IP: 193.158.111.* 07.03.05, 09:08
Szukam pracy dla brata,ktory jest rencista III grupy.Chorowal jakis czas na
padaczke pourazowa,teraz jest zupelnie zdrowy i nie moze znalesc zadnego
zatrudnienia.Na III Grupie renty nie otrzymuje zadnych pieniedzy,czyli musi
znalezc prace,ale gdzie?Piszemy i szkukamy wszedzie gdzie sie da.Moze ktos z
Forumowiczow cos wie?Brat ma 40 lat i skonczyl zawodowa szkole
ogrodnicza.Moze moglby ktos dac jakies namiary?
Obserwuj wątek
    • Gość: jaś Re: praca IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.03.05, 14:17
      napisz skąd jesteś?
      • Gość: znajoma Re: praca IP: 193.158.111.* 09.03.05, 08:53
        Ja nie mieszkam we Wroclawiu,ale nie wiem czy chodzi Ci o mnie czy o mojego
        brata.Jezeli o niego to jest z Wroclawia.
        • Gość: jasio Re: praca IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.03.05, 20:22
          wiem że w zeko szukają do pilnowania obiektu -ul krakowska dawny plac targowy
          powodzenia
          • Gość: znajoma Re: praca IP: 193.158.111.* 10.03.05, 09:00
            Wielkie dzieki!!!Napewno tam zajrzymy!Jak czegos sie dowiemy,dam znac!Dzieki!!!
            • Gość: jasio Re: praca IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.03.05, 18:46
              odra -ul robotnicza11
              • Gość: znajoma Re: praca IP: *.m.dial.de.ignite.net 10.03.05, 19:46
                Witam Jasiu!Dzisiaj byl moj brat na rozmowie przy ul.Krakowskiej,ale niestety
                nie dostal tej pracy,ze wzgledu na te nieszczesna rente,a wlasciwie ze wzgledu
                na te chorobe,na ktora chorowal pare lat wczesniej.Chyba mnie zaraz cos
                trafi,bo powiedzieli mu,ze na prace w ochronie nie ma co liczyc!
                • Gość: jasio Re: praca IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.03.05, 20:33
                  jeśli niema ataków niech nieprzyznaje sie do tej choroby- bo niedostanie
                  nigdzie pracy
                  • Gość: znajoma Re: praca IP: 193.158.111.* 11.03.05, 08:56
                    Od kilku lat nie ma.Ale jak sie pytaja gdzie ostatnio pracowal,to i tak musi
                    powiedziec,ze byl na rencie i z jakiego powodu.Niestety nie jest to prosta
                    sprawa jak widac!Trafia mnie kompletnie,bo chlopak chodzi codziennie po roznych
                    firmach i nic!
                    • Gość: wrocławianka Re: praca IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.03.05, 15:09
                      bardzo spółczuje bratu ale boją sie zakłady takiego pracownika mósi mieć od
                      lekarza zaświadczenie ze niema ataków to może uda sie albo podać inną chorobe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka