IP: *.silesia-region.pl 13.05.10, 12:11
Co myśicie o biurze CT Poland. Ich podróże wydająięod wzglęem
przygotowania profesjonalne a pod wzglęem emocji niezapomniane.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: JACK Re: CT Poland IP: 62.87.208.* 14.05.10, 17:42
      Biuro jak wiele innych,porownywalne do LOGOSTOUR ZNP i OPAL
      TRAVEL,ani lepsze ,ani gorsze.
      • kris7109 Re: CT Poland 16.05.10, 12:46
        Znajomi byli z nimi w Chinach i wszystko było OK.Choć pewnie tak jak napisał
        ktoś wcześniej ani lepsze ani gorsze od innych.
        • Gość: rex Re: CT Poland IP: 82.177.46.* 27.09.10, 08:26
          Mialem wykupiona wycieczke w CT Poland do Chin płd i Wietnamu , termin byl tylko jeden w listopadzie , pani mowila ze wycieczka jest realizowana co roku i w tym roku najprawdopodobniej tez sie odbedzie. W lipcu dostalem potwierdzenie ze wycieczka sie odbedzie. Na poczatku wrzesnia dostalem nawet godziny odlotow i przylotow , wiec postanowilem robic przygotowania , zakupy , zarezerwowanie urlopu w pracy. W ub tygodniu dowiedzialem sie ze wycieczka zostala jednak odwolana... Zostalem wiec na lodzie. Z tego powodu jestem rozczarowany tym biurem.
    • Gość: ona Byłam w marcu na Prezydenckiej IP: *.ip.netia.com.pl 28.09.10, 12:24
      Byłam w marcu na Prezydenckiej z mężem wrócilismy bardzo zadowoleni oczywiście można by pozmieniać trochę długości zwiedzania poszczególnych obiektów ale dużo zależy od pilotów. Grupa 25 osób mniejsze grupy niz w Logosie standard hoteli chyba tez odrobine lepszy jeśli miałabym porównywać to raczej Ct Poland i Opal wyżej niz Logos.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka