • Gość: wariat Re: GDZIE NA WAKACJE ???? IP: *.mirtel.net 22.06.03, 20:20
              A czy mozna sie jescze do was przyłączyć
      • boczek2001 Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 23.06.03, 15:56
        A Ty Dexterze jak widzisz swój wyjazd na wakacje??? Podziel się swoimi planami
        spędzenia wolnego czasu, co zamierzasz robić?? Bom ciekaw, gdzie bawić się będą
        bywalcy tegoż Forum...
        • majass Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 23.06.03, 15:58
          No własnie dexterze gdzie ty i z kim będziesz grzeszył w tegoroczne lato....
          • kangi Re: GDZIE NA WAKACJE ???? 23.06.03, 17:18
            A ja sobie wyskocze chyba do Chorwacji... Poopalam ciałko i zabawie sie ze
            znajomymi.... Planuje wyjechac w licpu no moze ew. w sierpniu
    • boczek2001 za 90 godzin robię wypad!!! 08.07.03, 11:43
      Już tylko 90 godzin... qui qui i zostawiam troski, pracę, szkołę daleko za
      sobą, poza moją wyluzowaną świadomością!!!!
      • majass Re: za 90 godzin robię wypad!!! 08.07.03, 14:37
        boczek2001 napisał:

> Już tylko 90 godzin... qui qui i zostawiam troski, pracę, szkołę daleko za
        > sobą, poza moją wyluzowaną świadomością!!!!

A ja zaczynam sie obawaiac bo toawarzystwo mnie negatywnie zaskakuje. Checi na
        imprezki niewielkie, wszytsko im nie pasujewszytskiego9szczególnie jednego) za
        duzo. Obym sie mylił... ale.....
        >
    • boczek2001 za 60 godzin robię wypad !!! n/t 09.07.03, 11:41

• Gość: boczek za 12 godzinek odjeżdżam... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 11:06
      • majass Re: za 7 godzinek odjeżdżam 11.07.03, 14:54
        Na mazury mazury......
    • maggot9 Jest tylko jedno takie miejsce... 11.06.04, 20:45
      ...i tylko jedna taka załoga..

ehhh... Jak miło było to wszystko jeszcze raz przeczytać... ah ten wspomnień
      czar.
      Teraz niby będzie tak samo ...a jednak inaczej...
      Niektóre rzeczy nie powinny ulegać zawirowaniom (nie tylko) czaso-przestrzennym.
      Już nigdy nie będzie tak samo (oby przeznaczenie zakpiło sobie tutaj ze mnie!!)
      • boczek2001 Re: Jest tylko jedno takie miejsce... 14.06.04, 10:13
        A to Ty też jedziesz???
        ;-))

Fajnie masz...
    • boczek2001 No kuźwa! MAZURY 2004!!! 15.06.04, 14:49
      ech ech
      jeja jak ja chce jechać ech ech
      tylko za beleczką łapka w górę i outcik
      ech ech do pagóreczków do łabądków do paprykarzu szczecinskiego z pomidorkiem
      na wierzchu, do wina owocowego w końcu i zapachu spirali palonej chroniącej
      przed samicami komara!!!
      do szant spiewanych, zapachów jeziora i piwa zmieszanych, słońca na twarzy,
      piosenek na życzenie w szafie grającej, smaku kurczaka w pieciu smakach
      przyrzadzonego przez żeńską wachtę a jedzonego na drewnianej keji siedząc nań
      pupą........
      aaaaaaaaaaaaaa

tak szkoda ze majassa nie bedzie
      • maggot9 MAZURY 2004!!! nowy rozdział czas zacząć pisać.. 17.06.04, 10:45
        29 dni; to jest 696 godzin; co się równa 41760 minutom; co można (nie tak)
        łatwo przeliczyć na 2505600 sekund.....

..właśnie za mniej więcej tyle "osobowym drugą klasą przejedziemy się";)
    • boczek2001 hahaha nie będę oryginalny ;-))) 06.07.04, 10:51
      za 10 dni!!!!
      a ciekawe gdzie?
      hahahahahahahaahaha

aaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • koaa Re: hahaha nie będę oryginalny ;-))) 06.07.04, 12:42
        a ja w góry:)
      • majass to moze ja bede boczek orginalny 09.07.04, 19:43
        no panowie boczek i maggot, zycze wam tego wszystkiego o czym pisaliśćie i tego
        czego nie napisaliście... by tam było w maksmalnych ilościacj i zeby wam nie
        zabrakło cieczy w zielonej butelce a i skołujcie sobie srebrny kubeczek
        Ja tez załuje.... i tęsknie do tych pagórków zielonych, łabądków, paprykarzu,
        przechyłów, porannoge kaca, a i nawet jak pomyśle o bredniach i jazdach
        margaryny to mi sie śmiać chce. No i tej małej niebieskiej łódeczki z pewna
        osobą na pokładzie... oj bedzie bedzie brakowało
        • boczek2001 to może ja bede płakał.. :-(( 12.07.04, 10:04
          Wybrałeś... szkoda...
          paprykarz już nie będzie smakował jak dawniej a przechyły nie będą takie
          magiczne jak kiedyś, ciecz bedzie wchodziła ale bez przekonania, a wyprawy w
          miasto i do tawerny Pod Złamanym Pagajem nie urzekac będą jak wówczas...
          Dokonałes załamania w ideale MAZUR, beda inne, moze nie lepsze i moze nie
          gorsze, czas pokaze...

Wiem, że Dariusz obiecał ze tradycyjnie sie pojawi, a zajazd Pod Dariuszem
          bedzie tetnił życiem - przyrzekłem to sobie, butelka nie bedzie juz całkowicie
          zielona (bedzie szklana) - to tez juz cos innego...

STARY.... ale czego najbardziej żal: to wspólnych odpałów, jazdek, śmiechu i
          ogólnie tego wszystkiego za co nas kochają HAHAHAHAHAHA

Ze swojej strony życze Wam udanego wyjazdu, słońca, pogody bez deszczu, radosci
          i niesamowitych wspomnien!

Pomysl czasem o 2 łódkach kołysajacych sie po falach i o załodze, która
          przechylając kubeczek krzyknie:

ZDROWIE JASIA

powodzenia

AHOJ
          • majass Re: to może ja bede płakał.. :-(( 12.07.04, 12:43
            boczek2001 napisał:

> Wybrałeś... szkoda...

No ta droga był długa i niestety miała wiele zakrętów
            > paprykarz już nie będzie smakował jak dawniej a przechyły nie będą takie
            > magiczne jak kiedyś,
            bo nie bedzie darcia papy.....
            ciecz bedzie wchodziła ale bez przekonania,
            Boczek pamiętaj, woda mineralna, cytryna, troche cukru i zamieszać.....

a wyprawy w miasto i do tawerny Pod Złamanym Pagajem nie urzekac będą jak
            wówczas...

bedzie brakowało, ta szafa i gigi i do rana.... hahaha

> Dokonałes załamania w ideale MAZUR, beda inne, moze nie lepsze i moze nie
            > gorsze, czas pokaze...
            BEDZIE DOBRZE i nawet sie nie skapniecie, ze mnie tam nie ma
            > Wiem, że Dariusz obiecał ze tradycyjnie sie pojawi, a zajazd Pod Dariuszem
            > bedzie tetnił życiem - przyrzekłem to sobie, butelka nie bedzie juz
            całkowicie
            > zielona (bedzie szklana) - to tez juz cos innego...
            Bo zmiany są korzystne nieraz
            > STARY.... ale czego najbardziej żal: to wspólnych odpałów, jazdek, śmiechu i
            > ogólnie tego wszystkiego za co nas kochają HAHAHAHAHAHA
            >
            > Ze swojej strony życze Wam udanego wyjazdu, słońca, pogody bez deszczu,
            radosci
            >
            > i niesamowitych wspomnien!
            >
            > Pomysl czasem o 2 łódkach kołysajacych sie po falach i o załodze, która
            > przechylając kubeczek krzyknie:
            >
            > ZDROWIE JASIA

Juz dzis o tym mysle. Te dwie łódeczkie, woda, słonce i totlanie cie wszytsko
            wali
            > powodzenia
            >
            > AHOJ
            >
    • boczek2001 50 h i odjazd!!! <prv post> 14.07.04, 09:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka