Dodaj do ulubionych

DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.01, 00:42
jakie sa wasze typy:

1. dj qba - radio bar
2. dj waldek - studio p-1
3. dj radek - metro bar
4. dj poldek - siodemki
5. dj misza - daytona

a wy jakie macie typy???
Obserwuj wątek
    • Gość: Pafik Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.kom-net.pl 21.08.01, 01:39
      Gość portalu: Romero napisał(a):

> jakie sa wasze typy:
      >
      > 1. dj qba - radio bar
      > 2. dj waldek - studio p-1
      > 3. dj radek - metro bar
      > 4. dj poldek - siodemki
      > 5. dj misza - daytona
      >
      > a wy jakie macie typy???

DJ Wędzonka - radiofor
      DJ Hrabia - studio forum-1
      DJ Roberto - foro bar
      DJ-ka MKK - forumki
      DJ-ka Efka - dayfora
      ;)
      • Gość: Kriss Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 05:51
        DJ Kriss - imprezki techno we własnym mieszkaniu!
    • klinta Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 24.08.01, 08:23
      dj mateo-zwykle szuflada
    • Gość: diabełek Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:50
      dj philips-jatki
      • klinta Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 27.08.01, 06:17
        jezeli jatki to tylko czwartki
        • Gość: diabełek Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 14:49
          no tak a w soboty na solnym
          • Gość: martuś Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.01, 22:55
            makak z radiostacji - 5 nutek, za rzadko
    • Gość: Karolina Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: 217.96.19.* 01.09.01, 14:34
      dj JoJo Cotton (o ile tak się go pisze...) - Madness
      piątkowy dj z Gómowej Róży
      • Gość: MKK Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 16:02
        Gość portalu: Karolina napisał(a):

> dj JoJo Cotton (o ile tak się go pisze...) - Madness
        > piątkowy dj z Gómowej Róży

Ooooooooo w Gó(u)mowej Róży musiało być w piątek czat(d)owo .......
    • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 03:28
      A ja polecam zajrzeć do La Fete. Różni DJ-e, ale zawsze dobra muza.
      • Gość: ARTUR Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.skane.se 14.09.01, 05:20
        Gość portalu: cojak napisał(a):

> A ja polecam zajrzeć do La Fete. Różni DJ-e, ale zawsze dobra muza.

• Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 04:34
          La Fete mieści się pod Wzgórzem Partyzantów. Wejście jest koło Reduty,
          ul.Kołątaja. A imprezy kręcą się w soboty - czyli np. dziś. Pozdro i miłej
          zabawy.
          • Gość: Diva Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 21:14
            La fete jest dobra jednak stara Scena jest takze niezła
            Rachela jest niezastąpiony
            niestety juz tylko w Klatce
      • Gość: ARTUR Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.skane.se 14.09.01, 05:21

> A ja polecam zajrzeć do La Fete. Różni DJ-e, ale zawsze dobra muza.

Gdzie miesci sie La Fete?Jak czesto tam bywasz?

• martinah Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 16.09.01, 15:28
      1. romek rega - jatki, strona prawa
      2. jacek lizurej:) - jatki, strona lewa
      • Gość: Diablo Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 01:16
        A ja mysle, ze najlepsi dj sa w Scenie, jezeli kogos interesuje to polecam na
        rozgrzewke La Fete. Jezeli sie spodoba to Scena jest 10 razy lepsza!
        Mate, Rachela i Jacky sa ... ale trzeba sie samemu przekonac!
        • Gość: ARTUR Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.skane.se 29.09.01, 05:04
          Gość portalu: Diablo napisał(a):

> A ja mysle, ze najlepsi dj sa w Scenie, jezeli kogos interesuje to polecam na
          > rozgrzewke La Fete. Jezeli sie spodoba to Scena jest 10 razy lepsza!
          > Mate, Rachela i Jacky sa ... ale trzeba sie samemu przekonac!

nAPISZ CO SPRAWIA, ZE scena JEST najlepsza.Czy to jest ten najt na tylach
          Monopolu.Podobno ma byc przeniesiony w inne miejsce.

• Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 01:09
            A ja myślę że Scena i La Fete są ok , ale wole ten drugi klub i wcale nie
            uważm, że jest tam gorasza imprezka.A dj... na dj Sebastiana i innych z
            Radiostacji chyba nie trzeba zapraszać. Takiego grania nie usłyszysz wszędzie.
            Pozdro.
            • Gość: MICHAL Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.skane.se 01.10.01, 05:26

> A ja myślę że Scena i La Fete są ok , ale wole ten drugi klub i wcale nie
              > uważm, że jest tam gorasza imprezka.A dj... na dj Sebastiana i innych z
              > Radiostacji chyba nie trzeba zapraszać. Takiego grania nie usłyszysz wszędzie.
              > Pozdro.
              Czy SCENA to nie jest ten lokal na tylach Monopolu?

• Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 02:11
                to ten
                • szpiro Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 04.10.01, 01:07

> to ten
                  napisz czy w nim bywasz.Ja bede we Wroclawiu w polowie listopada.Chialbym Ciebie
                  tam zaprosic.Napisz do mnie.

• Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.01, 00:23
                    W Scenie bywam sporadycznie - wolę La Fete. A co do zaproszenia to dziękuję,
                    ale daje się zapraszać tylko dziewczynom i znajomym. Możemy się kiedyś po
                    prostu ustawić na piwo. Pozdro.
                    • szpiro Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 05.10.01, 01:23

> W Scenie bywam sporadycznie - wolę La Fete. A co do zaproszenia to dziękuję,
                      > ale daje się zapraszać tylko dziewczynom i znajomym. Możemy się kiedyś po
                      > prostu ustawić na piwo. Pozdro.

JAK SIE Z TOBA UMOWIC SKORO NIE ZNAM NAWET TWOJEGO TELEFONU?

• Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.01, 01:46
                        Możesz do mnie napisać : cojak1@wp.pl
    • Gość: orange Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.01, 15:21
      tylko DJPoldek z siódemki, reszta to uczniaki Poldzia.
      • Gość: Romero Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.01, 23:45
        Mysle, ze we Wroclawiu gra banda wieszniakow
        i rahela i la feta i dj poledek banda kolesi ktorzys ie naogladali gownianych
        stacji muzyzcznych..smaic sie chce zadnego poziomu...ktosik pisal o Jatkach ten
        lizurej wplasciel to pojecia o muzie nie ma..a romek rega nawet miksowac
        prostego nitu nie potrafi nie mowie juz o wiochmenach z daytony i 9 bramy bo to
        juz panowie sa skonczeni..w muzyce chodzi o tworczosc a nie o jakies
        odtwarzanie radiowuych schabowych przebojow
        romerko@poland.com
        • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: 217.30.155.* 02.11.01, 00:58
          Gość portalu: Romero napisał(a):

> Mysle, ze we Wroclawiu gra banda wieszniakow

A gdzie pan proponuje ? Wagon ?

• diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 02.11.01, 19:28

> A gdzie pan proponuje ? Wagon ?
            >
            msz coś do Wagonu?!

• Gość: admowy Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.01, 20:40
              w wagonie tez sie roznie trafia :-)

ale zdecydowanie jest tam lepiej, niz gorzej.
              ----------
              powalaja mnie na kolana stwierdzenia, ze w klubach typu "9 brama" sa DJe. toz
              to normalni goscie puszczajacy jak popadnie kawalki top 10 ze skladanek VIVY.
            • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.01, 00:16
              diabelek! napisał(a):

> Gość portalu: cojak napisał(a):
              >
              > > A gdzie pan proponuje ? Wagon ?
              > >
              > msz coś do Wagonu?!
              >
              Nie Diabelek! Ja do wagonu nic nie mam. Czasami niezłe imprezki tam się odbywają
              i muszę przyznać, że jedyne czego mi wtedy brakuje to miejsca, bo ciasno tam
              nieco.
              Moje pytanie było skierowane do Romero, bo ostro pojechał, więc może coś
              zaproponuje.
              • diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 03.11.01, 11:45
                no! bo już myślałam że w dyskusji o dj-ach chcecie zbluzgać Wagon co
                podpadałoby pod paranoję
                a co do dj-i to rozglądając się nie po klubach a polując na fajne imprezy to
                można trafić na takie sety że rogalik na twarzy murowany
                • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 23:29
                  A Ty diabelek! jesteś częstym gościem wagonu ?
                  Bo dla mnie w wagonie to ogólnie muza trochę za ciężka - ja wolę housik w la
                  fete.
                  Pozdro dla ludzi lubiących dobre granie z winyli.
                  • diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 05.11.01, 23:39
                    nawet częstym
                    a ja house lubię w wydaniu dj philipsa, kojarzysz?
                    • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 23:47
                      Czwartek na jatkach ?
                      • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.01, 00:43
                        Diabelek! bywasz czasami w czwartek na jatkach, bo właśnie wtedy gra tam dj
                        philips ?
                        • diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 07.11.01, 11:48
                          a bywam,bywam
                          • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.01, 00:06
                            A w środy gra taki koleś (nie wiem jak się nazywa) - również przyjemnie.
                            A wogóle to jatki mają swój klimat i już i nie ma drugiej takiej knajpy we
                            wrocku. Tylko tak tam ciasno.
                            • diabelek! Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 08.11.01, 21:46

> A w środy gra taki koleś (nie wiem jak się nazywa) - również przyjemnie.

To dj Tommy

> A wogóle to jatki mają swój klimat i już i nie ma drugiej takiej knajpy we
                              > wrocku. Tylko tak tam ciasno.

Właśnie dlatego tam tak ciasno ;)
              • Gość: romero Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.12.01, 18:48
                jedynie la feta
                wagon
                i niezlezene imprezy sa uwierzcie
                poza tym lubie break beat gdy gra go cuba from radio bar
    • szpiro Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH 01.11.01, 01:27
      Czy byl ktos w najcie SCENA.Czy tem klub jeszcze istnieje?
    • Gość: JOGIBABU Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.12.01, 19:02
      QBA z RadioBaru.Taak! Ten gość potrafi rozkręcić.
      • Gość: wookasch Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.arch.pwr.wroc.pl 19.12.01, 11:47
        kluby i dj-e we wrocku to wielkie okropne >żenua< -jesli dla was dj-e to te
        ciotunie co graja folk techno po piwnicach w rynku to faktycznie la-fete
        zasługuje na miano dobrej imprezowni
        scena to juz (i niestety) przeszlosc - na parkiecie kroluja kawalki w stylu
        hard-dance
        jatki-dobre zeby sobie posiedziec przy ladnej melodyjce i potupac obcasem
        no i na koniec wagony - jesli jestescie wciaz w gimnazjum to polecam, a
        reklamowanie haslem %techno from london< imprezy na ktorej kreci strasznie
        zdartymi nalesnikami jeden z szeregu braci liberatorow, mowi wszystko na ten
        temat.
        aha raz byl tam dave the drummer - i to byl wielki dzien dla wroclawia

wesolych swiat!!!
        • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.01, 01:55
          To gdzie według Ciebie można się pobawić przy dobrej muzie - trzeba jechać aż
          do Londynu, czy może warszawka z dj-ami z radiostacji wystarczy ?
          • Gość: wookasch Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 25.12.01, 15:52

> To gdzie według Ciebie można się pobawić przy dobrej muzie - trzeba jechać aż
            > do Londynu, czy może warszawka z dj-ami z radiostacji wystarczy ?

jak jest czas i talary to polecam wyprawy do poznania <mikro-klubik post dali
            jest pyszny>, no i oczywiscie sopockowo : sfinks,klubowa,pomaranczarnia-polecam!
            wieś-warszawa odpada bo jestem esteta a z radiostacja to absolutna racja -
            mistrzowsko swiata i okolic w kreceniu nalesnikami, a z londkiem zdrojem to zes
            trafil koles w samo sedno! setow z markiem sinclarem sie nie zapomina nigdy
            • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 01:57
              Ja tam wspominam jakieś sety z Bobem Sinclarem ze zdroju. A jak się jakiś taki
              np. dj Sebastian czy Robert Dean trafi to imprezka najlepsza pod słońcem, a jak
              nie to trudno. Podstawa to dobra zabawa. Pozdrawiam.
              • Gość: woookash Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: 156.17.226.* 02.01.02, 21:22

> Ja tam wspominam jakieś sety z Bobem Sinclarem ze zdroju. A jak się jakiś taki
                > np. dj Sebastian czy Robert Dean trafi to imprezka najlepsza pod słońcem, a jak
                >
                > nie to trudno. Podstawa to dobra zabawa. Pozdrawiam.

B O B , a kto to jest BOB?
                • Gość: cojak Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.01.02, 22:22
                  ????????
            • Gość: MCgroove Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 01:21
              Gość portalu: wookasch napisał(a):

> Gość portalu: cojak napisał(a):
              >
              > > To gdzie według Ciebie można się pobawić przy dobrej muzie - trzeba jechać
              > aż
              > > do Londynu, czy może warszawka z dj-ami z radiostacji wystarczy ?
              >
              > jak jest czas i talary to polecam wyprawy do poznania <mikro-klubik post dal
              > i
              > jest pyszny>, no i oczywiscie sopockowo : sfinks,klubowa,pomaranczarnia-pole
              > cam!
              > wieś-warszawa odpada bo jestem esteta a z radiostacja to absolutna racja -
              > mistrzowsko swiata i okolic w kreceniu nalesnikami, a z londkiem zdrojem to zes
              >
              > trafil koles w samo sedno! setow z markiem sinclarem sie nie zapomina nigdy

no kiciu
              z warszafką to niewiele miałeś do czynienia

CDQ
              Piekarnia
              B65
              U-Boot
              Klubokawiarnia
              Muza

kolejność przypadkowa w zależności od nastroju
              pozdro
              • Gość: MCgroove Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 01:23
                aha

a jak ktoś był na sylwka w drukarni na p.skargi niech postawi # ;-)

#
                • Gość: diabełek Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 20:55
                  ja nie byłam, ale się wybierałam
                  jestem b. ciekawa jak było?(wnioskuję z wcześniejszej wypowiedzi że byłeś)
                  :)
                  • Gość: MCgroove Re: DJ WE WROCŁAWSKICH KLUBACH IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 02:56
                    Gość portalu: diabełek napisał(a):

> ja nie byłam, ale się wybierałam
                    > jestem b. ciekawa jak było?(wnioskuję z wcześniejszej wypowiedzi że byłeś)
                    > :)

jesteś piekielnie przenikliwa diabełek ;-)))
                    niby przeciąg w korytarzu...

było maksalnie
                • Gość: Romero DRUKARNUIA 2001/2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 22:26
                  jak bylo kto gral
                  • Gość: cojak Re: DRUKARNUIA 2001/2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.02, 23:57
                    A gdzie ta drukarnia? A jak tam? A duże, czy małe?
                    Bardzo proszę o dokładną odpowiedż, bo jeśli to fajny lokal...
                    Pozdrowionka dla wszystkich forumowych electro-groove-beat-minimal-goa-
                    drum'n'bass-house-icotamjeszczechcecie-owców. :)
                    • Gość: MCgroove Re: DRUKARNUIA 2001/2002 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.01.02, 03:16
                      było maksalnie
                      • Gość: diabełek Re: DRUKARNUIA 2001/2002 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 17:59
                        Gość portalu: MCgroove napisał(a):

> drukarnia jest na skargi ale to był /prawdopodobnie/ łanszotlokejszyn czyli
                        > senewrati jak mówią nasi bracia
                        >

jestem pod wrażeniem miejsc które lila załatwia
                        tu drukarnia, wcześniej hala pafawagu...wypasiki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka