Gość: kitka IP: 212.160.234.* 03.07.10, 11:39 Czy ktoś może wie jak itaka przyznaje żagiel swoim hotelom? Zastanawiam się bo byłam 4 razy z itaka i tylko raz wypełniałam ankietę na temat hotelu ? Czyżby to ściema ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: scenic Re: Żagiel Itaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.10, 22:10 Jak większość "akcji promocyjnych" Itaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Żagiel Itaki IP: *.chello.pl 04.07.10, 12:37 niestety ściema 2 lata temu byłem z ITAKĄ na Cyprze w hotelu, który otrzymał 'Żagiel', nie wiem za co, bo pokoje wykupione przez ITAKĘ były najgorzej położone i standard bardzo odbiegał od innych hoteli 3* opinię o hotelach trzeba zawsze sprawdzać na forach zagranicznych, gdzie są również m.in. zamieszczane prawdziwe zdjęcia pokoi łącznie z widokami z okien ja od tej przygody z ITAKĄ zawsze sprawdzam opinię na stronie tripadvisor.com jeżeli nie ma opinii o hotelu na tej stronie lub opinii jest niewiele to takiego hotelu nie biorę wcale pod uwagę, gdyż musi być coś na rzeczy, że turyści z Niemiec, czy Anglii nie są tam wysyłani Odpowiedz Link Zgłoś