ajkata20 09.05.06, 17:28 dla czego wyrzucono mojego kolege ajkata1! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paenka Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 17:41 no sbi napewno Ci tego nie zrobił, bo nie ma takich praw Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 17:46 to kto jesli mozna wiedziec? i gdzie podzialy sie moje wątki! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 17:50 Nie jestem pewna czy zalozyciel ma takie prawa (patrz kto zalozycielem forum w prawym rogu forum) ale zapytaj administratora. Bo jesli bany to chyba tylko u administratora. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 17:55 ale z Piotrkowa tez wyczyscili moje wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 17:56 a o co poszło ? bo mi gdzieś wątek o palestynie znikł o to? to co on tam znowu za brednie pisał ---------- cenzura? Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 18:00 no wywalili kolege + jego watki + jego posty + jego forum :P Ze wszystkich forow na gazeta.pl :P I sie glupek dziwi dlaczego :P Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 18:07 ale za co? przegiął gdzieś że aż dawid warszawski interweniował? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 18:10 jasiek wez sie obudź i daj luz nie czytales? napewno czytales a my ci tu pszemy cale jego curiculum vitae z forum siradzkiego chcesz o ajkacie? nie pamietam dokladnej kolejnosci ale to bylo jakos tak 1.ebusia - dziwka 2. paenka - grozby o zabiciu na PKP (LOL) 3. cala reszta forum- zydzi, komuchy i cos tam jeszcze 4. esbi ( tu sie zastanawialam czy chodzi o sbi czy o esie) tez od jakich komuchow czy czegos wyzwal Ciekawe bo te ostatnie osoby w ogole sie nie wypowiadaly nawet w temacie a zostaly zaatakowane. Wies jasiek skoncz z ta blazenada. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 18:13 na głupotę nie ma rady trza było ignorować osła! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 18:15 hahha wiedziałem że to się tak skończy kiedyś :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 18:38 paenka ja mam sie obudzić a co ja mam do tego kochana? :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 23:15 tak masz sie obudzic, przetrzec oczy i czytac co ci tu ludzie wyraznie odisuja na twoje pytania a nie po kilka razy pytasz o to samo. I nie jestem kochana ;> dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 23:34 jakies dziwne ostatnio sie to forum zrobilo,kazdy tylko sobie nawzajem dogryza juz nie bede pisal ze najbardziej dyskryminowana osoba na tym forum jestem ja! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 23:46 Wybacz ale to ty to piekło rozpętałeś i jakby nie patrzeć to trochę je podgrzewasz na bieżaco. FAkt ze inni juz sie do Ciebie uprzedzili a ze sa tacy jacy sa to trudno im bedzie przestac byc uszczypliwymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 23:54 no ale ich nikt nie wyrzuca z forum,choc w kolko mnie obrazaja! a ja zostalem zbanowany i jeszcze watek i prawie wszystkie wypowiedzi wyrzucili jak juz to badzmy sprawiedliwi i traktujmy wszystkich jednakowo. jasiek53 wypisuje jakies bzdury ze ja niby godzine z zodiakiem gadalem,farben z gosieczka non stop wyzywaja mnie od glupkow i nikt niereaguje! no badzmy sprawiedliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 23:56 To napisz do adminów, podaj linki do tych linkow i uzasadnij swoja prosbe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 23:59 przeciesz nie bede donosil jak niektozy na tym forum! chce tylko zebys byla obiektywna ! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: do esbiego!!!! 10.05.06, 00:01 No staram sie byc obiektywna. Zważ na to ze trudno mi sie czasem z nimi nie zgodzic po tym jak do mnie buczałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: do esbiego!!!! 10.05.06, 00:02 Ale przyznam, ze dogadywanie niektorych i pitolenie w kolo macieju wlasciwie staje sie nudne. A dla ciebie nauka - nie wyzywaj ludzi jesli nie masz podstaw, i spokoju zachowaj duuuuzo. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: do esbiego!!!! 10.05.06, 21:40 ale to, ze on bedzie nie wyzywal ludzi i ze bedzie spokojny nie zmieni tego jednego faktu.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: do esbiego!!!! 10.05.06, 22:22 no tu tez byl ostatni raz:) ps. nigdy nie myslalam ze to powiem :D:D co mnie najszlo? .... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: do esbiego!!!! 09.05.06, 18:06 dlaczego? jasiek zapytaj brata: za to bezpodstawne wyzywanie od żydow, komuchow jueuropejczykow czy cos w tym rodzaju i pewne jego pierwsze wykroczenia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś