Gość: robal IP: 213.77.234.* 09.06.02, 20:54 Ciekawie sie zapowiada w tym roku Castle Party w Bolkowie: New Model Army, Project Pitchfork, Clan of Xymox. Ktos z was juz byl na festiwalu, jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: are Re: Castle Party IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.06.02, 09:42 Nikt z was nie wie o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: Castle Party IP: 213.77.234.* 17.06.02, 20:25 Macie taki super festiwal pod bokiem, a tu zupelna olewka, czy u was sami discopolowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: Castle Party 27.06.02, 23:23 Gość portalu: robal napisał(a): > Macie taki super festiwal pod bokiem, a tu zupelna olewka, czy u was sami > discopolowcy? Witaj. Nie sami. Ja bylem. W tym roku party ma trwac tylko dwa dni, no i nieco wysoka cena. Klimat calkiem, calkiem; tylko zeby przezyc caly festiwal trzeba trawic nieraz zupelnie dziwne wynalazki jak Morbus Kitahara na przyklad. Poza tym spoko; zaluje, ze mi Legendary Pink Dots umkneli w zeszlym roku. Na polu namiotowym nieustajaca impreza, jesli ktos jest amatorem takowych, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.rode Re: Castle Party 01.07.02, 15:18 Ja tez byłam i było super. Na ten wątek nie ma odzewu bo stosunkowo mało ludzi jest na forum. A do diskopolowców to niestety w Wałbrzychu tez są - zreszta gdzie ich nie ma?? papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Castle Party IP: 212.76.37.* 11.07.02, 19:58 A czy ktos sie wybiera na Castle w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś