anvi1 28.12.05, 22:31 szukam dobrego ginekologa z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkaneta Re: ginekolog wrocław 29.12.05, 13:54 Witam, dlugo blakalam sie po gabinetach ginekologicznych. Az wreszcie trafilam tam. Polecam klinike dr Jarosza. Nigdzie indziej nie spotkalam sie z takim podejsiem do pacjenta. Czlowiek czuje sie jakby byl jedynym pacjentem w klinice. Klinika miesci sie na Krzyckiej 94 tel. 071 339 90 36 Pozdrawiam Anteta Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: ginekolog wrocław 03.01.06, 19:56 takze polecam, podejscie profesjonalne, nie ma przesunięc. Nie polecam tylko osobom, kt zamierzają rodzić, ponieważ Jarosz nie pracuje w zadnym szpitalu a z doswiadczenia wiem, ze lepiej mieć na porodóce "swojego" lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
stokrota86 Re: ginekolog wrocław 04.01.06, 16:52 czesc mam pytanie: ile kosztuje wizyta u dr. Jarosza? i ile tak orientacyjnie sie czeka na wizyte? z góry dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam stokrota86 Odpowiedz Link Zgłoś
andzia794 Re: ginekolog wrocław 17.05.06, 10:48 Polecam dr Pająka za rzetelność, spokój i uczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
ela124 Re: ginekolog wrocław 21.05.06, 02:14 Ja niestety nie polecam tego doktora, może jak ciąża przebiega bez zarzutu, ale i tak w szpitalu ma niewiele do powiedzenia. Sama do Niego chodziłam całą ciąże ale na poród musiałam jechać do innego szpitala. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.06, 10:27 A ja go nie polecam, bo pracuje strasznie "taśmowo". Nie wgłębia się. Wyraźnie się wyczywa zniecierpliwienie, jeśli zada się jakieś pytania. U mnie nie rozpoznał chlamydii!! Dopiero pomógł mi stary lekarz z naszej przychodni na kasę chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
maya009 Re: ginekolog wrocław 12.01.06, 20:28 Polecam dr. Górecką-Balcerek z MEDICONCEPTU - jest świetna, prowadziła moją drugą ciążę. Pracuje w szpitalu na Kamieńskiego i czeka się do niej krócej niż do Jarosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hz Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.06, 20:34 Polecam dr.Sidora lub Bielanowa Sidor sympatyczniejszy z Kliniki na Grobli na Placu Hirszfelda panowie są doskonałymi fachowcami a co dla mnie ważne wszystkie badania odręki i na miejsu to jest moim zdaniem super komfort Odpowiedz Link Zgłoś
maya009 Re: ginekolog wrocław 16.01.06, 19:58 Gość portalu: hz napisał(a): > Polecam dr.Sidora lub Bielanowa Sidor sympatyczniejszy z Kliniki na Grobli na > Placu Hirszfelda panowie są doskonałymi fachowcami a co dla mnie ważne > wszystkie badania odręki i na miejsu to jest moim zdaniem super komfort W tej Klinice przez pewien czas też byłam pacjentką, nie mam żadnych zastrzeżeń do profesjonalizmu ale za najdrobniejsze usługi trzeba słono płacić, czasem nawet za konsultacje wyników, które wcześniej zlecił nam lekarz. W Mediconcepcie jest bardziej rodzinnie, super profesjonalnie i troszkę taniej. Położne w Mediconcepcie traktują wszystkich bardzo sympatycznie, w Klinice Na Grobli nie czułam z nimi żadnego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pacjentka Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.06, 13:32 Nie polecam ani Sidora ani Bielanowa. Rutyna i kasa, kasa, kasa ... Odpowiedz Link Zgłoś
e-edek Re: ginekolog wrocław 17.01.06, 12:37 Witam ja też polecam dr Górecką-Balcerek z Mediconceptu. Konkretna babeczka. Pozdr edyta Odpowiedz Link Zgłoś
gosto2 Re: ginekolog wrocław 25.02.06, 14:01 ja polecam dr.Frątkowskiego z Esculapu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronusia Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:09 JA też poelcam Mediconcept dużo taniej niż Na Grobli i lekarze super- atmosfera rodzinna, położne przeprowadzają wywiad, insruuja, jest rehabilitant. A dr JArosz i dr Balcerek to najwspanialsi ludzie pod słońcem- pacjent czuje się jedyny!!!!!!!!sa opóźnienia ,ale warto czekać Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_mb Re: ginekolog wrocław 09.06.06, 09:32 czy esculap ma jakąś stronę www? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: ginekolog wrocław IP: *.206.113.16.telsat.wroc.pl 20.05.06, 19:24 poradnia.ovh.org Odpowiedz Link Zgłoś
aldona32 Re: ginekolog wrocław 23.05.06, 20:38 ja polecam dr Janusz Hapona ze szpitala na Brochowie, prowadził mnie przez całą ciążę, jestem bardzo zadowolona......i najważniejsze jest to lekarz nie przyjmujący tylko w gabinecie ale pracuje również w szpitalu. jeśli chcesz namiary napisz na priv pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia794 Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 09:44 Niestety ja mam bardzo złą opinię o dr Haponie- podaczas porodu zrobił mi awanturę (w obecności męża i personelu) za calokształt (prowadzący ciąże a jego kolega nie zalożyl karty usg-miałam tylko zdjęcia), pomylil sie w oszacowaniu wagi dziecka (na godz przed przyjściem na świat) o 1400gr (wcześniej z wyższości stwierdził, że obliczenia lekarza prowadzącego świadczyłyby o wodoglowiu dziecka- głowka o obwodzie 34 cm to wg niego podejrzenie o wodogłowie).Mam nadzieję, że syn dr Hapona (rownież gin) nie pojdzie w ślady ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pacjentka Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.06, 13:37 Happon! O nie, nigdy w życiu. Ten ... przyjmował mnie na oddział. Nie dość, że bada niedelikatnie, wręcz po chamsku - wychodząc z założenia, że dziewcicą już nie jesteś - to niczego nie można się od niego dowiedzieć. Jego ulubione zajęcie to gry komputerowe. Podczas dyżuru. A jaki był rozdrażniony, że przeszkodziłam mu w ważnej w rozgrywce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: ginekolog wrocław IP: 80.50.177.* 11.06.07, 10:46 ja niestety też mam mieszane uczucia co do kompetencji doktora Hapona...prowadził mnie tez w ciązy i niestety ciąża skończyła się nie pomyslnie...ale nie dlatego nie polecam...generalnie jest zakręcony, przy pacjęntce jest strasznie miły i przejęty ale to tylko pozory...tak na prawde to chyba nie spcjalnie się przejmuje...no i to umawianie sie u niego w gabinecie...tragedia, trzeba czekać godzinami bo wszystkie pacjentki umawia na jedna godzine...no i jak oceni cie finansowo to z czym nie pójdziesz płacisz tyle samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obecna pacjentka Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.06, 13:42 Po nieprzyjemnych doświadczeniach z kilkoma ginekologami - ostatnie z Markuszewskim, lekarzem jednego schorzenia - polecam Corfamed i dra Maślaka. Takt, zrozumienie i spokój. Bez żadnego spoufalania się, mówienia per "ty" i tym podobnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowanie Re: dr Wiktor Jarosz IP: *.elektrosat.pl 03.06.06, 21:20 W Mediconcepcie pomiędzy 12 a 15 nie można liczyć na żadną poradę. Nikogo nie ma!! A Pani w recepcji odpowiedziala, że gdyby na przyklad nastąpilo poronienie to trzeba się udac do najbliższego szpitala bo nanich w tych godzinach nie można liczyć, bo w tych godzinach jest tylko adminstracja!!!!!!! To jest zdarzenie z wczoraj. I to ma byc profesjonalna opieka i prowadzenie ciąży??????????? I podmiotowe podejscie do pacjenta?!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia dr Korzeniewski IP: 217.30.157.* 01.09.07, 12:53 Wizyta u tego lekarza jest prowadzona w miłej atmosferze ale jego wiedza zostawia wiele do życzenia. Jego koeżanka z klinik (byłam na ostrym d) zapisała mi jakieś czopki gdy byłam w drugim miesiącu ciąży ale zanim wykupiłam poszłam do niego na konsultację spojrzał na pieczątkę i powiedział brać. Coś mnie tkneło i jeszcz zdążyłam do mojego ginekologa NFZ dr Jarosław Papież okazało się że te cholerne czopki powodują poronienie w pierwszyn trymestrza cięży. Gdyby nie Dr Papież dziś nie było by naszej córeczki. Nie wiem gdzie przyjmuje ale złoty człowiek. Po porodzie codziennie przychodził na oddział i pytał jak się mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronusia Re: dr Wiktor Jarosz- roczarowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:42 hmm to dziwne - dr Jarosz jest zwykle do 14- choć godziny przyjeć ma do 13. a potem przychodzi II zmiana. może to jakaś sytuacji jednorazowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: dr Wiktor Jarosz 05.06.06, 19:29 nie chce mi się wierzyć , jak miałam jakikolwiek problem w czasie ciąży i po , pisałam smsa do dra i zawsze oddzwaniał , panie Marynia i Gosia też Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaa Re: dr Wiktor Jarosz 21.03.07, 22:28 ja odradzam,prwadził moją ciąze ale tylko do 6-go miesiaca-zaniedbał sporo o mały włos..! zmieniłam lekarza i nie zaluje NIGDY WIECEJ Odpowiedz Link Zgłoś
katka_83 Re: ginekolog wrocław 27.08.06, 16:31 szukam we Wrocławiu lekarza u ktorego nie trzeba sie upominac o cytologie, usg i badanie piersi i ktory nie lekcewazy zglaszanych problemow. czy ktos zna takiego ?? bede wdzieczna za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
pabloescobar5 Re: ginekolog wrocław 17.06.06, 23:58 Pozdrowienia dla Eweliny Walasek , kolega z LO 1996-2000 pablo81 Oj Ewelinko proszę odezwij się 0713870523 gg 2848815 pewne sprawy wymagają wyjaśnienia Odpowiedz Link Zgłoś
a.g_a Re: ginekolog wrocław 06.07.06, 12:07 Polecam dr. Jana Szymanka ze Ścinawskiej, pełna kultura i dobre podejście :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_atram Re: ginekolog wrocław dr Kotkowska 16.08.06, 14:19 Całą moją ciąże prowadziła dr. Kotkowska-Szeps z Corfamedu. Rewelacyjna lekarka, super opieka, pełne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
h_ex_e Re: ginekolog wrocław dr Kotkowska 22.08.06, 11:35 a znalazła czas?? Przepraszam za ironię, ale byłam jej pacjentką dość długo nie dość, że leczyła mnie hormonami bez efektu (a pakowała je we mnie przez ponad 2 lata) Przy innych sprawach sama musiałm sugerować, że może warto zrobić wymaz a nie coiągle pakować we mnie leki tonami... Nie mówiąc o tym, że poślizg to normalne w Corfamedzie (taki około godziny) i cały czas pośpiech. Pani doktor wybiega z gabinetu i nawet nie ma czasu powiedzieć dowidzenia, bo już musi przyjąć kolejną pacjentkę. Faktycznie kiedyś chodziło do niej kilka moich koleżanek - w tej chwili wszystkie chadzają gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: ginekolog wrocław dr Kotkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:28 Potwierdzam straszliwie długo sie czeka około 2 godzin (tyle ostatnio tam spedziłam)i wszytsko robione jest na odczep sie. Za duzo kobiet zapisuja na jedna godzine. Badania tasmowo leca. Odpowiedz Link Zgłoś
metaxa7 Re: ginekolog wrocław 10.12.08, 15:18 Apropos dr Szymanka - poczekaj moja droga, aż cos bedzie ci się "działo" niewiele bo zwykłe uczulenie, albo infekcja po antybiotykach. Jak wyczerpał się limit na obency tydzień to czekaj sobie do nastepego! To samo z USG, limit wyczerpany, to płacimy! (Przerobiłam to 3 lata temu) Może tylko do wypisywania recept na pigułki. Odpowiedz Link Zgłoś
evawro Re: ginekolog wrocław 06.07.06, 15:51 polacam klinike Corfamed przy ul kluczborkiej i dr Bielickiego , niedrogo i bardzo profesnolanie i mile Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ginekolog wrocław IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.08.06, 22:40 ja Na Grobli polecam dr Kucharskiego , wspaniały człowiek dzięki niemu (po 3 latach błąkania po różnych gin.) jetsem obecnie w 12 t.c., fakt jest drogo i położne moim zdaniem są okropne, zero zainteresowania, miny na kwintę, ogólnie porażka, niestety muszę to znosić, bo Kucharski nie ma swojego gabinetu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgoś Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:03 również polecam dr.Bielickiego-wszystko konkretnie tłumaczy,zawsze można się skontaktować telef.jak cośsię dzieje,chodzę do niego od 6-7 lat i nie zamienie na innego Odpowiedz Link Zgłoś
darlax Re: ginekolog wrocław 24.07.07, 21:14 evawro napisała: > polacam klinike Corfamed przy ul kluczborkiej i dr Bielickiego , niedrogo i > bardzo profesnolanie i mile > Ewa dokladnie tak ja juz do niego uczeszczam 3 lata i jestem bardzo zadowowlona Polecam i jak na Corfamed to ma nadal czas dla pacjentki :) Odpowiedz Link Zgłoś
karioka11 Re: ginekolog wrocław 25.08.06, 14:50 Polecam lekarke, ktora ma gabinet na Pola, przyjmuje we wtorki i czwartki, nie podaje nazwiska, ale numer owszem:)0713253358. Swietnie zaopatrzony gabinet, a pani doktor mam wrazenie wciaz sie doksztalca i udoskonala:) moim zdaniem nie musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ginekolog wrocław IP: 156.17.201.* 26.09.06, 10:09 Najlepszy we Wrocławiu zdecydowanie dr Jan Korzeniewski ul. Bolesławiecka 1 (praktyka prywatna), ordynator bloku porodowego w klinice przy Chałbińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kk19765 Re: ginekolog wrocław 27.09.06, 11:11 karioka11 napisała: > Polecam lekarke, ktora ma gabinet na Pola, przyjmuje we wtorki i czwartki, nie > podaje nazwiska, ale numer owszem:)0713253358. Swietnie zaopatrzony gabinet, a > pani doktor mam wrazenie wciaz sie doksztalca i udoskonala:) moim zdaniem nie > musi:) Ja też polecam tą panią doktor, cudowna kobieta, doskonały specjalista............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 16:39 karioka11 napisała: > Polecam lekarke, ktora ma gabinet na Pola, przyjmuje we wtorki i czwartki, nie > podaje nazwiska, ale numer owszem:)0713253358. Swietnie zaopatrzony gabinet, a > pani doktor mam wrazenie wciaz sie doksztalca i udoskonala:) moim zdaniem nie > musi:) Czemu nie podajesz nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
karioka11 Re: ginekolog wrocław 28.09.06, 15:07 Nie bede rzucala na forum nazwisk osob, ktore moga sobie tego nie zyczyc, podobnie jest z tel. komorkowym. Zainteresowane sie dowiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fina Re: ginekolog wrocław IP: 80.68.236.* 12.03.09, 08:17 jesli to ta lekarka to ma kiepskie opinie : www.znanylekarz.pl/lekarz-17083-malgorzata-winiarska-ginekolog-biegly-sadowy-wroclaw.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:22 Polecam dr korzeniewskiego, prowadził moja ciaze, odbierał poród,miły, kompetentny i nie tak łasy na kasę jak inni.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia9641 Re: ginekolog wrocław 04.10.06, 15:14 mogę polecić lekarza przyjmującego w przychodni na Trzebnickiej. (zaraz przed mostem). jest to dr nauk medycznych i nazywa się Jankowski bądź coś w tym rodzaju, zawsze przekręcam jego nazwisko:) ale lekarz bardzo sumienny. usg miałam a cytologia mnie czeka w tym miesiącu. sam wychodzi z inicjatywą i nie trzeba prosić o badania:) aha przychodnia ma podpisana umowe z nfz, a na wizyte czeka się od 2 do 5 dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.06, 13:41 Witam ! Zdecydowanie nie polecam dr Kotkowskiej -tak jak napisały moje poprzedniczki na początku, gdy otworzono gabinet była nawet w porządku ,choć mam wątpliwości co do jej wiedzy na temat leczenia ,a teraz to już całkiem idzie na ilość .I zdecydowanie nie polecam dr Szymanka ze Ścinawskiej też idzie na ilość ma 2 gabinety w mieście + praca w szpitalu więc przyjmując "ledwo na oczy patrzy " taki jest zmęczony .Z pośród ginekologów u których byłam mogę polecić dr Gosztyłę ,na codzień przyjmuje w klinice rozdodczości przy Dyrekcyjnej ,a gabinet ma przy Chorwackiej 4 tel 0504 121 400 ,ma wiedzę ,praktykę ,jest bardzo miły ,cierpliwie bez zniecierpliwienia odpowie na wszystkie pytania .W gabinecie ma usg. Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:33 Ja tez nie polecam Kotkowskiej, bylam kilka razy - kiepski sposob traktowania taki z gory a juz najbardziej do Corfamedu zrazilo mnie gdy raz przyszlam i kazala mi sie polozyc na fotelu z wyraznie pognieciona po poprzedniej pacjentce lignina. Po prostu totalny brak higieny. Odpowiedz Link Zgłoś
magia_k Re: ginekolog wrocław 06.03.07, 11:25 witam, polecam bardzo dr Kłóska, dokladny i rzetelny, wizyta na 21wszą, okazało się że coś jest nie tak i 15 min później byłam przyjęta do szpitala. Bardzo dobre podejście do pacjentki. Przeszłam u niego pierwszą ciążę, były kłopoty ale wszystko dobrze sie skończyło. Pracuje w szpitalu na Dyrekcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ginekolog wrocław IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.03.07, 22:41 dr Reszczynska- przyjmuje na ul Krzywoustego w przychodni .Super lekarka i kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.07, 12:29 na temat dr Reszczyńskiej był niedawno osobny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
wesza Re: ginekolog wrocław 09.03.07, 23:27 polecam w ormedzie na wejcherowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
st.judith Re: ginekolog wrocław 13.04.07, 10:47 Ja polecam dr Krystynę Hirowską z Onkomedu. Przyjmuje również na Hirszfelda. Pani dr wyciągnęła mnie z dość poważnych "kłopotów"; od III gr. do I gr. cyt. :)- to tak po krótce. Dr Reszczyńska z Zawidawia też jest wg mnie godna polecenia :)Taka troszkę luzacka ;) ale diagnozę postawiła taką samą jak dr Hirowska. W ogóle wszystkie spostrzeżenia sie pokrywały... To chyba jedyne dr które potrafiły w moim przypadku wytłumaczyć problem, narysować, dobrać odpowiednie leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 11:44 A możesz podać namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuccia Re: ginekolog wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.07, 19:41 dr.Joanna Kulpa-Snopek,przyjmuje na Łaciarskiej. Rewelacyjne podejscie do pacjentek,delikatnie,szczegolowo,badania a i pogawedke mozna uskutecznic. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż i ojciec Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 11:38 Ale ważne jest czy szukasz ginekologa do "rutynowych" kontroli, czy takiego, który poprowadzi Ci ciążę. Zapewniam Cię że to może być duża różnica. W tym drugim przypadku nie polecam pani prof. Kazimierczak - skądinąd b. sympatycznej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina dr Blok IP: *.crowley.pl 08.10.08, 10:42 Polecam dr Radosław Bloka, przyjmuje na Racławickiej w pn i pt ( na NFZ) dla przykładu równolegle leczył mnie dr Korzeniowski -prywatnie i nie zlecił mi żadnych badań , traktował tasmowo ( choć leczy mnie od 6 lat), generalnie przemęczony człowiek i wszystko mu się partoli, w przeciwieństwie do dr Bloka. Na państwowej wizycie poświęcał mi więcej czasu i zainteresowania niż lekarz przyjmujący prywatnie. Na codzień Blok pracuje na Klinikach na Chałbińskiego. szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
metaxa7 Re: dr Blok 10.12.08, 15:13 Nadmieniając na wstępie, że takie oceny są bardzo subiektywne i uzaleznione także od celu wizyt - wiadomo inaczej ciąża i poród, inaczej kontrola co 6 miesięcy i tableteczki i raz w roku cytologia ale dołączam się do pozytywnej opinii nt. doktora Radosława BLOKA (na Racławickiej, umowa z NFZ) także do niego chadzam;-) Bardzo spokojny (niektórym wydaje się początkowy małomówny),kulturalny i miły, rzeczowy i skrupulatny lekarz, aczkolwiek nie pozbawiony poczucia humoru (ubawiłam się jak robił sobie rysuneczki jajników w karcie pacjentki - mojej oczywiście;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia2701 poszukuję ginekologa na długotwrałe leczenie-WROC. 29.12.08, 18:13 OD 13-go grudnia choruję,poszukuję dobrego ginekologa na NFZ nie stać mnie na prywatne leczenie....coś czuję,że długie .Byłam u MAŚLAKA,MARKUSZEWSKIEGO,FILIPIUKA(nie polecam)ale to były wizyty raz na rok czy na pół roku.A teraz czeka mnie leczenie.../jeśli mogą panie mi polecić kogoś to z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieklo Re: poszukuję ginekologa na długotwrałe leczenie- IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.01.09, 23:23 powinna ci dupa juz dawno zgnic i ty razem z nia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek D Re: poszukuję ginekologa na długotwrałe leczenie- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:17 Grażyna za daleko się posówasz wiesz co to jest artykuł 216 KK , jak nie to się teraz dowiesz bo ja osobiscie powiadamiam prokuraturę , a wiem, że to ty napisałaś Domena jest z twojego komputera , a wiesz tak się składa domena jest nie zmiennna , chyba że zmienisz łacze , obraziłaś Sylwie po raz ostatni teraz ja zaczynam działać , i już twój płacz przez telefon mnie nie wzruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanek Re: poszukuję ginekologa na długotwrałe leczenie- IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.01.09, 23:25 jakbys miala fiutowstret to bys byla zdrowa i M Grunwaldzki by byl caly bo brak mu nitow Odpowiedz Link Zgłoś
dede43 Re:szatanek, piekiełko 11.01.09, 19:21 Poszukajcie sobie psychiatry i leczcie agresję!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badis Re: ginekolog wrocław IP: *.e-wro.net.pl 02.01.09, 16:15 Najlepsi są na ulicy Krzyckiej. A zwłaszcza doktor Jarosz.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek D Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 04:42 hahaha nie lazic na lewizne to nie bedziecie szukać ginekologa , po co wam lekarz , to jest tak zagotować w duzym garnku duzo wody osolic hahahaha i siadamy 6x dziennie wszystkie choroby przejda hahahaha. acha ważna informacja przed zabiegiem wygolić na zero hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek D Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 04:45 proponuje tez wypalanke kwasem solnym hahahaha 100% hahahaha na pewno pomoze hahahahaha. w ostatecznosci zalatwić sobie faceta z 33 cm hahahahaha a wyleczy hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: ginekolog wrocław IP: *.blt.pl 01.02.09, 18:33 witam,czy ktos zna dr Jarosza z mediconcept,czy bada wziernikiem metalowym czy nowoczesnym plastykowym?czy jets delikatny w badaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka jarosza Re: ginekolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.10, 22:02 jeśli pacjentka chce być zbadana plastikowym, to doktor ma wszystkie rozmiary; jest bardzo sprawny w badaniu i przedelikatny, nawet nie poczułam, ze jestem badana. najmilej na świecie. bardzo szybkie i delikatne badanie, super usg :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: ginekolog wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 08:20 ja polecam: 1. Dr Balcerek z Mediconceptu na Krzyckiej: bardzo sympatyczna, miła i profesjonalna. Dokładnie bada, tłumaczy ewentualne wątpliwości, cierpliwie odpowiada na pytania. 2. Dr Barcikowskiego - na NFZ przyjmuje w Euromedicare przy ul. Pilczyckiej (prywatnie przyjmował w Corfamedzie, ale nie wiem, czy dalej tam jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry ginekolog Re: ginekolog wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 09:03 Ja znam dobrego ginekologa siedzi koło mojego biurka.. Odpowiedz Link Zgłoś