02.09.04, 21:49
Lek.med.Tadeusz Belina
ul.3-go Maja
tel.(0-13)43418-37- nie wiem czy numer jest dobry, bo pieczatka niewyraźna..,
a nie miałam potrzeby dzwonić.
Dr Belina wydaje się byc bardzo dobrym specjalistą, chodzę do niego od
niedawna, ale to właśnie on mnie wyleczył( inni nie wiedzieli co mi jest).
    • madziuska Re: Brzozów 08.09.04, 02:47
      Witaj
      jestem bardzo ciekawa co takiego Ci dolegało. Ja też chodzę do gin. w Brzozowie
      a o Panu Belinie słyszałam głosy raczej na minus.
      Pozdrawiam
      Madziuśka
      • tania42 Re: Brzozów 13.09.04, 21:47
        Cześć Madziuśka.Moja historia jest zawiła, ale Ci opowiem.Bardzo długo miałam
        bóle jajników i krwawienia przed okresem.W moim mieście jeden lekarz wyleczył
        mi ten bół- okazało sie, że miałam przechodzone zapalenie jajników,a wcześniej
        inni " specjaliści" twierdzili,iz nic mi nie jest( zjadłam tonę lekarstw i
        tyłek miałam siny od zastrzyków).Jednak krwawienie nie przechodziło...nastepne
        lekarstwa i tak w kółko.Pewnego razu wybrałam sie na kolejna kontrole do
        lekarza w moim mieście, "zasiadłam na tronie" a mój doktor przestraszył sie i
        szczerze oznajmił, że on nie wie co to może być, bo dziwne rzeczy widzi- jednak
        zapisał mi lekarstwa, że może to pomoże( jestem zresztą pełna szacunku dla
        niego za szczerośc).Po tej wizycie poradziłam się znajomej pani doktor kogo by
        mi poleciła w takim przypadku- usłyszałam, dr Belina.
        Pierwsza wizyta była szokiem, poniewaz nigdy nie widziałam tylu kobiet w
        poczekalni...Dr Belina jak tylko "zerknął" stwierdził bez zastanowienia, że to
        prawdopodobnie jest endometrioza, tylko jakis inny rodzaj czy cos takiego..?
        Przepisał mi lekarstwa i po niedługim czasie moje krwawienie ustało.Ta historia
        ciągnęła się od wrzesnia , do doktora z Brzozowa trafiłam ok. kwietnia , a w
        czerwcu byłam juz zdrowa jak koń.
        Wydaje mi się, że dr Belina jest dobrym specjalista, stanowczym, konkretnym
        człowiekiem.Jedną wadą jaka mogę Ci wymienic, na tyle co go poznałam,jest
        to ,że nie da sie z nim pogadać, wszystko odbywa się bardzo szybko,najlepiej
        mieć wszelkie pytania zapisane na kartce.Byż może wynika to z tego , że ma tak
        duzo pacjentek.Zreszta na poczekalni słyszałam, że jest bardzo dobry- ale
        żadnych szczegółów...
        Proszę, powiedz mi co Ty słyszałaś o nim złego.Jest to dla mnie bardzo wazne,
        poniewaz staram sie o dziecko i nie wiem czy zdecydować sie na dr Beline.Nie
        mam kontaktu z osobami które chodza do niego, bo nie jestem z Brzozowa.
        Dziekuję CI z góry za odpowiedź.Pozdrawiam,Tania
        • madziuska Re: Brzozów 13.09.04, 23:29
          Witaj Taniu,
          Ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty. Tyle że już od ponad 5 lat "walczę" o
          dziecko. Pewnie podobnie jak i Ty krążę po różnych lekarzach i niestety bez
          skutku. Byłam już u wielu i wiele przeszłam ale się nie poddaję. Trudno mi jest
          Ci kogokolwiek polecić bo nie wiem na jakim etapie leczenia jesteś. Jeżeli to
          dopiero początek to może idz do dr Wojnowskiej-Kolasy w Brzozowie na ulicy
          Sienkiewicza. Jest bardzo miłą osobą, można otwrcie porozmawiać i przejmuje się
          każdym przypadkiem. Na dodatek - co jest teraz bardzo rzadkie - jezęli czegoś
          nie wie to szczerze powie i poleci kogoś kto mogłby pomóc - w ten sposób
          trafiłam do Krakowa. Każdy z lekarzy u których byłam mi pomógł w jakiś sposób
          ale nadal brakuje mi całościowych badań. Czekam jeszcze chwilę i być może w
          przyszłym roku wybiorę się do Novum do W-wy jeżeli nadal nic. A co do dr Beliny
          to nadal potierdzam że nie ma on zbyt dobrej opini. W Brzozowskim szpitalu na
          oddziale gin. wogóle nie ma nikogo do kogo można mieć zaufanie. Trudniejsze
          przypadki zazwyczaj kończą się dramatem a kto już wie jak jest to wybiera się
          dalej - osobiście polecam lekarzy ze Szpitala Wojewódzkiego Nr 2 w Rzeszowie na
          ul,Chopina. Ten oddział ma największą sławę i wielu kobietom już pomógł. Sama
          też tam byłam na laparoskopii. Wybór należy do Ciebie - może od razu Rzeszów -
          jak chcesz to poszukam u znajomych konkretnych namiarów. Ale dr Belinę - moim
          zdaniem - możesz sobie odpuścić - jest wielu duuuużo lepszych. Krążą o nim
          różne wieści ale wiem, że te trudniejsze zawsze kończą w Rzeszowie. I broń Cię
          Panie Boze przed rodzeniem w szpitalu w Brzozowie - równie dobrze mogłabyś
          rodzić sama w domu.
          Ale głowa do góry - czekam na sygnał i gorąco ściskam
          • tania42 Re: Brzozów 14.09.04, 14:22
            Cześc Madziuśka!
            Dziękuję Ci za odpowiedź.Wiesz co,po Twoim liście stwierdziłam,że nie wiem co
            mam teraz zrobić, poniewaz myslałam, że w końcu trafiłam do dobrego lekarza.Ja
            jestem z Krosna i w sumie nie ma tutaj nikogo naprawde dobrego. Jeśli chodzi o
            krosnieński oddział ginekologiczno- położniczy, to nigdy nie słyszałam o nim
            nic dobrego.Natomiast w Rzeszowie to bardzo bym chciała, ale jest to jednak
            daleko jesli by przyjąc, np. rodzenie tam.Ja staram sie o maleństwo od
            niedawna.Rzeczywiście krążyłam po lekarzach duzo, ale w innych sprawach( m.in.
            pare lat temu miałam też laparoskopie- torbiele na jajniku).
            Z tego co mówisz to juz długo sie staracie o dzieciatko, na pewno bedzie
            wszystko dobrze i w koncu Wam sie uda.Trzeba zawsze mysleć optyistycznie!
            Nie wiem czy zagladalaś na strone www.dziecko-info.com/,ale jesli nie to
            Ci polecam.Jest tam fajne forum, m.in.DLA STARAJĄCYCH SIĘ.Byc może właśnie tam
            ktos Ci kogoś poradzi.A tak w ogóle to chyba na stronie gdzie sie poznałyśmy
            czytałam o bardzo dobrym lekarzu z Tarnowa.
            Wracajac do dr Beliny, nie wiem co teraz zrobić.To, co złego słyszałaś,
            dotyczyło sposobów leczenia czy jego zachowania wobec pacjentek?
            Wiesz co, jesli nie byłoby to dla Ciebie problemem, mogłabyś sie popytac o
            kogos naprawde dobrego, godnego zaufania, no i o kogoś z kim mogłabym szczerze
            porozmawiać z Rzeszowa( może właśnie z Chopena, no i gdzie przyjmują).
            Jeszcze raz dzięki Ci wielkie za list.Czekam na Twoją odpowiedź i mocno Cie
            ściskam.Pa Tania
            P.S.Zapomniałam Ci powiedzieć, że nie odpisywałam długo na Twoja pierwsza
            wiadomośc, bo wyjechałam i nie miałam dostępu do internetu.
          • tania42 Re: Brzozów 14.09.04, 16:58
            To znowu ja, jesli możesz , to prosze wyjaśnij mi dlaczego nie powinnam sie
            decydowac na przyszły poród w Brzozowie.Osobiście niewiele słyszałam o tym
            oddziale, ale to co obiło mi sie o uszy to było raczej bardzo pozytywne..?
            Dziekuje Ci za odpowiedź, bo jest to dla mnie bardzo ważne.Teraz mam jeszcze
            czas na ewentualna zmiane lekarza, który by mnie kiedys w przyszłości
            poprowadzil.
            Tak na marginesie Ci jeszcze powiem, ze pytałam sie go czy mam sobie zrobić
            jakieś badania przed ciażą( często o takich czytałam).Odpowiedzial mi,że nie
            jest to konieczne.Spytałam sie takze czy mam brac kwas foliowy, to powiedział,
            że mogę- ale sam nic od siebie nie zaproponował.Nie wiem, może jestem
            przewrazliwiona, ale wydaje mi sie, że takie rzeczy są ważne.Skończyło sie na
            tym, że na własna rekę zrobiłam sobie badania na toksopazmozę, cytomegalię i
            przeciwciała na różyczke- te najważniejsze,które mogłyby zaszkodzić
            maleństwu.Dzieki Bogu wszystko wyszło dobrze.
            Przepraszam, że Ci tak ględze, ale dobrze jest z kimś czasami szczerze
            porozmawiać .Dzieki za wszystko,pozdrowienia ,Tania
            • gingers2 Re: Brzozów 16.09.04, 15:40
              Witam
              Cieszę się że znalazłam kogoś z moich okolic. Ja jestem z Sanoka. Na temat Beliny też coś mogę powiedzieć bo chodziłam do niego kilka lat temu przez długi czas, niestety nie udało mu się abym zaszła w ciążę. Na jego temat mogę powiedzieć tyle że był i chyba jest bardzo miły robił mi HSG ale nigdy nie zlecił mi zrobienia wszystkich badań hormonalnych srawdzał tylko czy mam owulację.Wszystkiego oczywiście nie da się tu opisać najlepiej byłoby się spotkać i pogadać.
              Tania znam jednego dobrego lekarza w Krośnie który zajmuje się również niepłodnością nazywa się Marek Węklar.
              • tania42 Re: Brzozów 16.09.04, 16:09
                Witaj!
                Cieszę się, że odpisalaś, bo jest to dla mnie bardzo ważne, że mogę sobie z
                Wami tak pogawędzic.
                Tak jak już wspomniałaś, wydaje mi się, że dr Belina mógłby być bardziej
                skłonny do przeprowadzania i zlecania róznych badań, przecież same placimy,
                prawda?Ja na razie staram się o maleństwo 2 cykl.A co z Tobą? Udało Ci się w
                końcu?
                Jesli możesz to proszę, powiedz mi coś więcej o dr Węklarze, bo szukam kogoś u
                kogo mogłabym juz zostać i byc pewną, że jetem w dobrych rękach, a także
                wiedzieć, że mogę z nim sczerze porozmawiać i dowiedzieć sie o wszystko co mnie
                dręczy( jestem bardzo pogadanasmile))
                Dzieki za wszysko i czekam na wiadomośc od Ciebie, Pa Tania
            • gingers2 Re: Brzozów 16.09.04, 15:41
              Madziuska a Ty skąd jesteś?
              • madziuska Re: Brzozów 17.09.04, 00:32
                Witam,
                Ja jestem z Brzozowa. Cieszę się ze spotkałam bratnie duże skupione wokół
                jednego celu. Przyznam że mógłby być inny.
                Taniu pytałaś się co słyszałam. Otóż o tym że nie zleca badań to wiesz bo już
                się sama przekonałaś. Dr Belina jest miły ale w gruncie rzeczy mało konkretny.
                A o jego pracy w szpitalu to krążą legendy - albo nie zrobił na czas
                cesarskiego cięcia i dziecko zostało podduszone lub wogóle zmarło (lekarze
                czekali na dodatkowy zastrzyk gotówki), szycie po porodzie bez znieczulenia, w
                czasie ciąży zapisywanie leków na wszelki wypadek nie licząc się z
                konsekwencjami no i wogóle możnaby pisać i pisać. Mam w rodzinie i wśród
                znajomych wiele kobiet które rodziły w Brzozowie pierwsze dziecko. Większość z
                nich przeniosła się do Rzeszowa podczas następnych ciąż i wszysko było super.
                Musimy jakoś razem we trzy się sprężyć i wyruszyć na poszukiwanie super gina.
                Powodzenia i całuski
                • gingers2 Re: Brzozów 17.09.04, 11:18
                  Witam i cieszę się żę odpisałyście.
                  Ja o dzidzię staram się już 8 lat do Beliny jeżdziłam przez ok.3 lata niestety bez skutku póżniej byłam 5 razy w Lublinie na inseminacji też bez skutku i raz miałam robioną przez Węklara też bez skutku tak więc dzidzi jeszcze nie mam. Tania jeżeli chodzi o Węklara to mogę ci go polecić jest bardzo sympatyczny dokładny i napewno chce pomóc (takie są moje odczucia).On przyjmuje w Krośnie na ul. Staszica 16, jeżeli będzesz chciała tel. to ci podam.
                  Madziuska Brzozów jest nie daleko od Sanoka tak jak i Krosno może byśmy się spotkały i pogadały o naszym leczeniu odpisz co Ty na to.
                  Pozdrawiam
                  • tania42 Re: Brzozów 18.09.04, 21:55
                    Witam Cię Ginger2!
                    POdziwiam takie osoby ,jak Wy,które starają się o maleństwo tyle lat.Na pewno
                    zostanie Wam to wynagrodzone w postaci dzieciatka.
                    Dziekuję Ci za informacje odnośnie lekarzy, o których pytałam.
                    Co do spotkania to bardzo chetnie, ale nie wiem czy mi się uda, ponieważ
                    nastepne 2 tygodnie mam napięte, a od października zaczynam rok szkolny- a co
                    sie z tym wiąże- ciągłe wyjazdy, a studjuję dzinnie.Musiałabym znać konkretny
                    termin i wtedy dalabym Wam odpowiedź.Natomiast jeśli Wy macie ochotę sie
                    spotkać, to się mną nie przejmujcie.
                    Podrawiam Cię gorąco, pa Natalia
                • tania42 Re: Brzozów 18.09.04, 21:42
                  Witam Cię Madziuśko!
                  Dziękuję Ci bardzo za wszelkie informacje, które mi przekazałaś.Nie ukrywam, że
                  bardzo mi pomogłaś w podjęciu decyzji.Do tej pory byłam przekonana, że jestem w
                  dobrych rękach- a tu masz! To Ty jesteś z Brzozowa i wiesz co się tam mówi, co
                  się tam dzieje i jaką opinię mają poszczególni lekarze.Ja niestety nikogo ,
                  oprócz Ciebie, nie znam z Brzozowa.Dlatego dziękuję Ci bardzo.Teraz postaram
                  sie poszukać kogoś innego ( wczoraj sobie zdałam sprawę, że jestem
                  poligamistką jeśli chodzi o ginekologów i fryzjerów..).
                  Madziuśko, jeśli sie zdecyduję na Rzeszów, proszę dowiedz się wśród znajomych o
                  kogoś dobrego.
                  Cieszę się, że Cię poznałam i mam nadzieję, że Wam sie uda- trzymam mocno
                  kciuki.Dawaj znać co u Ciebie.Powodzenia i ściskam Cię gorąco.Pa, Natalia
    • gingers2 Re: Brzozów 22.09.04, 10:19
      Hej dziewczyny dlaczego nic nie piszecie!!!!!!!
      • tania42 Re: Brzozów 22.09.04, 12:27
        Cześć, jak to nic nie piszę, czekam na jakąś wiadomość od 18.09.Odpisałam na
        obydwa listy. Pozdrawiam, pa Natalia
    • gingers2 Re: Brzozów 22.09.04, 19:05
      Witaj Tania
      Napisz do jakiego zdecydowałaś się pójść lekarza. Czy miałaś już styczność z Węklarem?
      Jak tylko będę w Krośnie to dam ci znać.
      Pozdrawiam
      • tania42 Re: Brzozów 22.09.04, 22:04
        Witam Cię Ginger!
        Zdecydowalam,że pójdę do dr Nowakowej w Krośnie- słyszałam , że jest dobra i
        bardzo miła. Straszne kolejki są do niej.Teraz juz na październik zapisują,
        ale nie wiem czy na początek czy na koniec października.
        Jeżeli chodzi o dr Węklara to sie popytałam trochę i słyszałam raczej negatywne
        opinie o nim.
        Czekam na wiadomości od Ciebie.Pozdrawiam Cię, Tania
    • tania42 Re: Brzozów 22.09.04, 22:11
      Cześc dziewczyny!
      Słyszałam ostatnio u fryzjera jak jedna dziewczyna opowiedała o takim
      przypadku, że: małżeństwo starało się 7 lat o dzieciątko, leczyli się wszędzie
      aż zdecydowali się przerwać starania, przestać się leczyć.Dziewczyna poszła do
      lekarza, usunęła nadżerke - zaraz po tym okazało się , że zaszła w ciążę.
      Ja mam też nadżerkę, ale lekarze mi powiedzieli, że nie usuwa się przed
      pierwszą ciążą...No i co o tym myśleć? Potem te dziewczyny opowiadały jeszcze,
      że już parę razy słyszały o takich przypadkach.Tak więc dziewczyny- wszystko
      jest możliwe!
      Życzę Wam powodzenia i czekam na wiadomości, Tania
      • gingers2 Re: Brzozów 23.09.04, 10:27
        Witam
        Tania no cóż mogę powiedzieć na temat Węklara ile u niego było osób tyle jest opini ja byłam zadowolona z niego moja znajoma chodzi do niego też z tym problemem i jest bardzo zadowolona.Co do nadżerki to nie mam pojęcia ale jak pójdziesz do tej pani dr to napewno coś doradzi.
        Pozdrowienia
        • tania42 Re: Brzozów 23.09.04, 11:46
          Witam Cię!
          Słuchaj, zawsze tak jest, że ile ludzi tyle opini.Jednej pomoże, innej nie - a
          potem biorą się różne historie, niestety często prawdziwesad( W większych
          miastach jest wiekszy wybór lekarzy, a co za tym idzie- więcej specjalistów z
          danej dziedziny.
          A co z Tobą?Gdzie sie teraz leczysz?
          Pozdrawiam Cie , Tania
          • gingers2 Re: Brzozów 24.09.04, 11:05
            Witam
            Ja dałam sobie narazie trochę luzu od lekarzy tylko chodzę do mojej znajomej w Sanoku na monitorowanie cykli. U mnie jest tak że nie można znależć żadnej przyczyny.A u ciebie oprócz nadżerki jest jeszcze jakiś problem?
            Pozdrawiam
            • tania42 Re: Brzozów 24.09.04, 14:06
              Witam Cię!
              Byłam wczoraj u pani doktor i mi powiedziała, że nie mam żadnej nadżerki!?
              Jest to dziwne, bo wcześniejsi lekarze ją u mnie stwierdzili.Zastanawiam się
              czy jest mozliwe żeby ona zniknęła- albo tamci chcieli mnie wszyscy naciąć na
              kasę...? Nie ma powodu, aby pani doktor mnie kłamała.Poza tym jest baaaardzo
              miła, niezwykle dobrze się z nia rozmawia, a poza tym wydaje mi się, że ma
              olbrzymią wiedzę.A ile osób do niej przychodzi....Jeśli chcesz to dam Ci
              namiary.
              Powiedziała mi, że jak nam się w tym cyklu nie uad żeby do niej przyjść w
              połowie nastepnego.A dr Belina powiedział to samo- tylko żeby przyjść za rok..
              Ja starałam się- tak jak Ci już mówiłam- 2 cykle.Nie ma na razie zadnych
              przyczyn.Być może nie trafiliśmy w "te" dni.Mam rozpiskę od pani doktor kiedy
              mamy działać, no i zobaczymy- jestem optymistką.
              Wyjeżdzam na weekend, więc nie będę mogła odpisać szybciej niż w niedzielę, ale
              czekam na wiadomość od Ciebie.Pozdrwaiwm Cie, pa, Tania
              • gingers2 Re: Brzozów 24.09.04, 19:16
                Cześć 2 cykle to jeszcze nie zmartwienie. Dziwne jest to że jeden lekarz mówi że jest nadżerka drugi mówi że jej nie ma. A czy ta pani dr zajmuje się leczeniem niepłodności? Napisz mi jak się nazywa.
                Pozdrowienia Marzena
                • tania42 Re: Brzozów 26.09.04, 18:19
                  Witam Cie Marzeno!Wiesz co, nie mam pojęcia czy ta pani dr zajmuje się
                  leczeniem niepłodności- najlepiej będzie jak przedzwonisz i się
                  spytasz.Nazwisko tej pani doktor to Nowak, przyjmuje prywatnie we wtorki i
                  czwartki.Numer telefonu do rejestracji: 43-66050( chyba).jakby coś nie grało to
                  daj mi znać. Pozdrawiam, Tania
    • madziuska Re: Brzozów 06.10.04, 00:13
      Witam Was dziewsczyny,
      Przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale tak jakoś wyszło. Dużo pracy a
      potem przeziębienie które trzyma mnie do tej pory. Prześledziłam oczywiście
      listy od Was i cieszę się że macie się dobrze pomimo, że dzidzi nie ma. O
      przypadkach zajścia w ciąże przez kobiety dla których nie było ratunku
      słyszałam wiele razy. Sama znam historię kobiety która przez wiele lat
      mieszkała na Śląsku i wiele wiele lat (ok.10) starała się wraz z mężem o
      dziecko i nic. Aż odziedziczyli dom w naszych okoliczach i dzieciaki posypały
      się jak z worka 4 chłopaków rok po roku !!! To jest dopiero heca. Taki urodzaj
      a już stracili nadzieję. Mają się dobrze i wszyscy zdrowi. Oby inam się tak
      worezki rozwiązały. Czego i Wam i sobie z całego serca życzę.
      A co do spotkania - ja jestem za. Obojętnie gdzie to będzie bylebym wiedziała o
      tym wcześniej. W bezpośrednim kontakcie możemy sobie więcej pomóc -
      doświadczenia, afresy i otuchę.
      Pozdrowienia - Madziuśka
      • gingers2 Re: Brzozów 06.10.04, 10:55
        Cześć Madziuśka. Cieszę się że się odezwałaś i masz ochotę na spotkanie. Napisz czy Ty mogłabyś przyjechać do Sanoka? Npisz kiedy by ci pasowało.
        Czekam na odpowiedż.
        Pozdrawiam Marzena
        • madziuska Re: Brzozów 10.10.04, 23:54
          Jestem w Sanoku w każdy wtorek i piątek. Jestem wolna ok.17. Co Ty na to? Tyle
          że ten tydzień który się teraz zaczął odpada. Możemy się umówić na następny.
          • gingers2 Re: Brzozów 11.10.04, 10:02
            Witaj
            Może być wtorek bo w piątek nie mogę tylko napisz gdzie będziesz.
    • tania42 Re: Brzozów 13.10.04, 22:45
      Cześć dziewczyny!
      Czekałam długo, aż się któraś z Was odezwie, ale z kolei ja ostatnio nie
      mogłam, z różnych powodów, m.in. z braku internetu.
      Ja niestety nie mogę się spotkać z Wami w Sanoku, bo nie mam jak.Teraz od X
      zaczęłam jeździc do Rzeszowa cztery razy w tygodniu na studia.Starałam się o
      indywidualny tok nauki, ale niestety.Myslałam, że na V roku nie bedzie
      problemu, ale to prowincja, a nie miasto uniwersyteckie...
      Właśnie czekam na testowanie niebawem i mam nadzieje, że tym razem sie uda.
      Życzę Wam dziewczyny miłego spotkania.Przesyłam pozdrowienia.Natalia
    • ewa_evika Re: Brzozów 25.11.04, 09:46
      witaj Taniu!
      Postanowiłam napisać ponieważ przeczytałam że ktoś ostrzegał Cię przed porodem
      w Brzozowie. Otórz ja nie tak dawno rodziłam właśnie w brzozowskim szpitalu i
      muszę przyznać, że opieka była wspaniała. Ponadto miałam poważne problemy przy
      porodzie i to właśnie dzięki doktorowi Belinie zawdzięczam to, że moja córeczka
      urodziła sie zdrowa. Nie gwarantuję, że wszystkie kobiety tak wspominają poród
      w Brzozowie ale dla mnie pomimo, iż poród miałam bardzo ciężki, było tam
      dobrze. Co ciekawsze wcześniej chodziłam do pani ginekolog do Brzozowa, ale ona
      niestety nawet nie przyszła zobaczyć jak poród przebiega, to właśnie doktor
      Belina pomógł mi przez to wszystko szczęśliwie przejść. Pozdrawiam!
    • asia1904 Re: Brzozów 19.04.05, 18:07
      Uważnie przeczytałam waszą rozmowe na temat dr Beliny. Chciałabym się podzielić
      moimi spostrzeżeniami na jego temat. Do niego trafiłam jak zaszłam w ciąże. Ja
      osobiście uważam ze to jest bardzo dobry lekarz dobrze prowadził moją ciąże, z
      góry sam poinformował mnie o tym czego moge się spodziewać a co jest normalne i
      powiedział o rzeczch które piwinny być niepokojące. Powiedział, że w momencie
      kiedy będe czuła, że coś jest nie tak to moge do niego zadzwonić o każdej porze
      i rzeczywiście jak tylko coś mnie zaniepokoiło to dzwoniłam do niego do domu,
      on natomiast spokojnie wypytał co się dzieje i udzielił mi porady(oczywiście
      było wszystko ok tylko jak to ja przewrażliwiona jestem. Bezbłędnie określił
      płeć mojego dziecka już w 25 tyg ciąży. Koszmar się dopiero zaczął gdy
      przeprowadziłam się do centrum Polski ale to już inne historia. Szczerze
      polecam dr Beline
    • mamabasia Dr Dorota Golowska 21.06.05, 16:07
      Lepszej nie znam. Prowadzi mi druga ciąze. Prywatny gabinet ma w Rymanowie a
      przyjmuje tez w Brzozowie w por. K.
    • czarnulka20a Re: Brzozów 18.06.13, 17:36
      Proszę o pomoc czy ktoś zna jakiegoś lekarza dobrego najlepiej z Brzozowa lub Sanoka ewentualnie trochę dalej który się zna trochę , od jakiegoś czasu mam świąd pochwy i jestem pewna że to grzybica mi się wróciła chce ją skutecznie wyleczyć ale do teraz nie natrafiłam na dobrego lekarza, zazwyczaj chodzę prywatnie więc lekarze nie robią żadnych badań typu pobierania próbek z pochwy itd tylko usg u Pana Beliny byłam więc odpada, doktor Beata Kot też . Proszę o odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka