Gość: Romero IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.01, 00:42 jakie sa wasze typy: 1. dj qba - radio bar 2. dj waldek - studio p-1 3. dj radek - metro bar 4. dj poldek - siodemki 5. dj misza - daytona a wy jakie macie typy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pafik Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.kom-net.pl 21.08.01, 01:39 Gość portalu: Romero napisał(a): > jakie sa wasze typy: > > 1. dj qba - radio bar > 2. dj waldek - studio p-1 > 3. dj radek - metro bar > 4. dj poldek - siodemki > 5. dj misza - daytona > > a wy jakie macie typy??? DJ Wędzonka - radiofor DJ Hrabia - studio forum-1 DJ Roberto - foro bar DJ-ka MKK - forumki DJ-ka Efka - dayfora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 05:51 DJ Kriss - imprezki techno we własnym mieszkaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:50 dj philips-jatki Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 27.08.01, 06:17 jezeli jatki to tylko czwartki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 14:49 no tak a w soboty na solnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuś Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 22:55 makak z radiostacji - 5 nutek, za rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: 217.96.19.* 01.09.01, 14:34 dj JoJo Cotton (o ile tak się go pisze...) - Madness piątkowy dj z Gómowej Róży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 16:02 Gość portalu: Karolina napisał(a): > dj JoJo Cotton (o ile tak się go pisze...) - Madness > piątkowy dj z Gómowej Róży Ooooooooo w Gó(u)mowej Róży musiało być w piątek czat(d)owo ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 03:28 A ja polecam zajrzeć do La Fete. Różni DJ-e, ale zawsze dobra muza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.skane.se 14.09.01, 05:20 Gość portalu: cojak napisał(a): > A ja polecam zajrzeć do La Fete. Różni DJ-e, ale zawsze dobra muza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 04:34 La Fete mieści się pod Wzgórzem Partyzantów. Wejście jest koło Reduty, ul.Kołątaja. A imprezy kręcą się w soboty - czyli np. dziś. Pozdro i miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diva Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 21:14 La fete jest dobra jednak stara Scena jest takze niezła Rachela jest niezastąpiony niestety juz tylko w Klatce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.skane.se 14.09.01, 05:21 Gość portalu: cojak napisał(a): > A ja polecam zajrzeć do La Fete. Różni DJ-e, ale zawsze dobra muza. Gdzie miesci sie La Fete?Jak czesto tam bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
martinah Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 16.09.01, 15:28 1. romek rega - jatki, strona prawa 2. jacek lizurej:) - jatki, strona lewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diablo Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 01:16 A ja mysle, ze najlepsi dj sa w Scenie, jezeli kogos interesuje to polecam na rozgrzewke La Fete. Jezeli sie spodoba to Scena jest 10 razy lepsza! Mate, Rachela i Jacky sa ... ale trzeba sie samemu przekonac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.skane.se 29.09.01, 05:04 Gość portalu: Diablo napisał(a): > A ja mysle, ze najlepsi dj sa w Scenie, jezeli kogos interesuje to polecam na > rozgrzewke La Fete. Jezeli sie spodoba to Scena jest 10 razy lepsza! > Mate, Rachela i Jacky sa ... ale trzeba sie samemu przekonac! nAPISZ CO SPRAWIA, ZE scena JEST najlepsza.Czy to jest ten najt na tylach Monopolu.Podobno ma byc przeniesiony w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 01:09 A ja myślę że Scena i La Fete są ok , ale wole ten drugi klub i wcale nie uważm, że jest tam gorasza imprezka.A dj... na dj Sebastiana i innych z Radiostacji chyba nie trzeba zapraszać. Takiego grania nie usłyszysz wszędzie. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.skane.se 01.10.01, 05:26 Gość portalu: cojak napisał(a): > A ja myślę że Scena i La Fete są ok , ale wole ten drugi klub i wcale nie > uważm, że jest tam gorasza imprezka.A dj... na dj Sebastiana i innych z > Radiostacji chyba nie trzeba zapraszać. Takiego grania nie usłyszysz wszędzie. > Pozdro. Czy SCENA to nie jest ten lokal na tylach Monopolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 02:11 to ten Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 04.10.01, 01:07 Gość portalu: cojak napisał(a): > to ten napisz czy w nim bywasz.Ja bede we Wroclawiu w polowie listopada.Chialbym Ciebie tam zaprosic.Napisz do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.01, 00:23 W Scenie bywam sporadycznie - wolę La Fete. A co do zaproszenia to dziękuję, ale daje się zapraszać tylko dziewczynom i znajomym. Możemy się kiedyś po prostu ustawić na piwo. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 05.10.01, 01:23 Gość portalu: cojak napisał(a): > W Scenie bywam sporadycznie - wolę La Fete. A co do zaproszenia to dziękuję, > ale daje się zapraszać tylko dziewczynom i znajomym. Możemy się kiedyś po > prostu ustawić na piwo. Pozdro. JAK SIE Z TOBA UMOWIC SKORO NIE ZNAM NAWET TWOJEGO TELEFONU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 01:46 Możesz do mnie napisać : cojak1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 15:21 tylko DJPoldek z siódemki, reszta to uczniaki Poldzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romero Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 23:45 Mysle, ze we Wroclawiu gra banda wieszniakow i rahela i la feta i dj poledek banda kolesi ktorzys ie naogladali gownianych stacji muzyzcznych..smaic sie chce zadnego poziomu...ktosik pisal o Jatkach ten lizurej wplasciel to pojecia o muzie nie ma..a romek rega nawet miksowac prostego nitu nie potrafi nie mowie juz o wiochmenach z daytony i 9 bramy bo to juz panowie sa skonczeni..w muzyce chodzi o tworczosc a nie o jakies odtwarzanie radiowuych schabowych przebojow romerko@poland.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: 217.30.155.* 02.11.01, 00:58 Gość portalu: Romero napisał(a): > Mysle, ze we Wroclawiu gra banda wieszniakow A gdzie pan proponuje ? Wagon ? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 02.11.01, 19:28 Gość portalu: cojak napisał(a): > A gdzie pan proponuje ? Wagon ? > msz coś do Wagonu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admowy Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 20:40 w wagonie tez sie roznie trafia :-) ale zdecydowanie jest tam lepiej, niz gorzej. ---------- powalaja mnie na kolana stwierdzenia, ze w klubach typu "9 brama" sa DJe. toz to normalni goscie puszczajacy jak popadnie kawalki top 10 ze skladanek VIVY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.01, 00:16 diabelek! napisał(a): > Gość portalu: cojak napisał(a): > > > A gdzie pan proponuje ? Wagon ? > > > msz coś do Wagonu?! > Nie Diabelek! Ja do wagonu nic nie mam. Czasami niezłe imprezki tam się odbywają i muszę przyznać, że jedyne czego mi wtedy brakuje to miejsca, bo ciasno tam nieco. Moje pytanie było skierowane do Romero, bo ostro pojechał, więc może coś zaproponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 03.11.01, 11:45 no! bo już myślałam że w dyskusji o dj-ach chcecie zbluzgać Wagon co podpadałoby pod paranoję a co do dj-i to rozglądając się nie po klubach a polując na fajne imprezy to można trafić na takie sety że rogalik na twarzy murowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 23:29 A Ty diabelek! jesteś częstym gościem wagonu ? Bo dla mnie w wagonie to ogólnie muza trochę za ciężka - ja wolę housik w la fete. Pozdro dla ludzi lubiących dobre granie z winyli. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 05.11.01, 23:39 nawet częstym a ja house lubię w wydaniu dj philipsa, kojarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 23:47 Czwartek na jatkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 00:43 Diabelek! bywasz czasami w czwartek na jatkach, bo właśnie wtedy gra tam dj philips ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 00:06 A w środy gra taki koleś (nie wiem jak się nazywa) - również przyjemnie. A wogóle to jatki mają swój klimat i już i nie ma drugiej takiej knajpy we wrocku. Tylko tak tam ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 08.11.01, 21:46 Gość portalu: cojak napisał(a): > A w środy gra taki koleś (nie wiem jak się nazywa) - również przyjemnie. To dj Tommy > A wogóle to jatki mają swój klimat i już i nie ma drugiej takiej knajpy we > wrocku. Tylko tak tam ciasno. Właśnie dlatego tam tak ciasno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romero Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.01, 18:48 jedynie la feta wagon i niezlezene imprezy sa uwierzcie poza tym lubie break beat gdy gra go cuba from radio bar Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 01.11.01, 01:27 Czy byl ktos w najcie SCENA.Czy tem klub jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOGIBABU Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.12.01, 19:02 QBA z RadioBaru.Taak! Ten gość potrafi rozkręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wookasch Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.arch.pwr.wroc.pl 19.12.01, 11:47 kluby i dj-e we wrocku to wielkie okropne >żenua< -jesli dla was dj-e to te ciotunie co graja folk techno po piwnicach w rynku to faktycznie la-fete zasługuje na miano dobrej imprezowni scena to juz (i niestety) przeszlosc - na parkiecie kroluja kawalki w stylu hard-dance jatki-dobre zeby sobie posiedziec przy ladnej melodyjce i potupac obcasem no i na koniec wagony - jesli jestescie wciaz w gimnazjum to polecam, a reklamowanie haslem %techno from london< imprezy na ktorej kreci strasznie zdartymi nalesnikami jeden z szeregu braci liberatorow, mowi wszystko na ten temat. aha raz byl tam dave the drummer - i to byl wielki dzien dla wroclawia wesolych swiat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.01, 01:55 To gdzie według Ciebie można się pobawić przy dobrej muzie - trzeba jechać aż do Londynu, czy może warszawka z dj-ami z radiostacji wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wookasch Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 15:52 Gość portalu: cojak napisał(a): > To gdzie według Ciebie można się pobawić przy dobrej muzie - trzeba jechać aż > do Londynu, czy może warszawka z dj-ami z radiostacji wystarczy ? jak jest czas i talary to polecam wyprawy do poznania <mikro-klubik post dali jest pyszny>, no i oczywiscie sopockowo : sfinks,klubowa,pomaranczarnia-polecam! wieś-warszawa odpada bo jestem esteta a z radiostacja to absolutna racja - mistrzowsko swiata i okolic w kreceniu nalesnikami, a z londkiem zdrojem to zes trafil koles w samo sedno! setow z markiem sinclarem sie nie zapomina nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 01:57 Ja tam wspominam jakieś sety z Bobem Sinclarem ze zdroju. A jak się jakiś taki np. dj Sebastian czy Robert Dean trafi to imprezka najlepsza pod słońcem, a jak nie to trudno. Podstawa to dobra zabawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woookash Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: 156.17.226.* 02.01.02, 21:22 Gość portalu: cojak napisał(a): > Ja tam wspominam jakieś sety z Bobem Sinclarem ze zdroju. A jak się jakiś taki > np. dj Sebastian czy Robert Dean trafi to imprezka najlepsza pod słońcem, a jak > > nie to trudno. Podstawa to dobra zabawa. Pozdrawiam. B O B , a kto to jest BOB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.02, 22:22 ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCgroove Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 01:21 Gość portalu: wookasch napisał(a): > Gość portalu: cojak napisał(a): > > > To gdzie według Ciebie można się pobawić przy dobrej muzie - trzeba jechać > aż > > do Londynu, czy może warszawka z dj-ami z radiostacji wystarczy ? > > jak jest czas i talary to polecam wyprawy do poznania <mikro-klubik post dal > i > jest pyszny>, no i oczywiscie sopockowo : sfinks,klubowa,pomaranczarnia-pole > cam! > wieś-warszawa odpada bo jestem esteta a z radiostacja to absolutna racja - > mistrzowsko swiata i okolic w kreceniu nalesnikami, a z londkiem zdrojem to zes > > trafil koles w samo sedno! setow z markiem sinclarem sie nie zapomina nigdy no kiciu z warszafką to niewiele miałeś do czynienia CDQ Piekarnia B65 U-Boot Klubokawiarnia Muza kolejność przypadkowa w zależności od nastroju pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCgroove Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 01:23 aha a jak ktoś był na sylwka w drukarni na p.skargi niech postawi # ;-) # Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 20:55 ja nie byłam, ale się wybierałam jestem b. ciekawa jak było?(wnioskuję z wcześniejszej wypowiedzi że byłeś) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCgroove Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 02:56 Gość portalu: diabełek napisał(a): > ja nie byłam, ale się wybierałam > jestem b. ciekawa jak było?(wnioskuję z wcześniejszej wypowiedzi że byłeś) > :) jesteś piekielnie przenikliwa diabełek ;-))) niby przeciąg w korytarzu... było maksalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romero DRUKARNUIA 2001/2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 22:26 jak bylo kto gral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cojak Re: DRUKARNUIA 2001/2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 23:57 A gdzie ta drukarnia? A jak tam? A duże, czy małe? Bardzo proszę o dokładną odpowiedż, bo jeśli to fajny lokal... Pozdrowionka dla wszystkich forumowych electro-groove-beat-minimal-goa- drum'n'bass-house-icotamjeszczechcecie-owców. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCgroove Re: DRUKARNUIA 2001/2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 03:16 było maksalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: DRUKARNUIA 2001/2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 17:59 Gość portalu: MCgroove napisał(a): > drukarnia jest na skargi ale to był /prawdopodobnie/ łanszotlokejszyn czyli > senewrati jak mówią nasi bracia > jestem pod wrażeniem miejsc które lila załatwia tu drukarnia, wcześniej hala pafawagu...wypasiki :) Odpowiedz Link Zgłoś