Dodaj do ulubionych

Praca przez internet program partnerski

30.04.13, 20:32
Świetny program dzięki któremu można dorobić naprawde spore pieniadze. Najlepsze jest to ze nie musisz nikogo zapraszać do iLA zeby zarobić pieniądze. Maksymalnym wynagrodzeniem dla osób ktore nikogo nie zapraszają to 2511$. Natomiast jeśli zapraszasz ludzi do tego biznesu otrzymujesz dodatkowo wysokie prowizje i bonusy. Zapraszam do obejrzenia prezentacji oto link login.meetcheap.com/conference,ila-polska

A tutaj podaje linki do filmików z planem wynagrodzeń dla osób które do Nasz dołączają:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k00DwI8SdFE
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tRSbCTRsTno
W razie pytań prosze pisać na forum lub też skype mateusz.landowski lub email matiland@wp.pl
Obserwuj wątek
    • matiland Re: Praca przez internet program partnerski 30.04.13, 20:47
      Sorki za pomyłke tutaj mam link do prezentacji www.youtube.com/watch?v=akZQ0wdfXb4&fe ature=youtu.be
    • goldenteam.slask Re: Praca przez internet program partnerski 11.05.16, 17:43
      Crowdfunding jest legalnym i alternatywnym źródłem pozyskiwania środków finansowych na przedsięwzięcia biznesowe, programy innowacyjne, wynalazki, fundacje, stowarzyszenia, cele charytatywne oraz prywatne przedsięwzięcia (cele i marzenia) włącznie z zakupem dóbr luksusowych.

Firma Crowdfunding International działa pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego, w Polsce została uchwalona przez Prezydenta Komorowskiego w kwietniu 2014 roku.

# Jesteś Mamą tak jak ja i chciałabyś połączyć pracę zdalną z opiekowaniem się swoim dzieckiem?
      # Marzysz o swoim mieszkaniu, samochodzie?
      # Chciałbyś założyć własną działalność, ale nie posiadasz środków na start?
      # Może chciałbyś spłacić kredyt hipoteczny o kilkanaście lat wcześniej?
      # Szukasz środków na innowacyjny projekt?
      # Potrzebujesz środków na leczenie bądź rehabilitację?
      # Praca w domu to coś do czego dążysz?

Projekt Crowdfunding International różni się od innych Crowdfundingów możliwością wydawania środków w trakcie ich zbierania. Nie musisz czekać, aż nazbierasz całą kwotę, możesz po drodze wypłacić częściowe darowizny .

Żeby cały program prężnie działał, od każdego użytkownika jest wymagana wpłata na projekt, który możesz sam wybrać.
      Inwestycja jaką ponosisz dołączając do programu crowdfundingowego wielokrotnie Ci się zwróci, co zresztą zobaczysz na filmie.

www.youtube.com/watch?v=UjQt3MqE8xo

Zapraszam do współpracy.

Pytania proszę kierować na adres e-mail:

bop.kontakt@gmail.com
      sylwiateam@gmail.com
    • volturia2504 Re: Praca przez internet program partnerski 08.03.17, 17:57
      Ja odkryłam ostatnio platformę typu Facebook (fantastyczna), ale płacą za logowanie, czas online, pisanie postów. Można zaangażować się w ogromne powiększenie budżetu domowego, albo zarabiać na klikaniu w reklamy i codziennym funkcjonowaniu na platformie. Logujemy się z linków polecających, zatem chętnym zostawiam swój: volturia2504.futurenet.club
      Warto sprawdzić. Logowanie nic nie kosztuje a zyskać można sporo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka