Dodaj do ulubionych

Ostrów Wlkp.

07.05.04, 13:59
Krzysztof Lubecki - jak wiem to przyjmuje tylko prywatnie. Moim zdaniem jest
bardzo dobrym "fachowcem", kilka razy bylam u niego i jestem zadowolona.
Mily, uprzejmy, bardzo dokladnie wytlumaczy i naprawde wszystko naj

nazwisko Skowronek imie wylecialo mi teraz z glowy, przymuje na NFZ cala
ciaze bylam u niego mlody lekarz chyba niedawno studia skonczyl, ale moim
zdaniem jest dobrym lekarzem. Nie spieszy sie zawsze wszystko wytlumaczy,
bardzo dokladnie przebada i jest zapobiegliwy. Duzy plus smile
    • gagat100 dr Andrzej Kasznia_____________Autor: aniolek1980 05.11.04, 15:26
      Najlepszy ginekologsmile)))Ostrów wlkp
      Autor: aniolek1980
      Data: 02.11.2004 17:54 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Bardzo dobrym i sympatycznym ginekologiem jest dr Andrzej Kasznia ma swój
      prywatny gabinet jak i gabinet pełniący usłogi w NFZ.Jest bardzo cierpliwy
      dokładny i odpowiada na kazde pytanie,a badanie jest bezbolesne i dlatego
      mam zawsze wrażenie ze trwa ułamki sekund!! POLECAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!

• ortika Re: dr Andrzej Kasznia_____________Autor: aniolek 01.02.05, 09:32
        zgadzam sie z opinia wyzej. rowniez chodze do dr Kaszni i nie mam nic do
        zarzucenia, jest to osoba niezwykle sympatyczna, mila. jest bardzo dobrym
        fachowcem i goraco polecam. coprawda ja chodze tam od niedawan ale moja mama
        chodzi do dr Kaszni od samego poczatku i w pelni podziela te opinie.
        jeszcze raz goraco polecam i pozdrawiam
      • ora007 Re: dr Andrzej Kasznia_____________Autor: aniolek 08.02.05, 10:04
        Również zgadzam się z opiniami dotyczącymi dr Kaszni.Jeśli mam jakiś
        problem "walę" do niego śmiało,nawet z najdrobniejszym pytaniem-zawsze mi
        jaknajlepiej poradzi,porozmawia ze mną,a nie rzuci byle jaką odpowiedź na
        odczepkę. Naprawdę, polecam pana dr Kasznię.Wiem,że przyjmuje w NZOZ "Medicus"
        przy ulicy Kościuszki (przy parku).
        • pawlakjo Re: dr Andrzej Kasznia_____________Autor: aniolek 17.07.06, 09:22
          A ja uważam wprost przeciwnie.Ten Dr bardzo kpi sobie z kobiet rodzących po 30-
          ce.Jednej znajomej która była w ciąży z drugim dzieckiem w wieku 37lat od razu
          proponował aborcję.Jakby nie wiedział że dużo kobiet ma problemy z płodnością i
          długo stara się o dziecko.Ja bym w życiu do niego nie poszła.U niego wizyta
          trwa max 10minut jak nie krócej a u Dr Skowronka pół godziny lub dłużej.Także
          sami osądzcie,,,
      • rybciaa1 Re: dr Andrzej Kasznia_____________Autor: aniolek 02.08.06, 11:42
        CześĆ podajcie mi prosze namiary na tego Doktora Kasznicę
      • marta_t21 PAWEŁ POZORSKI 08.02.07, 12:18
        Paweł pozorski jet dla mnie lekarzem nr 1 w Ostrowie! Nie znam bardziej
        sympatycznego i troskliwego lekarza-a byłam już niestety u wielu. Jest bardzo
        cierpliwy i dokładny ! Podczas wizyty nie daje do zrozumienia ze za chwile ma
        następną pacjentkę i najlepiej by było zebyś sobie już poszła pomimo ze masz do
        niego jeszcze kilka pytań. Ja jetem tak do niego przekonana i mam tak wielkie
        zaufanie że napewno Go nie zamienię na innego lekarza
        • chantal10 Re: PAWEŁ POZORSKI 17.07.09, 21:28
          Zgadzam się w 100% !!!
          Niestety teraz jest na L4 i nie przyjmuje do około listopadasad
      • zawiedziona777 Re: dr Andrzej Kasznia_____________Autor: aniolek 19.11.07, 19:42
        Być może doktor był taki dla ciebie aniolek1980 ale powiedzmy sobie szczerze to
        lekarz starej daty!!! ja mam o nim kompletnie inne zdanie... nie dość że kilku
        ciężarnym dziewczynom nie wykrył dość zaawansowanego stadium wielowodzia, które
        jest widoczne gołym okiem i osoba taka powinna być natychmiast skierowana do
        szpitala, to jeszcze nie poznał się na chorobie mojego dziecka które zmarło po
        urodzeniu. takich przypadków jest więcej. Przykro mi to stwierdzić, bo lekarz
        rzeczywiście jest sympatyczny, ale powinien sie dokształcić lub przejść na
        emeryturę.
    • agaw9 Tomasz Szczublewski !!! 06.12.04, 01:53
      Tomasz Szczublewski!!! Ja jestem bardzo zadowolona!!! Chodzę do niego już kilka
      lat, prowadził moją ciążę - świetny specjalista, przesympatyczny człowiek,
      wizyty u niego są bezstresowe smile, cierpliwy, wszystko wytłumaczy i jak dla mnie
      numer 1 w Ostrowie!
      Przyjmuje w każdą ŚRODĘ w godz. 15-17
      ul.Kaliska 24a/1 (róg ul.Kaliskiej, a Al.Powstańców jeśli dobrze pamiętam)

Naprawdę polecam!

Ma brata - Piotra Szczublewskiego, który również jest ginekologiem, podobno też
      niezłym, ale miałam z nim kontakt tylko podczas pobytu w szpitalu i za wiele na
      jego temet nie wiem.
      • evelkaa Re: Tomasz Szczublewski !!! 01.03.05, 14:06
        Tak tak Piotr Szczublewski jest świetnym ginekologiem, prowadzi moją ciążę...
        chodzę prywatnie i naprawdę jestem w 100000% zadowolona, z żadnym lekarzem nie
        mogłam tak się dogadać! Wszystko dokładnie tłumaczy naprawdę POLECAM!!!!
        Przyjmuje na Ledóchowskiego smile

• lena-961 Re: Tomasz Szczublewski !!! 31.01.11, 18:05
        jestem bardzo nie zadowolona chodzę do niego już 3 lata a jeszcze nigdy mi nie badał krwi a biorę środki antykoncepcyjne. czasami jest nie miły
    • kasww Re: Ostrów Wlkp. 06.12.04, 11:48
      masz racje obaj sa dobrymi lekarzami ale żaden z nich nie umiał mi omuc fachowa
      pomoc znalazłam w poznaniu w klinice na polnej poniewarz jestem po 2
      poronieiach nasi lekarze załamali rece doktor Gostomczyk powiedział mojemu
      mężowi ze nie ma dla mnie lekarza w ostrowie wiec zaczełam chodzic do doktora
      pajdowskiego on zlecił badania i skonsultował mnie pózniej z profesorem
      pisaskim który wraz z nim prowadził moja ciąże i dzis mam roczne dziecko a jak
      rodziłam w ostrowie i powiedziałam ze moim lekarzem prowadzacym był doktor
      pajdowski to jak by alergi dostali na porodówce tylko usłyszałam to czemu nie
      rodzi pani w poznaniu długo by to wszystko opisywac!!!!!!!!!!
    • mama.arturka dr. mazur 17.12.04, 17:31
      swietny gin przyjmuje na wroclawskiej w przychodni
      lub prywatnie w kaliszu
      pracuje w szitalu w pleszewiesmile
      polecam
      • nacia76 Re: Odnośnie d. Lubeckiego 04.02.05, 10:28
        Ja niestety nie wpiszę Go na listę dobrych ginekologów. Pod Jego opieką
        poroniłam pierwszą ciążęsad(( Nie powiedział mi nawet o tak prostej rzeczy, jak
        Folik, by brać a skąd ja miałam to wiedzieć? Teraz jest poraz drugi w ciaży i
        prowadzi mnie dr Piotr Szczublewski, podstawy przynajmniej mi powiedział, ni
        nie "zarywa" pacjentek, jak Ten wyżej, byłam świadkiem za drzwiami, jak mówił
        dziewczynie, ze nie może się doczekać, kiedy znów przyjdzie.
        • agnieszkagolaska Re: Odnośnie d. Lubeckiego 05.02.05, 21:51
          WIem, że jest kawałek z Ostrowa do Poznania, ale chcę polecić lekarza, do
          którego naprawde warto się przejechać!!! dr n.med. Radosław Słopień,
          specjalista w ginekologii i położnictwie, ale zajmuje się także endokrynologią.
          Jest lekarzem klinicznym, przyjmuje na Polnej i jest... rewelacyjny!!!!!
          leczyłam się długo u innych lekarzy i nikt mi nie pomogl! przez 3 lata zrobili
          mniej niz on w pół roku!!! jest ciepły, życzliwy, traktuje swoja pracę jak
          powołanie!! urzeka łagodnością i... fachowością!!! leczy problemy hormonalne
          wpływające na bezpłodność i w ogóle jest rewelacyjny!!! sprzęt w gabinecie
          rewelacja, jest skupulatny, wszystko dokładnie tłumaczy... mi nawet rozrysował
          dzialanie przysadki na jajniki, he hebig_grinbig_grin podaje nr kontektowy do gabinetu
          prywatnego:0501392849. poleciłam go kilku koleżanko, teraz wszystkie do niego
          chodzą i są tak samo zachwyconesmile na pewno niektóre z Was potrebują fachowców
          do jakichś bardziej skomplikowanych problemów... w takich przypadkach polecam
          szczególniewink pozdrawiam, powodzeniawink
        • evelkaa Re: Odnośnie d. Lubeckiego 01.03.05, 14:11
          Popieram dr Lubecki nie nadaje się na lekarza... byłam u niego jeden jedyny
          raz, zbadał mnie powiedział że wszystko jest w porządku i DOWIDZENIA!!! dla
          jasnosci miał prowadzic moją ciąże... wyszłam z gabinetu i juz nie wrociłam
          nigdy, a lekarza zmieniłam na Piotra Szczublewskiego za 3 tyg mam termin i do
          tej pory prowadzi moją ciążę, przesympatyczny i potrafi rozmawiać z pacjentką
          POLECAM!
        • bocian20 Re: Odnośnie d. Lubeckiego 21.04.05, 23:56
          zgadzam się mojej koleżanki syn przez jego niedopatrzenie urodził się z
          porażeniem była sprawa w sądzie załatwili ugodą
        • kow3l Re: Odnośnie d. Lubeckiego 19.07.05, 02:11
          Jak tak czytam wasze posty to mi sie zle robi... Za wasze kobiece fochy i bledy
          obarczacie raz tego raz tamtego ginekologa. To tyle na ten temat, bo nie mam
          zamiaru prowadzic dalszej dyskusji na temat rozkapryszonych kobiet ;P
          • gosik221 Re: Odnośnie d. Lubeckiego 21.07.05, 00:15
            No tak... cos podobnego mogl napisac tylko facet!!!
            Zastanow sie czlowieku co Ty piszesz?! A kim Ty wlasciwie jestes,
            ze sie w tym temacie wypowiadasz? Moze jednym z tych "obrazonych" ginekologow?
            Chociaz nie sadze, bo zeby byc lekarzem to trzeba miec troche w glowie, a Ty to
            chyba inteligencja nie grzeszysz sadzac po Twojej wypowiedzi!
            Dla Twojej wiadomosci to problemy z ciaza nie sa powodowane kaprysami kobiet,
            tylko problemami natury zdrowotnej, a lekarz ginekolog jest od tego, zeby
            zrobic wszystko aby taka ciaze ratowac. Bledy lekarzy czesto sa tragiczne w
            skutkach! I przed takimi lekarzami dzieki takim watkam mozemy sie uchronic.
            Niestety, ale wielu jest rutyniarzy i lapowkarzy, oby Twoja zona (jesli w ogole
            ja posiadasz) gdy bedzie w ciazy nie trafila na takiego lekarza i obys nie
            musial sie przekonywac o tym na wlasnej skorze! A moze wlasciwie warto by bylo,
            zebys sie przekonal...
            P.S. Po co w ogole zaczynasz dyskusje, skoro nie masz zamiaru jej kontynuowac?
            Ty sam chyba jestes jakims rozkapryszonym kretynem!!!
      • ewelina7777 Re: dr. mazur 27.10.06, 20:18
        gdzie dokładnie w kaliszu przyjmuje dr mazur i ile bierze za wizytę , czy
        trzeba długo czekać , macie jakiś kontakt tel.
        co sądzicie o dr woszczynie- ostrów bo ja mam mieszane uczucia
    • kingamalecka Dr Chatian, dr Lubecki 08.02.05, 00:47
      Mama opowiadała mi o nieżyjącym już dr Chatianie. Był wspaniałym fachowcem i
      cudownym człowiekiem. Obecnie chodzę do dr Lubeckiego, w 100% mogę polecić.
      Wizyty u niego nie są nigdy stresujące.
      • dori761 Re: Dr Chatian, dr Lubecki 14.02.05, 11:35
        A ja sie dopisuje za Lubeckim. Poprowadził do końca moja ciąze był dostepny o każdej porze. A ten tekst że niby zarywa haha rozsmieszyło mnie to on poprostu lubi sobie żartwać. Pozdrawiam
    • lokocz Re: Ostrów Wlkp. 01.03.05, 17:27
      Ostrzeżenie przed Piotrem Szczublewskim!!!!Może i jest dobry ale jak sie do
      niego pójdzie prywatnie.Ja byłam naiwna i poszłam do pana doktora ,jak
      przyjmował na kase chorych...Wielka porazka!!!!!Zero zainteresowania moim
      problemem.Wsztstko odbylo się na zasadzie "szybko,szybko' byle to mieć z glowy!
      Zapisywał te same leki choc nie bylo poprawy.Na usg cały czas widział pęcherzyk
      owulacyjny a to byla torbiel endometrialna(na 100% bo potem byłam operowana
      przez lepszych lekarzy!!!!!)JESZCZE RAZ OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!
      • evelkaa Re: Ostrów Wlkp. 01.03.05, 21:53
        Hmmm tak myslę ja byłam u Lubeckiego na kase chorych i tak mnie potraktował jak
        piszesz Ty o Szczublewskim..... w sumie na kasę nigdzie nas dobrze
        nie "obsłuza" przestałam w to wierzyc.... to dotyczy zarówno ginekologów jak i
        dentystów! Wszędzie dobrze gdzie się posmaruje... no ale chyba juz do tego
        przywyklismy w naszej kochanej POLSCE jak się zapłaci to wszędzie bedzie dobrze!
      • agaw9 Re: Ostrów Wlkp. 04.03.05, 01:05
        Polecam jego brata Tomasza Szczublewskiego - chyba jeszcze nie jest
        skorumpowany wink

A odnośnie Piotra Szczublewskiego, siostra sąsiadki zapłaciła mu 1.500 zl
        (z góry) za to, żeby był przy porodzie , a on w pewnym momencie podczas porodu
        powiedział, że musi jechać, bo zaraz zaczynają mu się wizyty prywatne i
        pojechał, a pieniążków nie zwrócił... Jak widać czasami nawet to, że
        się "posmaruje" niczego nie gwarantuje.
    • ulka.m Piotr Szczublewski 07.03.05, 12:45
      Polecam tego lekarza, choc w poprzednich watkach przeczytalam kilka uwag na
      jego temat. Ja nie mam zadnych zastrzezen chodze do niego juz 5 lat, prowadzil
      moja ciaze, leczyl nadzerke itp.. jest wyrozumialy, troskliwy, zawsze wszystko
      dobrze wytlumaczy... a co do porodu za kase, to przy moim byl i nie wzial za
      to ani grosza!!!
      • gosik221 Re: Piotr Szczublewski 07.03.05, 20:31
        Widocznie miałaś szczęście i trafiłaś na jego dyżur smile
      • ania103 Re: Piotr Szczublewski 03.07.05, 22:13
        Moją pierwszą ciążę też prowadził. Kasował za USG, które wykonywał w szpitalu
        podczas swojego dyżuru. Za obecnośc przy porodzie wykasował, chociaż też był na
        swoim dyżurze. Tak było 10 lat temu, ale nic się nie zmieniło, tylko jego
        pazernośc wzrosła. Rodziła w tym roku moja siostra, umówiła się do porodu na
        jego dyżurze i kosztowało ją to 500zł. Duży minus dla tego łapówkarza!
    • kana_w Re: Ostrów Wlkp. 29.04.05, 10:00
      A ja mam wielki problem, bo jestem na początku ciąży i nie mam dobrego lekarza.
      Dla mnie odpadają:
      - Kasznia - olał koleżankę przy porodzie mimo że mu zapłaciała za to żeby był i
      chodział do niego prywatnia
      - Szczublewski - bo oprócz tego że ma ładny i nowoczesny gabinet, to nic więcej
      pozytywnego nie mogę o nim powiedzieć, potraktował mnie conajmniej dziwnie,
      mimo że byłam prywatnie.

Bardzo fajny dr Szatkowski z kalisza przyjmuje w przychodni na Wrocławsiej już
      u niego byłam, ale jaooś nie widzię się rodzącej w szpitalu w kaliszu.
      A do kolejnej fajnej lekarki dr Bartoś czeka się 2 misiące na wizytę NFZ.

Moja wielka prośba jak ktoś zna fajnego lekarza w Ostrowie, ale takiego
      naprawdę wypróbowanego to napiszcie proszę.
      Pozdrawiam
      • kow3l Re: Ostrów Wlkp. 19.07.05, 02:18
        Re: Kasznia - Bo Twoja kolezanka pewnie mu sto razy trula tylek z tym samym.
        Nie dziwie sie,ze nawet za cash nie chcial sluchac tej samej historii po raz
        sto pierwszy ;P
        Re: Szczublewski-a co bylo takiego conajmniej dziwnego?

"nie widze sie rodzacej w Kaliszu". JA bym rzekl,ze nie widze Cie rodzacej w
        ogole z takim nastawieniem

A do Twojej prosby koncowej-zapewniam Cie,ze wszyscy ginekolodzy w OStrowie i
        okolicy sa wyprobowani.

Tylko jest jeden problem - kobieto hormony Ci uderzaja,wiec zaden ginekolog Ci
        nie pomoze. Boshe mam dosyc po przeczytaniu tych wszystich postow. Kobiety to
        maja problemy. Dalej jazda do roboty, to sie odechce narzekania i jeczenia
    • sylwiabeker Re: Ostrów Wlkp. 13.06.05, 09:07
      witam!!
      ja też mam początek ciąży i mam kłopot do jakiego lekarza iść. Byłam u
      P.Szczublewskiego prywatnie ale odstawił lipę miałam plamienia ale to olał i
      powiedział że to nie choroba i mam nie przesadzać. Później poszłam do Woszczyny
      on przepisał mi tabletki i plamienia przeszły i narazie jest ok kazał mi rzyjść
      za miesiąc i teraz nie wiemco robić,bo nic o nim nie słyszałam może ktoś coś
      wie jaki jest??
      • karlis76 Re: dr Pusiak 04.11.05, 13:26
        hej, zapewne znajdą się dziewczyny, które będą psioczyć na dr Pusiak ale ja jak
        na razie jestem zadowolona z niej i nie ukrywam, iż liczę ze będę z niej
        zadowolona do końca, co pozwoli aby ona poprowadziła mnie do końca ....
        stwierdzam że kazdemu ginekologowi da sie cos zarzucić lub go wychwalić za
        coś ....ja powiem tak byłam u niej zarówno prywatnie, w szpitalu jak i na kase
        chorych w przychodni w której przyjmuje(sama powiedziała,że mam nie placić za
        wizyty prywatne i że mam prawo skorzystać z 10 wizyt na kase chorych)Zawsze
        jest u niej duzo pacjentek i dlatego jest kłopot na zapisanie sie na kolejną
        wizyte co oznacza,że jendak są pacjentki które do niej chodzą patrząc na
        terminy zapisów na wizytę do niej smile
        pozdrawiam
        • makkma dr Wenerski 28.05.09, 13:41
          Czy ktoś zna tego lekarza?
          Przyjmuje na Ledóchowskiego
    • rybouszek Re: Ostrów Wlkp. 29.12.05, 18:23
      Polecam dr Machalicę,przyjmuje w przychodni Bakra na ul. Limanowskiego zarówno
      na NFZ jak i prywatnie. Chodzę do niego juz pare lat i nie mam żadnych
      zastrzeżen, zawsze ma dla mnie czas, jest dokładny, delikatny i rzeczowy.
      • izex Re: Ostrów Wlkp.dr pusiak 08.03.06, 19:31
        ja tez jestem z niej zadowolona 6 lat temu prowadzila mi ciaze i ja odebrala
        nie wziela ani grosza teraz koncze 2 ciaze tez do niej chodze jestem
        zadowolona.tylko troche duzo place za wizyte ale to 70zl to chyba standart
    • annalalik Re: Ostrów Wlkp. 31.10.06, 09:18
      CYTAT:

poradzcie mi ginekologa w ostrowie Wielkopolskim
      justa831 31.10.06, 08:12 + odpowiedz

Musze isc do ginekologa,z powodu bulow w podbrzuszu i ciagle złych wynikow
      moczu. bedzie to pierwsze moje badanie. kiedys bylam u ginekologa, ale
      stwerdził ze nie ma potrzeby badaniaa skoro nie rozpoczełam wspólzycia i nic
      mi nie jest. nie boje sieaz tak bardzo tego badania, ale jak moze mnie
      potraktowac lekarz i ze moze mi cos byc. w ogole jak moze wygladac takie
      badanie skoro jescze nigdy nie współzyłam. Poradcie mi kos dobrego. Lepiej
      gdy by był to ktos kto przyjmuje na kase chorych i nie ma zbyt długiego
      okresu oczekiwania. chciałam bym isc prywatnie ale w tej chwili nie mam na to
      pieniązkow. Wogole ile kosztuje taka wizyta prywatnie.
      PROSZE PORADCI MI KOGOS
      POZDRAWIAM
    • kabo25 Re: Ostrów Wlkp. 18.12.06, 08:25
      jak można polecać Lubeckiego?????
      jego poinno się wpisać do księgi debili medycznych, znam około10 osobistych
      pzypadków jego błędów w sztuce,
      1. Pacjentka z pękniętą ciążą pozamiciczną, pan dokto mówi jej że okres dostała
      i wypisuje do domu
      2. dwoje dzieci z złego porodu
      3. przyszyty moczowód do macicy po cc pacjentce

TO IDIOTA,
      • kabo25 Re: Ostrów Wlkp. 18.12.06, 08:27
        A GODNY POLECENIA JEST D. SKOWONEK, NAPRAWDĘ ŻYCZLIWY I KOMPETENTNY
        • ewelina7777 Re: Ostrów Wlkp. 15.01.07, 21:14
          a gdzie przyjmuje skowronek i ile bierze za wizytę
    • trunia10 Ostrów Wlkp-Dr.Gajewski 23.11.07, 17:52
      Ja osobiscie polecam Pana doktora Gajewskiego wiem ze jest z Ostrowa
      ale ja chiodziłam do niego w ostrzeszowie,bardzo mily lekarz,odpowie
      na kazde pytanie pacjentki,ja byłam zadowolona i polecam go
      osobiscie!
    • kaka395 Re: Ostrów Wlkp. 18.06.08, 15:00
      cz!
      szukam dobrego lekarza z Ostrowa Wlkp, który pracuje w szpitalu i
      mogę na niego liczyć w szpitalu przy porodzie, żeby mnie nie olali.
      Rozważam Dr Piotra Szczublewskiego , lub Lubeckiego
      • villemo77 Re: Ostrów Wlkp. 30.03.09, 10:05
        Ja polecam Piotra Szczublewskiego!! Prowadzi moją ciążę i jestem
        bardzo zadowolona. Poza tym chodzę do niego już jakieś 4 lata i jest
        ok. Odradzam Lubeckiego i Gronowską - PORAŻKA!!!
        • makkma Re: Ostrów Wlkp. 28.05.09, 13:45
          czy ktoś może coś powiedzieć o lekarzu Wenerskim, przyjmuje na Ledóchowskiego
          i o Gajewskiem przyjmuje na komuny paryskiej
    • mamaryba77 Re: Ostrów Wlkp. 21.06.09, 21:12
      Właściwie nie powinnam tutaj pisać, a w wątku "czarna lista" bo nie znam dobrych
      lekarzy ginekologów w Ostrowie. Właśnie dlatego leczę się i rodziłam w
      Pleszewie. Dlatego w Ostrowie polecam lekarzy pleszewskich Czechmanowskiego i
      Mazura (przyjmują na Kościuszki).
      Wiem, że może generalizuję, ale moje dotychczasowe doświadczenia i doświadczenia
      moich znajomych mnie usprawiedliwiają. Co do osławionego dr(?) Lubeckiego to
      wiem, że jest bardzo szanowany w środowisku i owszem przyjmuje na NFZ, ale
      wizyta u niego trwa 2 min (z ubieraniem). Gdy robił mi badanie (z cytologią)
      trwało 10s. Ciężarówki jeszcze krócej (chyba ich w ogóle nie bada). Dr Pozorski
      jak u niego byłam był młody i delikatnie mówiąc niedouczony. Na moje pytanie o
      HPV zrobił wielkie oczy i stwierdził, że z takimi pytaniami to mam iść do
      Lubeckiego.
      • klaudynka86d Re: Ostrów Wlkp. 24.06.09, 12:00
        Witam

Polecam dr Skowronka przyjmuje na NFZ na Kościuszki przy parku, i
        prywatnie na Kościuszki w familia medica - prywatnie ma pewnie lepszy
        sprzet, ale zapewniam ze wszytkie nurtujace Cie pytania bedziesz
        miala wyjasnione i jeszcze wiele wiecej i to dokladnie pozatym
        usmiechniety i mily oraz zapobiegliwy i ostrożny. Jesli bedzie mial
        jakies oboway lub w wydziadzie stwierdzi jakies zagrozenie dla dzieck
        wysyla na badania do Poznania na Polna bezplatnie! aby sprawdzic
        lepsza aparatura i sie upewnic ze wszytko ok!!!!
        dr Mazur rowniez dobry specjalista.
        Przyjmuje na NFZ na wrocławskiej i tam ma juz nowy sprzet poza tym
        przyjmuje rowniez prywatnie na Kościuski w familia medica i w kaliszu
        slyszałam rownież ze bardzo dobry jest dr Maciejewski, niestety nie
        bylam a kolejki sa ogromne do niego!!!! napewn dokladny bo spotkalam
        go tylko raz w szpitalu na usg
        chcialabym pojsc wiec byc moze przy nastepnej ciazy lub jesli bedzie
        problem z dostaniem sie to do dr Skowronka
        odradzam zupelnie dr Piotra Szczublewskiego który wg mnie lekarzem
        byc nie powinien!!! w wywiadzie dalam mu wypis ze szpitala z Warszawy
        na ktorym bylo napisane ze poronilam, a on tak popatrzyl i stwierdzil
        ze moze wogole nie bylam w ciazy????!!!! uncertain// sad(( mysle ze to
        pomylka a nie lekarz oraz radzilabym uwazac na dr Kasznie

zycze zdrowia!
    • paulinusss Re: Ostrów Wlkp. 15.11.09, 16:37
      Lekarz jest chamski, nie miły nie uprzejmy i stara się pozbyć pacjenta jak naj
      szybciej. Zapisał lek na odczepne zamiast przyjrzeć się problemowi i wyleczyć do
      końca a nie tylko na tydzień. Brak profesjonalizmu i poszanowania etyki
      lekarskiej. Odradzam wszystkim tego weterynarza.
    • wchodzacawswiatsocjologii W Ostrowie nie ma dobrego lekarza ginekologa 23.02.11, 21:14
      W Ostrowie nie ma żadnego dobrego lekarza ginekologa !!! ''Dobry lekarz'' gdy widzi, że coś jest nie tak wysyła pacjenta na bania do kliniki do Poznania, a nie leczy sam bez konsultacji z innymi lekarzami i prawidłowej diagnostyki tak jak jest to robione przez ginekologów w szpitalu w Ostrowie. Gdybym leczyła się w Ostrowie.. dawno by mnie tu nie było. Zachęcam wszystkie kobiety, które mają problemy z zajściem w ciąże, utrzymaniem ciąży, albo ogólne problemy ginekologiczne, aby kierowały się do profesorów w Kliniki !!! Przede wszystkim przy diagnostyce obowiązkowe są wszystkie badania, a nie rzucanie słów przez ostrowskich lekarzy ''ma Pani raka'', a na problem zajściem w ciąże prawdziwy ginekolog nie mówi ''proszę próbować'' tylko przede wszystkim daje skierowania na badania hormonalne...
      • wchodzacawswiatsocjologii W Ostrowie nie ma dobrego lekarza ginekologa 23.02.11, 21:19
        Zresztą co to są za lekarze i szpital, w którym jest taka korupcja, za cesarke trzeba zaplacic, za kroplowke tez, opiekę położnej równiez? Mam nadzieje, że kiedyś ktoś się tym zainteresuje bo to przechodzi ludzie granice !!!
      • patunia180 Re: W Ostrowie nie ma dobrego lekarza ginekologa 25.03.11, 18:11
        Dziewczęta ja od roku chodzę i lecze sie u doktora Wojciecha Mazika przyjmuje w bakrze przy szpitalu tam po drugiej stronie jest młody co prawda 31..jakos tak ma ale jest dobry miły i wg podchodzi do pacjenta jak do człowieka a nie jak inni np Tomasz Szczublewski ten ordynator to niewiem piotr czy tomasz ale to jest inny koleś leżałam w szpitalu to mówił żebym nie wymyślała
    • patunia180 Re: Ostrów Wlkp. 25.03.11, 18:20
      Dziewczęta ja od roku chodzę i lecze sie u doktora Wojciecha Mazika przyjmuje w bakrze przy szpitalu tam po drugiej stronie jest młody co prawda 31..jakos tak ma ale jest dobry miły i wg podchodzi do pacjenta jak do człowieka a nie jak inni np Tomasz Szczublewski ten ordynator to niewiem piotr czy tomasz ale to jest inny koleś leżałam w szpitalu to mówił żebym nie wymyślała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka