jkl500 06.12.04, 15:23 KOŁO- DR WOJCIECHOWSKI NAPRAWDE POLECAM. BARDZO MIŁY ,RZECZOWY I WYROZUMIAŁY. Link Obserwuj wątek
jkl500 Re: KOŁO- WIELKOPOLSKA 06.12.04, 15:28 DODAM JESCZE ZE DR WOJCIECHOWSKI PRZYJMUJE NA ULICY KOLEJOWEJ NR CHYBA 58 WEJSCIE Z TYŁU BUDYNKU POCZTY. PRZYJMUJE WE WTORKI I CZWARTKI PO GODZINIE 15.00. Link
adanik Re: KOŁO- WIELKOPOLSKA 14.02.05, 18:49 Wypowiedz poprzedniczki zabrzmiala troche jak reklama... Ale faktycznie, mialam w zyciu stycznosc z wieloma ginekologami, jedna skonczyla sie niemal tragicznie... (o tym lekarzu napisze chyba na forum czarna lista ginekologow), a dr Wojciechowski pomog mi niesamowicie, wyciagajac z chroniecznego zapalenia przydatkow. Polecam tego lekarza wszystkim Kolankom, ma niesamowite podejscie do choroby, nie bagatelizuje zadnego symptomu, jemu po prostu chce sie leczyc. No i super jest to, ze wszystko tak dokladnie tlumaczy. To taki lekarz z gornej półki Jedyne co można mu zarzucić to to, że nie umawia pacjnetek na godzine, i w kolejce do niego czeka sie doslownie godzinami. Pol biedy gdy mozna czekac, ale zawsze wspolczuje tym paniom w zaawansowanej ciazy, czesto penwie na podtrzymaniu. Dla nich to zapewne udreka. Ale i tak uważam, że tysiac razy bardziej warto czekać u niego, niż bez kolejki do dr Kolodziejskiego w przychodni... Link
tulcymea prośba o dokładne namiary na tego lekarza 19.02.05, 12:23 Tak się składa, że na jakiś czas przeniose się pod Koło. Nie znam tych rejonów, a do lekarzy w Poznaniu niestety nie będę jeździć. Jako, że mam często problemy natury kobiecej poszukuję dobrego ginekologa w Kole. Czy możesz mi podać jakiś telefon do tego lekarza. Nie wiem czy jeździć w ciemno skoro takie kolejki? I jeszcze pytanie ile kosztuje wizyta? dzięki i pozdrawiam Link
adanik Re: prośba o dokładne namiary na tego lekarza 20.02.05, 15:48 Dr Wojciechowski przyjmuje na tyłach budynku pocztowego itc. na ul. Kolejowej 58 (w glebi osiedla, troche szukania - najlatwiej od ulicy Opalki). Przyjmuje we wtorki i czwartki od godz. 16 do ostatniej pacjentki. Tel. w sumie nic ci nie pomoze, bo i tak swoje trzeba odstac. Tak czy inaczej: 602-60-88-41, ewentualnie do szpitala, ale numeru nie znam (sprawdz w ksiazce telefonicznej). Pozdrawiam i goraco polecam tego lekarza. Link
adanik Re: prośba o dokładne namiary na tego lekarza 20.02.05, 15:50 Acha, wizyta jeszcze ostatnio (jesienia) kosztowala 50zł, cytologia dodatkowo 10zł. Link