siasia83 Re: ŚWIDNICA 11.03.05, 16:31 siasia83 napisała: > gin.Mierzejewski,ul. Marcinkowskiego 12, niestety nie ma umowy z NFZ od wizyty 30 zł kontakt telefoniczny lub osobisty nr. tel. 856-92-82, pon.13-18, wt.7.30-12.30, Sro. 16-20, czw.13-18, pia.7.30-12.30, sob.8-10 goraco go polecam pozdrowionka dla Świdniczanek > gin.Martyniak przyjmuje w Medyku kolo PAFAL-u ma podpisana umowe z NFZ nr. tel do rejestracji: 852-72-27 > sa super > SPRAWDZENI Link
wodnik.sz Re: ŚWIDNICA 15.04.05, 09:46 dr Mierzejewskiego nie poznałam, ale dr Martyniaka tak. Wizyta u niego to coś okropnego. Niedługo będzie przyjmował cztery pacjentki naraz - bo mu szkoda czasu na te "funduszowe". Jeśli więc ktoś szuka doktora- fachowca, a do tego miłego i sympatycznego, który zawsze wysłucha - to polecam dr Dreja (Zamenhofa) Pozdrawiam Link
ewulla1 Re: ŚWIDNICA 15.04.05, 10:54 faktycznie gin. Martyniak mimo, że bardzo fajny i sympatyczny, to czas wizyty u niego to średnio 3-4 minuty (łącznie z ubieraniem, rozbieraniem, badaniem i wypisaniem recepty), szkoda, że tak mówię, bo prywatnie go lubię.. Ale wszystkim paniom, które mają problem z powtarzającą się nadrzerką (albo nadżerką, wstyd ale nie wiem...) polecam go gorąco - wymrażanie azotem, które u niego zrobiłam było całkowicie bezbolesne (ale z powodu późniejszego dyskomfortu - nie bólu - polecam zabrać ze sobą męża, co by pomógł wrócić do domu oczywiście usługa nie jest finansowana przez NFZ, ale można przezyć! Jakby co podaję adres pod którym jestem częściej - ewula@poczta.wprost.pl Link
wodnik.sz Re: ŚWIDNICA 15.04.05, 15:58 I tu nie masz racji - ta usługa JEST finansowana przez NFZ z naszych składek - to tylko p. doktor Martyniak wolał brać za to kasę od pacjentów... (a kto wie... może i z funduszu też). Nie lubię takich naciągaczy Link
poziomeczkazbysia Re: ŚWIDNICA 07.06.07, 21:55 Bardzo zdziwiło mnie to, co napisałaś - ja też miałam zamrażanie u dra Martyniaka - za darmo! Zrobił to idealnie, minął rok, wszystko ok. Naprawdę dobry fachowiec, pomógł bardzo wielu kobietom w nieraz bardzo ciężkich przypadkach. Nie zauważyłam też, aby się spieszył - zawsze chętnie odpowiada na wszystkie moje pytania. Co ważne - sam robi dużo badań, nie unika skierowań na inne - ot, profesjonalista w każdym calu! Link
magda3232 Re: ŚWIDNICA 04.05.05, 11:59 Gorąco polecam , świetny , bardzo kontaktowy lekarz. Pozdrowienia . To było oczywiście o panu Mierzejewskim. Link
qwerba Re: ŚWIDNICA 24.06.06, 15:12 Znalazlam to forum szukajac poleconego ginekologa w świdnicy i tu przeczytalam o panu Mierzejewskim. PO wizycie moge powiedziec jedno: PO PROSTU REWELACJA!!!!! Mam 20 lat, do ginekologa zaczelam chodzic rok temu, zaczelam brac tabletki. Wczesniejsze doswiadczenia z panem Kowalem ( przy okazji serdecznie NIE polecam) nie byly zbyt przyjemne. Za kazdym razem jak tylko zblizal sie do fotela zaciskalam zeby i blagalam w myslach zeby juz skonczyl. PO wizycie u pana Mierzejewskiego poczulam sie dopiero jak pacjentka. Zero bólu, zero stresu. Juz chyba delikatniej sie nie dalo. Bez proszenia ani pytania zrobil usg, dokladnie zbadal. Co najlepsze przez 3 miesiace leczylam u Kowala jakis "stan zapalny" az w koncu kiedy przepisal mi metronidazol na wlasna reke postanowilam nie brac tego paskudztwa. I co sie okazalo jestem zdrowa, nic mi nie jest! A tamten mnie faszerowal nie wiadomo po co, trzy miesiace męczarni z masciami i tabletkami dopochwowymi nie wiadomo na co i po co. wiem ze sie troche rozpisalam, ale szczerze polecam pana Piotra, wesoly, sympatyczny, wszystko wyjasni, wytlumaczy. Link
marjolla Re: ŚWIDNICA 01.07.07, 07:25 Aby dobrze zbadać pacjentkę, trzeba to zrobić w miarę "mocno". Delikatne badanie w ginekologii nie ma sensu, bo nie mozna wyłapać guzków, zgrubień. Dobry ginekolog bez USG wymaca jakieś powiększenie.ja też nie lubię badania ginekologicznego, ale ono nie jest do lubienia.ma być owocne. >Co najlepsze przez 3 miesiace leczylam u Kowala > jakis "stan zapalny" az w koncu kiedy przepisal mi metronidazol na wlasna reke > postanowilam nie brac tego paskudztwa. I co sie okazalo jestem zdrowa, nic mi > nie jest! A tamten mnie faszerowal nie wiadomo po co, trzy miesiace męczarni z > masciami i tabletkami dopochwowymi nie wiadomo na co i po co. A co do leków, to nie wierzę, by ktoś dla zabawy wypisywał leki. Żaden lekarz nie lubi pisać recept (tak wszyscy twierdzą), musiałas zgłaszać jakieś dolegliwości, bo co niby samo przeszło, jak ręką odjął?jesteś niekonsekwentna.Nie należy oczekiwać ani od ginekologa ani stomatologa przyjemności podczas wizyty i każda rozsądna babka to wie. Link
magdalenakb WROCŁAW 20.07.05, 16:44 Bardzo dobry lekarz we Wrocławiu dr Wiktor Jarosz ma swoją klinikę MEDICONCEPT,Polecam Link
miyoki Re: WROCŁAW 20.07.05, 22:07 Dr. Mierzejewski. Można powiedzieć, że uratował mi zdrowie a może i życie przy poprzedniej ciąży i poronieniu. Jest naprawdę świetny. Miły i bezinteresowny. Przy tym kompetentny i nie oboaiwa się powiedzieć jaka jest prawdziwa sytuacja. Nie mówiąc o tym, że po całym wydażeniu podczymał mnie na duchu. Serdecznie polecam. Link
justyna9965 Re: ŚWIDNICA 31.07.06, 22:05 Jeśli chodzi o lekarzy ze Świdnicy to nie polecam żadnego opisanego poniżej (no chyba, że kobieta nie ma problemu i idzie tylko na kontrolę) Dr. Martyniak- złużbista, "załatwia" pacjente w tepie ekspresowym Dr. Chełmońska (Z Wrocławia, przyjmuje w Medyku ja Martyniak) faszerował mnie przez rok antybiotykami bez żadnych badań na zapalenie przydatków. Jak się okazało później to nie zapalenie a niepękające pęcherzyki, które rosły i bolały. Ale jak mogła to wiedzie skoro nie robiła mi USg tylko leczyła na podstaie wywiadu i badania. Dr. Wróbel- w czasie wizyty odebrał 3 telefony prywatne i paczkę podczas gdy ja lezałam na fotelu. Totalna porażka. Dr. Mierzejewski- robiłam tylko USG u niego, wrażenie pozytywne, ale nic więcej nie wiem (pisecie pozytywy). Obecnie chodzę do lekarza zrocławia, który przyjmuje także w Świebodzicach (prywatnie). Robi wszystkie potrzebne badania, usg przy każdej wizycie i w razie czeko mam wejście do szpitala gdzie pracuje. Dlatego- chcecie być pewni diagnozy- wybierzcie lekarza z poza rejonu. Link
justyna9965 Re: namiary na lekarza 07.08.06, 18:48 Dr n. med.Marek Elias, Os. Sudeckie 10 (wizyta- 100zł)piatek 15-18 Przyjmuje także we Wrocławiu, Gliniana 40 pon, czw 15-19 (wizyta 120 zł) Pracuje w Klinice na Dyrekcyjnej 5/7 we Wrocławiu. Link
flowerek79 Re: namiary na lekarza 27.08.07, 11:40 domyśliłam się, że chodzi o dr Eliasa również mogę go polecić, jestem jego pacjentką od 9 lat, z tym że nie chodziłam prywatnie tylko do kliniki Link
premeda Re: ŚWIDNICA 02.01.07, 22:28 Szukam dobrego ginekologa, ale kobiety i to na pierwszy raz dla młodej dziewczyny (strasznej panikary!). Najlepiej prywatnie. Ewentualnie prosiłabym o opinie o dr Koralewiczu (chyba tak!) Link
premeda Re: dr Kaźmierczak 03.01.07, 12:17 A może coś o tej pani doktor, dzisiaj mi ją polecono. Link
masajka5 Re: dr Kaźmierczak 03.01.07, 21:12 ja Ci bardzo polecam z cala odpowiedzialnosci dr kwiatklowska!!!!!!!swietny lekarz i dodatkowo cudownie sympatyczny czlowiek!!!!!!!!ona jest ordynatorka ginekologii na westerplatte.prywatnie przyjmuje w swiebodzicach-kontaktu nie mam ale sprawdz w ksiazce telefonicznej lub przyjdz do szpitala ok 14-15 i z nia pogadaj-da Ci na bank.bardzo,bardzo,bardzo polecam!i nie boj sie-to nic strasznego!!!pisze ci to dawna ogromna panikara,ktora sie przekonala,ze to strach poprostu ma wielkie oczy Link
premeda Re: dr Kaźmierczak 04.01.07, 00:27 Właśnie namiarów na dr Kwiatkowską nigdzie nie znalazłam, choć też ją mi polecano. A niestety zwykłą panikarą nie jestem, ja mam wręcz jakąś fobię Link
premeda Re: dr Kwiatkowska 10.01.07, 20:44 No i niestety namiary na panią doktor włącznie z tel. komórkowym, dostałam od znajomej i od dwóch dni bezskutecznie próbuję się umówić na wizytę. Telefon albo wyłączony (pani dr przyjmuje pacjentki) albo nikty nie odbiera. Spróbuję jeszcze jutro, ale jestem ciekawa jak kontaktują się z nią pacjentki mające np. termin porodu albo inne nagłe sytuacje??? Dla mnie to dziwne podejście u lekarza. Do szpitala nie będę jechać, bo jakoś tak mi niezręcznie, a nie jestem ze Świdnicy. Cóż jak mi się nie uda pani doktor straci potencjalną długoletnią pacjentkę, a ja zaryzykuje i pójdę do dr Kaźmierczak. Link
premeda Re: dr Kaźmierczak 23.01.07, 22:49 Dzisiaj byłam u dr Kaźmierczak (przyjmuje w tym samym gabinecie co dr Mierzejewski)i jestem bardzo zadowolona Rewelacyjnie sympatyczna kobieta, choć mam małe ale, nie zapytała wogóle jak wygladają miesiączki i wypisała tabletki bez badań hormonalnych, o USG i badanie piersi zapytam następnym razem pani dr sama z siebie nie proponowała Ale na pierwszą wizytę, gdy chce się zobaczyć jak takie badanie wygląda i mieć to jak najszybciej za sobą, naprawdę ją polecam Link
premeda Re: dr Kaźmierczak 23.01.07, 22:51 dodam tylko, że byłam prywatnie koszt wizyty 50zł + 10zł cytologia Link
kasztanka86 Dr Mierzejewski 13.09.13, 09:11 Czy doktor Mierzejewski lub Korolewicz pracuje na Latawcu? A w ogóle jacy ginekolodzy tam pracują? Chodzi o nazwiska. Link