agutek7734 No to teges.. 17.08.05, 15:09 ...potwierdzam że będe ale bez noclegu bo to okolica jakas podejrzana strach sie bać - wiem bo tam niedaleko zamieszkowywuje ;) Jak ktos by jechał z Piasezna to sie chętnie zabiorę za to moge służyć transportem na powrót;) I to by było chyba tyle. Tak, to tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik Re: No to teges.. 19.08.05, 16:34 bede przejezdzal przez piaseczno,wiec moge cie zabrac ,jest tylko jedno ale,miejsce siedzace u mnie na kolanach:) Odpowiedz Link Zgłoś
agutek7734 Re: No to teges.. 22.08.05, 10:43 Słodziu kochanie przeciesz ja nie mówie że nie, twoje kolanka to bardzo wygodna miejscówka. Pisze sie odrazu. Tylko radze wziąść pod uwage mój drogi iz troszeczkę ostatnio przytyłam;)Nie wiele kilka kilo, no góra kilkanaście ;)) To dryndne do ciebie w tygodniu jesli pozwolisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myszy_i_ludzie Re: No to teges.. 21.08.05, 12:07 z piekla, napisz do mnie na myszy34@tlen.pl w sprawie dojazdu z piaseczna ;) ze sztywniackim (gipsowym) pozdrowieniem myszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: No to teges.. 21.08.05, 12:16 bawcie się, ino dobrze!!!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
agutek7734 Re: No to teges.. 22.08.05, 10:46 Myszy to już sie zabiore ze słodzikiem, bo tak żadko go widuje że każda okazja do spedzenia z nim czasu jest dla mnie miła perespektywą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: No to teges.. 22.08.05, 11:05 myyszeczku, a co ci to zagipsowali?? moze gdzies sie bedziesz ujawniac przede zlotem? ;-) hipcio_poczekiwacz Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Ostateczna lista osób nocujących w Powsinie:) 22.08.05, 13:25 Wszyscy Ci niezdecydowani, chcąc zrobić rezerwacje noclegu muszą sobie sami zadzwonić do ośrodka i przesłać zaliczke:))) Osoby, które 100-procentowo zarezerowały nocleg: 1. Marudny (2-osobowy domek dla niego) 2. Wredna i ssak (2-osobowy domek) 3,4. Renia + 1 (2-osobowy domek) 5,6. K8, Arczi (2-osobowy domek) 7,8. Szaa + 1 (2-osobowy domek) 9,10,11. Nuda, mąż, Diuna (3-osobowy domek) 12,13,14. Cichutka, Kasiałodz, Muzyka.muzyka (3-osobowy domek) 15,16,17. Ramon, Pawełekok, Słodzik (3-osobowy domek) 18,19,20. Ja_701, Mr.Jedi, Observer (3-osobowy domek) 21. Free 22. Doc 23. Gabi 24. Mayday 25. Monika_04 26. Mo_a 27. Mag_ocha 28. Catecat ============= Ogółem 28 osób Osoby, które nie potwierdziły noclegu, a najprawdopodobniej będą (Free tu sama zadecyduj czy rezerwować domek Luckowi:PPP)))to: 29. Mebelek (jeśli będziesz to Cie dokoptuje do kogoś:P) 30, 31. Brucee z żoną Osoby, które będą ale bez noclegu: 32 Kamize5 33 Elle.bellee 34 Shreckowa + mąż 35 Maresol + 1 36 Kemocik 37 Fdx_071 vel Marcyś 38 Agutek7734 39 Myszy_i_ludzie 40 Qrczakos vel Madman 41 Yanaa 42 Bob_budowniczy 43 Treser 44 Gepard1 ( Gepciu przypominam Ci, że zlot jest w sobote- poczatek o g. 16.00, a nie tak jak Ty tutaj wspomniałeś, że postarasz się być z piatku na sobote:))) i wiele wiele innych osób, które wyraziły chęć przybycia mimo, iż się tu nie wpisały:) Info dla Free:) Mo_a zajrzała tam w sobote i ponoć jest jakaś świetlica, ale innej firmy więc dopytaj sie co i jak. Ja mniej wiecej ustaliłam przydział do domkow. Jeśli komuś on nie pasuje to niech zgłasza swoje niezadowolonie... w przypływie dobrego humoru może rozpatrze prośbe hehe:PPP;-))) No to byłoby na tyle z mojej strony:) Teraz czekam, aż Free dowie się ile i jakich domków mamy do dyspozycji, wtedy wywiesze liste z takim prawdziwym przydziałem, z uwzględnieniem Waszych próśb:) No to do zoo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Info dla zmotoryzowanych–PILNE!!! 22.08.05, 18:43 Na teren nie mozna wjezdzac autem, ba nawet rowerem. Ale bedzie grupowa przepustka ktora pozwoli na wjazd i zaparkowanie auta okolo 100 metrow (moze mniej) od domkow. Niestety nie bedzie to parking strzezony. Zeby wystawili ta przepustke musza znac przyblizona liczbe aut i tu prosba, a nawet przymus :P:) zeby zglosic to do pchelki. (Chcieli zeby podac wszystkie numery rejestracyjne hehe). Najlepiej zglaszac to PILNIE, poniewaz jutro (wtorek) free i doc juz beda to zalatwiac. Pozdrawiam i do zobaczenia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
free_doc Re: Ostateczna lista osób nocujących w Powsinie:) 23.08.05, 12:27 Byliśmy, zobaczyliśmy i zarezerwowaliśmy, zgodnie z zamówieniami na liście obecnosci. Mayday, monika_04, mo_a, mag_ocha i catecat mają domek 5-osobowy. Ceny: 2-osobowy - 35,31zł/domek 3-osobowy - 56,71zł/domek 5-osobowy - 74,90zł/domek Wpłaciliśmy zaliczkę, a Wy płacicie freedomkowi zaraz po przyjeździe do Powsina. W razie deszczu istnieje możliwość wynajęcia w miare taniej sali imprezowej. Koszt wynajęcia przedstawimy w niedzielę 28.08.2005. DLA OSOB PRZYJEZDZAJACYCH SAMOCHODAMI: Do piątku tj. 26.08.2005 prosze wysłać na adres free_doc@gazeta.pl: -numer rejestracyjny -marka samochodu -nazwisko posiadacza Dane te są potrzebne do wystawienia przepustek do wjazdu na teren ośrodka. Jeszcze jedno, nadal nie ma zgłoszenia chętnych osób, które posiadaja sprzęt grający i moga go ze sobą wziąć, oraz przenośny grill. Przypominamy o zaopatrzenie się w jedzonko i picie we własnym zakresie. Niestety na terenie ośrodka jest dośc drogo, wiec lepiej kupic wszystkie potrzebne rzeczy wcześniej. Przyjezdni mogą posilić sie w miejscowym barku ( obiad w granicach 6 - 12 zł) mówimy o takich rzeczach jak pierogi , nalesniki czy udko z kurczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: Ostateczna lista osób nocujących w Powsinie:) 24.08.05, 18:02 kurdę bele, ja to nie wiem, połowy osób co to zjadą nie znam:D Kto to jest marud??? Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: Ostateczna lista osób nocujących w Powsinie:) 27.08.05, 16:07 kurde to bym dał plamę jakbym w piatek dygnął :-)))) hihihih w lasku bym przenocował i się pewnie wściekł że nikogo nie ma czy też za me niedokładne przeczytanie.Ufffff w takim pędzie zyję......... Odpowiedz Link Zgłoś
myszy_i_ludzie Re: No to teges.. 22.08.05, 20:49 hipciu, noge :( ujawniam sie systematycznie raz w tygodniu w szpitalu na szaserow ;) w tym tygodniu bede w piatek ;) myszy sztywniackie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: No to teges.. 23.08.05, 12:54 hu hu hu, a kiedy zdejmywanie? i moze kcesz drucika do drapania? ;-)) a tak wogle to zawsze mię się Szasery z Grenadieramy mylą :( hipek_mięćniacki Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 22.08.05, 13:14 Potwierdzma jeszcze raz bo nie chcę pod mostem nocować Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 22.08.05, 18:52 zglaszam 1 autko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 22.08.05, 18:53 ,, nie mam adresu pcheły :( Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Do Ramona 22.08.05, 19:06 ramon1 napisał: > ,, nie mam adresu pcheły :( Jestem na czacie w pokoju 40+ wejdz tam do mnie na priv i podaj mi marke i nr rej auta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 25.08.05, 14:23 Przepustki dostną: 1. Gabi 2. Nuda 3. Megi (uzupełnij brakujące dane:imię i nazwisko, daj info Free) 4. Moa 5. Shrekowa 6. Brucee 7. J235 8. Ja_701 9. Knorr 10 Mebelek 11 Ramon 12 Saper 13 Slodzik 14 Veilchen 15 Zandawid Jeśli ktoś jeszcze będzie autem i chce zaparkowac na strzezonym parkingu, to ma czas do jutra (tzn do piątku:P:) z dostarczem mi lub Free informacji ( imie i nazwisko, marka i nr rejestracjny auta ) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 25.08.05, 17:16 czy tam moge zaparkowac rowniez rower? mam podac nr ramy?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 25.08.05, 17:53 zosia.samoosia napisał: > czy tam moge zaparkowac rowniez rower? mam podac nr ramy?? ;)) Zosiu dla Ciebie mam specjalna przepustke ( dla sprawnych inaczej:P) hehe.. Ty ten rower to zostaw w domu, bo i tak nim na dugi dzień nie wrócisz:P Juz ja sie o to postaram zebys był zmencony:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 26.08.05, 14:58 Marud, w Parku Kultury w Powsinie obowiązuje z bliżej nie znanych mi przyczyn zakaz poruszania się rowerami. Ale przemycimy cię jakoś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: Ostatnia chwila dla zmotoryzowanych;-))) 26.08.05, 17:07 jezdzic nie mozna po samym terenie parku w trosce o zdrowie wypoczywajacych, ale do parku i z parku dojechac mozna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arik1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 25.08.05, 21:49 coby pchła o mnie nie zapomniała-BĘDE Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 26.08.05, 15:28 a skad ja sie wzialem na tej liscie??? hmmmm... czuje, ze to jej wielkosc zmijowatosc szaaaaa maczala w tym swoje obslizgle lapy... :))))))))))))) a szaaaaaaa...??? jedziemy 9 czy 10 wrzesnia??? bo 10 Korona gra w Kielcach z Wisla Plock mecz ligowy i nalezy sie godnie zaprezentowac na mlynie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 26.08.05, 17:28 veilchen_ck napisał: > a skad ja sie wzialem na tej liscie??? hmmmm... czuje, ze to jej wielkosc > zmijowatosc szaaaaa maczala w tym swoje obslizgle lapy... :))))))))))))) > a szaaaaaaa...??? jedziemy 9 czy 10 wrzesnia??? bo 10 Korona gra w Kielcach z > Wisla Plock mecz ligowy i nalezy sie godnie zaprezentowac na mlynie... :))) Rodzicow zapytaj skąd sie wziąłes, a na liście to wjadomo, że z nienacka:PPPP Wyjeżdzamy 9 wrzesnia ( na 18.30 najpozniej musimy byc wiesz gdzie:P) Korona nie zajac nie ucieknie - oszczedzisz na bilet i troche nerwów - nasi tak "cudnie" graja, że szkoda tracic czas na ogladanie hyhyhy... Twoim obowiazkiem jest godnie zaprezentowac się w Powsinie:)) Cmok Sierściuchu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 27.08.05, 17:19 Bardzo prosze o dojazd do Powsina, bede jechał przez Magdalenke na Piaseczno, a dalej ? , pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Cierpliwosci Ramon:)) 27.08.05, 17:39 ramon1 napisał: > Bardzo prosze o dojazd do Powsina, bede jechał przez Magdalenke na Piaseczno, a > > dalej ? , pozdrawiam :-) W niedziele wieczorem bedzie specjalny post z wszystkimi informacjami, takze z tymi dotyczacymi dojazdu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 27.08.05, 20:50 w piasecznie na skrzyzowaniu (jedyne duze ... obok salonu mercedesa, z magdalenki bedziesz mial z lewej strony z przodu) skrecasz w pilawska w lewo, jedziesz tak az do konca wyscigow jakies 6 km (pkt. charakterystyczny to wiadykty dla samochodow, a bardziej łuki), na poczatku wyscigow jeden, na koncu drugi, przy drugom skrecasz w prawo (łuk drogi) ... jedziesz prosto ... reszta na mapie hehe ... palce bola ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 27.08.05, 20:54 ..a ja jak mam dojechac...jade z Zabianki przez Przejazdowo ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Info - JAK DOJECHAĆ DO POWSINA ! ! ! 28.08.05, 14:24 DOJAZG DLA ZMOTORYZOWANYCH: E-7 od Krakowa - W Sękocinie skręca się w prawo na drogę nr 721 na Magdalenkę, , Piaseczno do Konstancina Jeziorna. W Konstancinie skręt w lewo na drogę nr 724 kierunek: Warszawa-Wilanów. Jedzie się i jedzie (dokładnie nie wiem ile ale niezbyt długo) i dojeżdża do skrzyżowania ze światłami (charakterystycznym punktem po lewej będzie Hotel-Restauracja „Mrówka”) . Przed nim na skrzyżowaniu skręcamy w lewo w ul. Przekorną i za jakieś 400 m znów w lewo i do końca:) E-8 od Katowic i Łodzi: - za Nadarzynem skręt w prawo na Sękocin, i później prosto (jak w mordę szczelił) dojazd do Sękocina ( skrzyżowanie z E7 – jedzie się prosto) i droga nr 721 przez Magdalenkę, Piaseczno do Konstancina Jeziorna. W Konstancinie skręt w lewo na drogę nr 724 w kierunku: Warszawa-Wilanów. Reszta opisu wyżej. E-7 od Gdańska Przez Warszawę jazda cały czas prosto Wisłostradą z północy na południe Warszawy w kierunku Wilanowa lub Konstancina Jeziornej. W Wilanowie dojeżdża się do sporego skrzyżowania ( charakterystyczne punkty to Mc Donald i pętla autobusowa przy cmentarzu). Ze skrzyżowania ruszamy w stronę Konstancina drogą nr 724, mijamy po około 200m pierwsze skrzyżowanie ze światłami, po jakiś 3-4 km drugie światła i na trzecim skrzyżowaniu ze światłami skręcamy w prawo w ul. Przekorną ( charakterystycznym punktem po prawej stronie jest Hotel- Restauracja „Mrówka”). Po około 400 m skręcamy w lewo i do końcaJ Od Lublina Nie znam tam dróg wiec albo: 1. Lublin- Ryki- Garwolin- Pilawa lub Kołbiel- Góra Kalwaria- Konstancin Jeziorna- Powsin 2. Lublin- Puławy- Kozienice- Góra Kalwaria- Konstancin Jezorna- Powsin ( odcinek Konstancin- Powsin szczegółowo opisany jest wyżej:) DLA NIEZMOTORYZOWANYCH: - Z Centrum do pętli w Powsinie - linie 519 i 130 (Z Dworca PKP Warszawa Centralna autobus miejski linii 519 - przystanek na Marszałkowskiej na przeciwko Domów Centrum). Rozkład poniżej: 519 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/519/TP-POW.HTM 130 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/130/TP-POWS.HTM - Od stacji metra „WILANOWSKA” do wsi Powsin i dalej PIESZO(!)jakieś 0,5 km ulicą Przekorną- linie 139, 710, 724 139 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/139/TP-OGB.HTM 710 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/710/TP-PIP.HTM 724 www.ztm.waw.pl/baza/20050825/724/TP-PIP.HTM - Ze Śródmieścia metrem do końcowego przystanku Kabaty. Następnie pieszo 1600m (ok. 45 minut marszu) Lasem Kabackim do Powsina drogą „Nowoursynowską” Jeśli jest coś nie zroumiałe to pytać. Marót Ty mje popraw jak coś spierniczyłam w opisie hyhy. Zresztą macie mapy to se zerknijcie. Na tych dokładniejszych Powsin jest zaznaczony:P Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Info - JAK DOJŚĆ DO OŚRODKA ! ! ! + info ogólne:-) 28.08.05, 17:12 Jesteśmy już na pętli w Powsinie (Ci którzy przyjechali autam zostawiają je na dole i udają się do Free do ośrodka po przepustke; tam Free poinstruuje jak dojechac na strzeżony parking). Wchodzimy schodami na samą górę i są dwie polne ścieżki. My udajemy się ścieżką w lewą stronę, idziemy kilkanaście metrów, mijamy po lewej stronie basen i skręcamy w lewo wzdłuż ogrodzenia basenu. Na końcu ogrodzenia jest furtka na teren domków, w których balujemy. Dla tych co pierwszy raz będą to znalazłam taką fotkę w necie:))) Tak wygląda pętla i wejście do Ogrodu Botanicznego w Powsinie:)) www.przegubowiec.com/foto/krance/mok/powsin.htm Teraz informacje dotyczące imprezy: - impreza zaczyna się o godz. 16.00 ( od godz. 10.00 będzie na terenie ośrodka Free, więc jeśli ktoś wcześniej dojedzie to bez problemu może udać sie na miejsce; po uiszczeniu opłaty dostanie klucze do domku:) - sprzęt grający dostarczy Elber, Państwo zabiorą ze sobą płyty CD - będzie grill ( bacząc na rok poprzedni ogniska nie będzie - plac na nie jest dość spory kawałek od domków i trzeba wykupić drewno, więc rezygnujemy). Mam nadzieję, że ktoś, kto będzie autem zabierze ze sobą grilla:)) Czy jest ktoś "Chętny" do zabrania przenośnego grilla?:)) Przypominam, że jedzenie i picie każdy przynosi swoje. Na terenie Parku są jakieś budki z jedzeniem, ale jest ono ponoć drogie- cen nie znam. Przyjezdni mogą posilić sie w miejscowym barku ( obiad w granicach 6 - 12 zł) mówimy o takich rzeczach jak pierogi , nalesniki czy udko z kurczaka. - w razie deszczu istnieje możliwość wynajęcia w miare taniej sali imprezowej. Koszt wynajęcia przedstawi Free (w niedzielę 28.08.2005;-), zostanie on podzielony na wszystkich przybyłych do powsina, zarówno tych nocujących jak i nie nocujących:) - noce są zimne, więc tych wszystkich, którzy nocuja w domkach namawiam do zabrania z domu koca ( tam jest zimno jak w psiarni:))); proszę też zabrać sobie klapki pod prysznic, kubek ( coby móc rano napic się gorącej herbaty), kto jedzie autem i ma czajnik bezprzewodowy niechaj także zabierze... i gumki hahhaha...coby po zlocie sie rodzina czatowa nie powiekszyła:PPP - Mayday zabierz kamere...znów chcę się pobawić w operatora haha:) Ceny domków: 2-osobowy - 35,31zł/domek - na osobe wychodzi po 17,65 zł:) 3-osobowy - 56,71zł/domek - na osobe wychodzi po 18.90 zł:) 5-osobowy - 74,90zł/domek - na osobe wychodzi po 14,98 zł:) Przydział do domków: - 2os domek: K8 i Arczi - 2os domek: Renia + 1os. - 2os domek: Luckowa z dzieckiem + Jotjoana ( jeżeli dojedzie) - 2os domek: Marudny - 2os domek: Szaa + 1os. - 3os domek: Free, Doc, Gabi - 3os domek: Nuda, mąż, Diuna - 3os domek: Cichutka, Kasiałodz, Muzyka.muzyka - 3os domek: Ramon, Pawełekok, Słodzik - 3os domek: Mebelek, Mr.Jedi, Obserwer - 3os domek: Kaalka, Ja_701, Arik1 - 5os domek: Catecat, Magocha, Mayday, Monika_04, Moa Dopsz starczy tego. Pytania jak ktos ma to proszę:P W przypływie dobrego humoru odpisze:PPP Zatem do Zoo_baczenia Gamonie:)))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.odem Re: ZA OPRACOWANIE KOMUNIKACYJNE... 28.08.05, 17:26 szaachrajka napisała: > Jesteśmy już na pętli w Powsinie (Ci którzy przyjechali autam zostawiają je na > dole i udają się do Free do ośrodka po przepustke; tam Free poinstruuje jak > dojechac na strzeżony parking). Wchodzimy schodami na samą górę i są dwie polne > > ścieżki. My udajemy się ścieżką w lewą stronę, idziemy kilkanaście metrów, > mijamy po lewej stronie basen i skręcamy w lewo wzdłuż ogrodzenia basenu. Na > końcu ogrodzenia jest furtka na teren domków, w których balujemy. > > > > Zatem do Zoo_baczenia Gamonie:)))) > P. NIE WIEM JAK SIĘ TO ZAŁATWIA ALE...PCHEŁA DO NOBLA!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ZA POWYŻSZE) BAWCIE SIĘ NIEGRZECZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Info - JAK DOJECHAĆ DO POWSINA ! ! ! 30.08.05, 14:20 Przydział domków 2 osobowy- K8, arczi (21) 2 osobowy- renia+1 (14) 2 osobowy- Luckowa + dziecko (23) 2 osobowy- Maruda (15) 2 osobowy- Szaaa (16) 3 osobowy- Free,Doc,Gabig (13) 3 osobowy- Nuda, Mąż, Diuna (10) 3 osobowy- Cichutka, Kasialodz, Muzykamuzyka (18) 3 osobowy- Ramon, Pawelekok, Slodzik (22) 3 osobowy- Mebelek, Mr.Jedi, Observer (28) 4 osobowy- Kaalka, Ja_701, Arik1, Jotka (20) 5 osobowy- Catecat, Mag_ocha, Mayday, Monika_04,Mo_a (17) Uprzedzając pytania wyjaśniam , domków 3 osobowych jest w Powsinie tylko 5 sztuk, wiec taki przydział do 4 osobowego domku zrobiłyśmy z szaaaaaaaa. Do zobaczenia w Powsinie, będę tam już od godziny 10 rano,więc zgłaszacie się do mnie z kasa za miejsca w domku i dostajecie wtedy klucz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: Info - JAK DOJECHAĆ DO POWSINA ! ! ! 30.08.05, 14:22 freedomek napisała: > Przydział domków > > 2 osobowy- K8, arczi (21) > 2 osobowy- renia+1 (14) > 2 osobowy- Luckowa + dziecko (23) > 2 osobowy- Maruda (15) > 2 osobowy- Szaaa (16) > 3 osobowy- Free,Doc,Gabig (13) > 3 osobowy- Nuda, Mąż, Diuna (10) > 3 osobowy- Cichutka, Kasialodz, Muzykamuzyka (18) > 3 osobowy- Ramon, Pawelekok, Slodzik (22) > 3 osobowy- Mebelek, Mr.Jedi, Observer (28) > 4 osobowy- Kaalka, Ja_701, Arik1, Jotka (20) > 5 osobowy- Catecat, Mag_ocha, Mayday, Monika_04,Mo_a (17) > Uprzedzając pytania wyjaśniam , domków 3 osobowych jest w Powsinie tylko 5 > sztuk, wiec taki przydział do 4 osobowego domku zrobiłyśmy z szaaaaaaaa. > Do zobaczenia w Powsinie, będę tam już od godziny 10 rano,więc zgłaszacie się > do mnie z kasa za miejsca w domku i dostajecie wtedy klucz. > pozdrawiam Zapomniałam dodać , że te numerki w nawiasach przy nickach , to numerki przydzielonych domków. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 moj to dwacat adin 01.09.05, 08:31 a kery to ? ;))) znaszy dzie stoi. i jak wyglonda? i dostane zawału jak wejde? (wiesz te marmury jakuzzi czy jakuza ;P ) Pozdro ;)) www.pomoc.pinezka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 28.08.05, 15:34 szaaa, przeszlas sama siebie, pikny opis, nie mozna nie dojechac, sprawdzilem. Pozdrawiam, Ramon :-) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 28.08.05, 17:47 ja tam nie wiem jak dojechać:D Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 28.08.05, 17:50 elle.bellee napisała: > ja tam nie wiem jak dojechać:D Elle tak samo jak rok temu:PPP:D Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 28.08.05, 20:23 A Ja nie wiem czy dojade.....hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 08:51 Przyznam się szczerze, że nie mam ochoty wlec z soba przez pół Polski koca zwłaszcza, że nie mam odpwiedniego. Nie można by się do kogoś przytulić? Zamiast koca? ;) A zamiast kubka wziąść termos- z kawą bo na pewno po imprezie będzie bardziej potrzebna. Płyty moge wziąść, ale czy ktoś lubi np Pink Floyd czy inne takie starocie? Na imprezę to chyba hyp hop czy inne takie ... Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 12:02 szaaaaaaa... jestem pod wrazeniem... jak ktos kto nigdy nie byl w miescie wiekszym od mojego osiedla :)))) potrafil tak dokladnie opisac trase dojazdowa... :))) chyba nawet ja trafie.. ale ja poprosze jeszcze krotki opis z Bemowa.. :))))))) i objazd przy G.M. prosze dokladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 12:29 veilchen_ck napisał: > szaaaaaaa... jestem pod wrazeniem... jak ktos kto nigdy nie byl w miescie > wiekszym od mojego osiedla :)))) potrafil tak dokladnie opisac trase > dojazdowa... :))) chyba nawet ja trafie.. ale ja poprosze jeszcze krotki opis z > Bemowa.. :))))))) i objazd przy G.M. prosze dokladnie... Z Bemowa to bedzie najkrócej dojechac do Sękocina i skrecic w lewo na Magdalenke, Piaseczno....reszte masz w opisie:PPPPP buuuuuuuuhahahaha...Do Sekocina trafisz bez problemu bo droge z Bemowa do Kielc masz opanowanom perfekt:PPPP Zreszta Ty nawet jak sie zgubisz to zadna strata:PPPPPP hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 12:06 monika_04 napisała: > Przyznam się szczerze, że nie mam ochoty wlec z soba przez pół Polski koca > zwłaszcza, że nie mam odpwiedniego. Nie można by się do kogoś przytulić? Zamiast koca? ;) Monika ależ mozna by, z tym, że na tych czatowych panów to bym nie liczyła.:PP Oni na czacie są tylko mocni w... palcach...rzeczywistość bywa okruta;-))) Znam to z autopsji z zeszłego roku:) hehehehe (Marót mje zabije:PP) > A zamiast kubka wziąść termos- z kawą bo na pewno po imprezie będzie bardziej > potrzebna. Ja nie narzucam kto co ma brać, to było raczej w formie zalecenia:) Chcesz termos to bierz termos:) > Płyty moge wziąść, ale czy ktoś lubi np Pink Floyd czy inne takie > starocie? Na imprezę to chyba hyp hop czy inne takie ... O ne ne ne... zaden hiphop ani techno, bo wówczas robie się agresywna:P Na tom impreze to raczej disco polo, wiesz...wszyscy polacy to jedna rodzina;-))) hahahaha:PPPP ( jak Marót mje nie zabije to reszta mje ukamienuje hyhyhy...:P) Reasumując - rópta co chceta;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 13:38 szaachrajka napisała: > Ja nie narzucam kto co ma brać, to było raczej w formie zalecenia:) Chcesz > termos to bierz termos:) Sza- po prostu każde twoje słowo jest świete i ani mi w głowie bylo nie posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 22:12 szaa, ja tam palcow nie uzywalem sloneczko Ty moje hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 01:16 zosia.samoosia napisał: > szaa, ja tam palcow nie uzywalem sloneczko Ty moje hehehe A czym niby ksiezycu Ty moj walisz w klawisze? Nie paluszkami?:PPP hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 13:15 ponieważ mówią (wieki hyhhy), że nic dwa razy się nie zdarza abo że nie wstepuje się dwa razy do tej samej rzeki, chociaż bo ja wiem...no ale co tam, tak mówią to znaczy tak jest:D, to ja nie przyniosę hinduskiego rapu:D (wiem, free się ucieszy:)) ), obecnie modny Coldplay się nie nadaje, chyba, że będzie smętnie i będziem łzy jakieś wylewać w połączeniu z żalami, to ofszem:D. Pinka flojda odpada całkiem, bo to może dla romka będzie cul:) a my z docem będziemy się nudzić:DD:) zatem nie wiem co, ewentualnie, jak bedę mieć nastrój to zaśpiewam:))) tak, wiem, że chcecie:) wystapię w repertuarze zespołu Załoga G,a piosenka ma refren o tym, ajk to chciałabym być jak Tytus romek i Atomek, jak bolek i lolek, albo jak krol macius pierszy albo Pippi:D hmm, zdecydowałam sie jednak na Pippi:) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 29.08.05, 22:39 tak.. elle pippi machen.. karabinen gut maschinen.. i tutaj lezy niemiec.. na imie mial achtung a na imie minen.. zloz mu kwiaty :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 12:19 veil, piłeś:DDD:PP:))) Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 12:38 Elle oczywiście , że się cieszę i inni zlotowicze też , bo nikt ich nie będzie nękał taka muzyczką hahahahaha. Doc raczej nudzić się nie będzie , mija rok od poprzedniego spotkania , przetańczyliśmy go we dwójkę i inni tez i jakoś się nie zanudził doc . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 13:22 elleeeeeeeeeeee.... nic nie pilem :))) od soboty.. to od przepracowania.. chyba jednak to nie byl dobry pomysl, zeby urlop odlozyc na pazdziernik... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 13:23 frii, no ta, zapomniałam, sorka:) zatem rozuemiem, że mój spiew cie zadowoli:DDD ale jeszcze to przemyśl, bo mozesz pomysleć, że hinduski rap to najlepsze co w zyciu słyszałaś heheheh (boszsz a ostatecznie może mnie w końcu nie być...) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 14:54 elle.bellee napisała: > (boszsz a ostatecznie może mnie w końcu nie być...) Ino spróbuj nie przyleść to Ci te czorne kudły powyrywom hehehe:PPPP :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 12:43 Weszko , moja ukochana wnuczko czatowa, muszę ci to powiedzieć..............jestes doskonałą organizatorką ( a ja twoją pomocą hahah ), twoja sumiennośc ,pracowitośc i dokładnośc powala na kolana, jestem pełna podziwu dla twojego zaangażowania. wiec przez moje paluszki wyrażamy ci głeboką wdzięcznośc za poświęcenie swojego ( czatowego hihhi ) czasu i dokładne zaplanowanie i zorganizowanie tego zlotu :)))))))))))))))))))) Hip HIp Huraaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 15:02 freedomek napisała: > Weszko , moja ukochana wnuczko czatowa, muszę ci to > powiedzieć..............jestes doskonałą organizatorką ( a ja twoją pomocą > hahah ), twoja sumiennośc ,pracowitośc i dokładnośc powala na kolana, jestem > pełna podziwu dla twojego zaangażowania. > wiec przez moje paluszki wyrażamy ci głeboką wdzięcznośc za poświęcenie swojego > > ( czatowego hihhi ) czasu i dokładne zaplanowanie i zorganizowanie tego > zlotu :)))))))))))))))))))) Hip HIp Huraaaaaaaaaaaa Babcia Ty nie polewaj ze mnie, bo ja tu tylko szpszontam:PPP Mam dość udzielania każdemu z osobna info, więc poszłam na łatwizne - wiesz, że xxLeń jestem:P (materiały zamieszczone powyżej przydadzą się na kolejne lata;-))) Czeba paczeć pszyszłościofo:PPP) PiEs Nick.odem Padalcu Ty pszyjdz do tego Powsina i nie świruj:PP Monika_04- tak tak słuchaj mje to napewno wyjdziesz "na Ludzi";-))) hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
nick.odem Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 15:29 Ech, pcheło ... zawsze dajesz terminy mnie nie odpowiadające, niestety. W tym czasie będę mordował dorsze "na wrakach" bałtyckich. Jak się coś godnego uwiesi kija, to prześlę isamowi mms-em (podobno będzie na zlocie). Baw sie dobrze, czyli niegrzecznie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 16:58 no to ja już nie wiem szau czy przyjdę na takie dictum:PP Odpowiedz Link Zgłoś
skatwww3 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 30.08.05, 21:03 mimo wszystkich za i przeciw( a bardziej przeciw ) zdecydowalem jednak przyjechac na zlot do powsina, chetnie zobacze niektore osoby i prosze o jakis kacik do pokimania. pozdrawiam serdecznie Mohock Odpowiedz Link Zgłoś
freedomek Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 01.09.05, 10:49 Z przykrością muszę stwierdzić że , niestety noclegi o tej porze miesiąca ( zapisy były do 22 sierpnia ) należy załatwiać we własnym zakresie. Ewentualnie może któraś z osób posiadających już zakwatewrowanie, może cię przygarnie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nuda_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 31.08.05, 13:39 chciałabym dodać, ze nasza kolezanka,słodka_istota,tez ma zamiar sie z nami bawić w Powsinie, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 31.08.05, 14:54 Nie będzie mnie ani wdzien ani w nocy:)))) sor. Odpowiedz Link Zgłoś
doc_holiday Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 31.08.05, 15:36 Mares, ty wymigiwaczu :))) Do Gdańska też miałeś przyjechać i co? No, ale może w końcu kiedyś się zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
niebieeska Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 31.08.05, 20:03 Przyjadę na 80%, mam nadzieję ,że praca mi w tym nie przeszkodzi. Nocleg? raczej nie, mam bliskodo Powsina. Pozdrawiam niebieeska Odpowiedz Link Zgłoś
agutek7734 Panie śledczy... 01.09.05, 15:15 ...chciałam Pana poinformować że sie chyba Panu cuś rozkłada w kuchni. Po zapachu sądząć może to być jakiś kot lub kochanka schowana przed oblubienicą i zapomniana. Proponuje to zlokalizowac przed weekendem - choć z drugiej strony jak troszke poczekasz to może samo sobie pujdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 09:49 Informujemy, że basen kąpielowy będzie czynny do dnia 4 września br. (niedziela) oraz w przypadku sprzyjającej pogody w dn. 10 – 11 września (sobota – niedziela) hehehe będziemy pływać??? najlepiej w nocy tylko niech najpierw szaaaaaaa załatwi nam jeszcze pogodę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 10:57 a będziesz bobie w końcu czy nie? poływalibyśmy razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 06.09.05, 20:17 W imieniu Observera. Niestety nie bedzie na zlocie. Zyczy milej zabawy :))) W zwiazku z tym zwalnia sie jedno miejsce noclegowe. Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 13:36 bob_budowniczy napisał: > Informujemy, że basen kąpielowy będzie czynny > do dnia 4 września br. (niedziela) > oraz w przypadku sprzyjającej pogody > w dn. 10 – 11 września (sobota – niedziela) > hehehe będziemy pływać??? > najlepiej w nocy tylko niech najpierw szaaaaaaa załatwi nam jeszcze pogodę ;-) Na pogodę zostało złożone zamówienie, tylko trudno wyczuć czy dostawa będzie w terminie. Niestety nie mam tam znajomości i "góra" totalnie mje olewa;-))) Pływać w basenie nie będziecie, bo wody w nim nie ma. Trzeba ją sobie wykupić.:))) Jedynie w kałuży alkoholu będziecie mogli się popluskać:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 13:52 Oj sza żadnego romantyzmu- jak ty wszystko do realności potrafisz sprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 14:21 monika_04 napisała: > Oj sza żadnego romantyzmu- jak ty wszystko do realności potrafisz sprowadzić... ... nono, monika, masz racje, ja juz kąpielowki naszykowalem.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 14:45 monika_04 napisała: > Oj sza żadnego romantyzmu- jak ty wszystko do realności potrafisz sprowadzić... Ano zadnego... mam jedynie reumatyzm, kłopoty z krązeniem i wiele wiele innych:)) Poza tym naiwnością jest oczekiwanie romantyzmu w dzikim tłumie jaki tam bedzie:)) No ale powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kemocik Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 02.09.05, 16:51 Jak ma byc dziki tlum .to chyba nie bede.........dziczyzne wole ..ale na talerzu...ja ladnie podana jescze:))P Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Prognoza pogody;-))) 03.09.05, 12:28 Jesli się sprawdzi to będzie extra:)) pogoda.onet.pl/0,3,38,miasto.html PiEs Klamot ale Ty marudzisz:PPP Nikt nikogo nie zmusza do bycia na zlocie. Masz ochote to przyjdz, nie masz to nie przychodz:P Wybór jest Twoj:PPPP P. Odpowiedz Link Zgłoś
ponik.kolny Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 06.09.05, 01:12 Ach....jezeli bedzie takie doborowe towarzystwo to ja tez przyjade. Wlasnie kupilem bilety na woly z mojej wsi do Powsina.Szaajba.....znajdziesz tam dla mnie miejsce w jakims domku?Bylbym wdzieczny. Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich...bardzo serdecznie! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vera_bb Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 06.09.05, 07:31 Ponik, to Ty jesteś i się nie ujawniasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 06.09.05, 10:30 nie no ale to ja sie tak żegnamm zawsze:DDD no prawie zawsze:))) zatem witamy pana od wielokropków:))) na polskiej ziemi, warszawskiej nawet, ba, powsińskiej ziemi. witamy. ekhmmm:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 12:39 ponik.kolny napisał: > Ach....jezeli bedzie takie doborowe towarzystwo to ja tez przyjade. Wlasnie > kupilem bilety na woly z mojej wsi do Powsina.Szaajba.....znajdziesz tam dla > mnie miejsce w jakims domku?Bylbym wdzieczny. Bardzo serdecznie pozdrawiam > wszystkich...bardzo serdecznie! :)))))))) Miło, że wpadniesz, ale mam niepocieszającą wiadomość:P:P Miejsca wszystkie już zarezerwowane, więc bedziesz zdany na łaski kobiet hehe... może któras z mietkim sercem Cie pszygarnie?:PP Ja, jak przystało na wredną jędze, niestety nie mogę Ci pomoc. Wyjatków nie robie! O!:) No ale zrópmy sonde... Czy jest (któraś) Pani chętna przygarnąć Poniczka pod swoje skrzydełka i oddać mu pół łóżka?:) A może (którys) Pan będzie tak miły i podzieli się z kolegą?;-))))) Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich...bardzo serdecznie! :-)) i zachęcam do wzięcia udziału w "Bitwie o nocleg z Ponikiem";-) Najbardziej obiecująca "Sztuka" dostąpi zaszczytu dzielenia z Nim łoża!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 12:46 Niech się Ponik zareklamuje czy co. Tak w ciemno mam dać się nocy kopać i słuchac chrapania? Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 13:43 monika_04 napisała: > Niech się Ponik zareklamuje czy co. Tak w ciemno mam dać się nocy kopać i > słuchac chrapania? Im ciemniej tym przyjemniej... i pragnę dodać, że to Wy się macie zareklamować coby Ponik wybrał jedna z Was:)) Nadmienie tylko ( wszak jemu skromność nie pozwala;-) iż jest poprostu Boski:)) Pszystojny, inteligentny, elokfentny, z "uniwersalnym" poczuciem humoru;-), nie chrapie(!), jest cieplutki, milutki jak kaczusia i zasypia jak niemowle:))he he he he he he he... Poprostu ideał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 15:00 W taki sposób Ponik będzie pod mostem nocował. A propos : jest tam jakiś ładny most? Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 07.09.05, 12:03 monika_04 napisała: > A propos : jest tam jakiś ładny most? Nie ma!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 13:27 Taaa....gdzie dwoch sie bije tam trzeci skorzysta :))))) Ja popatrze z boku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 13:36 mo_a napisała: > Taaa....gdzie dwoch sie bije tam trzeci skorzysta :))))) > Ja popatrze z boku :))) Mo_a tutaj nie bylabym tego taka pewna:)) Może jednak zawalczysz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 15:45 eee...ja jestem spokojna dziewczyna, lubie ponika ale wybacz ...nie bede bila sie o faceta :))) Pchelko ja wierze ze pod Twoja skorupa "wrednej jedzy" jest cieple serduszko i przygraniesz ponika do siebie :))) Licze na Ciebie :))))) po co przelewac krew? :))))) szaachrajka napisała: Miło, że wpadniesz, ale mam niepocieszającą wiadomość:P:P Miejsca wszystkie już zarezerwowane, więc bedziesz zdany na łaski kobiet hehe... może któras z mietkim sercem Cie pszygarnie?:PP Ja, jak przystało na wredną jędze, niestety nie mogę Ci pomoc. Wyjatków nie robie! O!:) No ale zrópmy sonde... Czy jest (któraś) Pani chętna przygarnąć Poniczka pod swoje skrzydełka i oddać mu pół łóżka?:) A może (którys) Pan będzie tak miły i podzieli się z kolegą?;-))))) Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich...bardzo serdecznie! :-)) i zachęcam do wzięcia udziału w "Bitwie o nocleg z Ponikiem";-) Najbardziej obiecująca "Sztuka" dostąpi zaszczytu dzielenia z Nim łoża!;-) Mo_a tutaj nie bylabym tego taka pewna:)) Może jednak zawalczysz?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 15:45 szaaaa... zmijaaaaa... czy juz sie zdecydowalas co i jak odnosnie piatku? bo ja jutro jak nie zalatwie pewnych spraw w wawie to w piatek zapierdzielamy do wawki.. i na okeciu bede mogl spedzic tylko 3 i pol minuty.. wiec sie okresl.. :)))) a tak w ogole to jestes niezly czub jak tak czytam te Twoje linijki.. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Wylinialcu... 06.09.05, 17:51 veilchen_ck napisał: > szaaaa... zmijaaaaa... czy juz sie zdecydowalas co i jak odnosnie piatku? bo ja > > jutro jak nie zalatwie pewnych spraw w wawie to w piatek zapierdzielamy do > wawki.. i na okeciu bede mogl spedzic tylko 3 i pol minuty.. wiec sie > okresl.. :)))) a tak w ogole to jestes niezly czub jak tak czytam te Twoje > linijki.. :)))))) Tak zdecydowałam sie:P Wyjeżdzamy w piątek o godz. 14.00 ( u mnie jestes o 13.45 i jedziemy po Renie:))) coby byc w wiadomym miejscu na godz. 17.00:))) Od godziny 18.00 masz czas dla siebie hehehe:)))) Mam nadzieje, ze podoba Ci sie powyzsza rozpiska:) :::::::::::::::> Wylinialcu:))) PiEs I pamietaj o wolnym poniedzialku hehehe:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
ponik.kolny Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 20:06 Ha....Szaajba..coz za genialny pomysl. Jestes wielka jak Szaamps Elyseé i avenue de Grand Armé razem wziete (lacznie z placem Gwiazdy i lukiem).Zareklamuje sie jednak sam..jesli pozwolisz. Bedzie to troche trudne bo ostatnio spotkalem sie z takim problemem jeszcze w Zespole Szkol Zawodowych im.Bohaterow 29 lipca, kiedy pisalismy wypracowanie na temat "Opisz czlowieka ktory Ci sie podoba".Naturalnie pisalem o sobie..hahahahaha. Otoz....jestem pociesznym, rubasznym, malym grubaskiem....w wieku przedemerytalnym... z bardzo wysokim czolem (ale tego nie widac bo mam zaczeske).Mam owalna twarz z filuternie zakreconym wasikiem i bokobrodami (Pekaesy!). No moze tyle o zaletach...teraz wady! Mam. Jest faktem ze w nocy chrapie...ale kopie tylko po spozyciu alkoholu..i wylacznie zone. Ups....niechcacy sie wygadalem...ale sciagne obraczke i mozemy udawac ze jestem kawalerem. Wad wiecej chyba nie mam, a nawet jak mam...to i tak o nich nie powiem, poniewaz staram sie byc odrobine tajemniczy (to podobno przyciaga kobiety). W zamian za udostepnienie mi polowy lozka..jestem gotow zaproponowac.....wspolne ogladniecie na magnetowidzie ostatniej kolejki zeszlorocznej ekstraklasy suto zakrapiane piwem...lub.... radio stereofoniczne marki "Slazak III" z zestawem glosnikow i/lub czesciowo uszkodzony (kineskop) odbiornik telewizyjny marki "Rubin 747 P" Czekam tylko na powazne propozycje. Decydujaca jest kolejnosc zgloszen, wiec prosze o szybka odpowiedz. Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam....bardzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
renia_43 Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 22:02 Ponis slonce jestes moj hehehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 06.09.05, 23:49 renia_43 napisała: > Ponis slonce jestes moj hehehehehehhe Mamka ciekawe co na to tatus?:PPPP Nie masz szans......MOJ CI ON!!! <biala chusta rzucona na głowe>:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Uwaga! Ostatni przydział domków. Free info dlaCie 07.09.05, 00:18 Ostatni i jak narazie ostateczny przydział do domków! 2 osobowy- K8, arczi (21) 2 osobowy- Renia +1 (14) 2 osobowy- Luckowa + dziecko (23) 2 osobowy- Maruda (15) 2 osobowy- Szaaa (16) 3 osobowy- Free,Doc,Gabig (13) 3 osobowy- Nuda, Mąż, Diuna (10) 3 osobowy- Cichutka, Kasialodz, Muzyka.muzyka (18) 3 osobowy- Ramon, Pawelekok, Slodzik (22) 3 osobowy- Kaalka, Jotjoana, Ja_701 (28) 4 osobowy- Mr. Jedi, Arik1, Mohock, (jedno miejsce wolne) (20) 5 osobowy- Catecat, Mag_ocha, Mayday, Monika_04, Mo_a (17) Nie będzie Mebelka i Observera, wiec dwa miejsca sie zwolniły. W ich miejsce wsadziłam Mohocka, a jedno wolne:)) Kto pierwszy ten lepszy:)) Mam nadzieję, że reszta zapisanych sie pojawi, bo jak nie to łby na pnioku urżniete:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
sonic_gd Re: Uwaga! Ostatni przydział domków. Free info d 07.09.05, 06:16 hyhy to ja to miejsce biorę :P Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Ostateczny przydział do domków! 07.09.05, 21:10 Ostatni i jak narazie ostateczny przydział do domków! 2 osobowy- K8, arczi (21) 2 osobowy- Renia +1 (14) 2 osobowy- Luckowa + dziecko (23) 2 osobowy- Maruda (15) 2 osobowy- Szaaa +1 (16) 3 osobowy- Free,Doc,Gabig (13) 3 osobowy- Nuda, Mąż, Diuna + Slodka_istota (na waleta;-)))(10) 3 osobowy- Cichutka, Kasialodz, Muzyka.muzyka (18) 3 osobowy- Ramon, Pawelekok, Slodzik (22) 3 osobowy- Kaalka, Jotjoana, Ja_701 (28) 4 osobowy- Mr. Jedi, Arik1, Mohock, Magocha + Chmura (na waleta;-))) (20) 5 osobowy- Catecat, Mayday, Monika_04, Mo_a, Sonic_gd (17) Jak ktoś jeszcze sie porozmysla albo ponamysla to ma w dziup:P Już mi sie nie kce bawić w przydziały:P PiEs Ponik wie gdzie spi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.gargamella Re: "Bitwa o nocleg z Ponikiem";-)))) 08.09.05, 06:39 ponik.kolny napisał: > W zamian za udostepnienie mi polowy lozka..jestem gotow zaproponowac.....wspoln > e ogladniecie na > magnetowidzie ostatniej kolejki zeszlorocznej ekstraklasy suto zakrapiane piwem > ...lub.... radio > stereofoniczne marki "Slazak III" z zestawem glosnikow i/lub czesciowo uszkodzo > ny (kineskop) > odbiornik telewizyjny marki "Rubin 747 P" Gdyby nie to, że połowa mojego łóżka będzie zajęta przez najmłodszego menczyznę mojego życia, nie wahałabym się ani chwili zgłosić się do wyścigu. A tak to sorry Winnetou... pozdrawiam wredna.itd Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: a ja bardzo chciałem być, ale nie da rady;((( 07.09.05, 06:57 szkoda, ale życzę miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Lucek...ranisz mje na wskroś:((( 07.09.05, 11:57 brucee napisał: > a ja bardzo chciałem być, ale nie da rady;((( > szkoda, ale życzę miłej zabawy Ech:( Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 08:00 w wyniku problemów natury rodzinnej muszę odwołać przyjazd. Nie będzie mnie niestety na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 10:02 hmmmmmmmmm... w zwiazku.. z pewnymi wydarzeniami moj przyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytania.. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 10:09 tchórz was obleciał i tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.gargamella Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 10:18 Jak ktoś nie może, to nie może. Różne rzeczy na świecie się zdarzają. Zlot obowiązkowy nie jest. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 11:07 veil....nie wyglupiaj sie....przeciez mielismy urzadzic wyscigi :)))) Monika04...w piatek wieczorem dam Tobie znac o ktorej Ciebie odbierzemy :)))) (na nowy numer czy na stary?) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 11:20 ciągle mam ten sam numer :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 11:33 hahaha zle zapisalam :))) i wyswietlil mi sie jakis nowy :))))) monika_04 napisała: > ciągle mam ten sam numer :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Epidemia niewypałów???:> 08.09.05, 12:24 veilchen_ck napisał: > hmmmmmmmmm... w zwiazku.. z pewnymi wydarzeniami moj przyjazd stoi pod wielkim > znakiem zapytania.. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...???:> Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 12:18 bob_budowniczy napisał: > w wyniku problemów natury rodzinnej muszę odwołać przyjazd. Nie będzie mnie > niestety na 100% Ciekawe czemu mnie to nie dziwi?:PP hy hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 12:27 nie dziwi Cię to bo za dobrze się znamy maleńka :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 12:52 bob_budowniczy napisał: > nie dziwi Cię to bo za dobrze się znamy maleńka :ppp Owszem:P Od strony niewypałów jak łyse konie...niestety:P (a może i stety?) hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
elle.bellee Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 13:08 łeee to mebelka nie będzie...to suabo Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 13:26 elle.bellee napisała: > łeee to mebelka nie będzie...to suabo Mebelek właśnie został wymeldowany z czata:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 13:39 moa: wlasnie ze wzgledu na te wyscigi.. zycie mi jeszcze mile.. chociaz do 12 pazdziernika chce jakos doczlapac :)))) szaaaa...: zmijoooooooo... wredna jak elle :)))))))))))))))) zawioze Cie w ten piatek.. problem moze byc z pozostaniem do soboty.. ale to sie wyklaruje w ciagu kilkunastu godzin.. nic sie nie boj.. bijemy rekord predkosci na trasie kielce-wawa.. :))) wiec wez aviomarin... albo lepiej chlapnij flaszke siwuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 13:55 veil.... hahaha widze ze sie poddajesz :)))) boisz sie przegrac :PPP :))). Trasa Kielce-W-wa nie jest Tobie straszna, bo nie bedziesz mial powaznego przeciwnika :PPPP :)))) veilchen_ck napisał: > moa: wlasnie ze wzgledu na te wyscigi.. zycie mi jeszcze mile.. chociaz do 12 > pazdziernika chce jakos doczlapac :)))) > > szaaaa...: zmijoooooooo... wredna jak elle :)))))))))))))))) zawioze Cie w ten > piatek.. problem moze byc z pozostaniem do soboty.. ale to sie wyklaruje w > ciagu kilkunastu godzin.. nic sie nie boj.. bijemy rekord predkosci na trasie > kielce-wawa.. :))) wiec wez aviomarin... albo lepiej chlapnij flaszke siwuchy.. > . Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 14:36 moa: heiheiheiehe poddaje sie z troski o Twoje autko.. bo ja nie bede bezradnie stac jak kwietnik na parkingu.. tylko zepchne z drogi :)))))))))))))))))))) i to na wiadukcie nad zwirkami.. bo te tereny chyba znasz i znajdziesz kawalek trawki do miekkiego ladowania.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 15:03 :))))))))))))) veil.....wymigujesz sie zaslaniajac sie moim autem, ze niby taki troskliwy jestes....:)))))) ladowanie na trawce?? hmmm.... wszystko przede mna :)))))))))) veilchen_ck napisał: > moa: heiheiheiehe poddaje sie z troski o Twoje autko.. bo ja nie bede bezradnie > > stac jak kwietnik na parkingu.. tylko zepchne z drogi :)))))))))))))))))))) > i to na wiadukcie nad zwirkami.. bo te tereny chyba znasz i znajdziesz kawalek > trawki do miekkiego ladowania.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 15:12 jesli ktos tak dba o swoje auto i myje godzinami.. czysci.. pastuje.. wyciera.. woskuje.. :)))))) to szkoda byloby marnowac taki wysilek.. po tym wyscigu moze zostac jedynie naklejka... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 15:29 hahahhahahha......trzeba doceniac to co sie ma :))))) wlasnie....nie zapomnij ich zabrac :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 08.09.05, 16:04 spakuje juz dzisiaj, zeby mi szaaaaa nie zjadla ich po drodze z nerwow... :))) i jakby cos to podam przez Renie.. bo tylko Renia jest godna zaufania :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yanaa odpisuje sie oficjalnie 08.09.05, 20:15 nie moge. nie wyszlo. bede po ptokach czyli kolo pazdziernika. kuuuuuuuuuuuuuuuuurdeee :( Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: wsio wiadomo :-) 09.09.05, 11:43 Czas zarezerwowałem i jak na dzień dzisiejszy na 100% budu :-)))) a na razie myślę na sprawnym dotarciem do lasku z ochoty. Do obaczyska :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Zatem... 09.09.05, 13:19 do zobaczenia jutro Gamonie:-))) Ja za kilka chwil wyjeżdzam już. Gdyby coś pilnego to na komorke mje prosze łapać najlepiej sms'owo:PPPP Adios Pomidory;-) Odpowiedz Link Zgłoś
veilchen_ck Re: Zatem... 09.09.05, 13:50 pojedziesz za chwil kilka jak Cie zabiore... heiheiheie a z tego co mowilas to jestes jeszcze w proszku.. i masz byc grzeczna.. bo dzisiaj mam zly dzien.. auto uszkodzilem przez drzewo.. ktorego nie powinno byc.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: ZLOT 10-11.IX.2005' "POWSIN" replay;-))) 09.09.05, 14:58 No to i ja sie zjawie moze :P Ktos mnie na noc przygarnie :P (ja sie reklamowacn ie musze :P)? W Gdansku byc nie moglem to bede w Powsinie i obiecuje ze w tym roku bedzie mnie w Powsinie wiecje widac (chociaz nie wiem czy to akurat dla was dobrze :P). W tamtym roku kto byl ten wie jak bylo :). Odpowiedz Link Zgłoś