Dodaj do ulubionych

ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-)))

• agutek7734 No to teges.. 17.08.05, 15:09
      ...potwierdzam że będe ale bez noclegu bo to okolica jakas podejrzana strach
      sie bać - wiem bo tam niedaleko zamieszkowywuje ;) Jak ktos by jechał z
      Piasezna to sie chętnie zabiorę za to moge służyć transportem na powrót;)
      I to by było chyba tyle. Tak, to tyle ;)
      • slodzik Re: No to teges.. 19.08.05, 16:34
        bede przejezdzal przez piaseczno,wiec moge cie zabrac ,jest tylko jedno
        ale,miejsce siedzace u mnie na kolanach:)
        • agutek7734 Re: No to teges.. 22.08.05, 10:43
          Słodziu kochanie przeciesz ja nie mówie że nie, twoje kolanka to bardzo wygodna
          miejscówka. Pisze sie odrazu. Tylko radze wziąść pod uwage mój drogi iz
          troszeczkę ostatnio przytyłam;)Nie wiele kilka kilo, no góra kilkanaście ;))
          To dryndne do ciebie w tygodniu jesli pozwolisz. Pozdrawiam.
      • myszy_i_ludzie Re: No to teges.. 21.08.05, 12:07
        z piekla, napisz do mnie na myszy34@tlen.pl w sprawie dojazdu z piaseczna ;)
        ze sztywniackim (gipsowym) pozdrowieniem
        myszy :)
        • wichrowe_wzgorza Re: No to teges.. 21.08.05, 12:16
          bawcie się, ino dobrze!!!!!!!!!!!
          :)
        • agutek7734 Re: No to teges.. 22.08.05, 10:46
          Myszy to już sie zabiore ze słodzikiem, bo tak żadko go widuje że każda okazja
          do spedzenia z nim czasu jest dla mnie miła perespektywą ;))
        • hippy_pottamus Re: No to teges.. 22.08.05, 11:05
          myyszeczku, a co ci to zagipsowali??
          moze gdzies sie bedziesz ujawniac przede zlotem?
          ;-)
          hipcio_poczekiwacz
          • szaachrajka Ostateczna lista osób nocujących w Powsinie:) 22.08.05, 13:25
            Wszyscy Ci niezdecydowani, chcąc zrobić rezerwacje noclegu muszą sobie sami
            zadzwonić do ośrodka i przesłać zaliczke:)))

Osoby, które 100-procentowo zarezerowały nocleg:

1. Marudny (2-osobowy domek dla niego)
            2. Wredna i ssak (2-osobowy domek)
            3,4. Renia + 1 (2-osobowy domek)
            5,6. K8, Arczi (2-osobowy domek)
            7,8. Szaa + 1 (2-osobowy domek)
            9,10,11. Nuda, mąż, Diuna (3-osobowy domek)
            12,13,14. Cichutka, Kasiałodz, Muzyka.muzyka (3-osobowy domek)
            15,16,17. Ramon, Pawełekok, Słodzik (3-osobowy domek)
            18,19,20. Ja_701, Mr.Jedi, Observer (3-osobowy domek)
            21. Free
            22. Doc
            23. Gabi
            24. Mayday
            25. Monika_04
            26. Mo_a
            27. Mag_ocha
            28. Catecat
            =============
            Ogółem 28 osób

Osoby, które nie potwierdziły noclegu, a najprawdopodobniej będą (Free tu sama
            zadecyduj czy rezerwować domek Luckowi:PPP)))to:
            29. Mebelek (jeśli będziesz to Cie dokoptuje do kogoś:P)
            30, 31. Brucee z żoną

Osoby, które będą ale bez noclegu:
            32 Kamize5
            33 Elle.bellee
            34 Shreckowa + mąż
            35 Maresol + 1
            36 Kemocik
            37 Fdx_071 vel Marcyś
            38 Agutek7734
            39 Myszy_i_ludzie
            40 Qrczakos vel Madman
            41 Yanaa
            42 Bob_budowniczy
            43 Treser
            44 Gepard1 ( Gepciu przypominam Ci, że zlot jest w sobote- poczatek o g. 16.00,
            a nie tak jak Ty tutaj wspomniałeś, że postarasz się być z piatku na sobote:)))

i wiele wiele innych osób, które wyraziły chęć przybycia mimo, iż się tu nie
            wpisały:)

Info dla Free:)
            Mo_a zajrzała tam w sobote i ponoć jest jakaś świetlica, ale innej firmy więc
            dopytaj sie co i jak.
            Ja mniej wiecej ustaliłam przydział do domkow. Jeśli komuś on nie pasuje to
            niech zgłasza swoje niezadowolonie... w przypływie dobrego humoru może
            rozpatrze prośbe hehe:PPP;-)))
            No to byłoby na tyle z mojej strony:) Teraz czekam, aż Free dowie się ile i
            jakich domków mamy do dyspozycji, wtedy wywiesze liste z takim prawdziwym
            przydziałem, z uwzględnieniem Waszych próśb:)

No to do zoo:)
            • mo_a Info dla zmotoryzowanych–PILNE!!! 22.08.05, 18:43
              Na teren nie mozna wjezdzac autem, ba nawet rowerem. Ale bedzie grupowa
              przepustka ktora pozwoli na wjazd i zaparkowanie auta okolo 100 metrow (moze
              mniej) od domkow. Niestety nie bedzie to parking strzezony.
              Zeby wystawili ta przepustke musza znac przyblizona liczbe aut i tu prosba, a
              nawet przymus :P:) zeby zglosic to do pchelki.
              (Chcieli zeby podac wszystkie numery rejestracyjne hehe).
              Najlepiej zglaszac to PILNIE, poniewaz jutro (wtorek) free i doc juz beda to
              zalatwiac.
              Pozdrawiam i do zobaczenia :))))
            • free_doc Re: Ostateczna lista osób nocujących w Powsinie:) 23.08.05, 12:27
              Byliśmy, zobaczyliśmy i zarezerwowaliśmy, zgodnie z zamówieniami na liście
              obecnosci.
              Mayday, monika_04, mo_a, mag_ocha i catecat mają domek 5-osobowy.
              Ceny:
              2-osobowy - 35,31zł/domek
              3-osobowy - 56,71zł/domek
              5-osobowy - 74,90zł/domek
              Wpłaciliśmy zaliczkę, a Wy płacicie freedomkowi zaraz po przyjeździe do Powsina.

W razie deszczu istnieje możliwość wynajęcia w miare taniej sali imprezowej.
              Koszt wynajęcia przedstawimy w niedzielę 28.08.2005.

DLA OSOB PRZYJEZDZAJACYCH SAMOCHODAMI:

Do piątku tj. 26.08.2005 prosze wysłać na adres free_doc@gazeta.pl:
              -numer rejestracyjny
              -marka samochodu
              -nazwisko posiadacza
              Dane te są potrzebne do wystawienia przepustek do wjazdu na teren ośrodka.

Jeszcze jedno, nadal nie ma zgłoszenia chętnych osób, które posiadaja sprzęt
              grający i moga go ze sobą wziąć, oraz przenośny grill.
              Przypominamy o zaopatrzenie się w jedzonko i picie we własnym zakresie.
              Niestety na terenie ośrodka jest dośc drogo, wiec lepiej kupic wszystkie
              potrzebne rzeczy wcześniej.
              Przyjezdni mogą posilić sie w miejscowym barku ( obiad w granicach 6 - 12 zł)
              mówimy o takich rzeczach jak pierogi , nalesniki czy udko z kurczaka.
            • elle.bellee Re: Ostateczna lista osób nocujących w Powsinie:) 24.08.05, 18:02
              kurdę bele, ja to nie wiem, połowy osób co to zjadą nie znam:D Kto to jest
              marud???
            • gepard1 Re: Ostateczna lista osób nocujących w Powsinie:) 27.08.05, 16:07
              kurde to bym dał plamę jakbym w piatek dygnął :-)))) hihihih w lasku bym
              przenocował i się pewnie wściekł że nikogo nie ma czy też za me niedokładne
              przeczytanie.Ufffff w takim pędzie zyję.........
          • myszy_i_ludzie Re: No to teges.. 22.08.05, 20:49
            hipciu, noge :(
            ujawniam sie systematycznie raz w tygodniu w szpitalu na szaserow ;)
            w tym tygodniu bede w piatek ;)
            myszy sztywniackie ;)
            • hippy_pottamus Re: No to teges.. 23.08.05, 12:54
              hu hu hu, a kiedy zdejmywanie? i moze kcesz drucika do drapania? ;-)) a tak
              wogle to zawsze mię się Szasery z Grenadieramy mylą :(
              hipek_mięćniacki
    • monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 22.08.05, 13:14
      Potwierdzma jeszcze raz bo nie chcę pod mostem nocować
    • ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 22.08.05, 18:52
      zglaszam 1 autko :)
    • ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 22.08.05, 18:53
      ,, nie mam adresu pcheły :(
      • szaachrajka Do Ramona 22.08.05, 19:06
        ramon1 napisał:

> ,, nie mam adresu pcheły :(

Jestem na czacie w pokoju 40+ wejdz tam do mnie na priv i podaj mi marke i nr
        rej auta:))
        • szaachrajka Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 25.08.05, 14:23
          Przepustki dostną:
          1. Gabi
          2. Nuda
          3. Megi (uzupełnij brakujące dane:imię i nazwisko, daj info Free)
          4. Moa
          5. Shrekowa
          6. Brucee
          7. J235
          8. Ja_701
          9. Knorr
          10 Mebelek
          11 Ramon
          12 Saper
          13 Slodzik
          14 Veilchen
          15 Zandawid

Jeśli ktoś jeszcze będzie autem i chce zaparkowac na strzezonym parkingu, to ma
          czas do jutra (tzn do piątku:P:) z dostarczem mi lub Free informacji ( imie i
          nazwisko, marka i nr rejestracjny auta )
          • zosia.samoosia Re: Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 25.08.05, 17:16
            czy tam moge zaparkowac rowniez rower? mam podac nr ramy?? ;))
            • szaachrajka Re: Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 25.08.05, 17:53
              zosia.samoosia napisał:

> czy tam moge zaparkowac rowniez rower? mam podac nr ramy?? ;))

Zosiu dla Ciebie mam specjalna przepustke ( dla sprawnych inaczej:P) hehe..

Ty ten rower to zostaw w domu, bo i tak nim na dugi dzień nie wrócisz:P Juz ja
              sie o to postaram zebys był zmencony:PPP

• doc_holiday Re: Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 26.08.05, 14:58
              Marud, w Parku Kultury w Powsinie obowiązuje z bliżej nie znanych mi przyczyn
              zakaz poruszania się rowerami. Ale przemycimy cię jakoś:)))
              • zosia.samoosia Re: Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 26.08.05, 17:07
                jezdzic nie mozna po samym terenie parku w trosce o zdrowie wypoczywajacych,
                ale do parku i z parku dojechac mozna ;)))
    • arik1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 25.08.05, 21:49
      coby pchła o mnie nie zapomniała-BĘDE
      • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 26.08.05, 15:28
        a skad ja sie wzialem na tej liscie??? hmmmm... czuje, ze to jej wielkosc
        zmijowatosc szaaaaa maczala w tym swoje obslizgle lapy... :)))))))))))))
        a szaaaaaaa...??? jedziemy 9 czy 10 wrzesnia??? bo 10 Korona gra w Kielcach z
        Wisla Plock mecz ligowy i nalezy sie godnie zaprezentowac na mlynie... :)))
        • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 26.08.05, 17:28
          veilchen_ck napisał:

> a skad ja sie wzialem na tej liscie??? hmmmm... czuje, ze to jej wielkosc
          > zmijowatosc szaaaaa maczala w tym swoje obslizgle lapy... :)))))))))))))
          > a szaaaaaaa...??? jedziemy 9 czy 10 wrzesnia??? bo 10 Korona gra w Kielcach z
          > Wisla Plock mecz ligowy i nalezy sie godnie zaprezentowac na mlynie... :)))

Rodzicow zapytaj skąd sie wziąłes, a na liście to wjadomo, że z nienacka:PPPP
          Wyjeżdzamy 9 wrzesnia ( na 18.30 najpozniej musimy byc wiesz gdzie:P) Korona
          nie zajac nie ucieknie - oszczedzisz na bilet i troche nerwów - nasi
          tak "cudnie" graja, że szkoda tracic czas na ogladanie hyhyhy... Twoim
          obowiazkiem jest godnie zaprezentowac się w Powsinie:))

Cmok Sierściuchu:))
    • ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 27.08.05, 17:19
      Bardzo prosze o dojazd do Powsina, bede jechał przez Magdalenke na Piaseczno, a
      dalej ? , pozdrawiam :-)
      • szaachrajka Cierpliwosci Ramon:)) 27.08.05, 17:39
        ramon1 napisał:

> Bardzo prosze o dojazd do Powsina, bede jechał przez Magdalenke na Piaseczno,
        a
        >
        > dalej ? , pozdrawiam :-)

W niedziele wieczorem bedzie specjalny post z wszystkimi informacjami, takze z
        tymi dotyczacymi dojazdu:))
      • zosia.samoosia Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 27.08.05, 20:50
        w piasecznie na skrzyzowaniu (jedyne duze ... obok salonu mercedesa, z
        magdalenki bedziesz mial z lewej strony z przodu) skrecasz w pilawska w lewo,
        jedziesz tak az do konca wyscigow jakies 6 km (pkt. charakterystyczny to
        wiadykty dla samochodow, a bardziej łuki), na poczatku wyscigow jeden, na koncu
        drugi, przy drugom skrecasz w prawo (łuk drogi) ... jedziesz prosto ... reszta
        na mapie hehe ... palce bola ;))
    • blaszany_bebenek Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 27.08.05, 20:54
      ..a ja jak mam dojechac...jade z Zabianki przez Przejazdowo ;-)))
      • szaachrajka Info - JAK DOJECHAĆ DO POWSINA ! ! ! 28.08.05, 14:24
        DOJAZG DLA ZMOTORYZOWANYCH:

E-7 od Krakowa
        - W Sękocinie skręca się w prawo na drogę nr 721 na Magdalenkę, , Piaseczno do
        Konstancina Jeziorna. W Konstancinie skręt w lewo na drogę nr 724 kierunek:
        Warszawa-Wilanów. Jedzie się i jedzie (dokładnie nie wiem ile ale niezbyt
        długo) i dojeżdża do skrzyżowania ze światłami (charakterystycznym punktem po
        lewej będzie Hotel-Restauracja „Mrówka”) . Przed nim na skrzyżowaniu skręcamy w
        lewo w ul. Przekorną i za jakieś 400 m znów w lewo i do końca:)

E-8 od Katowic i Łodzi:
        - za Nadarzynem skręt w prawo na Sękocin, i później prosto (jak w mordę
        szczelił) dojazd do Sękocina ( skrzyżowanie z E7 – jedzie się prosto) i droga
        nr 721 przez Magdalenkę, Piaseczno do Konstancina Jeziorna. W Konstancinie
        skręt w lewo na drogę nr 724 w kierunku: Warszawa-Wilanów. Reszta opisu wyżej.

E-7 od Gdańska
        Przez Warszawę jazda cały czas prosto Wisłostradą z północy na południe
        Warszawy w kierunku Wilanowa lub Konstancina Jeziornej. W Wilanowie dojeżdża
        się do sporego skrzyżowania ( charakterystyczne punkty to Mc Donald i pętla
        autobusowa przy cmentarzu). Ze skrzyżowania ruszamy w stronę Konstancina drogą
        nr 724, mijamy po około 200m pierwsze skrzyżowanie ze światłami, po jakiś 3-4
        km drugie światła i na trzecim skrzyżowaniu ze światłami skręcamy w prawo w ul.
        Przekorną ( charakterystycznym punktem po prawej stronie jest Hotel-
        Restauracja „Mrówka”). Po około 400 m skręcamy w lewo i do końcaJ

Od Lublina
        Nie znam tam dróg wiec albo:
        1. Lublin- Ryki- Garwolin- Pilawa lub Kołbiel- Góra Kalwaria- Konstancin
        Jeziorna- Powsin
        2. Lublin- Puławy- Kozienice- Góra Kalwaria- Konstancin Jezorna- Powsin
        ( odcinek Konstancin- Powsin szczegółowo opisany jest wyżej:)

DLA NIEZMOTORYZOWANYCH:

- Z Centrum do pętli w Powsinie - linie 519 i 130
        (Z Dworca PKP Warszawa Centralna autobus miejski linii 519 - przystanek na
        Marszałkowskiej na przeciwko Domów Centrum). Rozkład poniżej:
        519 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/519/TP-POW.HTM
        130 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/130/TP-POWS.HTM

- Od stacji metra „WILANOWSKA” do wsi Powsin i dalej PIESZO(!)jakieś 0,5 km
        ulicą Przekorną- linie 139, 710, 724
        139 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/139/TP-OGB.HTM
        710 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/710/TP-PIP.HTM
        724 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/724/TP-PIP.HTM

- Ze Śródmieścia metrem do końcowego przystanku Kabaty. Następnie pieszo 1600m
        (ok. 45 minut marszu) Lasem Kabackim do Powsina drogą „Nowoursynowską”

Jeśli jest coś nie zroumiałe to pytać. Marót Ty mje popraw jak coś
        spierniczyłam w opisie hyhy. Zresztą macie mapy to se zerknijcie. Na tych
        dokładniejszych Powsin jest zaznaczony:P

• szaachrajka Info - JAK DOJŚĆ DO OŚRODKA ! ! ! + info ogólne:-) 28.08.05, 17:12
          Jesteśmy już na pętli w Powsinie (Ci którzy przyjechali autam zostawiają je na
          dole i udają się do Free do ośrodka po przepustke; tam Free poinstruuje jak
          dojechac na strzeżony parking). Wchodzimy schodami na samą górę i są dwie polne
          ścieżki. My udajemy się ścieżką w lewą stronę, idziemy kilkanaście metrów,
          mijamy po lewej stronie basen i skręcamy w lewo wzdłuż ogrodzenia basenu. Na
          końcu ogrodzenia jest furtka na teren domków, w których balujemy.

Dla tych co pierwszy raz będą to znalazłam taką fotkę w necie:))) Tak wygląda
          pętla i wejście do Ogrodu Botanicznego w Powsinie:))
          www.przegubowiec.com/foto/krance/mok/powsin.htm

Teraz informacje dotyczące imprezy:

- impreza zaczyna się o godz. 16.00 ( od godz. 10.00 będzie na terenie ośrodka
          Free, więc jeśli ktoś wcześniej dojedzie to bez problemu może udać sie na
          miejsce; po uiszczeniu opłaty dostanie klucze do domku:)

- sprzęt grający dostarczy Elber, Państwo zabiorą ze sobą płyty CD

- będzie grill ( bacząc na rok poprzedni ogniska nie będzie - plac na nie jest
          dość spory kawałek od domków i trzeba wykupić drewno, więc rezygnujemy). Mam
          nadzieję, że ktoś, kto będzie autem zabierze ze sobą grilla:)) Czy jest
          ktoś "Chętny" do zabrania przenośnego grilla?:))
          Przypominam, że jedzenie i picie każdy przynosi swoje. Na terenie Parku są
          jakieś budki z jedzeniem, ale jest ono ponoć drogie- cen nie znam.
          Przyjezdni mogą posilić sie w miejscowym barku ( obiad w granicach 6 - 12 zł)
          mówimy o takich rzeczach jak pierogi , nalesniki czy udko z kurczaka.

- w razie deszczu istnieje możliwość wynajęcia w miare taniej sali imprezowej.
          Koszt wynajęcia przedstawi Free (w niedzielę 28.08.2005;-), zostanie on
          podzielony na wszystkich przybyłych do powsina, zarówno tych nocujących jak i
          nie nocujących:)

- noce są zimne, więc tych wszystkich, którzy nocuja w domkach namawiam do
          zabrania z domu koca ( tam jest zimno jak w psiarni:))); proszę też zabrać
          sobie klapki pod prysznic, kubek ( coby móc rano napic się gorącej herbaty),
          kto jedzie autem i ma czajnik bezprzewodowy niechaj także zabierze... i gumki
          hahhaha...coby po zlocie sie rodzina czatowa nie powiekszyła:PPP

- Mayday zabierz kamere...znów chcę się pobawić w operatora haha:)

Ceny domków:
          2-osobowy - 35,31zł/domek - na osobe wychodzi po 17,65 zł:)
          3-osobowy - 56,71zł/domek - na osobe wychodzi po 18.90 zł:)
          5-osobowy - 74,90zł/domek - na osobe wychodzi po 14,98 zł:)

Przydział do domków:
          - 2os domek: K8 i Arczi
          - 2os domek: Renia + 1os.
          - 2os domek: Luckowa z dzieckiem + Jotjoana ( jeżeli dojedzie)
          - 2os domek: Marudny
          - 2os domek: Szaa + 1os.
          - 3os domek: Free, Doc, Gabi
          - 3os domek: Nuda, mąż, Diuna
          - 3os domek: Cichutka, Kasiałodz, Muzyka.muzyka
          - 3os domek: Ramon, Pawełekok, Słodzik
          - 3os domek: Mebelek, Mr.Jedi, Obserwer
          - 3os domek: Kaalka, Ja_701, Arik1
          - 5os domek: Catecat, Magocha, Mayday, Monika_04, Moa

Dopsz starczy tego. Pytania jak ktos ma to proszę:P W przypływie dobrego humoru
          odpisze:PPP

Zatem do Zoo_baczenia Gamonie:))))
          P.
          • nick.odem Re: ZA OPRACOWANIE KOMUNIKACYJNE... 28.08.05, 17:26
            szaachrajka napisała:

> Jesteśmy już na pętli w Powsinie (Ci którzy przyjechali autam zostawiają je
            na
            > dole i udają się do Free do ośrodka po przepustke; tam Free poinstruuje jak
            > dojechac na strzeżony parking). Wchodzimy schodami na samą górę i są dwie
            polne
            >
            > ścieżki. My udajemy się ścieżką w lewą stronę, idziemy kilkanaście metrów,
            > mijamy po lewej stronie basen i skręcamy w lewo wzdłuż ogrodzenia basenu. Na
            > końcu ogrodzenia jest furtka na teren domków, w których balujemy.
            >
            >
            >
            > Zatem do Zoo_baczenia Gamonie:))))
            > P.

NIE WIEM JAK SIĘ TO ZAŁATWIA ALE...PCHEŁA DO NOBLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            (ZA POWYŻSZE)
            BAWCIE SIĘ NIEGRZECZNIE.
        • freedomek Re: Info - JAK DOJECHAĆ DO POWSINA ! ! ! 30.08.05, 14:20
          Przydział domków

2 osobowy- K8, arczi (21)
          2 osobowy- renia+1 (14)
          2 osobowy- Luckowa + dziecko (23)
          2 osobowy- Maruda (15)
          2 osobowy- Szaaa (16)
          3 osobowy- Free,Doc,Gabig (13)
          3 osobowy- Nuda, Mąż, Diuna (10)
          3 osobowy- Cichutka, Kasialodz, Muzykamuzyka (18)
          3 osobowy- Ramon, Pawelekok, Slodzik (22)
          3 osobowy- Mebelek, Mr.Jedi, Observer (28)
          4 osobowy- Kaalka, Ja_701, Arik1, Jotka (20)
          5 osobowy- Catecat, Mag_ocha, Mayday, Monika_04,Mo_a (17)
          Uprzedzając pytania wyjaśniam , domków 3 osobowych jest w Powsinie tylko 5
          sztuk, wiec taki przydział do 4 osobowego domku zrobiłyśmy z szaaaaaaaa.
          Do zobaczenia w Powsinie, będę tam już od godziny 10 rano,więc zgłaszacie się
          do mnie z kasa za miejsca w domku i dostajecie wtedy klucz.
          pozdrawiam
          • freedomek Re: Info - JAK DOJECHAĆ DO POWSINA ! ! ! 30.08.05, 14:22
            freedomek napisała:

> Przydział domków
            >
            > 2 osobowy- K8, arczi (21)
            > 2 osobowy- renia+1 (14)
            > 2 osobowy- Luckowa + dziecko (23)
            > 2 osobowy- Maruda (15)
            > 2 osobowy- Szaaa (16)
            > 3 osobowy- Free,Doc,Gabig (13)
            > 3 osobowy- Nuda, Mąż, Diuna (10)
            > 3 osobowy- Cichutka, Kasialodz, Muzykamuzyka (18)
            > 3 osobowy- Ramon, Pawelekok, Slodzik (22)
            > 3 osobowy- Mebelek, Mr.Jedi, Observer (28)
            > 4 osobowy- Kaalka, Ja_701, Arik1, Jotka (20)
            > 5 osobowy- Catecat, Mag_ocha, Mayday, Monika_04,Mo_a (17)
            > Uprzedzając pytania wyjaśniam , domków 3 osobowych jest w Powsinie tylko 5
            > sztuk, wiec taki przydział do 4 osobowego domku zrobiłyśmy z szaaaaaaaa.
            > Do zobaczenia w Powsinie, będę tam już od godziny 10 rano,więc zgłaszacie się
            > do mnie z kasa za miejsca w domku i dostajecie wtedy klucz.
            > pozdrawiam

Zapomniałam dodać , że te numerki w nawiasach przy nickach , to numerki
            przydzielonych domków.
            • kroliczek8 moj to dwacat adin 01.09.05, 08:31
              a kery to ? ;))) znaszy dzie stoi. i jak wyglonda? i dostane zawału jak wejde?
              (wiesz te marmury jakuzzi czy jakuza ;P )

Pozdro ;))

www.pomoc.pinezka.pl/
    • ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 28.08.05, 15:34
      szaaa, przeszlas sama siebie, pikny opis, nie mozna nie dojechac, sprawdzilem.

Pozdrawiam, Ramon :-)
    • elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 28.08.05, 17:47
      ja tam nie wiem jak dojechać:D
      • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 28.08.05, 17:50
        elle.bellee napisała:

> ja tam nie wiem jak dojechać:D

Elle tak samo jak rok temu:PPP:D
      • kemocik Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 28.08.05, 20:23
        A Ja nie wiem czy dojade.....hmmm
        • monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 08:51
          Przyznam się szczerze, że nie mam ochoty wlec z soba przez pół Polski koca
          zwłaszcza, że nie mam odpwiedniego. Nie można by się do kogoś przytulić? Zamiast
          koca? ;)
          A zamiast kubka wziąść termos- z kawą bo na pewno po imprezie będzie bardziej
          potrzebna. Płyty moge wziąść, ale czy ktoś lubi np Pink Floyd czy inne takie
          starocie? Na imprezę to chyba hyp hop czy inne takie ...
          • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 12:02
            szaaaaaaa... jestem pod wrazeniem... jak ktos kto nigdy nie byl w miescie
            wiekszym od mojego osiedla :)))) potrafil tak dokladnie opisac trase
            dojazdowa... :))) chyba nawet ja trafie.. ale ja poprosze jeszcze krotki opis z
            Bemowa.. :))))))) i objazd przy G.M. prosze dokladnie...
            • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 12:29
              veilchen_ck napisał:

> szaaaaaaa... jestem pod wrazeniem... jak ktos kto nigdy nie byl w miescie
              > wiekszym od mojego osiedla :)))) potrafil tak dokladnie opisac trase
              > dojazdowa... :))) chyba nawet ja trafie.. ale ja poprosze jeszcze krotki opis
              z
              > Bemowa.. :))))))) i objazd przy G.M. prosze dokladnie...

Z Bemowa to bedzie najkrócej dojechac do Sękocina i skrecic w lewo na
              Magdalenke, Piaseczno....reszte masz w opisie:PPPPP buuuuuuuuhahahaha...Do
              Sekocina trafisz bez problemu bo droge z Bemowa do Kielc masz opanowanom
              perfekt:PPPP
              Zreszta Ty nawet jak sie zgubisz to zadna strata:PPPPPP hahahaha
          • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 12:06
            monika_04 napisała:

> Przyznam się szczerze, że nie mam ochoty wlec z soba przez pół Polski koca
            > zwłaszcza, że nie mam odpwiedniego. Nie można by się do kogoś przytulić?
            Zamiast koca? ;)

Monika ależ mozna by, z tym, że na tych czatowych panów to bym nie liczyła.:PP
            Oni na czacie są tylko mocni w... palcach...rzeczywistość bywa okruta;-))) Znam
            to z autopsji z zeszłego roku:) hehehehe (Marót mje zabije:PP)

> A zamiast kubka wziąść termos- z kawą bo na pewno po imprezie będzie bardziej
            > potrzebna.

Ja nie narzucam kto co ma brać, to było raczej w formie zalecenia:) Chcesz
            termos to bierz termos:)

> Płyty moge wziąść, ale czy ktoś lubi np Pink Floyd czy inne takie
            > starocie? Na imprezę to chyba hyp hop czy inne takie ...

O ne ne ne... zaden hiphop ani techno, bo wówczas robie się agresywna:P Na tom
            impreze to raczej disco polo, wiesz...wszyscy polacy to jedna rodzina;-)))
            hahahaha:PPPP ( jak Marót mje nie zabije to reszta mje ukamienuje hyhyhy...:P)

Reasumując - rópta co chceta;-))
            • monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 13:38
              szaachrajka napisała:
              > Ja nie narzucam kto co ma brać, to było raczej w formie zalecenia:) Chcesz
              > termos to bierz termos:)

Sza- po prostu każde twoje słowo jest świete i ani mi w głowie bylo nie posłuchać.
            • zosia.samoosia Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 22:12
              szaa, ja tam palcow nie uzywalem sloneczko Ty moje hehehe
              • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 01:16
                zosia.samoosia napisał:

> szaa, ja tam palcow nie uzywalem sloneczko Ty moje hehehe

A czym niby ksiezycu Ty moj walisz w klawisze? Nie paluszkami?:PPP hahaha
    • elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 13:15
      ponieważ mówią (wieki hyhhy), że nic dwa razy się nie zdarza abo że nie
      wstepuje się dwa razy do tej samej rzeki, chociaż bo ja wiem...no ale co tam,
      tak mówią to znaczy tak jest:D, to ja nie przyniosę hinduskiego rapu:D (wiem,
      free się ucieszy:)) ), obecnie modny Coldplay się nie nadaje, chyba, że będzie
      smętnie i będziem łzy jakieś wylewać w połączeniu z żalami, to ofszem:D. Pinka
      flojda odpada całkiem, bo to może dla romka będzie cul:) a my z docem będziemy
      się nudzić:DD:)
      zatem nie wiem co, ewentualnie, jak bedę mieć nastrój to zaśpiewam:))) tak,
      wiem, że chcecie:) wystapię w repertuarze zespołu Załoga G,a piosenka ma refren
      o tym, ajk to chciałabym być jak Tytus romek i Atomek, jak bolek i lolek, albo
      jak krol macius pierszy albo Pippi:D

hmm, zdecydowałam sie jednak na Pippi:)
      • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 22:39
        tak.. elle pippi machen.. karabinen gut maschinen.. i tutaj lezy niemiec.. na
        imie mial achtung a na imie minen.. zloz mu kwiaty :)))))
        • elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 12:19
          veil, piłeś:DDD:PP:)))
      • freedomek Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 12:38
        Elle oczywiście , że się cieszę i inni zlotowicze też , bo nikt ich nie będzie
        nękał taka muzyczką hahahahaha. Doc raczej nudzić się nie będzie , mija rok od
        poprzedniego spotkania , przetańczyliśmy go we dwójkę i inni tez i jakoś się
        nie zanudził doc . Pozdrawiam
        • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 13:22
          elleeeeeeeeeeee.... nic nie pilem :))) od soboty.. to od przepracowania.. chyba
          jednak to nie byl dobry pomysl, zeby urlop odlozyc na pazdziernik... :))))))
        • elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 13:23
          frii, no ta, zapomniałam, sorka:)
          zatem rozuemiem, że mój spiew cie zadowoli:DDD
          ale jeszcze to przemyśl, bo mozesz pomysleć, że hinduski rap to najlepsze co w
          zyciu słyszałaś heheheh

(boszsz a ostatecznie może mnie w końcu nie być...)
          • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 14:54
            elle.bellee napisała:

> (boszsz a ostatecznie może mnie w końcu nie być...)

Ino spróbuj nie przyleść to Ci te czorne kudły powyrywom hehehe:PPPP
            :))))
    • freedomek Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 12:43
      Weszko , moja ukochana wnuczko czatowa, muszę ci to
      powiedzieć..............jestes doskonałą organizatorką ( a ja twoją pomocą
      hahah ), twoja sumiennośc ,pracowitośc i dokładnośc powala na kolana, jestem
      pełna podziwu dla twojego zaangażowania.
      wiec przez moje paluszki wyrażamy ci głeboką wdzięcznośc za poświęcenie swojego
      ( czatowego hihhi ) czasu i dokładne zaplanowanie i zorganizowanie tego
      zlotu :)))))))))))))))))))) Hip HIp Huraaaaaaaaaaaa
      • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 15:02
        freedomek napisała:

> Weszko , moja ukochana wnuczko czatowa, muszę ci to
        > powiedzieć..............jestes doskonałą organizatorką ( a ja twoją pomocą
        > hahah ), twoja sumiennośc ,pracowitośc i dokładnośc powala na kolana, jestem
        > pełna podziwu dla twojego zaangażowania.
        > wiec przez moje paluszki wyrażamy ci głeboką wdzięcznośc za poświęcenie
        swojego
        >
        > ( czatowego hihhi ) czasu i dokładne zaplanowanie i zorganizowanie tego
        > zlotu :)))))))))))))))))))) Hip HIp Huraaaaaaaaaaaa

Babcia Ty nie polewaj ze mnie, bo ja tu tylko szpszontam:PPP Mam dość
        udzielania każdemu z osobna info, więc poszłam na łatwizne - wiesz, że xxLeń
        jestem:P (materiały zamieszczone powyżej przydadzą się na kolejne lata;-)))
        Czeba paczeć pszyszłościofo:PPP)

PiEs
        Nick.odem Padalcu Ty pszyjdz do tego Powsina i nie świruj:PP
        Monika_04- tak tak słuchaj mje to napewno wyjdziesz "na Ludzi";-))) hyhyhy
        • nick.odem Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 15:29
          Ech, pcheło ... zawsze dajesz terminy mnie nie odpowiadające, niestety.
          W tym czasie będę mordował dorsze "na wrakach" bałtyckich.
          Jak się coś godnego uwiesi kija, to prześlę isamowi mms-em
          (podobno będzie na zlocie).
          Baw sie dobrze, czyli niegrzecznie:-)))
    • elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 16:58
      no to ja już nie wiem szau czy przyjdę na takie dictum:PP
    • skatwww3 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 21:03
      mimo wszystkich za i przeciw( a bardziej przeciw ) zdecydowalem jednak
      przyjechac na zlot do powsina, chetnie zobacze niektore osoby i prosze o jakis
      kacik do pokimania. pozdrawiam serdecznie
      Mohock
      • freedomek Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 01.09.05, 10:49
        Z przykrością muszę stwierdzić że , niestety noclegi o tej porze miesiąca (
        zapisy były do 22 sierpnia ) należy załatwiać we własnym zakresie.
        Ewentualnie może któraś z osób posiadających już zakwatewrowanie, może cię
        przygarnie.Pozdrawiam
    • nuda_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 31.08.05, 13:39
      chciałabym dodać, ze nasza kolezanka,słodka_istota,tez ma zamiar sie z nami
      bawić w Powsinie, :-)
    • maresol Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 31.08.05, 14:54
      Nie będzie mnie ani wdzien ani w nocy:)))) sor.
      • doc_holiday Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 31.08.05, 15:36
        Mares, ty wymigiwaczu :))) Do Gdańska też miałeś przyjechać i co? No, ale może
        w końcu kiedyś się zobaczymy...
    • niebieeska Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 31.08.05, 20:03

Przyjadę na 80%, mam nadzieję ,że praca mi w tym nie przeszkodzi. Nocleg? raczej
      nie, mam bliskodo Powsina.
      Pozdrawiam
      niebieeska
    • agutek7734 Panie śledczy... 01.09.05, 15:15
      ...chciałam Pana poinformować że sie chyba Panu cuś rozkłada w kuchni. Po
      zapachu sądząć może to być jakiś kot lub kochanka schowana przed oblubienicą i
      zapomniana.
      Proponuje to zlokalizowac przed weekendem - choć z drugiej strony jak troszke
      poczekasz to może samo sobie pujdzie ;)
    • bob_budowniczy Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 09:49
      Informujemy, że basen kąpielowy będzie czynny
      do dnia 4 września br. (niedziela)
      oraz w przypadku sprzyjającej pogody
      w dn. 10 – 11 września (sobota – niedziela)
      hehehe będziemy pływać???
      najlepiej w nocy tylko niech najpierw szaaaaaaa załatwi nam jeszcze pogodę ;-)
      • monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 10:57
        a będziesz bobie w końcu czy nie? poływalibyśmy razem:)
        • mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 06.09.05, 20:17
          W imieniu Observera.
          Niestety nie bedzie na zlocie. Zyczy milej zabawy :)))
          W zwiazku z tym zwalnia sie jedno miejsce noclegowe.
      • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 13:36
        bob_budowniczy napisał:

> Informujemy, że basen kąpielowy będzie czynny
        > do dnia 4 września br. (niedziela)
        > oraz w przypadku sprzyjającej pogody
        > w dn. 10 – 11 września (sobota – niedziela)
        > hehehe będziemy pływać???
        > najlepiej w nocy tylko niech najpierw szaaaaaaa załatwi nam jeszcze pogodę ;-)

Na pogodę zostało złożone zamówienie, tylko trudno wyczuć czy dostawa będzie w
        terminie. Niestety nie mam tam znajomości i "góra" totalnie mje olewa;-)))
        Pływać w basenie nie będziecie, bo wody w nim nie ma. Trzeba ją sobie
        wykupić.:))) Jedynie w kałuży alkoholu będziecie mogli się popluskać:PPP
        • monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 13:52
          Oj sza żadnego romantyzmu- jak ty wszystko do realności potrafisz sprowadzić...
          • ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 14:21
            monika_04 napisała:

> Oj sza żadnego romantyzmu- jak ty wszystko do realności potrafisz
            sprowadzić...

... nono, monika, masz racje, ja juz kąpielowki naszykowalem.... :-))
          • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 14:45
            monika_04 napisała:

> Oj sza żadnego romantyzmu- jak ty wszystko do realności potrafisz
            sprowadzić...

Ano zadnego... mam jedynie reumatyzm, kłopoty z krązeniem i wiele wiele
            innych:)) Poza tym naiwnością jest oczekiwanie romantyzmu w dzikim tłumie jaki
            tam bedzie:)) No ale powodzenia:)
            • kemocik Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 16:51
              Jak ma byc dziki tlum .to chyba nie bede.........dziczyzne wole ..ale na
              talerzu...ja ladnie podana jescze:))P
              • szaachrajka Prognoza pogody;-))) 03.09.05, 12:28
                Jesli się sprawdzi to będzie extra:))
                pogoda.onet.pl/0,3,38,miasto.html
                PiEs
                Klamot ale Ty marudzisz:PPP Nikt nikogo nie zmusza do bycia na zlocie. Masz
                ochote to przyjdz, nie masz to nie przychodz:P Wybór jest Twoj:PPPP
                P.

• ponik.kolny Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 06.09.05, 01:12
      Ach....jezeli bedzie takie doborowe towarzystwo to ja tez przyjade. Wlasnie
      kupilem bilety na woly z mojej wsi do Powsina.Szaajba.....znajdziesz tam dla
      mnie miejsce w jakims domku?Bylbym wdzieczny. Bardzo serdecznie pozdrawiam
      wszystkich...bardzo serdecznie! :))))))))
      • vera_bb Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 06.09.05, 07:31
        Ponik, to Ty jesteś i się nie ujawniasz???
      • elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 06.09.05, 10:30
        nie no ale to ja sie tak żegnamm zawsze:DDD no prawie zawsze:)))

zatem witamy pana od wielokropków:))) na polskiej ziemi, warszawskiej nawet,
        ba, powsińskiej ziemi. witamy. ekhmmm:DDD
      • szaachrajka "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 12:39
        ponik.kolny napisał:

> Ach....jezeli bedzie takie doborowe towarzystwo to ja tez przyjade. Wlasnie
        > kupilem bilety na woly z mojej wsi do Powsina.Szaajba.....znajdziesz tam dla
        > mnie miejsce w jakims domku?Bylbym wdzieczny. Bardzo serdecznie pozdrawiam
        > wszystkich...bardzo serdecznie! :))))))))

Miło, że wpadniesz, ale mam niepocieszającą wiadomość:P:P Miejsca wszystkie już
        zarezerwowane, więc bedziesz zdany na łaski kobiet hehe... może któras z
        mietkim sercem Cie pszygarnie?:PP Ja, jak przystało na wredną jędze, niestety
        nie mogę Ci pomoc. Wyjatków nie robie! O!:)

No ale zrópmy sonde... Czy jest (któraś) Pani chętna przygarnąć Poniczka pod
        swoje skrzydełka i oddać mu pół łóżka?:) A może (którys) Pan będzie tak miły i
        podzieli się z kolegą?;-)))))

Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich...bardzo serdecznie! :-)) i zachęcam do
        wzięcia udziału w "Bitwie o nocleg z Ponikiem";-) Najbardziej
        obiecująca "Sztuka" dostąpi zaszczytu dzielenia z Nim łoża!;-)
        • monika_04 Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 12:46
          Niech się Ponik zareklamuje czy co. Tak w ciemno mam dać się nocy kopać i
          słuchac chrapania?
          • szaachrajka Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 13:43
            monika_04 napisała:

> Niech się Ponik zareklamuje czy co. Tak w ciemno mam dać się nocy kopać i
            > słuchac chrapania?

Im ciemniej tym przyjemniej... i pragnę dodać, że to Wy się macie zareklamować
            coby Ponik wybrał jedna z Was:))

Nadmienie tylko ( wszak jemu skromność nie pozwala;-) iż jest poprostu Boski:))
            Pszystojny, inteligentny, elokfentny, z "uniwersalnym" poczuciem humoru;-), nie
            chrapie(!), jest cieplutki, milutki jak kaczusia i zasypia jak niemowle:))he he
            he he he he he...
            Poprostu ideał:-)
            • monika_04 Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 15:00
              W taki sposób Ponik będzie pod mostem nocował.
              A propos : jest tam jakiś ładny most?
              • szaachrajka Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 07.09.05, 12:03
                monika_04 napisała:

> A propos : jest tam jakiś ładny most?

Nie ma!;-)
        • mo_a Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 13:27
          Taaa....gdzie dwoch sie bije tam trzeci skorzysta :)))))
          Ja popatrze z boku :)))
          • szaachrajka Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 13:36
            mo_a napisała:

> Taaa....gdzie dwoch sie bije tam trzeci skorzysta :)))))
            > Ja popatrze z boku :)))

Mo_a tutaj nie bylabym tego taka pewna:))
            Może jednak zawalczysz?:))
            • mo_a Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 15:45
              eee...ja jestem spokojna dziewczyna, lubie ponika ale wybacz
              ...nie bede bila sie o faceta :)))

Pchelko ja wierze ze pod Twoja skorupa "wrednej jedzy" jest cieple serduszko
              i przygraniesz ponika do siebie :)))

Licze na Ciebie :))))) po co przelewac krew? :)))))

szaachrajka napisała:

Miło, że wpadniesz, ale mam niepocieszającą wiadomość:P:P Miejsca wszystkie już

zarezerwowane, więc bedziesz zdany na łaski kobiet hehe... może któras z

mietkim sercem Cie pszygarnie?:PP Ja, jak przystało na wredną jędze, niestety

nie mogę Ci pomoc. Wyjatków nie robie! O!:)

No ale zrópmy sonde... Czy jest (któraś) Pani chętna przygarnąć Poniczka pod

swoje skrzydełka i oddać mu pół łóżka?:) A może (którys) Pan będzie tak miły i

podzieli się z kolegą?;-)))))

Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich...bardzo serdecznie! :-)) i zachęcam do

wzięcia udziału w "Bitwie o nocleg z Ponikiem";-) Najbardziej

obiecująca "Sztuka" dostąpi zaszczytu dzielenia z Nim łoża!;-)

Mo_a tutaj nie bylabym tego taka pewna:))

Może jednak zawalczysz?:))
            • veilchen_ck Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 15:45
              szaaaa... zmijaaaaa... czy juz sie zdecydowalas co i jak odnosnie piatku? bo ja
              jutro jak nie zalatwie pewnych spraw w wawie to w piatek zapierdzielamy do
              wawki.. i na okeciu bede mogl spedzic tylko 3 i pol minuty.. wiec sie
              okresl.. :)))) a tak w ogole to jestes niezly czub jak tak czytam te Twoje
              linijki.. :))))))
              • szaachrajka Wylinialcu... 06.09.05, 17:51
                veilchen_ck napisał:

> szaaaa... zmijaaaaa... czy juz sie zdecydowalas co i jak odnosnie piatku? bo
                ja
                >
                > jutro jak nie zalatwie pewnych spraw w wawie to w piatek zapierdzielamy do
                > wawki.. i na okeciu bede mogl spedzic tylko 3 i pol minuty.. wiec sie
                > okresl.. :)))) a tak w ogole to jestes niezly czub jak tak czytam te Twoje
                > linijki.. :))))))

Tak zdecydowałam sie:P
                Wyjeżdzamy w piątek o godz. 14.00 ( u mnie jestes o 13.45 i jedziemy po
                Renie:))) coby byc w wiadomym miejscu na godz. 17.00:))) Od godziny 18.00 masz
                czas dla siebie hehehe:))))
                Mam nadzieje, ze podoba Ci sie powyzsza rozpiska:)

:::::::::::::::> Wylinialcu:)))

PiEs
                I pamietaj o wolnym poniedzialku hehehe:P:P:P
        • ponik.kolny Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 20:06
          Ha....Szaajba..coz za genialny pomysl. Jestes wielka jak Szaamps Elyseé i avenue de Grand Armé razem
          wziete (lacznie z placem Gwiazdy i lukiem).Zareklamuje sie jednak sam..jesli pozwolisz.
          Bedzie to troche trudne bo ostatnio spotkalem sie z takim problemem jeszcze w Zespole Szkol
          Zawodowych im.Bohaterow 29 lipca, kiedy pisalismy wypracowanie na temat "Opisz
          czlowieka ktory Ci sie podoba".Naturalnie pisalem o sobie..hahahahaha.
          Otoz....jestem pociesznym, rubasznym, malym grubaskiem....w wieku przedemerytalnym... z bardzo
          wysokim czolem (ale tego nie widac bo mam zaczeske).Mam owalna twarz z filuternie zakreconym
          wasikiem i bokobrodami (Pekaesy!).
          No moze tyle o zaletach...teraz wady!
          Mam. Jest faktem ze w nocy chrapie...ale kopie tylko po spozyciu alkoholu..i wylacznie zone.
          Ups....niechcacy sie wygadalem...ale sciagne obraczke i mozemy udawac ze jestem kawalerem.
          Wad wiecej chyba nie mam, a nawet jak mam...to i tak o nich nie powiem, poniewaz staram sie byc
          odrobine tajemniczy (to podobno przyciaga kobiety).
          W zamian za udostepnienie mi polowy lozka..jestem gotow zaproponowac.....wspolne ogladniecie na
          magnetowidzie ostatniej kolejki zeszlorocznej ekstraklasy suto zakrapiane piwem...lub.... radio
          stereofoniczne marki "Slazak III" z zestawem glosnikow i/lub czesciowo uszkodzony (kineskop)
          odbiornik telewizyjny marki "Rubin 747 P"
          Czekam tylko na powazne propozycje. Decydujaca jest kolejnosc zgloszen, wiec prosze o szybka
          odpowiedz.
          Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam....bardzo serdecznie!
          • renia_43 Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 22:02
            Ponis slonce jestes moj hehehehehehhe
            • szaachrajka Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 23:49
              renia_43 napisała:

> Ponis slonce jestes moj hehehehehehhe

Mamka ciekawe co na to tatus?:PPPP

Nie masz szans......MOJ CI ON!!! <biala chusta rzucona na głowe>:))))))
              • szaachrajka Uwaga! Ostatni przydział domków. Free info dlaCie 07.09.05, 00:18
                Ostatni i jak narazie ostateczny przydział do domków!

2 osobowy- Renia +1 (14)
                2 osobowy- Maruda (15)
                2 osobowy- Szaaa (16)
                3 osobowy- Nuda, Mąż, Diuna (10)
                3 osobowy- Cichutka, Kasialodz, Muzyka.muzyka (18)
                3 osobowy- Kaalka, Jotjoana, Ja_701 (28)
                4 osobowy- Mr. Jedi, Arik1, Mohock, (jedno miejsce wolne) (20)
                5 osobowy- Catecat, Mag_ocha, Mayday, Monika_04, Mo_a (17)

Nie będzie Mebelka i Observera, wiec dwa miejsca sie zwolniły. W ich miejsce
                wsadziłam Mohocka, a jedno wolne:)) Kto pierwszy ten lepszy:))
                Mam nadzieję, że reszta zapisanych sie pojawi, bo jak nie to łby na pnioku
                urżniete:P:P:P:P
                • sonic_gd Re: Uwaga! Ostatni przydział domków. Free info d 07.09.05, 06:16
                  hyhy to ja to miejsce biorę :P
                • szaachrajka Ostateczny przydział do domków! 07.09.05, 21:10
                  Ostatni i jak narazie ostateczny przydział do domków!

2 osobowy- Renia +1 (14)
                  2 osobowy- Maruda (15)
                  2 osobowy- Szaaa +1 (16)
                  3 osobowy- Nuda, Mąż, Diuna + Slodka_istota (na waleta;-)))(10)
                  3 osobowy- Cichutka, Kasialodz, Muzyka.muzyka (18)
                  3 osobowy- Kaalka, Jotjoana, Ja_701 (28)
                  4 osobowy- Mr. Jedi, Arik1, Mohock, Magocha + Chmura (na waleta;-))) (20)
                  5 osobowy- Catecat, Mayday, Monika_04, Mo_a, Sonic_gd (17)

Jak ktoś jeszcze sie porozmysla albo ponamysla to ma w dziup:P
                  Już mi sie nie kce bawić w przydziały:P

PiEs
                  Ponik wie gdzie spi:)))
          • wredna.gargamella Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 08.09.05, 06:39
            ponik.kolny napisał:
            > W zamian za udostepnienie mi polowy lozka..jestem gotow zaproponowac.....wspoln
            > e ogladniecie na
            > magnetowidzie ostatniej kolejki zeszlorocznej ekstraklasy suto zakrapiane piwem
            > ...lub.... radio
            > stereofoniczne marki "Slazak III" z zestawem glosnikow i/lub czesciowo uszkodzo
            > ny (kineskop)
            > odbiornik telewizyjny marki "Rubin 747 P"

Gdyby nie to, że połowa mojego łóżka będzie zajęta przez najmłodszego menczyznę
            mojego życia, nie wahałabym się ani chwili zgłosić się do wyścigu.
            A tak to sorry Winnetou...
            pozdrawiam
            wredna.itd
    • brucee Re: a ja bardzo chciałem być, ale nie da rady;((( 07.09.05, 06:57
      szkoda, ale życzę miłej zabawy
      • szaachrajka Lucek...ranisz mje na wskroś:((( 07.09.05, 11:57
        brucee napisał:
        > a ja bardzo chciałem być, ale nie da rady;(((
        > szkoda, ale życzę miłej zabawy

Ech:(
        • brucee Re: echhhh 07.09.05, 15:04
          siła wyższa
    • bob_budowniczy Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 08:00
      w wyniku problemów natury rodzinnej muszę odwołać przyjazd. Nie będzie mnie
      niestety na 100%
      • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 10:02
        hmmmmmmmmm... w zwiazku.. z pewnymi wydarzeniami moj przyjazd stoi pod wielkim
        znakiem zapytania..
        • monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 10:09
          tchórz was obleciał i tyle ...
          • wredna.gargamella Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 10:18
            Jak ktoś nie może, to nie może. Różne rzeczy na świecie się zdarzają.
            Zlot obowiązkowy nie jest.
            pozdrawiam
        • mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 11:07
          veil....nie wyglupiaj sie....przeciez mielismy urzadzic wyscigi :))))

Monika04...w piatek wieczorem dam Tobie znac o ktorej Ciebie odbierzemy :))))
          (na nowy numer czy na stary?)
          • monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 11:20
            ciągle mam ten sam numer :)
            • wesolutka72 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 11:33
              hahaha zle zapisalam :))) i wyswietlil mi sie jakis nowy :)))))

monika_04 napisała:

> ciągle mam ten sam numer :)
        • szaachrajka Epidemia niewypałów???:> 08.09.05, 12:24
          veilchen_ck napisał:

> hmmmmmmmmm... w zwiazku.. z pewnymi wydarzeniami moj przyjazd stoi pod
          wielkim
          > znakiem zapytania..

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...???:>

• szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 12:18
        bob_budowniczy napisał:

> w wyniku problemów natury rodzinnej muszę odwołać przyjazd. Nie będzie mnie
        > niestety na 100%

Ciekawe czemu mnie to nie dziwi?:PP hy hy hy
        • bob_budowniczy Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 12:27
          nie dziwi Cię to bo za dobrze się znamy maleńka :ppp
          • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 12:52
            bob_budowniczy napisał:

> nie dziwi Cię to bo za dobrze się znamy maleńka :ppp

Owszem:P Od strony niewypałów jak łyse konie...niestety:P (a może i stety?)
            hyhyhy
            • elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 13:08
              łeee to mebelka nie będzie...to suabo
              • szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 13:26
                elle.bellee napisała:

> łeee to mebelka nie będzie...to suabo

Mebelek właśnie został wymeldowany z czata:PPP
                • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 13:39
                  moa: wlasnie ze wzgledu na te wyscigi.. zycie mi jeszcze mile.. chociaz do 12
                  pazdziernika chce jakos doczlapac :))))

szaaaa...: zmijoooooooo... wredna jak elle :)))))))))))))))) zawioze Cie w ten
                  piatek.. problem moze byc z pozostaniem do soboty.. ale to sie wyklaruje w
                  ciagu kilkunastu godzin.. nic sie nie boj.. bijemy rekord predkosci na trasie
                  kielce-wawa.. :))) wiec wez aviomarin... albo lepiej chlapnij flaszke siwuchy...
                  • mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 13:55
                    veil.... hahaha widze ze sie poddajesz :)))) boisz sie przegrac :PPP :))).
                    Trasa Kielce-W-wa nie jest Tobie straszna, bo nie bedziesz mial powaznego
                    przeciwnika :PPPP :))))

veilchen_ck napisał:

> moa: wlasnie ze wzgledu na te wyscigi.. zycie mi jeszcze mile.. chociaz do 12
                    > pazdziernika chce jakos doczlapac :))))
                    >
                    > szaaaa...: zmijoooooooo... wredna jak elle :)))))))))))))))) zawioze Cie w ten
                    > piatek.. problem moze byc z pozostaniem do soboty.. ale to sie wyklaruje w
                    > ciagu kilkunastu godzin.. nic sie nie boj.. bijemy rekord predkosci na trasie
                    > kielce-wawa.. :))) wiec wez aviomarin... albo lepiej chlapnij flaszke siwuchy..
                    > .
                    • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 14:36
                      moa: heiheiheiehe poddaje sie z troski o Twoje autko.. bo ja nie bede bezradnie
                      stac jak kwietnik na parkingu.. tylko zepchne z drogi :))))))))))))))))))))
                      i to na wiadukcie nad zwirkami.. bo te tereny chyba znasz i znajdziesz kawalek
                      trawki do miekkiego ladowania.. :))))
                      • mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 15:03
                        :))))))))))))) veil.....wymigujesz sie zaslaniajac sie moim autem,
                        ze niby taki troskliwy jestes....:))))))
                        ladowanie na trawce?? hmmm.... wszystko przede mna :))))))))))

veilchen_ck napisał:

> moa: heiheiheiehe poddaje sie z troski o Twoje autko.. bo ja nie bede bezradnie
                        >
                        > stac jak kwietnik na parkingu.. tylko zepchne z drogi :))))))))))))))))))))
                        > i to na wiadukcie nad zwirkami.. bo te tereny chyba znasz i znajdziesz kawalek
                        > trawki do miekkiego ladowania.. :))))
                        • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 15:12
                          jesli ktos tak dba o swoje auto i myje godzinami.. czysci.. pastuje.. wyciera..
                          woskuje.. :)))))) to szkoda byloby marnowac taki wysilek.. po tym wyscigu moze
                          zostac jedynie naklejka... :)))))
                          • mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 15:29
                            hahahhahahha......trzeba doceniac to co sie ma :)))))
                            wlasnie....nie zapomnij ich zabrac :)))))
                            • veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 16:04
                              spakuje juz dzisiaj, zeby mi szaaaaa nie zjadla ich po drodze z nerwow... :)))
                              i jakby cos to podam przez Renie.. bo tylko Renia jest godna zaufania :))))))
    • yanaa odpisuje sie oficjalnie 08.09.05, 20:15
      nie moge. nie wyszlo. bede po ptokach czyli kolo pazdziernika.
      kuuuuuuuuuuuuuuuuurdeee :(
      • gepard1 Re: wsio wiadomo :-) 09.09.05, 11:43
        Czas zarezerwowałem i jak na dzień dzisiejszy na 100% budu :-)))) a na razie
        myślę na sprawnym dotarciem do lasku z ochoty.
        Do obaczyska :-))))))
        • szaachrajka Zatem... 09.09.05, 13:19
          do zobaczenia jutro Gamonie:-)))

Ja za kilka chwil wyjeżdzam już. Gdyby coś pilnego to na komorke mje prosze
          łapać najlepiej sms'owo:PPPP

Adios Pomidory;-)
          • veilchen_ck Re: Zatem... 09.09.05, 13:50
            pojedziesz za chwil kilka jak Cie zabiore... heiheiheie a z tego co mowilas to
            jestes jeszcze w proszku.. i masz byc grzeczna.. bo dzisiaj mam zly dzien..
            auto uszkodzilem przez drzewo.. ktorego nie powinno byc.. :)))
    • hermanowy Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 09.09.05, 14:58
      No to i ja sie zjawie moze :P

Ktos mnie na noc przygarnie :P (ja sie reklamowacn ie musze :P)? W Gdansku byc
      nie moglem to bede w Powsinie i obiecuje ze w tym roku bedzie mnie w Powsinie
      wiecje widac (chociaz nie wiem czy to akurat dla was dobrze :P). W tamtym roku
      kto byl ten wie jak bylo :).
    • buyer1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' " replay;-))) 28.04.06, 23:04
      ))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka